Ιβάν Σαββίδης V
- Aureliano Buendia
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Μα πουθενά, δεν ανέφερα εγώ τίποτα για ΤΔ. Δεν το θεωρώ φλέγον ζήτημα ή τέλος πάντων δεν θεωρώ ότι ένας ΤΔ θα φέρει την άνοιξη.
Για τον Μπαλτάκο, μια απλή παρένθεση ήταν -επίσης άνευ ιδιαίτερης σημασίας- θέλοντας απλώς να καταδείξω ότι για να επιστρατεύτηκε η σεσημασμένη αυτή λέρα είχε διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα.
Κατά τα άλλα, το πλήρες σκεπτικό μου για το νομικό επιτελείο είναι αυτό που γράφω μετά.
Για τον Μπαλτάκο, μια απλή παρένθεση ήταν -επίσης άνευ ιδιαίτερης σημασίας- θέλοντας απλώς να καταδείξω ότι για να επιστρατεύτηκε η σεσημασμένη αυτή λέρα είχε διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα.
Κατά τα άλλα, το πλήρες σκεπτικό μου για το νομικό επιτελείο είναι αυτό που γράφω μετά.
Καλά την Κρασνοντάρ την άφησα απ' έξω γιατί πρέπει να κάνω άλλα 5 χρόνια στο Θιβέτ για να το ξεχάσω τί κάναμε. Ήδη έχω ξεπεράσει λίγο το Λιασο το Λουκά, μετά από 16 χρόνια.Aureliano Buendia έγραψε:Kαι αυτό Parolos, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει την τελευταία διετία.
Έχοντας έναν ολότελα βατό αντίπαλο ως τελευταίο εμπόδιο για το σεντόνι, κατέβηκες να παίξεις δίχως σέντερ φορ και δεξί μπακ. Ασυγχώρητο σε βαθμό που ακυρώνει για μένα κάθε κουβέντα περί FFP. Αν είσαι τόσο στριμωγμένος, κάνεις τα αυτονόητα προκειμένου να πετύχεις κάτι εφικτότατο, που θα σου λύσει τα χέρια. Κατά τα άλλα, ακριβώς όπως τα λέει ο Sick Bastard στα 4ο-5ο επιχείρημά του: κανένα συμμάζεμα. Συμμάζεμα με αγορά Τσόλακ>πώληση Άκπομ, με αγορά Μουργκ>πώληση Πέλκα, με αγορές Εσίτι και Στοχ (πέρσι), με παλινωδίες με Αντελίνο, Μάτος, Μαουρίτσιο, με αδυναμία ανανέωσης ή επέκτασης συμβολαίου σε οποιονδήποτε παίκτη μας καίει να ανανεώσουμε (είτε για να τον έχουμε δικό μας είτε για να τον πουλήσουμε πιο άνετα και πιο ακριβά), ΔΕΝ γίνεται. Κοροϊδευόμαστε αν παραμυθιάζουμε τους εαυτούς μας ότι υπάρχει πλάνο.
Σε κάποιο άλλο τόπικ το είχα γράψει, το ξαναλέω και τώρα, η χρονιά αυτή δεν είναι καθόλου μεταβατική, βαφτίστηκε μεταβατική, διότι πώς αλλιώς να ονοματίσεις μια χρονιά ασύλληπτης καθίζησης και ψιλοξεφτίλας, ιδίως όταν στην αρχή της χρονιάς υποτίθεται ότι ο στόχος ήταν ο τίτλος. Μεταβατική θα ήταν η χρονιά αν χτίζονταν σταθερές για μια νέα ομάδα, αν επικρατούσε ηρεμία και προσήλωση στο μέλλον, αν δοκιμάζαμε στοχευμένα παίκτες για να δούμε αν μας κάνουν, αν δεν υπήρχαν παίκτες που κάνουν ό,τι γουστάρουν (βλέπε Αουγκούστο), αν ένιωθες ότι του χρόνου θα πρέπει να συμπληρώσεις ένα παζλ που έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνεται και όχι να υπολογίζεις περίπου 2,5 παίκτες από την τωρινή ενδεκάδα για βασικούς του χρόνου (αν φύγει ο Τζόλης, οι 2,5 γίνονται 1,5).
