Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kiz4

Δημοσίευση από kiz4 »

re paidia ap to eksoteriko pos ginetai na paroume metoxes??
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν είναι δυνατό καμία εφημερίδα ή ραδιόφωνο να με βάλει σε κάποιοι “αυλάκι” και να γίνω “χειροκροτητής” ορισμένων ενεργειών, είτε αυτές γίνονται καθαρά για την εξυπηρέτηση κάποιας πολιτικής της διοίκησης της ΠΑΕ ή για να πιστέψουν οι αντίπαλοι ότι στον ΠΑΟΚ γίνονται θαύματα σε μερικά θέματα.
Ξέρω ότι ξεκίνησα επιθετικά. Όμως κανένας δεν μπορεί να με πείσει ότι η πώληση των μετοχών αλλά και το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα έχουν ικανοποιητική πορεία.
Το ότι υπάρχουν περίπου τέσσερις χιλιάδες νέοι μέτοχοι δεν σημαίνει τίποτα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί ΠΑΟΚτσήδες που χρειάστηκε να στερηθούν το ισχνό χαρτζιλίκι τους ή να πουν τα κάλαντα για να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα για να τα προσφέρουν στην αγαπημένη τους ομάδα.
Δυστυχώς αυτή η χειρονομία ανάγκης δεν συγκίνησε όλους αυτούς που έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν πιο πολλές μετοχές διαθέτοντας κάποια χρήματα που σίγουρα δεν θα τους λείψουν.
Και δεν εννοώ βέβαια τα “μεγάλα πακέτα”. Εννοώ αγορά μετοχών πεντακοσίων χιλιάδων και δύο χιλιάδων ευρώ, από ανθρώπους που χρόνια ολόκληρα προβάλλονται διά μέσω του ΠΑΟΚ.
Δεν θέλω να σκεφτώ βέβαια ότι αυτό μπορεί να γίνεται από λόγους σκοπιμότητας και πολεμικής, αφού ο Θόδωρος Ζαγοράκης και η διοίκησή του, έχει σταματήσει τις “αναρριχήσεις” πολλών που έβλέπαν τον εαυτό τους καθισμένους σε διοικητικούς θώκους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει θέσει εκτός διοίκησης όλους τους παλιούς “κυβερνητικούς” που φρόντιζαν για την προσωπική τους προβολή δίχως ποτέ να δίνουν αρμόζουσες λύσεις στα τεράστια προβλήματα που χρόνια τώρα μαστίζουν τον Δικέφαλο. Αυτοί - όπως ήταν λογικό ή παράλογο - δεν αισθάνονται άνετα από την παρουσία του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ αφού αυτό αποτελεί τροχοπέδη σε κάποια σχέδιά τους. Προσπαθούν λοιπόν να αφήσουν εκτεθειμένο τον Ζαγοράκη δημιουργώντας έναν οικονομικό αποκλεισμό σε αυτόν.
Γνωρίζουν ότι με τα χρήματα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει και καλές μεταγραφές αλλά και το χρέος της εταιρείας θα μειωθεί.
Έτσι μένουν “αμέτοχοι” με την πραγματική σημασία της λέξης.
Τελικά όμως ποιον τιμωρούν με αυτή την στάση τους. Τιμωρούν τον Ζαγοράκη ή τον ίδιο τον ΠΑΟΚ; Γνωρίζω ότι μέχρι τη λήξη της αύξησης θα εγγραφούν και άλλοι πολλοί μέτοχοι. Το ποσό όμως σίγουρα δεν θα είναι ικανοποιητικό αφού με τα δέκα, είκοσι και πενήντα ευρώ δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θα καλυφθούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που χρειαζόταν αρχικά η διοίκηση της εταιρείας.
Ήλθε λοιπόν η ώρα που οι “έχοντες” και “κατέχοντες” θα σταματήσουν τον “κλεφτοπόλεμο” που έχουν κηρύξει στον Ζαγοράκη.
Ήρθε η ώρα που οι κύριοι αυτοί θα καταλάβουν ότι με αυτή την τακτική μόνο ο ΠΑΟΚ θίγεται.
Ο απλός κόσμος του Δικεφάλου ανταποκρίνεται πλήρως στο κάλεσμα. Αγοράζει μετοχές παρά το γεγονός ότι οι πόροι είναι πενιχροί.
Πότε όμως θα βοηθήσουν και οι οικονομικά ευπορότεροι;
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Θέλω να πω ένα πράγμα αδέρφια που με πείραξε αφάνταστα κ συνεχίζει να με ενοχλεί....
Ο Νικος Κουρκούλης έβαλε 25.000 Ευρώ κ ο σύνδεσμος των παλικαριών μας, των βετεράνων μας, τα αλάνια μας αγόρασαν 15.000 μετοχές... Δλδ ούτε 5000 Ευρώ!!!! Αυτοί είναι κ αυτοί θα παραμείνουν!! Μπράβο τους για άλλη μια φορά που έδειξαν την αγάπη τους. Εύχομαι να ζήσουν πολλά χρόνια κ να τρώνε κ ποτέ να μην δίνουν!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση από free4 »

