ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Επιτέλους μπορούμε να ασχοληθούμε με το τόπικ που ορίζει τις ζωές μας κάθε εξάμηνο.

Το μόνο θέμα συζήτησης που μας βοηθάει να ξεχνάμε αυτούς που βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεκαετίες τώρα

Και που μας βοηθάει να ελπίζουμε οτι τα μόνιμα αρνητικά του ρόστερ μας (ανεξαρτήτως χρονιάς ή ονομάτων) κάποια στιγμή θα εξαλειφθούν (δεκαρ, χαφ, εξτρεμ, φορ, δεξι μπακ)

Λέτε να γίνει κάνα κουλό φέτος και να αλλάξει όλη την ομάδα χωρίς ανελέητο ξόδεμα ο Ρέμπε;

Ω ρε λες;
Ω ρε πες κάτι!!!

Χαχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να πω κι εγώ τη λαλακία μου που θα μπορούσε να γίνει.

Στα σέντερ φορ, μένει ο Σφιντέρσκι και δίνεις κάπου δανεικό τον Τσόλακ μπας και λυθούν οι σιδερένιες μπάλες που έχει στα πόδια του και αποκτάς έναν 31+ σε ηλικία φορ με εμπειρίες.

Στα εξτρέμ για να μην ξοδευτείς έχεις δεξιά Ζίβκοβιτς και Μούργκ και αριστερά Τζόλη και Λάμπρου

Στα Σέντερ μπακ η τετράδα είναι μια χαρά, όπως και στο τέρμα δε κάνεις προσθαφαιρέσεις τώρα το Γενάρη.
Αριστερά αν μείνει ο Γιαννούλης είσαι οκ με Περέιρα.
Δεξιά θέλεις έναν δεξί μπακ για τον Ροντρίγκο μπακ απ του.
Και πάμε στο κέντρο.
Θέλεις έναν ακόμη στο κέντρο, εφόσον ο εσίτι δεν υπολογίζεται, τον δίνεις δανεικό κάπου και επιπλέον παίρνεις έναν αντί-μπίσεσβαρ.
Θες δηλαδή 4 μεταγραφές το γενάρη για να υπάρχουν λύσεις και να προχωρήσεις δυνατά.
Αυτά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Αν δεν μας βγαινουν τα οικονομικα ας βρουμε καποιον στα οικονομικα μας...
Το να φερουνε ακομη εναν παιχτη μετριο ή κακο να πιάνει θεση στο ροστερ αλλα να μην προσφερει ουσιαστικα, δεν εχει νοημα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μιας και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες παίκτες που παίρνουν δύο κατοστάρικα και θα έρθουν και θα βγάλουν μάτια.
Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι ψηλό θέλουμε δεν θέλουμε να το καταλάβουμε,για αυτό και έρχονται παίκτες όπως ο μουργκ ( από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες μιας ομάδας επιπέδου ραπίντ) κ σε μας φαίνεται λιγος
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

rainmaker έγραψε:Επιτέλους μπορούμε να ασχοληθούμε με το τόπικ που ορίζει τις ζωές μας κάθε εξάμηνο.

Το μόνο θέμα συζήτησης που μας βοηθάει να ξεχνάμε αυτούς που βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεκαετίες τώρα

Και που μας βοηθάει να ελπίζουμε οτι τα μόνιμα αρνητικά του ρόστερ μας (ανεξαρτήτως χρονιάς ή ονομάτων) κάποια στιγμή θα εξαλειφθούν (δεκαρ, χαφ, εξτρεμ, φορ, δεξι μπακ)

Λέτε να γίνει κάνα κουλό φέτος και να αλλάξει όλη την ομάδα χωρίς ανελέητο ξόδεμα ο Ρέμπε;

Ω ρε λες;
Ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;; ;)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν μου θέλατε Βένταντ Ιμπίσεβιτς παστελωτή,πήραμε νεότερο απαστελωτή
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο οποίος Ιμπισεβιτς είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα :p
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Καλησπέρα παιδιά ,σας διαβάζω εδώ και λίγα χρόνια και είπα να κάνω τώρα λογαριασμό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή μεταγραφική περίοδο(αγαπημένο τόπικ όπως και πολλών άλλων) με ταυτόχρονες ανανεώσεις σε ιγκανσον, καντουρί, γιαννούλη και ζιβκοβιτς. Ελπίζω να προστεθεί στην ομάδα εμπειρία και ταλέντο ,ειδικά μεσοεπιθετικά, προς Θεού όχι άλλους πιτσιρικάδες. Υπάρχει πολύ πράγμα ελέυθερο ειδικά στην θέση του φορ.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση. Μάλιστα μας πιέζει κ ο χρόνος και δεν μας παίρνει για τις γνωστές χρονοτριβες.
Ολα αυτά συνηγορουν στην γρήγορη ανακοίνωση απο την παε καποιου σαν την περίπτωση Νιμανι και μας αφήνουν ολους παγωτο...
Ας προσευχηθουμε λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mitsospaoki4 έγραψε:

