16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Ο Κεντζιορα τι θεση παιζει στην εθνικη Πολωνιας; Δεξι μπακ ή δεξι σεντερ μπακ; .Δεν λεω οτι δεν μπορει να παξει δεξι μπακ παιζει. Το θεμα ειναι πως παιζει. Ειναι καλυτερος απο.Σαστρε ή Λυρατζη.Στην εθνικη Πολωνιας παιζει δεξι ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ομως. Και με Αλβανια και με Μολδαβια και με Φεροε. Το θεμα ειναι οτι καποιοι ενω εχουν αγνοια δεν μπορουν να κανουν και ενα πολιτισμενο διαλογο. Ειρωνεία και χαρακτηρισμους.
Τώρα έχει πάει για ύπνο.
Τα παρακατω έχουν γραφτεί καμία 10αρια φορές, αλλά πάνε άλλη μια.
Φέτος έπαιξε 8 φορές δεξί μπακ και 2 σέντερ μπακ.
Πέρσι 22 δεξί μπακ και 3 σέντερ μπακ.
Στην καριέρα του έπαιξε 334 δεξί μπακ , 18 σέντερ μπακ και 15 αριστερό μπακ.
Άρα είναι τερματοφύλακας.
Τα παρακατω έχουν γραφτεί καμία 10αρια φορές, αλλά πάνε άλλη μια.
Φέτος έπαιξε 8 φορές δεξί μπακ και 2 σέντερ μπακ.
Πέρσι 22 δεξί μπακ και 3 σέντερ μπακ.
Στην καριέρα του έπαιξε 334 δεξί μπακ , 18 σέντερ μπακ και 15 αριστερό μπακ.
Άρα είναι τερματοφύλακας.
21 ματς ΜπακΛεμεσος4 έγραψε:Ο Κεντζιορα τι θεση παιζει στην εθνικη Πολωνιας; Δεξι μπακ ή δεξι σεντερ μπακ; .Δεν λεω οτι δεν μπορει να παξει δεξι μπακ παιζει. Το θεμα ειναι πως παιζει. Ειναι καλυτερος απο.Σαστρε ή Λυρατζη.Στην εθνικη Πολωνιας παιζει δεξι ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ομως. Και με Αλβανια και με Μολδαβια και με Φεροε. Το θεμα ειναι οτι καποιοι ενω εχουν αγνοια δεν μπορουν να κανουν και ενα πολιτισμενο διαλογο. Ειρωνεία και χαρακτηρισμους.
9 στοπερ
-
Μπαρκαρούτσος
icue έγραψε:Παντως παραλιγο να βγαλει και ασιστ χθες στον Μπραντον.
Και να σκοράρει σε εκείνη την αναμπουμπούλα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Tomasz Kedziora έπαιξε 8 αγώνες φέτος δεξί μπακ και 2 αγώνες CB.
Συνολικά, είναι αήττητος στην Ευρώπη και έχει μόνο μία ήττα με τον ΟΦΗ. Στον αγώνα εκείνον βγήκε στο 76' για να μπει ο Vieirinha, το γκολ μπήκε στο 90'+κάμποσο.
Οι μόνες του ισοπαλίες είναι με ληκισκού που έπαιξε τα τελευταία 18', με Hajduk εκτός και με Beitar εντός.
https://www.transfermarkt.com/tomasz-ke ... ler/181118
Ας πούμε ότι είναι λίγος, ανύπαρκτος, μ@λ@κ@ς, δεν ανεβαίνει, δεν είναι δεξί μπακ, δεν είναι σέντερ μπακ, δεν είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι άνθρωπος, δεν πατάει περιοχή, δεν έχει backhand και δεν βάζει τα τρίποντα.
-
τσιριγωτης
Αυτά τα παραλίγο ρε παιδιά..αχ....
Εγώ πριν χρόνια παραλίγο να πιάσω δεκατριαρι.. παραλίγο..
Ας δούμε επιτέλους τι μπορεί να κάνει ο καθένας τώρα, σε πραγματικό χρόνο κ όχι τι θα μπορούσε να κάνει ή τι έκανε κάποτε.
Εγώ πριν χρόνια παραλίγο να πιάσω δεκατριαρι.. παραλίγο..
Ας δούμε επιτέλους τι μπορεί να κάνει ο καθένας τώρα, σε πραγματικό χρόνο κ όχι τι θα μπορούσε να κάνει ή τι έκανε κάποτε.
- Amsterdamer_87
Εσεις πειτε οτι θελετε..
Εμενα ο Πολωνος μου αρεσει..
Οπως μου αρεσε κι ο Μπραντον απο περσι που σχεδον ολοι τον κραζατε..
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας από εμάς. Εδώ είναι ο χώρος που γράφονται όλες οι απόψεις.
Φυσικά και έχει σημασία. Αλλιώς να συζητήσουμε στα σοβαρά αν η γη είναι επίπεδη.
Εμενα δεν μου αρεσει και σαφως θα ηθελα κατι καλυτερο, καταλαβαινω γιατι παιζει και δεν ειναι η αχιλλειος πτερνα του ροστερ που παρουσιαζεται (γνωμη μου). Εχει βοηθησει και αμυντικα με τον Εκογκ που ακομα δεν παταει καλα. Εξαλλου 2 χρονια κραζαν τον Λουτσε για τα νουμερα του Ζιφκο και η συμμετοχη του Πολωνου σιγουρα εχει επιδραση στην εκτοξευση του Σερβου. Εντωμεταξυ, με τα λαθος πλαγια και με την σεντρα στο Ελσινκι εχει δημιουργησει κακη εικονα αλλα εβγαλε και στον Ντεσποτοφ ασιστ στο Ελσινκι και χτες στον Μπράντον που για λιγο δεν την τσιμπησεAmsterdamer_87 έγραψε:Εσεις πειτε οτι θελετε..
-
papwolf
Αυτό με την σχέση του Πολωνού με την αγωνιστική άνοδο του Αντρίγια δε το είχα σκεφτεί.
Αν το καλοσκεφτείς ο Αντρίγια τα προηγούμενα χρόνια με Λύρατζη ή Σάστρε πίσω του δεν ήταν καλός. Φέτος με Κεντζιόρα πετάει. Το σύστημα δεν άλλαξε, ο προπονητής είναι ο ίδιος, όποτε...
Αν το καλοσκεφτείς ο Αντρίγια τα προηγούμενα χρόνια με Λύρατζη ή Σάστρε πίσω του δεν ήταν καλός. Φέτος με Κεντζιόρα πετάει. Το σύστημα δεν άλλαξε, ο προπονητής είναι ο ίδιος, όποτε...
Η άνοδος του αντριγια, η άνεση που νιώθει το δεξί σέντερ μπακ, η ασφάλεια του κοταρσκι, την επίσης ασφάλεια που νιώθει ο μέσος να κλείνει για βοήθειες στα δεξιά, την γνώση του φορ ότι θα πάρει μπάλες κι ασίστ, και τέλος η ανασφάλεια που πλέον νιώθουν όλοι οι υποψήφιοι για την θέση του.
Κι η γη γυρίζει....
Κι η γη γυρίζει....
Για ποια ανεση μιλατε? Ο αντριγια εχει πεθανει να τρεχει να καλυπτει και το μπακ γιατι την ανυπαρξια του Κετζιορα