tsipaoktsi έγραψε:Μαγκιά το να δίνεις αίμα και να σώζεις ζωές, αλλά νταξ,ας γίνουν οι άλλοι αιμοδότες μωρέ, πού να βρω χρόνο εγώ?
Μεγαλείο ψυχής όσοι γίνονται δωρητές οργάνων, τους πάω με χίλια,αλλά νταξ,ας γίνουν οι άλλοι, εγώ έτσι όπως με κόβω δε θα χρειαστώ, άρα γιατί να γίνω?
Ωραία φάση αυτό που λένε "πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου", αλλά νταξ,ας πάρουν οι άλλοι μωρέ μετοχές, πού να τραβιέμαι τώρα σε τράπεζες και να αφήνω το pro, άσε που με αυτά τα φράγκα που θα έδινα στην Α.Μ.Κ. , θα πάρω 4 freddochino.
Kai στην τελική, νταξ , ζωή είναι, θα περάσει...νταξ...
Αδερφέ Παοκτσή
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ-ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΟΧΟΣ
ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ-ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ...
ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤ΄ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Απευκταίο, μα πάνω από όλα πραγματικό...
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, θέλουμε δε θέλουμε!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Είμαι τρομερά απογοητευμένος απο τη συμμετοχή. Απαράδεκτο. Δεν είναι ο λαός του ΠΑΟΚ αυτός, δεν γίνεται. Ελπίζω μέχρι το τέλος να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Όσο για τον αδελφό που λέει παραπάνω ότι ο λαός του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε και τώρα είναι η ώρα των εχόντων να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, θα ήθελα να ρωτήσω ένα πράγμα.

Θέλεις οι έχοντες να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους για να μπορείς να τους βρίζεις μετά άνετα? Εμείς οι ΠΑΟΚτσίδες δεν είμαστε που λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι λαικό κίνημα? Τώρα που σε αυτό το λαικό κίνημα δίνεται η δυνατότητα να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του, εσύ θέλεις να τον ξαναδόσεις πίσω στους έχοντες???? Για ποιό λόγο αδελφέ? Θα ήθελα να μου εξηγήσεις να καταλάβω κι εγώ.
Δεν γίνεται να πουλάμε 20000 διαρκείας και να μη βρίσκονται 30000 νέοι μετοχοι, ΔΕΝ γίνειται. Πού είναι τα εκατομύρρια των ΠΑΟΚτσίδων???? ΠΟΥ?

Είμαι τρομερά απογοητευμένος, δεν ξέρω τι ν απω και τι να σκεφτώ.
Και μη μου πείτε ότι δεν έχει λεφτά ο κόσμος και κρίση και παπάργια, 10, 20,30, 50 ευρώ έχουν όλοι να δόσουν, απλώς φωνή αουα αμπαλαεέεε όλο μέλι μεγάλα λόγια και από τηγανήτα τίποτα.
Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ειναι απο το εξωτερικό μπορουν να παρουν μετοχες??? (βλεπω μουσλι να γυρνάει στις τραπεζες :) )

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΕΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. (βλ.διαρκειας)

:?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν μπορώ να ακούω άλλο τις λακαμίες, πώς γίνεται το ένα και πως γίνεται το άλλο, που είναι το ΑΦΜ μου, τί είναι τράπεζα, αμα μπω στην τράπεζα μήπως θα πάθω ιλαρά? και άλλες ιστορίες.
Όποιος έχει σύνδεση στο ίντερνετ ξέρει και γράμματα, να διαβάσει τις ανακοινώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας και αν θέλει να πάει να πάρει μετοχές, αλλιώς να μην διαβάζει καν αυτό το τόπικ, αν ασχοληθεί μόνο με τις μεταγραφές Ιανουαρίου που θα γίνουν με τα λεφτά που δεν υπάρχουν.

