Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν πειραζει, τι αξια εχει μια ακομη χαμενη χρονια? Εξαλλου μαθαμε να μπαινουμε καθε χρονο κανα 20αρικο μεσα, και να πεφτουμε ολο και πιο χαμηλα σε ποιοτητα. Βεβαια τι να τον διωξεις τωρα τον Λουτσεσκου? Εδω δεν μπορουν να κανουν σχεδιασμο ξεροντας τα θελω του Λουτσεσκου, σκεψου να αλλαξουμε και προπονητη... Πρωτη μεταγραφη 20 αυγουστου και αν...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

paokovios1974 έγραψε:Έτσι έτσι να πάει και 3η χρόνια χαμένη εξαιτίας της ιερής αγελάδας.
Και εγω προσωπικά, δεν μου αρεσει τροπος που θελει να αναπτύσεται η ομάδα..
Αλλά...αφου η Δηοίκηση τον στηριζει, ΟΦΕΙΚΟΥΜΕ να σεβαστούμε την αποφασή της...
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Κυρ 04 Ιουν 2023, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για κάποιες επιλογές του Λουτσέσκου ως ακόμα ένας προπονητής της κερκίδας αλλά αυτοί που θέλουν να φύγει μπορούν να μου απαντήσουν στα παρακάτω;

- Τι καλύτερο θα κάναμε πέρυσι και φέτος με οποιονδήποτε άλλο προπονητή (και ίδιο ρόστερ);
- Πόσο καλύτερα θα τα πάμε φέτος με καινούριο προπονητή που δεν ξέρει την ομάδα / το πρωτάθλημα;
- Ποιος θα ήταν κατάλληλος για τη θέση και πόσο εφικτό είναι να έρθει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

montekristo έγραψε:Το μεγαλυτερο χουνερι επι τετραετιας
Λουτσεσκου ειναι αυτη η κατρακυλα που
εχουμε στους ευρωπαικους βαθμους αφου
θα μπορουσαμε να ειμαστε πολυ ψηλοτερα
αν δεν ειχαμε δυο κατακαλοκαιριατικους
αποκλεισμους και τραγικες ηττες απεναντι
σε ομαδες τυπου Μπατε και Βιντι επειδη
ειχε βαλει προτεραιοτητα τον τιτλο φυσικα
υποστηριζομενος και απο τη διοικηση μας.-

Και οχι δεν φτανει η περυσινη πορεια ως
τους 8 του Confernce για να καλυφθουν
ολες αυτες οι απωλειες καθως χρειαζεται
και μια ακομα τετοια εντος πενταετιας για
να γινει αυτο κατι που δειχνει πλεον πολυ
δυσκολο να συμβει σε εποχες αυταρκειας
και με τον τροπο που δειχνει να κινειται(;)
ολοκληρος ο οργανισμος εδω και 4 χρονια!

Βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν κατηγορω
περισσοτερο γι αυτα τον Λουτσεσκου απο
οσο κατηγορω τη διοικητικη "στρατηγικη"
που ισως ακομα προσπαθει να συμμαζεψει τα
εκτοτε ασυμμαζευτα με περισσες παλινωδιες
μια εκ των οποιων ηταν και η αποφαση για
επιστροφη του διχως ομως την υπαρξη ΤΔ
και πλανου τετοιου που να μπορει (και να
θελει ομως) να ακολουθησει-υποστηριξει.-

ΥΓ. Κυπελλο κερδισε ο ΠΑΟΚ και με τον
πρωτοπειρο Ιβιτς στον παγκο του και
μαλιστα εχοντας κανει 7-8 αλλαγες στην
11αδα της προηγουμενης χρονιας σε μια
σεζον που επι Λουτσεσκου επιμενουμε να
τη λεμε μεταβατικη (και οχι καμμενη) ενω
βλεπουμε μια ακομα τετοια (και μαλιστα
για 3η συνεχομενη σεζον) να μας ερχεται.-

ΥΓ.2 Ντιεγκο Λονγκο λεμε και κλαιμε κι
εμεις αλλα (θα επρεπε) και ο Λουτσεσκου!
Βοηθησε και ο Αμπελ σε αυτο
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για κάποιες επιλογές του Λουτσέσκου ως ακόμα ένας προπονητής της κερκίδας αλλά αυτοί που θέλουν να φύγει μπορούν να μου απαντήσουν στα παρακάτω;

- Τι καλύτερο θα κάναμε πέρυσι και φέτος με οποιονδήποτε άλλο προπονητή (και ίδιο ρόστερ);
- Πόσο καλύτερα θα τα πάμε φέτος με καινούριο προπονητή που δεν ξέρει την ομάδα / το πρωτάθλημα;
Εδώ ξεκινάει η παράνοια.
Όταν κάποιος υποστηρίζει πως πρέπει να φύγει ο Λουτσέσκου, αλλά θέλει και.. 10 νέους παίκτες γιατί το ρόστερ έχει αδυναμίες!
Δηλαδή ο Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος με ένα αδύναμο ρόστερ να σαρώνει, αλλά ο επόμενος όχι! Ο επόμενος χρειάζεται και 10 νέους παίκτες!
Ε και γιατί να μην έρθουν πρώτα οι 10 νέοι παίκτες, που όλοι μας ελπίζουμε να είναι νορμάλ και τότε να αξιολογήσουμε τον κάθε Λουτσέσκου;
Το αστείο είναι πως στο τέλος αν έρθουν νορμάλ παίκτες και ο Λουτσέσκου σηκώσει κανένα πρωτάθλημα ξανά, δεν θα τον έχουν ανανεώσει και στο τέλος της σεζόν θα μας ξαναχαιρετήσει.. Εκεί να δούμε τι θα λένε όσοι τον θάβουν τώρα.
Γιατί κατά βάθος όλοι μας ξέρουμε και τι μπορεί να πετύχει ο Λουτσέσκου έχοντας ένα ισορροπημένο νορμάλ ρόστερ, αλλά και πως το σημερινό ρόστερ δεν είναι για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για κάποιες επιλογές του Λουτσέσκου ως ακόμα ένας προπονητής της κερκίδας αλλά αυτοί που θέλουν να φύγει μπορούν να μου απαντήσουν στα παρακάτω;