Ανέφερα τη Σλόβαν και τη Σουηδία γιατί ακόμη και μ αυτά, οικονομικά θα ήμασταν μια χαρά.
Στα υπόλοιπα νομίζω πάνω κάτω έτσι είναι και θα συμπληρώσω ότι για κάποιο λόγο η μετάβαση από τη νταμπλούχο ομάδα σε μια "νέα με γρήγορο ποδόσφαιρο" έγινε τελείως βεβιασμένα. Οικονομικό συμμάζεμα με μοντέρνα ομάδα και γρήγορη... Το λες και ορισμό αντίφασης.
Το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα για να συμπληρώσουμε αυτό το παζλ των 3-4 παιχτών, δε χωράει άλλο λάθος μεταγραφικό, όχι απλά λάθος Τσολακ-Εσιτι, αλλά ακόμη και λάθος Μουργκ. Αν γίνουν πάλι τέτοιες κινήσεις κυριολεκτικά δε θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Ειδικά αν δώσουμε και το τελευταίο χαρτί (Τζολη).
Και δεύτερον εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος εντός ΠΑΟΚ που θα αναλάβει μεγάλη μεταγραφή? Δε μιλάω για μισθοφόρο τύπου Ρεμπε, αλλά για κάποιον εντός εντός.
Εγώ λέω πάντως ότι θα συνεχίσουμε με Γκαρσία, όχι επειδή θα τον στηρίξουν, αλλά επειδή ήδη είναι, και θα είναι πολύ καλός αερόσακος αν κάτι δεν πάει καλά και του χρόνου.
Κι αν κάτσει και κάνει και ομάδα με τίποτα ελεύθερους και φθηνούς, θα περαστεί και ως δικαίωση "στήριξης".
win win είναι λίγο η φάση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια, για συμβόλαια που αναφέρετε ότι δεν κάναμε σωστό τίποτα, νομίζω Τζόλης και όχι μόνο, κάνανε μια χαρα συμβόλαια, χωρίς Ρήτρα, κάτι σημαινει ότι η ομάδα θα έχει πλεονέκτημα. Και είναι και αλλά συμβόλαια.
Του Τζόλη προφανώς είναι το σημαντικότερο για ευνόητους λόγους.
- Sick Bastard
Κανείς μα κανείς δεν είπε, ότι ''δεν κάναμε σωστό τίποτα''.
Απαντάω σε Κεν & Aureliano:
Το πρόβλημα δεν είναι ο (εκάστοτε) ΤΔ όπως δεν είναι κι ο εκάστοτε προπονητής.
Σε 9 χρόνια ηγεμονίας του Σαββίδη η ομάδα έχει αλλάξει 4-5 ΤΔ από τελείως διαφορετικές σχολές και background, χώρια οι προπονητές.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, προφανώς δεν είναι το τζιμάνι ο ΤΔ που θα φέρει την αλλαγή αλλά από την άλλη το παραπάνω γεγονός δείχνει από μόνο του σχεδόν, ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας ουσιαστικά για να γίνει η δουλειά σωστά. Εκεί είναι το πρόβλημα και αποδεικνύεται ξανά και ξανά ότι είναι δομικό πρώτα και μετά (αν είναι κιόλας) προσώπων που έχουν επιλεχθεί.
Ποτέ δεν υποστήριξα, κι ούτε πρόκειται ότι είναι θέμα ΤΔ.
Απαντάω σε Κεν & Aureliano:
Το πρόβλημα δεν είναι ο (εκάστοτε) ΤΔ όπως δεν είναι κι ο εκάστοτε προπονητής.
Σε 9 χρόνια ηγεμονίας του Σαββίδη η ομάδα έχει αλλάξει 4-5 ΤΔ από τελείως διαφορετικές σχολές και background, χώρια οι προπονητές.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, προφανώς δεν είναι το τζιμάνι ο ΤΔ που θα φέρει την αλλαγή αλλά από την άλλη το παραπάνω γεγονός δείχνει από μόνο του σχεδόν, ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας ουσιαστικά για να γίνει η δουλειά σωστά. Εκεί είναι το πρόβλημα και αποδεικνύεται ξανά και ξανά ότι είναι δομικό πρώτα και μετά (αν είναι κιόλας) προσώπων που έχουν επιλεχθεί.
Ποτέ δεν υποστήριξα, κι ούτε πρόκειται ότι είναι θέμα ΤΔ.
