11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Πολλούς πλασιέ βλέπω στο σάιτ. Όλοι βιάζονται να πουλήσουν. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον ονομάσαμε!!!
- abc_o_ karpouzas
και εαν πας καλα....στο ευχομαι...μετα απο καποια χρονια οπως λενε για τον μπολονι οτι ...βρηκε...τον CR7
ετσι και για σενα θα λενε οτι σε βρηκε ο.......
θεικο τρολαρισμα....
αντε μετα να ...μαζεψουμε...τον Dimg4
εισαι
ετσι και για σενα θα λενε οτι σε βρηκε ο.......

αντε μετα να ...μαζεψουμε...τον Dimg4

Θυμιζει λιγο Βιεϊρίνια!Σιγουρα εχει παρει στοιχεια του..Να ναι γερος και μακαρι να μεινει χρονια στον Π.Α.Ο.Κ!Σε αυτους να στηριχτουμε για να κανουμε ομαδα που θα σαρωσει την επομενη δεκαετια!
Παντως οι λεπτομερειες ειναι που παιζουν ρολο. Βλεπεις ολους στο τελος να χαιρονται και να χαιρετανε ενω ο Τζολης εχει παει στον διαιτητες και τους μιλαει για καποιες φασεις.
Εκει ξεχωριζει ο παικτης με ηγετικες τασεις με τον παικτη follower τυπου Λημνιο
Εκει ξεχωριζει ο παικτης με ηγετικες τασεις με τον παικτη follower τυπου Λημνιο
Πόσο αλήθεια.kataramenos5 έγραψε:Δε κανει για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.Για παραπανω ειναι
Την πολλαπλασιαστική ισχύ της περίπτωσης Τζόλη πρέπει να την καρπωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό και το αγωνιστικό είναι ίσως το μικρότερο κέρδος.
- ΑποστόληςΑ
Χρηστάκη δουλειά και μην ακούς κανέναν πέρα από τον προπονητή σου.
Αυτοί που σήμερα σε αποθεώνουν θα είναι οι πρώτοι που θα σε στήσουν στον τοίχο στην πρώτη ευκαιρία
Αυτοί που σήμερα σε αποθεώνουν θα είναι οι πρώτοι που θα σε στήσουν στον τοίχο στην πρώτη ευκαιρία
Ο άνθρωπος είναι φονιάς. Φορ πρέπει να παίξει.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- episimos73
Που χάθηκε αυτή η ψυχή;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πώκηση!
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε κουφαλα Τζολη, εχεις σβησει απο τη μνημη μου τις σουταρες του Στοχ με αυτο το "συγκλινω και παστελωνω"
- Salvador Allende
Εμένα πάλι μου θυμίζει καρμπόν κινήσεις Άριεν Ρόμπεν. Δε νομίζω ότι είναι φορ, αλλά ένα σύγχρονο εξτρέμ που ντριμπλάρει, σκοράρει και πασάρει. Φοβερός ο σκύλος σήμερα. Χαμηλά τη μπάλα κι όλα θα γίνουν.
Εαν εχει μυαλο θα κατσει ολο το καλοκαιρι με προπονητη και θα δουλεψει στο ενας εναντιον ενος σε στυλ Βιειρινια... μετα εκει ξεφευγει επιπεδα. Εξτρεμ χωρις τριπλα ειναι λημνιος
Salvador Allende έγραψε:Εμένα πάλι μου θυμίζει καρμπόν κινήσεις Άριεν Ρόμπεν. Δε νομίζω ότι είναι φορ, αλλά ένα σύγχρονο εξτρέμ που ντριμπλάρει, σκοράρει και πασάρει. Φοβερός ο σκύλος σήμερα. Χαμηλά τη μπάλα κι όλα θα γίνουν.
Αν ήξερε και να πασάρει θα είχε ήδη φύγει. Θέλει βελτίωση σε αυτό τον τομέα ειδικά σε θέσεις μακριά από την περιοχή
Ντορτμουντ 15-20 μυρια τον ιουνιο. Γραφτε το.
Τετοιος παικτης δεν εχει βγει ξανα στην Ελλαδα σε τετοια θεση. Ειναι φαση Σωκρατη ή του κολοπαιδου που παιζει Ναπολι ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (κανεις δεν ξερει τι θα φερειτ ο μελλον).
Ευλογια που παιζει εδω
Τετοιος παικτης δεν εχει βγει ξανα στην Ελλαδα σε τετοια θεση. Ειναι φαση Σωκρατη ή του κολοπαιδου που παιζει Ναπολι ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (κανεις δεν ξερει τι θα φερειτ ο μελλον).
Ευλογια που παιζει εδω
Θα θελα να ξερα ποιο μ@λ@κς συγκρίνει τον Χρησταρα με το Νινη...
Τα νούμερα και μόνο μιλάνε από μόνα τους...
Τα νούμερα και μόνο μιλάνε από μόνα τους...