Olaf Rebbe
- kataramenos5
Re: Olaf Rebbe
Απ τη συνεντευξη Ρεμπε στους αρδ.
"Οταν συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, πάμε στον ιδιοκτήτη και υπάρχει συζήτηση αν είναι πραγματικά αναγκαίος αυτός ο ποδοσφαιριστής, αν η τιμή που έχει γίνει η διαπραγμάτευση είναι λογική ή εκτός ορίων."
Τι δεν καταλαβαινετε? Ο ιδιοκτήτης αποφασιζει αν ειναι απαραιτητος αυτος που θελει ο προπονητης κι ο ΤΔ. Με τι ποδοσφαιρικα κριτηρια θα σας γελασω. Ο Ρεμπε φταιει που δεν ηρθαν Γιαγκο, ο Μπρανταριτς, ο Ζαχαβι και ποσοι αλλοι. Ο Ρεμπε φταιει που ηρθε ο ουαγκε. Συνεχιστε.
"Οταν συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, πάμε στον ιδιοκτήτη και υπάρχει συζήτηση αν είναι πραγματικά αναγκαίος αυτός ο ποδοσφαιριστής, αν η τιμή που έχει γίνει η διαπραγμάτευση είναι λογική ή εκτός ορίων."
Τι δεν καταλαβαινετε? Ο ιδιοκτήτης αποφασιζει αν ειναι απαραιτητος αυτος που θελει ο προπονητης κι ο ΤΔ. Με τι ποδοσφαιρικα κριτηρια θα σας γελασω. Ο Ρεμπε φταιει που δεν ηρθαν Γιαγκο, ο Μπρανταριτς, ο Ζαχαβι και ποσοι αλλοι. Ο Ρεμπε φταιει που ηρθε ο ουαγκε. Συνεχιστε.
- ΑποστόληςΑ
Θα τρελλαθουμε τελείως;
Αν το τεχνικό τημ εισηγηθει οτι ο Pereira ή ο Ninua ή ο Colak είναι αυτός που χρειάζεταιη ομάδα τι θα πει ο Ιβαν; ΟΧΙ;
Αν το τεχνικό τημ εισηγηθει οτι ο Pereira ή ο Ninua ή ο Colak είναι αυτός που χρειάζεταιη ομάδα τι θα πει ο Ιβαν; ΟΧΙ;
- kataramenos5
- bersekeros
Kat, ώρες ώρες κι εγώ ρε φίλε δε σε καταλαβαίνω καθόλου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και που το πας.
Και μου είσαι παρά πολύ συμπαθής, στο ξαναλέω.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και που το πας.
Και μου είσαι παρά πολύ συμπαθής, στο ξαναλέω.
Ότι να ναι.
Λες και διαφέρουν ολα τα άλλα conference board που γίνονται σε όλο τον κόσμο με όλου του είδους τις εταιρείες από το δικό μας.
Λες και διαφέρουν ολα τα άλλα conference board που γίνονται σε όλο τον κόσμο με όλου του είδους τις εταιρείες από το δικό μας.
Ασε μας ρε Σερα που θα με πεις και ύποπτο.Sera4 έγραψε:Ο ρόλος σου εδώ μέσα, είναι τουλάχιστον ύποπτος.Gospi έγραψε:Τρουμαν τι μ λες ρε συ?
Απαντησε ευθεως σ αυτα π λεω.
Ουαγκε Περειρα Νινουα Τσολακ.
Προσφερουν?
Ναι ή οχι
ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Αν τραυματιστει ο Σοαρες και ο Γιαννουλης μπορουν να καλυψουν οι μεταγραφες του Ρεμπε τις θεσεις αξιοπιστα?
Ναι ή οχι
Τι σχεση εχει ο προπονητης (σε λιγο θα μας πεις οτι τον Γκαρσια τον εφερε ο Ρεμπε)
Και για ποιες πωλησεις μου μιλας?
Το 1μιση μυριο κοψοχρονια του Πελκα η τα 3μιση με το ζορι του Ακπομ…
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά που γράφεις, κάνουν τον ραπτόπουλο να φαντάζει μετρ της δημοσιογραφίας μπροστά σου.