Φίλος θες να φύγει ο Ιβάν, αν είναι πες το καθαρά!Aureliano Buendia έγραψε: Σε κάποιο άλλο τόπικ το είχα γράψει, το ξαναλέω και τώρα, η χρονιά αυτή δεν είναι καθόλου μεταβατική, βαφτίστηκε μεταβατική, διότι πώς αλλιώς να ονοματίσεις μια χρονιά ασύλληπτης καθίζησης και ψιλοξεφτίλας, ιδίως όταν στην αρχή της χρονιάς υποτίθεται ότι ο στόχος ήταν ο τίτλος. Μεταβατική θα ήταν η χρονιά αν χτίζονταν σταθερές για μια νέα ομάδα, αν επικρατούσε ηρεμία και προσήλωση στο μέλλον, αν δοκιμάζαμε στοχευμένα παίκτες για να δούμε αν μας κάνουν, αν δεν υπήρχαν παίκτες που κάνουν ό,τι γουστάρουν (βλέπε Αουγκούστο), αν ένιωθες ότι του χρόνου θα πρέπει να συμπληρώσεις ένα παζλ που έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνεται και όχι να υπολογίζεις περίπου 2,5 παίκτες από την τωρινή ενδεκάδα για βασικούς του χρόνου (αν φύγει ο Τζόλης, οι 2,5 γίνονται 1,5). Τον Γκαρσία τον αφήνω έξω από τη συζήτηση. Προσωπικά, αμφιβάλλω αν μπορεί να αναλάβει χτίσιμο νέας ομάδας, άλλοι όμως το πιστεύουν και ενδέχεται κάλλιστα οι αμφιβολίες μου να μην βγουν πραγματικότητα. Μακάρι, κιόλας, να μην βγούνε πραγματικότητα. Παρεμπιπτόντως, αν τα πράγματα πάνε καλά (μάλλον πολύ καλά, διότι το απλό καλά δεν μας φτάνει πλέον) το καλοκαίρι, τότε το 2021-2022 θα είναι μεταβατική χρονιά. Συμβουλή προς διοικούντες: ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. έλα να γινομάστε πολλοί Θα εκπλαγείτε με το πόση στήριξη θα λάβετε αν νιώσει ο κόσμος πως μπαίνουμε στη διαδικασία να χτίσουμε μια καινούργια πολύ δυνατή ομάδα, που θα λειτουργεί εύρυθμα και δίχως ευτράπελα.
"
Απο το πολύ καλό ποστ του Αουρελιανο
....
με παλινωδίες με Αντελίνο, Μάτος, Μαουρίτσιο, με αδυναμία ανανέωσης ή επέκτασης συμβολαίου σε οποιονδήποτε παίκτη μας καίει να ανανεώσουμε (είτε για να τον έχουμε δικό μας είτε για να τον πουλήσουμε πιο άνετα και πιο ακριβά), ΔΕΝ γίνεται.
...
Με βάζεις και ψάχνω, μην ερμηνεύσεις τώρα την αδυναμία κατά το δοκούν. Απλά το συμπλήρωσα, για να είμαστε πιο ακριβείς.
Αναφέρθηκα στα συμβόλαια και όχι "γενικώς τίποτα σωστό", γιατι αυτό είχα διαβάσει.Sick Bastard"]Κανείς μα κανείς δεν είπε, ότι ''δεν κάναμε σωστό τίποτα''.
Απο το πολύ καλό ποστ του Αουρελιανο
....
με παλινωδίες με Αντελίνο, Μάτος, Μαουρίτσιο, με αδυναμία ανανέωσης ή επέκτασης συμβολαίου σε οποιονδήποτε παίκτη μας καίει να ανανεώσουμε (είτε για να τον έχουμε δικό μας είτε για να τον πουλήσουμε πιο άνετα και πιο ακριβά), ΔΕΝ γίνεται.
...
Με βάζεις και ψάχνω, μην ερμηνεύσεις τώρα την αδυναμία κατά το δοκούν. Απλά το συμπλήρωσα, για να είμαστε πιο ακριβείς.