Φτάνει πια ερωτήσεις του τύπου από που κλάνει το μπαρμπούνι.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει έλεγε η γιαγιά μου και εδω μέσα έχουμε γαμηθεί στο κοσκίνισμα, Έλεος.

Όποιος διαβάσει όλο το υλικό στο σαιτ της ομάδας και έχει απορίες να πάρει ένα τηλέφωνο την ΠΑΕ να του τις λύσουν στα σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

THRIX εγω καταλαβαινω τι λες.Εσυ ομως δεν καταλαβαινης τι διαβαζεις.
Εχοντες και κατεχοντες δεν ενοουμε ουτε τους Αραβες,ουτε τους μπατατογουμενους.Ενοουμε τυπους σαν αυτον τον τραγουδιστη που εχω ξεχασει κιολας το ονομα του,που εδωσε 25 χιλιαρικα ετσι απλα γιατι μπορει.
Και σιγουρα δεν θα του ανηκει ο ΠΑΟΚ επειδη εβαλε 25 κωλοχιλιαρικα.
Ουτε στον Καρα θα ανηκει ο ΠΑΟΚ αμα θα βαλει αυριο 50 χιλ η δεν ξερω και γω ποσα.Ουτε σε επιχειριματιες τυπου 50,100 χιλ.
Γιατι μην μου πεις οτι δεν αναρωτιεσε και συ που ειναι ολοι αυτοι που δηλωνουν ΠΑΟΚ και εχουν φραγκα.
Κατα τα αλλα η αυξηση δεν τελειωσε ακομα.Ψυχραιμια.
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

o Miνος προ ολιγου δηλωσε οτι φτασαμε τα 450000!ανεβαινουμε σιγα σιγα!μεχρι το τελος θα μαζευτουνε τα παλιο ευρο! ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ :?: :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εστω ότι είναι 450.000 (ο Δήμας πως πήρε Κυριακάτικα μετοχές??)
Να πούμε ότι σε 10 ημέρες έχουμε ένα ποσοστό περίπου 45.000 ευρώ..

Εχουμε μπροστά μας μόλις 6 ημέρες, μαζί με την 27η Ιανουαρίου..
Με το ρυθμό αυτό, μόλις και μετά βίας θα φτάσουμε το 1.5 εκατ.

Αυτή είναι η δυναμική μας??
Και μάλιστα, που θεωρητικά τώρα όπου οι διακοπές, μαζί με τα λεφτά τελείωσαν???

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολύ καλή η σκέψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει καπελάκια με το λογότυπο "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ", προτρέποντας έτσι τον κόσμο να αγοράσει μετοχές για την ΑΜΚ.

Μάλιστα, καπελάκια με το συγκεκριμένο σχόλιο φορούσαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο της Τούμπας..
konstantinos palaiologos

Ολοι μαζί....μπορούμε!

Δημοσίευση από konstantinos palaiologos »

Ερώτηση προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Από τις προηγούμενες 2 ΑΜΚ που ακυρώθηκαν συγκεντρώθηκαν περίπου 600,000 Ευρώ. Το ποσό αυτό γιατί δεν αναφέρεται σαν σύνολο στην παρούσα ΑΜΚ?
Από ότι μου αναφέραν από την ΠΑΕ οι μετοχές είναι καταχυρομένες!
:D
Προσωπικά είχα πάρει έναν μεγάλο αριθμό μετοχών, όπως και κάποιοι φίλοι μου και να πω την αλήθεια και δεν μου κολάει καλά που δεν αναφέρεται ο αριθμός των ατόμων που πήραν μετοχές...τότε, αλλά και ένα καθόλα ευκαταφρόνητο ποσό!
Ντού και τώρα στις μετοχές....
:twisted:

Ολοι μαζί....μπορούμε!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

«Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην καμπάνια της ΠΑΕ για τη διάθεση μετοχών. Φεύγοντας από την Τούμπα όλοι φορούσαν καπελάκια, στα οποία υπήρχε το κεντρικό σύνθημα της διαφημιστικής καμπάνιας: «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου», έγραφαν τα καπελάκια, σε μια προσπάθεια που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι τις 26 του μήνα. Στην Τούμπα χθες βρισκόταν και ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος με δηλώσεις του έχει ταχθεί υπέρ της διάθεσης μετοχών, κάτι που και ο ίδιος θα κάνει τις επόμενες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

adam04 έγραψε:THRIX εγω καταλαβαινω τι λες.Εσυ ομως δεν καταλαβαινης τι διαβαζεις.
Εχοντες και κατεχοντες δεν ενοουμε ουτε τους Αραβες,ουτε τους μπατατογουμενους.Ενοουμε τυπους σαν αυτον τον τραγουδιστη που εχω ξεχασει κιολας το ονομα του,που εδωσε 25 χιλιαρικα ετσι απλα γιατι μπορει.
Και σιγουρα δεν θα του ανηκει ο ΠΑΟΚ επειδη εβαλε 25 κωλοχιλιαρικα.
Ουτε στον Καρα θα ανηκει ο ΠΑΟΚ αμα θα βαλει αυριο 50 χιλ η δεν ξερω και γω ποσα.Ουτε σε επιχειριματιες τυπου 50,100 χιλ.
Γιατι μην μου πεις οτι δεν αναρωτιεσε και συ που ειναι ολοι αυτοι που δηλωνουν ΠΑΟΚ και εχουν φραγκα.
Κατα τα αλλα η αυξηση δεν τελειωσε ακομα.Ψυχραιμια.
Αδερφέ, δεν μπορούμε να λέμε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε με τέτοια νούμερα. Οι τραγουδηστές και δεν ξέω κι εγώ ποιός άλλος διάσημος ας πάρουν όσες θέλουν δεν είναι όμως εκεί το ζήτητμα.
Αν με τέτοια δημοσιότητα που πήρε το θέμα μπορέσαμε να μαζεύψουμε μόνο 3000 άτομα να βοηθήσουν την ομάδα αυτή την κρίσημη στιγμή τότε για ποιό λαό του ΠΑΟΚ συζητάμε?
Πρέπει και αυτό που λέμε ο ΛΑΟΣ μια μέρα να αναλάβει τις ευθύνες του και να δέχεται και την κριτική.
Προτιμώ χίλιες φορές να μη μαζευτούνε τα λεφτά αλλά να έχουν πάει στη τράπεζα 100.000 ΠΑΟΚτσήδες, παρά να μας σώσουνε 10-20 τραγουδιάρηδες. Αν γίνουν και τα δύο ακόμα καλύτερα, αλλά η αγιαστούρα για το ΛΑΟ μας πρέπει να σταματήσει γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Ο ΛΑΟΣ μας έχει τη μοναδική ευκαιρία να δείξει ποιός είναι και δεν το κάνει μέχρι τώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Οι περισσοτεροι θα πανε οσο ποιο αργα μπορουν στης τραπεζες,γιατι πρεπει να μαζεψουν λεφτα πρωτα.Οσο για την δημοσιοτητα που λες οτι πηρε το θεμα,απορω που την ειδες.Επικοινωνιακα εχουν γινει ελαχιστα πραγματα.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι,μερικοι θελουν σπρωξιμο για να πανε στην τραπεζα.Μερικες φωτογραφιες και μερικα μπλουζακια-καπελακια δεν φτανουν αδελφε.
Ας πουμε οτι μεχρι το τελος θα μαζευτουν 15 με 20 χιλιαδες καινουργιοι μετοχοι.(αυτα τα 100 χιλ μετοχοι ειναι ωραια αλλα εξωπραγματικα)
Το ποσο δεν θα ξεπερναει τα 2 μυρια.Χωρις τους πακετους τυπου Σαχπα....
του ενος εκατομυριου...και αλλους τυπου 5-10-50 χιλιαρικα(τραγουδιαρηδες τους ειπες)δεν γινετε τιποτα.Αυτη ειναι ηπραγματικοτητα.
Ας αφησουμε τους ρομαντισμους.Οι καιροι ειναι δυσκολη.
Φιλικα παντα.ΠΑΟΚ εισαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”