Εχουμε ζησει τον πιο αστειο μεταγραφικο σχεδιασμο της ζωης μας και εγω ειμαι ο υποπτος!
Πλακα κανετε μερικοι...
Ωραια λοιπον, αφου εσας σας φαινεται καλος ο μεταγραφικός σχεδιασμος σε συνθηκες ffp με συνολικο κοστος μεταγραφων κοντα στο 7αρι μυρια, και σας καλυπτουν κινησεις τυπου Ουαγκε Περειρα κλπ εγω παω πασο.
Ενημερωτικα παντως ο Εσιτι ειναι ο ακριβότερος σε επιπεδο κοστους μεσος π εχει αποκτηθει ποτε απο τον ΠΑΟΚ και ο Τσολακ ο ακριβοτερος επιθετικος...
Κι αυτα στις δυο χρονιες π ειχαμε θεμα ffp...
Αφου λοιπον ειμαι υποπτος (οπως ημουν και μς τον Φερειρα αλλα τωρα π εφυγε και βλεπουμε την διαφορα κραζουμε ολοι μαζι), δεν θα ξανα ασχοληθω ουτε με διοικητικα θεματα ουτε με μεταγραφικα...
Θα ασχολουμαι μονο με τα του ματς.
Απολαυστε εσεις Ουαγκε και Περειρα και Τσολακ και συνεχίστε να χειροκροτατε απο φοβο μην σας πει κανεις υποπτους...
Ακου υποπτος ο ρολος μου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Χωρίς καμια διάθεση ειρωνίας και σίγουρα οχι προς τον Καταραμένο (μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια), αφού άλλωστε αυτού του είδους η αρνητική προδιάθεση υπάρχει από μεγάλη μερίδα του κόσμου, δεν είναι θέμα Καταραμένου και λοιπών.
Ας σκεφτούμε το παρακάτω:
Στη ΔΕΛΤΑ ας πούμε, ο ιδιοκτήτης της έχει αρμέξει πολλές αγελάδες; Ή μήπως οταν του γίνεται η χ ερώτηση για τα προϊόντα της εταιρίας, η απάντησή του είναι "εγώ δε ξέρω τίποτα, ρωτήστε το βοσκό μας;"
Όταν όμως θέλουν να ρίξουν ένα νέο προϊον στην αγορά, να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή ή επέκταση, προφανώς τον ιδιοκτήτη ή τα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια θα ρωτήσουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό αυτό.
Πως περιμένατε να είναι δηλαδή; Όπως στην Αγγλία που δήθεν έχουν το ελεύθερο να αποκτούν παίκτες αυτοβούλως οι προπονητές;
Άραγε πάντα ετσι γινόταν στην Αγγλία ή πρώτα εγγυήθηκε το σύστημα (κράτος-λιγκα-χορηγοί) οτι κάθε χρόνο θα πέφτει τρελό πακέτο και μετά δόθηκε το ελεύθερο; Και άραγε έχει αναρωτηθεί κανείς πόσο φοβερά έχουν υπερκοστολογηθεί τα πάντα στην Πρεμιερ; Ως παρένθεση αυτό βέβαια, απλά το αναφέρω γιατί νομίζω τέτοιου είδους λειτουργία έχουν στο μυαλό τους όσοι αντιδράνε σε μια τόσο απλή δήλωση όπως αυτή του Ρέμπε.
Και εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά οι Σαββίδηδες ήθελαν και επέβαλαν Βούκιτς, Μπερμπάτοφ, Βιερίνια (έστω και αργά αλλά κόντρα σε άλλες εισηγήσεις), Πρίγιοβιτς και Σφιντέρσκι. Δεν ήθελαν και δεν επέβαλαν Χαρίση, Σαμπο, Λεοβας, Λεβεκ και λοιπά μεταγραφικά ατυχήματα.