- Aureliano Buendia
Trouman, απλώς να πω ότι με τον Τζόλη θα φανεί από εδώ και πέρα ποιοι θα είναι οι χειρισμοί μας.trouman έγραψε:Παιδια, για συμβόλαια που αναφέρετε ότι δεν κάναμε σωστό τίποτα, νομίζω Τζόλης και όχι μόνο, κάνανε μια χαρα συμβόλαια, χωρίς Ρήτρα, κάτι σημαινει ότι η ομάδα θα έχει πλεονέκτημα. Και είναι και αλλά συμβόλαια.
Είναι τρομερά σημαντικό για μένα να καρπωθούμε αγωνιστικά οφέλη προτού φύγει και να τον πουλήσουμε όταν πρέπει, με πάρα πολλά χρήματα, απευθείας σε πραγματικά μεγάλο club και όχι σε ενδιάμεσο τύπου Μπριζ.
Όσο για αυτά που αναφέρω, είχα στο μυαλό μου τους Γιαννούλη, Πέλκα, Άκπομ, αλλά και την ιδιάζουσα περίπτωση του Μίσιτς, ενώ τώρα φαίνεται να υπάρχει ανάλογο θέμα με τον Ίνγκασον.
- Aureliano Buendia
Δυστυχώς, συμμερίζομαι τους φόβους.Parolos έγραψε: Το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα για να συμπληρώσουμε αυτό το παζλ των 3-4 παιχτών, δε χωράει άλλο λάθος μεταγραφικό, όχι απλά λάθος Τσολακ-Εσιτι, αλλά ακόμη και λάθος Μουργκ. Αν γίνουν πάλι τέτοιες κινήσεις κυριολεκτικά δε θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Ειδικά αν δώσουμε και το τελευταίο χαρτί (Τζολη).
Και δεύτερον εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος εντός ΠΑΟΚ που θα αναλάβει μεγάλη μεταγραφή? Δε μιλάω για μισθοφόρο τύπου Ρεμπε, αλλά για κάποιον εντός εντός.
Εγώ λέω πάντως ότι θα συνεχίσουμε με Γκαρσία, όχι επειδή θα τον στηρίξουν, αλλά επειδή ήδη είναι, και θα είναι πολύ καλός αερόσακος αν κάτι δεν πάει καλά και του χρόνου.
Κι αν κάτσει και κάνει και ομάδα με τίποτα ελεύθερους και φθηνούς, θα περαστεί και ως δικαίωση "στήριξης".
win win είναι λίγο η φάση.
Εκεί που συμφωνώ απόλυτα είναι ότι μετά από αυτό το μπάχαλο, απαγορεύονται τα λάθη.
Η ομάδα πρέπει να στηθεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ του χρόνου και να πάρει την τελική μάχιμη μορφή της του παραχρόνου.
Δεν μπορω να τους κρινω ως προς τη νομικη τους επαρκεια.Σιγουρα δε θεωρω μπαλτακο κ σημαιοφοριδη κλπ ως κατι καλυτερο.Aureliano Buendia έγραψε:Μα πουθενά, δεν ανέφερα εγώ τίποτα για ΤΔ. Δεν το θεωρώ φλέγον ζήτημα ή τέλος πάντων δεν θεωρώ ότι ένας ΤΔ θα φέρει την άνοιξη.
Σε αυτο το επιπεδο, το αθλητικο-πειθαρχικο εχει αποδειχθει πως ολοι οι δικηγοροι ειναι διακοσμητικοι.
Κ οσο πιο πολλη φασαρια κανουμε εμεις τοσο πιο πολυ μας διαπομπευει ο μιντιακος στρατος της κυβερνησης του χοντρου.
Σιγουρα οι μπιρδας μαυροματης δεν εχουν προσβαση σε μμε να κανουν φασαρια.
Sick Bastard έγραψε: το θέμα είναι αν βγούμε 6οι μια χρονιά; Εγώ σου λέω να βγούμε τρεις και τέσσερις χρονιές, δεν με νοιάζει. Και 10οι ξερωγω, πάλι δεν θα με ένοιαζε αρκεί να υπάρχει μια δομή, ένα όραμα, ένα αγωνιστικό σχέδιο που υπηρετείται κάθετα κι ας αποτύχει βρε αδερφέ
Sick Bastard έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ο (εκάστοτε) ΤΔ όπως δεν είναι κι ο εκάστοτε προπονητής.