Δυσκολες ερωτησεις. 1. Ισως καταφερναμε κατι καλυτερο ισως και οχι. 2. Μαλλον χειροτερα και σε συνδυασμο με το 3 μονο μια περιπτωση Αλμειδα θα βολευε (αναζητα βημα στην Ευρωπη) αλλα και αυτό θελει στηριξη ταυτοχρονα αλλιως τζαμπα το σκεφτομαστε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ένα παράπονο που έχω, έχει να κάνει με την φυσική κατασταση της ομάδας και την διάρκεια φορμασισματος της. Όλα φέτος θα ηταν διαφορετικά αν ειχαμε τρεξίματα και αντοχή που μας έλειψαν στα πλέι οφ και στον τελικό κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Καλός-χρυσός ο Αλμέιδα, σε κάποιο βαθμό γουστάρω και το γεγονός ότι είναι διεθνώς αναγνωρισμένη μπαλαδόφαστα λόγω κυρίως River Plate, ΑΛΛΑ το ντάμπλ το πήρε ο νιάου! ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ! Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα!!! Δοκάρια, σημαιάκια, βαρ, μαρ, αναβολές, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, παράγοντες, διαιτητές, αεροπλάνα, βαπόρια, ταξί :lol: :lol: :lol: και ότι άλλο γουστάρετε, ΟΛΑ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

-Εάν είχαμε κανονικό προπονητή έστω και άπειρο πχ Γκαρσία θα άλλαζε το σύστημα. Δεν θα προσπαθούσε αποτυχημένα να ταιριάξει τους παίκτες στο σύστημα του αλλά το σύστημα στους παίκτες. Έχεις μια τεράστια τρύπα στα αριστερό εξτρέμ και ταυτόχρονα δεν έχεις μπακ που να κάνουν την διάφορα.Ε πήγαινε σε σύστημα που δεν ανεβαίνουν τα μπακ και δεν υπάρχουν εξτρέμ. Κλασικό 4-4-2,4-4-2 σε ρόμβο ή 3-5-2.
- Όσο καλύτερα πήγε η Κούλα με Αλμέιδα από τις χρονιές με Χιμένεθ.
-Ο Λουτσέσκου δεν ήρθε από την Μάτσεστερ προπονητής της Ξάνθης ήταν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εαν ειχαμε κανονικο προπονητη;;;; :shock: :shock:
Μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

nunies4 έγραψε:Εαν ειχαμε κανονικο προπονητη;;;; :shock: :shock:
Μαλιστα...

Αυτό είναι αρρώστια φίλε μου....

Δεν πάει σε σένα το σχόλιο nunies4
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Εχεις αλλες 16 μερες για να φυγεις και 2 για να φερουμε αντικαταστάτη, μεχρι τις 22/6.
(μη με μπαναρετε μεχρι αυριο που κάθομαι)
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Δουλευταρας και φαινεται η δουλεια του,αλλα αλλο τοσο εμμονικος και εγωιστης!Πισυευω οτι σε αυτη την εποχη του Π,Α,Ο.Κ. δεν ταιριαζει και τοσο!Ειναι προπονητης για μικρο ροστερ, μεγαλων παιχτων!Δηλαδη θα ταιριαζε περισσοτερο στον γαυρο,που εχει μονιμα καλους παιχτες παρα σε αυτον τον Π.Α.Ο.Κ.!Οταν εμεινε η αεκ με 10 παιχτες .τοτε φοβηθηκα πραγματικα το παιχνιδι!Γιατι?γιατι το ποδοσφαιρο που παιζουμε ειναι τοσο προβλεψιμο ,που μονο με φουλ φορμα [φυσικη κατασταση ] μπορει να κανει η ομαδα γκολ!Δεν εχει δουλεψει αλλο συστημα ποτε ,με οτι ροστερ και αν εχει, τοσο ,που οταν εβαλε τριαδα με αριστερο μπακ τον κουλιερακη η ομαδα απλα εξαφανιστηκε!Καλος στο στησιμο γενικα της ομαδας ,κακιστος στο κοουτσαρισμα!Δεν μπορει σχεδον ποτε να βοηθησει την ομαδα απο τον παγκο!Αν τον φερουν παιχταραδες κατι μπορει να κανει,ειδαλλως να μην περιμενουμε τιποτα και του χρονου!Η ταπεινη μου αποψη!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Συμφωνω 100%
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”