Ω ρε λες;
Ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;; ;)

Τίποτα απολύτως φίλε, σε καραντίνα είμαι λόγω ταξιδιού :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο οποίος Ιμπισεβιτς είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα :p
Λάθος.Απο μέσα Νοέμβρη είναι εκτός Σάλκε.Μάλωσε τον Β.Προπονητη
΄Επαιξε 5 ματς,(45' στο καθένα) και έβαλε 1 γκολ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν δεν μας βγαινουν τα οικονομικα ας βρουμε καποιον στα οικονομικα μας...
Το να φερουνε ακομη εναν παιχτη μετριο ή κακο να πιάνει θεση στο ροστερ αλλα να μην προσφερει ουσιαστικα, δεν εχει νοημα!

Ναι μιας και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες παίκτες που παίρνουν δύο κατοστάρικα και θα έρθουν και θα βγάλουν μάτια.
Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι ψηλό θέλουμε δεν θέλουμε να το καταλάβουμε,για αυτό και έρχονται παίκτες όπως ο μουργκ ( από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες μιας ομάδας επιπέδου ραπίντ) κ σε μας φαίνεται λιγος
Εκεινη η ψυχη ο Γκαρυ ροντριγκεζ με ποσα ειχε ερθει αραγε?
Τζάλμα και Γκαρυ μαζι κοστισαν 2 μυρια π κοστισε ο Μουργκ?
Επειδη εμεις ειμαστε λαλακες κ δινουμε 2 μυρια για μετριους παιχτες δεν σημαινει οτι δεν εχει πιο φτηνους...
Ή μηπως ο Μουργκ ειναι τοσο καλυτερος απο τα εξτρεμ και τους μεσοεπιθετικους του σκουλικιου (Ξερω θα φαω πέσιμο, αλλα αλήθεια ο Μουργκ ειναι καλυτερος απο καποιον του σκουλικιου?)

ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατί πιάνεις μόνο τις καλές κινησεις;;;

Ταυτόχρονα είχες φέρει κι άλλους παίκτες που δεν έπαιξαν και δεν έκαναν για τον ΠΑΟΚ!

Και πολλούς μάλιστα!

Δε γίνεται να βρίσκεις μόνο ζιβκο και γκαρυ. Δεν υπάρχεις μόνο εσύ στην αγορά!

Όχι ότι δε φέρεις ευθύνη σαν ομάδα αλλά όλες οι ομάδες τρώνε φωλες.

Όσο για τα 2 του μουργκ κάλλιστα μπορούμε να πούμε ότι ζαιρο, σαμπο, αντονις πιάσανε αλλά τόσα.

Σίγουρα όταν δίνεις ένα καλό πόσο έχεις απαιτήσεις αλλά πάντα δε βγαίνουν όλα. Και το ζιβκο τον έφερες με 0 ευρώ. Μακάρι να βρίσκαμε 5 ζιβκο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το θεμα ειναι οτι ολως τυχαιως οι δυο χειροτερες μεταγραφες μας ειναι οι πιο ακριβες μας και προερχονται απο το ιδιο γραφειο μανατζερ...
Τεσπα, αφου εσυ εισαι ικανοποιημενος και τα βλεπεις ολα αναμενομενα κ εντος των αναμενομενων πιθανοτητων εγω παω πασο!
Ας μην σκαμε λοιπον για το ffp ουτε π η ομαδα ειναι ξεβρακωτη σε επιπεδο εναλλακτικων...
Ολοι ειναι καλοι, ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι, και η ζωη κυλάει υπεροχα...
Εγω καλως ή κακως καιγομαι για την επιβιωση της ομαδας τοσο οικονομικα οσο κ αγωνιστικα γιατι ειναι αλληλενδετα...
Αν δεν καταφερουμε να φερουμε 3-4 παιχτες αξιολογους με 0 πιθανοτητα αποτυχιας τοτε η ομαδα θα μεινει κ αγωνιστικα πισω...

Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

H καλύτερη μεταγραφική περίοδος που θυμάμαι είναι το καλοκαίρι του 2016
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”