8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Μία έτσι, μία γιουβέτσι. Προτιμώ Σβαμπ, του οποίου η καλή μέρα υπολείπεται της καλής μέρας του Ντάγκλας, αλλά λίγο, ενώ η μέση μέρα του υπερτερεί, πολύ!
-
Λετε ολοι για τα μακρινα του σουτ. Καποιος πρεπει να σουταρει απο την ομαδα, αλλιως δεν ξεκλειδωνεις ευκολα αμυνες. Ποιος προτιματε να σουταρει και γιατι κανετε κριτικη μονο στον Αουγκουστο? Ο Καντουρι εχει δειξει οτι δεν κανει σουτ. Ο Σβαμπ κανει περισσοτερα και μεταξυ μας, ειναι για συλλογη με bloopers. Του Ντοουγκλας τουλαχιστον ειναι κανονικα σουτ, κι ας ειναι τραβηγμενα. Δεν πρεπει να του κοψουμε το ενστικτο να δοκιμαζει το σουτ απο μακρια, αλλα να του το κατευθυνουμε με τροπο ωστε να γινεται πιο ορθολογικος στις επιλογες του.
Τα χαφ μας αμύνονται... μόνο με κίτρινες κάρτες
κι ο Αγκούστο είναι ο πιο επιρρεπής από όλους τους.

Επειδη τα ακουει και δικαιως ο Βαρελα για το γκολ δειτε τι κανει στη φαση και το αμυντικο χαφ μας ο Θεος να το κανει...
τελικα τα πρωτα παιχνιδια μετα τους χιαστους ηταν λιγο παραπλανητικα...
σιγα σιγα επιστρεψει σε αυτο που βλεπαμε ολη την περσινη χρονια, αργες αντιδρασεις καθολου ενταση...
σιγα σιγα επιστρεψει σε αυτο που βλεπαμε ολη την περσινη χρονια, αργες αντιδρασεις καθολου ενταση...
-
Με έχει ξενερώσει φοβερά
Σχεδόν δύο χρόνια στην ομάδα, εκτός θέσης είναι και εκτός κλίματος.
Αμυντικά πάντα αόρατος, τώρα και επιθετικά λίγος.
Σχεδόν δύο χρόνια στην ομάδα, εκτός θέσης είναι και εκτός κλίματος.
Αμυντικά πάντα αόρατος, τώρα και επιθετικά λίγος.
Όταν τον βλέπω να κάνει αυτό το γύρισμα, προστατευοντας την μπάλα με το σώμα του, τρέμει το φιλοκαρδι μου. Έχει που έχει βρωμοσουτο γιατί δεν μπαίνει στην κορυφή της τριάδας των χαφ? Μπας και πιάσει κάνα ξοφαλτσο
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απαθεια με την οποια βλεπει τον αντιπαλο να ξεκιναει και να περναει διπλα του πριν δωσει την πασα ειναι πραγματικα τραγικη.Γενικα εχει ενα υφος στα χαμενα,κανει αυτο του Κουλουρη να μοιαζει με serial killer.Δεν ξερω αν φταιει τα οσα εγιναν στο παιχνιδι με το σκουληκι αλλα παιζει στα τελευταια παιχνιδια λες και εχει πιει την μιση Τζαμαικα...
Και αυτός ντεφορμέ και ο Καντουρι ντεφορμέ,κάνει εντύπωση ο παραγκωνισμος του Σβαμπ.
15 ποστ πιο πανω καποιοι την έπεφταν σε καποιους αλλους επειδη τολμησαν να αμφισβητησουν το ταλεντο του.
Σημερα επανηλθαμε στα παλια...
Αποριας αξιο τι παιζει μ.αυτο το παλικαρι...
Το σίγουρο ειναι οτι δεν πειθει και δεν γεμιζει το ματι...
Εχει εξαιρετικες μερες αλλα ο μεσος ορος του είναι πολυ χαμηλος...
Ενας απο τους πολλους ναι μεν αλλα παιχτες μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα επανηλθαμε στα παλια...
Αποριας αξιο τι παιζει μ.αυτο το παλικαρι...
Το σίγουρο ειναι οτι δεν πειθει και δεν γεμιζει το ματι...
Εχει εξαιρετικες μερες αλλα ο μεσος ορος του είναι πολυ χαμηλος...
Ενας απο τους πολλους ναι μεν αλλα παιχτες μας...
Έχασε και την βραζιλιάνικη παροικία, όλα παίζουν ρόλο.
Επανήλθε πολύ ορεξάτος,τώρα είναι εμφανώς πεσμένος.
Πιστεύω θα ανέβει πάλι,δεν είναι για πέταμα.
Επανήλθε πολύ ορεξάτος,τώρα είναι εμφανώς πεσμένος.
Πιστεύω θα ανέβει πάλι,δεν είναι για πέταμα.
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι για πεταμα αλλα ειναι ο ακριβός σου θεωρητικα χαφ και δεν αποτελεί οχι σημειο αναφορας, αλλα ουτε καν σταθερα...
Άμα δεν δουλέψει η ομάδα με τις αδυναμίες των παικτών θα έχουμε μια ζωή τα ίδια.
Πόσο στον πο#τσο δύσκολο είναι να μάθεις σε έναν παίκτη να μαρκάρει στοιχειωδώς καλά?
Πόσο στον πο#τσο δύσκολο είναι να μάθεις σε έναν παίκτη να μαρκάρει στοιχειωδώς καλά?