Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Συμφωνώ Σεραφείμ.
Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί,εδώ που τα λέμε.
Ελπίζω τουλάχιστον,να έρθουν δύο καλά μπακ,δε γίνεται να πάμε με αυτούς που έχουμε.
Μετά ας γίνουν μόνο αντικαταστάσεις,στο 6-8,10 ,11
Από την άλλη, βέβαια, δείξει μου τον άξονά σου να σου πω ποιος είσαι.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές κι όχι βαθιά δομικό.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγώ γιατί πιστεύω ότι η κανουλα δεν είναι όσο ανοιχτή θέλουμε να πιστεύουμε....Εως τώρα πήραμε έναν ελεύθερο (Ολιβέιρα) έναν δανεικό 2 χρόνια (Κουρτιτς) κ έναν αναπληρωματικό ίσως κ για ΠΑΟΚ Β' (Τέιλορ).... Περιμένουμε μέχρι 31/8 να μείνει ελεύθερος ο Τζιοβινκο κ ένα συμπλήρωμα για τον Βιειρινια....Μετά εάν πωληθεί Τζολης ίσως έρθει κ ένα εξτρέμ....Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει μέχρι 31/8....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Συμφωνώ Σεραφείμ.
Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί,εδώ που τα λέμε.
Ελπίζω τουλάχιστον,να έρθουν δύο καλά μπακ,δε γίνεται να πάμε με αυτούς που έχουμε.
Μετά ας γίνουν μόνο αντικαταστάσεις,στο 6-8,10 ,11
Από την άλλη, βέβαια, δείξει μου τον άξονά σου να σου πω ποιος είσαι.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές κι όχι βαθιά δομικό.

Μη μου κάνεις χάλι γκαλι την καρδιά ρε,άσε με καλοκαιριάτικα.
Θα τη βρούμε την άκρη,δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Κατάθλιψη με έπιασε από χθες.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Τραγικο είναι το κλείσιμο των ματιών σε καταφανέστατα θέματα που έχουμε. Τα οποία δεν είναι τόσο δύσκολο να διορθωθούν αλλά δεν τα δέχεται κανείς εκεί μέσα.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει να κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα της ταχυδύναμης, έφερε ένα δεξί μπακ γρήγορα γρήγορα για να έχουμε δεξί μπακ στα πρώτα ματς και τελικά το δεξί μπακ σε αυτή τη φάση είναι ο ίδιος με πέρσι.

Η περσινή αντίληψη " δεν είμαστε για -30 , για - 3,4 είμαστε αλλά δεν ήξερε ο Γκαρσία " πρέπει να σταματήσει. Κάποιοι δεν κάνουν ,δεν θα τους κάνει κανένας να κάνουν, κάποιοι είναι μια χαρά αλλά θέλουν βοήθεια ποιότητας ολιβέιρα και Kurtic αλλά επιτέλους με κύριο χαρακτηριστικό την ταχυδύναμη.

Μέχρι χθες το σκεπτικό είναι 10 , αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Μακάρι να περάσουμε ,να ισχύουν τα παραπάνω και οι 3 κινήσεις να γίνουν 5-6
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 04 Αύγ 2021, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από forza.gr:
O ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπορίλ της Τσεχίας που είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά δεν βιάζεται. Και αυτό γιατί ψάχνει απλά μπακ-απ του Βιερίνια που προορίζεται για βασικός (!!!), ενώ έχει συμφωνήσει για Ρεμπότσο και στα υπ' όψη βρίσκεται ο Ράφα Σοάρεζ.
Αν ισχύουν αυτά, βρείτε μαντήλι να κλάψουμε.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Αρδακια της κακιάς ώρας. Ούτε ένας από χτες να βγει να πει θέλουμε βασικό αριστερο μπακ. Καμία κριτική. Συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι για μπακ απ του Αντρέ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δηλ θα βρουμε εναν παικτη που αν δει το πρωτο παιχνιδι του βιερινια, χθες, θα σκεφτει ο.κ. εγω τωρα ειμαι αλλαγη του γερο βιερινια? ευχαριστω δεν θα παρω...και αν παρει....ειναι ποδοσφαιριστης τεμπελης ...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

GINOLA έγραψε: Μέχρι χθες το σκεπτικό είναι 10 , αριστερό μπακ και εξτρέμ.