ολη η ουσια βρισκεται στις παραπανω γραμμες που πολυ ευστοχα περιγραφει ο σικSick Bastard έγραψε:δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας ουσιαστικά για να γίνει η δουλειά σωστά. Εκεί είναι το πρόβλημα και αποδεικνύεται ξανά και ξανά ότι είναι δομικό πρώτα και μετά (αν είναι κιόλας) προσώπων που έχουν επιλεχθεί.
ειναι ευκολο να λες πως θελεις τον ΠΑΟΚ αυταρκη και στα top 20 κλαμπ της ευρωπης ομως η σκληρη πραγματικοτητα ειναι πως δεν υπαρχει κανενα σχεδιο που να φερνει τον συλλογο πιο κοντα σε αυτους τους στοχους
Δεν υπαρχει υπομονη για κατι τετοιο.Ποτε δεν υπηρχε.Ουτε καν σε επιχες που ημασταν μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας.
Ευχολογιο ειναι.Ποιος δε θα την πεσει στον ιβαν μετα απο λιγο οταν η σταδιακη αναπτυξη για χρονια δε θα φερνει τιτλους.
Να στο αντιστρεψω.Ας πουμε εμεις πως ο γκαρσια θα μεινει προπονητης για 10 χρονια βρεξει χιονισει.
Ο επομενος τδ θα μεινει κ αυτος αλλα 10 με τα οποια λαθη.
Οι προπονητες ,λογιστες κ δεν ξερω κ εγω ποιοι αλλοι αλλα δεκα χρονια.
Πιστευεις καποια στιγμη δε θα ρολαρει η ομαδα?Δε θα δημιουργηθει ενα συστημα ισορροπιας ?
Εδω ειμαστε η χωρα που αν αυριο ενας προπονητης σου φερει ουεφα, αν την επομενη δεν μπει ομιλους θα τον διωξεις.
Το προβλημα του ΠΑΟΚ συμφωνω πως ειναι η δυσλειτουργια.Δεν εχει αντανακλαστικα να αντιμετωπισει τα εκτακτα.
Αλλα με την πιεση του απιτελεσματος, των μαφιοζων και των αριθμων αυτο δε θα ερθει ποτε.
Τα τελευταια χρονια εχουμε χαντακωθει συν τοις αλλοις κ απο τις αποτυχημενες μεταγραφες.
Δωσαμε 3 κ πηραμε πριγιοβιτς που μεχρι την πολωνια ηταν λεγεωναριος.
Πηραμε με πενταροδεκαρες κρεσπο κ βγηκε παικταρας. Πηραμε με τα ιδια λεφτα παλτα.
Εχουμε παρει ταλαντουχους νεαρους αλλα εδω δεν υπαρχει χρονος κ περιβαλλον αναπτυξης.
Φταιει η παε φταιμε κ εμεις.
Οτι εχει πετυχει ο ΠΑΟΚ το πετυχε με σαντος κ λουτσεσκου.
Τι κοινο ειχαν οι δυο.Κ οι δυο αφησαν το ποδοσφαιρο στην ακρη κ επαιξαν σκυλισια αμυνα.τιποτα παραπανω.
Ηταν γατες.κ εμεις ευτυχισμενοι με τους εφημερους τιτλους.
Ετσι ομως δεν πας μακρυα.
Ευχολογιο ειναι.Ποιος δε θα την πεσει στον ιβαν μετα απο λιγο οταν η σταδιακη αναπτυξη για χρονια δε θα φερνει τιτλους.
Να στο αντιστρεψω.Ας πουμε εμεις πως ο γκαρσια θα μεινει προπονητης για 10 χρονια βρεξει χιονισει.
Ο επομενος τδ θα μεινει κ αυτος αλλα 10 με τα οποια λαθη.
Οι προπονητες ,λογιστες κ δεν ξερω κ εγω ποιοι αλλοι αλλα δεκα χρονια.
Πιστευεις καποια στιγμη δε θα ρολαρει η ομαδα?Δε θα δημιουργηθει ενα συστημα ισορροπιας ?
Εδω ειμαστε η χωρα που αν αυριο ενας προπονητης σου φερει ουεφα, αν την επομενη δεν μπει ομιλους θα τον διωξεις.
Το προβλημα του ΠΑΟΚ συμφωνω πως ειναι η δυσλειτουργια.Δεν εχει αντανακλαστικα να αντιμετωπισει τα εκτακτα.