Προφανώς λάθη γίνονται και αποτυχημένες επιλογές γίνονται, δεν τα πέτυχαν όλα διάνα. Ισα ισα. Αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο στο πόσο άμπαλος είναι ο ΙΒάν και πόσο "έμπαλοι" οι διάφοροι περαστικοί "εισηγητές"
Ας σκεφτούμε το παρακάτω:
Στη ΔΕΛΤΑ ας πούμε, ο ιδιοκτήτης της έχει αρμέξει πολλές αγελάδες; Ή μήπως οταν του γίνεται η χ ερώτηση για τα προϊόντα της εταιρίας, η απάντησή του είναι "εγώ δε ξέρω τίποτα, ρωτήστε το βοσκό μας;"
Όταν όμως θέλουν να ρίξουν ένα νέο προϊον στην αγορά, να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή ή επέκταση, προφανώς τον ιδιοκτήτη ή τα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια θα ρωτήσουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό αυτό.
Πως περιμένατε να είναι δηλαδή; Όπως στην Αγγλία που δήθεν έχουν το ελεύθερο να αποκτούν παίκτες αυτοβούλως οι προπονητές;
Άραγε πάντα ετσι γινόταν στην Αγγλία ή πρώτα εγγυήθηκε το σύστημα (κράτος-λιγκα-χορηγοί) οτι κάθε χρόνο θα πέφτει τρελό πακέτο και μετά δόθηκε το ελεύθερο; Και άραγε έχει αναρωτηθεί κανείς πόσο φοβερά έχουν υπερκοστολογηθεί τα πάντα στην Πρεμιερ; Ως παρένθεση αυτό βέβαια, απλά το αναφέρω γιατί νομίζω τέτοιου είδους λειτουργία έχουν στο μυαλό τους όσοι αντιδράνε σε μια τόσο απλή δήλωση όπως αυτή του Ρέμπε.
Και εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά οι Σαββίδηδες ήθελαν και επέβαλαν Βούκιτς, Μπερμπάτοφ, Βιερίνια (έστω και αργά αλλά κόντρα σε άλλες εισηγήσεις), Πρίγιοβιτς και Σφιντέρσκι. Δεν ήθελαν και δεν επέβαλαν Χαρίση, Σαμπο, Λεοβας, Λεβεκ και λοιπά μεταγραφικά ατυχήματα.
Προφανώς λάθη γίνονται και αποτυχημένες επιλογές γίνονται, δεν τα πέτυχαν όλα διάνα. Ισα ισα. Αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο στο πόσο άμπαλος είναι ο ΙΒάν και πόσο "έμπαλοι" οι διάφοροι περαστικοί "εισηγητές"
-
Τελειως φιλικα το λεω, οποιος θελει ας δει το ντοκιμαντερ της Τοτεναμ για να δει απο μεσα πως λειτουργουν οι ομαδες. Πχ στην Τοτεναμ τα παντα περνανε απο την εγκριση του Daniel Levy που δεν ειναι ποδοσφαιρανθρωπος. Λεει την αποψη του και ο Μουρινιο, την λενε και οι υπευθυνοι για τις μεταγραφες αλλα αυτος δινει το τελικο ΟΚ.
Βρε εγω ειμαι άσχετος με το ποδοσφαιρο και αυτο ειναι δεδομενο.renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά έχεις τελείως λάθος εντύπωση για το τι είναι ποδοσφαίρο και πως λειτουργεί αυτό.Gospi έγραψε:Ε οχι και αδικος.renegade έγραψε: Είσαι πολύ άδικος.
Φέρνεις την καταστροφή χωρίς λόγο.
Θα καλυφθεί το κενό εκ των έσω.
Έχουμε παίκτες
Περα απο τον Σβαμπ και τον Μουργκ που ειναι μαλλον μανατζεροδουλειες απο την Ρογκον δεν ειδαμε καμια κινηση σωστη αππ τον Ρεμπε.
Και μη μου πεις για τον Νινουα του ενος φαουλ.
Οταν σταθει αξιοπρεπως σε τακτικο επιπεδο σε ματς απαιτησεων το συζηταμε.