τι να το κανεις το 10ρι, το μπακ, και το εξτρεμ, αν οτι παει μεσα γραφει;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Timelord έγραψε:Αρδακια της κακιάς ώρας. Ούτε ένας από χτες να βγει να πει θέλουμε βασικό αριστερο μπακ. Καμία κριτική. Συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι για μπακ απ του Αντρέ
Κ εάν δεν είναι παραμύθι αλλά δεν δίνει φράγκο ο Ιβάν για άλλες μεταγραφές εκτός του Τζιοβινκο κ του αριστερού μπακ συμπλήρωμα του Βιειρινια μπορείς να κάνεις κάτι;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Φαντάζομαι οτι το δεν βιαζομαστε πάει στο οτι ο Βιερινια μπορει να καλύψει βραχυπρόθεσμα την θέση του αριστερου μπακ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

GINOLA έγραψε:Τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Τραγικο είναι το κλείσιμο των ματιών σε καταφανέστατα θέματα που έχουμε. Τα οποία δεν είναι τόσο δύσκολο να διορθωθούν αλλά δεν τα δέχεται κανείς εκεί μέσα.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει να κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα της ταχυδύναμης, έφερε ένα δεξί μπακ γρήγορα γρήγορα για να έχουμε δεξί μπακ στα πρώτα ματς και τελικά το δεξί μπακ σε αυτή τη φάση είναι ο ίδιος με πέρσι.

Η περσινή αντίληψη " δεν είμαστε για -30 , για - 3,4 είμαστε αλλά δεν ήξερε ο Γκαρσία " πρέπει να σταματήσει. Κάποιοι δεν κάνουν ,δεν θα τους κάνει κανένας να κάνουν, κάποιοι είναι μια χαρά αλλά θέλουν βοήθεια ποιότητας ολιβέιρα και Kurtic αλλά επιτέλους με κύριο χαρακτηριστικό την ταχυδύναμη.

Μέχρι χθες το σκεπτικό είναι 10 , αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Μα γι αυτο ανησυχουμε φιλε.
Αυτο ειναι το τραγικο.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ να βλεπουμε οτι ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην παιρνεις γρηγορους παικτες.
Να μην θελουμε βασικο αριστερο μπακ αλλα να προσπαθουμε να βρουμε εναν τειλορ ή ροντριγκο για αριστερα να συμπληρωνει τον 36χρονο!!

Αυτο ειναι το τραγικο. Οτι ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην τα βλεπουν αυτα εκει μεσα στην παε. Ειναι τρελο ειναι περα απο καθε φαντασια
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αυτα για μπακ απ του βιερινια ειναι μαλκιες των αρδ....αν ψαχναμε για αλλαγη του αντρε τοτε τον μπαμπα δεν θα τον κοιτουσαμε καν...το για ποιο λογο προσπαθει κυριως ο κολκας να περασει αυτη τη γραμμη το ξερει αυτος...αν και εγω μια μανταψια μπορω να την κανω για το ποιος ειναι ο λογος αλλα δεν ειναι η ωρα αυτη τη στιγμη
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

kosths BXL έγραψε:αυτα για μπακ απ του βιερινια ειναι μαλκιες των αρδ....αν ψαχναμε για αλλαγη του αντρε τοτε τον μπαμπα δεν θα τον κοιτουσαμε καν...το για ποιο λογο προσπαθει κυριως ο κολκας να περασει αυτη τη γραμμη το ξερει αυτος...αν και εγω μια μανταψια μπορω να την κανω για το ποιος ειναι ο λογος αλλα δεν ειναι η ωρα αυτη τη στιγμη
Μα εργοδότης των Αρδ αυτών είναι ο ίδιος ο Ιβάν....Μήπως περνάει την γραμμή που του δίνουν οι ίδιοι μέσα από την ΠΑΕ;;;;;Στο σάιτ του Ιβάν δουλεύει κ αυτός κ ο μιζερογλου...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μια χαρα ειναι η γραμμη. Κι εγω το ιδιο θα ελεγα αν ημουν στην ομαδα.
Δηλαδη εσεις θελετε να βγει ο Λουτσεσκου η οποισδηποτε αλλος της ομαδας και να πει οτι ψαχνουμε βασικο γιατι ο Βιερινια πλεον γερασε και δεν μας κανει? :lol: :lol: :lol: :lol:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Γκουερινο έγραψε:Μια χαρα ειναι η γραμμη. Κι εγω το ιδιο θα ελεγα αν ημουν στην ομαδα.
Δηλαδη εσεις θελετε να βγει ο Λουτσεσκου η οποισδηποτε αλλος της ομαδας και να πει οτι ψαχνουμε βασικο γιατι ο Βιερινια πλεον γερασε και δεν μας κανει? :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα δεν χρειαζεται να πει τιποτα ρε φιλε
Αν ειναι ετσι να λεμε οτι ο μπισεσβαρ θα ειναι το βασικο 10αρι και ψαχνουμε για αλλαγη του..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”