Αλλα με την πιεση του απιτελεσματος, των μαφιοζων και των αριθμων αυτο δε θα ερθει ποτε.
Τα τελευταια χρονια εχουμε χαντακωθει συν τοις αλλοις κ απο τις αποτυχημενες μεταγραφες.
Δωσαμε 3 κ πηραμε πριγιοβιτς που μεχρι την πολωνια ηταν λεγεωναριος.
Πηραμε με πενταροδεκαρες κρεσπο κ βγηκε παικταρας. Πηραμε με τα ιδια λεφτα παλτα.
Εχουμε παρει ταλαντουχους νεαρους αλλα εδω δεν υπαρχει χρονος κ περιβαλλον αναπτυξης.
Φταιει η παε φταιμε κ εμεις.
Οτι εχει πετυχει ο ΠΑΟΚ το πετυχε με σαντος κ λουτσεσκου.
Τι κοινο ειχαν οι δυο.Κ οι δυο αφησαν το ποδοσφαιρο στην ακρη κ επαιξαν σκυλισια αμυνα.τιποτα παραπανω.
Ηταν γατες.κ εμεις ευτυχισμενοι με τους εφημερους τιτλους.
Ετσι ομως δεν πας μακρυα.
Κατά την άποψή μου αυτό που συζητάτε έχει μια εξήγηση. Αυτή είναι ότι ο ΠΑΟΚ πότε Σαν οργανισμός δεν είχε τον πρωταθλητισμό σαν αυτοσκοπό. Μόνο για μια 3ετια επί Σαββίδη που πραγματικά έπαιξε όλα τα ρέστα του αγωνιστικά κ εξωαγωνιστικα. Από εκεί και πέρα βλέπουμε μια ομάδα που μονίμως ψάχνεται η οποία έχει μεγάλο ποτεντιαλ αλλά πάντα κυμαίνεται στα ρηχά.
Ο Σαββίδης πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση τον έχει στρημωγμενο με κάποιον τρόπο και δεν θέλει να δημιουργήσει ανοικτά μέτωπα. Ίσως είναι το λιμάνι κ το γήπεδο που ουσιαστικά αν τα κάνει αποκτήσει την πλήρη κυριαρχία στην Θεσσαλονίκη
Ο Σαββίδης πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση τον έχει στρημωγμενο με κάποιον τρόπο και δεν θέλει να δημιουργήσει ανοικτά μέτωπα. Ίσως είναι το λιμάνι κ το γήπεδο που ουσιαστικά αν τα κάνει αποκτήσει την πλήρη κυριαρχία στην Θεσσαλονίκη
++++++++Norte έγραψε:Sick Bastard έγραψε: το θέμα είναι αν βγούμε 6οι μια χρονιά; Εγώ σου λέω να βγούμε τρεις και τέσσερις χρονιές, δεν με νοιάζει. Και 10οι ξερωγω, πάλι δεν θα με ένοιαζε αρκεί να υπάρχει μια δομή, ένα όραμα, ένα αγωνιστικό σχέδιο που υπηρετείται κάθετα κι ας αποτύχει βρε αδερφέSick Bastard έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ο (εκάστοτε) ΤΔ όπως δεν είναι κι ο εκάστοτε προπονητής.
Σε 9 χρόνια ηγεμονίας του Σαββίδη η ομάδα έχει αλλάξει 4-5 ΤΔ από τελείως διαφορετικές σχολές και background, χώρια οι προπονητές.ολη η ουσια βρισκεται στις παραπανω γραμμες που πολυ ευστοχα περιγραφει ο σικSick Bastard έγραψε:δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας ουσιαστικά για να γίνει η δουλειά σωστά. Εκεί είναι το πρόβλημα και αποδεικνύεται ξανά και ξανά ότι είναι δομικό πρώτα και μετά (αν είναι κιόλας) προσώπων που έχουν επιλεχθεί.
ειναι ευκολο να λες πως θελεις τον ΠΑΟΚ αυταρκη και στα top 20 κλαμπ της ευρωπης ομως η σκληρη πραγματικοτητα ειναι πως δεν υπαρχει κανενα σχεδιο που να φερνει τον συλλογο πιο κοντα σε αυτους τους στοχους
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σόρι αλλά αυτά ούτε στα παραμύθια, top 20 σημαίνει μπάτζετ 300-400 μύρια το χρόνο.Norte έγραψε: πως θελεις τον ΠΑΟΚ αυταρκη και στα top 20 κλαμπ της ευρωπης
Αυτάρκης σημαίνει στην Ελλάδα 4-5ος.