Που ειναι ο Περειρα? Που ειναι ο Ουαγκε?
Που ειναι ο Τσολακ?
Ο Ρεμπε.ειχε μια δουλεια. Να βρει δυο μπακ χαφ αξιοπρεπη για να βγει η χρονια.
Και εφερε δυο τραγικοτητες.
Μεχρι να διαψευσθω δεν αδικω κανεναν.
Και αν μου στοιχισουν αγωνιστικα τα λαθη του Ρεμπε δεν θα χω φερει την καταστροφη εγω αλλα αυτος.
Αν τον Ρεμπε τον λεγαν Βρυζα θα μιλουσαμε για τον λαμογιοτεχνικο διευθυντη που κανει μανατζεροδουλειες κλπ...
Αν είναι δυνατόν να κριθεί ο τ.δ σε δύο μήνες.
Όσο για τους παίκτες,ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει σε κάποιες θέσεις σε έτοιμους (βλέπε ζιφκο, μουργκ, σβαμπ ) και σε κάποιες άλλες σε νεαρούς που θα τους εξελίξει ο σύλλογος.
Θα πρέπει να είναι κάποιος τελείως χαζός αν περιμένει από τον Περέιρα ή τον Νίνουα να παίξουν με το καλημέρα και να είναι στο επίπεδο των μεγάλων. Για αυτό και τους πληρώνει 150 χιλιάρικα.
Όσο για τον Ουαγκε η ομάδα εκεί πληρώνει το κόμπλεξ Φερέιρα. Σε μια θέση που είχαμε τον καλύτερο παίκτη δημιουργήσαμε κενό.
Ευτυχώς ο παίκτης ήρθε δανεικός και πολύ πιθανόν να φύγει από τον Ιανουάριο με την είσοδο του Αντρέ.
Υγ τα τρία πεταμενα εκατομμύρια μετά την Ισπανία,τα είδες κ με την psv?
Αν ηξερα απο ποδοσφαιρο θα εβγαζα λεφτα απο αυτο. Εδω βγαζουν αλλοι κι αλλοι.
Αλλα το να λεμε οτι επιλεξαμε να παμε με νεαρους, και ο ενας νεαρος να μην μπορει να κανει κοντρολ και ο αλλος να μενει εκτός αποστολης οταν δεν εχεις αλλο αριστερο μπακ και να προκρίνεται εναντι αυτου ο δεξιος μπακ της κ19...
τεσπα...
ειπαμε ειμαι ύποπτος εγω
ο χρονος θα δειξει αν ειμαι αμπαλος υποπτος ή σωστος
Παλιά οι άνθρωποι επειδή υπήρχε φτώχια, για το Πάσχα έπαιρναν το γουρουνάκι μετά τα φώτα. Το τάιζαν,τον μεγάλωναν και μετά το έσφαζαν.
Και πιο καλό τους έβγαινε και πιο φθηνό.
Αυτοί οι παίκτες που ήρθαν,ήρθαν εν γνώση μας ότι δεν θα προσφέρουν άμεσα
Μακαρι λοιπον να λειτουργησαν ετσι.renegade έγραψε:Παλιά οι άνθρωποι επειδή υπήρχε φτώχια, για το Πάσχα έπαιρναν το γουρουνάκι μετά τα φώτα. Το τάιζαν,τον μεγάλωναν και μετά το έσφαζαν.
Και να μην μιλαμε σε κανα χρονο για νεο φασιδη ζαιρο σαμπο κλπ...
Η συνέντευξη Τύπου πριν λίγο καιρό έθεσε τους στόχους της χρονιάς.
Στόχος νο1 εξορθολογισμός. Δηλαδή πωλήσεις, απαλλαγή από βαριά συμβόλαια, ffp.
Στόχος νο2 ανάδειξη νέων παιχτών και χαμήλωμα του μέσου όρου ηλικίας. Σαν τον Τζόλη, το Μιχαηλίδη.
Στόχος νο3 Πρωταθλητισμός αν κι εφόσον κτλ κτλ.