- PAOK_Antarctica
Barlow έτσι όπως τα λες καταλαβαίνω πως ο Ιβάν έχει όλη τη διάθεση να κάνει υπομονή αλλά δεν κάνει γιατί ξέρει ότι ο κόσμος θα τον πάρει με τις ντομάτες.
Παρουσιάζεις μια εικόνα όπου ο Ιβάν είναι έρμαιο του ανυπομονου κόσμου.
Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Ιβάν έχει υπομονή; Αυτό μας έχει δείξει τόσα χρόνια;
Και λες ο Ιβάν να μην ξέρει ότι εμείς τον χρειαζόμαστε περισσότερο από όσο μας χρειάζεται εκείνος;
Παρουσιάζεις μια εικόνα όπου ο Ιβάν είναι έρμαιο του ανυπομονου κόσμου.
Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Ιβάν έχει υπομονή; Αυτό μας έχει δείξει τόσα χρόνια;
Και λες ο Ιβάν να μην ξέρει ότι εμείς τον χρειαζόμαστε περισσότερο από όσο μας χρειάζεται εκείνος;
Όσο αναφορά το αγωνιστικό πάντως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε προσαρμοστικότητα.
Ξεκινήσαμε με το "Θέλουμε παίχτες Έλληνες της εθνικής". Να σου Τζαβελλες Τζιοληδες Κατσουρανηδες.
Μετά πήγαμε στο "φθηνοί από Βαλκάνια" βγήκε ο Τσιμιροτ, οι Ζαιρο Λεοβατς κλπ γιουχου.
Μετά πήγαμε στο θα φέρω Μπερμπατοφ.
Μετά πήγαμε στο θα πάρουμε έτοιμους παίχτες που έχουν να δώσουν αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, βγήκαν Μακ Γκάρι.
Μετά πήγαμε στο στα τέτοια μου όλα θα φέρω παιχταραδες να τελειώνουμε, ήρθε η φουρνιά του νταμπλ τα σάρωσε όλα.
Τώρα πήγαμε στο ρίχνω μέσα τις ακαδημίες και επενδύω σε στοιχήματα φθηνά να βγάλω λεφτά από πωλήσεις, και θα πάρω και φθηνούς από Βαλκάνια πάλι.
Και έρχομαι και ρωτάω μία μίξη των καλών στοιχείων των μεταγραφών όλων των ετών δε γίνεται να κάνουμε?
Πάρε 5-6 παιχταραδες, πάρε και value for money, κούμπωσε και μερικούς από ακαδημία.
Εμείς πήραμε να μην πω τί απ' αυτά..
Ξεκινήσαμε με το "Θέλουμε παίχτες Έλληνες της εθνικής". Να σου Τζαβελλες Τζιοληδες Κατσουρανηδες.
Μετά πήγαμε στο "φθηνοί από Βαλκάνια" βγήκε ο Τσιμιροτ, οι Ζαιρο Λεοβατς κλπ γιουχου.
Μετά πήγαμε στο θα φέρω Μπερμπατοφ.
Μετά πήγαμε στο θα πάρουμε έτοιμους παίχτες που έχουν να δώσουν αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, βγήκαν Μακ Γκάρι.
Μετά πήγαμε στο στα τέτοια μου όλα θα φέρω παιχταραδες να τελειώνουμε, ήρθε η φουρνιά του νταμπλ τα σάρωσε όλα.
Τώρα πήγαμε στο ρίχνω μέσα τις ακαδημίες και επενδύω σε στοιχήματα φθηνά να βγάλω λεφτά από πωλήσεις, και θα πάρω και φθηνούς από Βαλκάνια πάλι.
Και έρχομαι και ρωτάω μία μίξη των καλών στοιχείων των μεταγραφών όλων των ετών δε γίνεται να κάνουμε?
Πάρε 5-6 παιχταραδες, πάρε και value for money, κούμπωσε και μερικούς από ακαδημία.
Εμείς πήραμε να μην πω τί απ' αυτά..