Δεν είπαν πουθενά ότι θα πάρουμε έτοιμους παίχτες παντού.Ο Ρέμπε ως τώρα έφερε 3 εντεκαδάτους που προσφέρουν με το καλημέρα και η ομάδα γενικά είναι καλύτερη από πέρυσι παρά το μειωμένο μπάτζετ.Ας μην αρχίσουμε τα ίδια με τον Άρνεσεν.
Στόχος νο1 εξορθολογισμός. Δηλαδή πωλήσεις, απαλλαγή από βαριά συμβόλαια, ffp.
Στόχος νο2 ανάδειξη νέων παιχτών και χαμήλωμα του μέσου όρου ηλικίας. Σαν τον Τζόλη, το Μιχαηλίδη.
Στόχος νο3 Πρωταθλητισμός αν κι εφόσον κτλ κτλ.
Δεν είπαν πουθενά ότι θα πάρουμε έτοιμους παίχτες παντού.Ο Ρέμπε ως τώρα έφερε 3 εντεκαδάτους που προσφέρουν με το καλημέρα και η ομάδα γενικά είναι καλύτερη από πέρυσι παρά το μειωμένο μπάτζετ.Ας μην αρχίσουμε τα ίδια με τον Άρνεσεν.
Τα γουρουνακια τα εσφαζαν παραμονες χριστουγεννων κ τα ονομαζαν κουμασια στην αργκο χρησιμοποιειτε ακομη η συγκεκριμενη λεξη..ποδοσφαιρικα μπορεις να πεις ας πουμε τι κουμασι μας φορτωσαν
Γκόσπι,
αυτό που λέει ο Σέρα, δεν έχει να κάνει με τον Ρέμπε , με τον Φερέιρα, τον Νινούα κλπ,
έχει να κάνει με μια συστηματική προσπάθεια να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις, να σπείρεις αμφιβολία, να πετάς σε ανύποπτο χρόνο και όχι μόνο καρφιά για οποιοδήποτε στέλεχος βρεις αφορμή.
Πραγματικά είναι έντυπωσιακό και είναι ευδιάκριτο αν κάποιος διαβάζει και πίσω απ τις γραμμές, μέσα στην ατερμονη φλυαρία υπάρχει πάντα αυτή η διάθεση. Δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά ή όχι, αν το καταλαβαίνεις ή όχι. Ή πρώτη ανάγνωση της παρουσίας σου πάντως ειναι αυτή του Σέρα, ή μήπως είναι η δεύτερη?
απορώ πραγματικά. Και αν και έχουμε επικοινωνήσει και με μέιλ για άσχετο λόγο, πραγματικά απορώ με την πάρτη σου.
Να ξέρεις ο γραπτός λόγος, όσο μπορεί να θολώνει άλλο τόσο μπορεί να αποκαλύπτει....
φιλικά που λες κι εσύ..
αυτό που λέει ο Σέρα, δεν έχει να κάνει με τον Ρέμπε , με τον Φερέιρα, τον Νινούα κλπ,
έχει να κάνει με μια συστηματική προσπάθεια να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις, να σπείρεις αμφιβολία, να πετάς σε ανύποπτο χρόνο και όχι μόνο καρφιά για οποιοδήποτε στέλεχος βρεις αφορμή.
Πραγματικά είναι έντυπωσιακό και είναι ευδιάκριτο αν κάποιος διαβάζει και πίσω απ τις γραμμές, μέσα στην ατερμονη φλυαρία υπάρχει πάντα αυτή η διάθεση. Δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά ή όχι, αν το καταλαβαίνεις ή όχι. Ή πρώτη ανάγνωση της παρουσίας σου πάντως ειναι αυτή του Σέρα, ή μήπως είναι η δεύτερη?
απορώ πραγματικά. Και αν και έχουμε επικοινωνήσει και με μέιλ για άσχετο λόγο, πραγματικά απορώ με την πάρτη σου.
Να ξέρεις ο γραπτός λόγος, όσο μπορεί να θολώνει άλλο τόσο μπορεί να αποκαλύπτει....
φιλικά που λες κι εσύ..