Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
Τζορμπα ρουφ δεν πας και εσυ με τον λουτσο στην αλχιλαλ ναησυχασουμε κωλογλφτη.Ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει και δεν παιρνετε χαμπαρι κωλογλυγτες ..αγαπατε τον ΠΑΟΚ ρε αρδ ;;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
-
γιατι τι ειπε?laska4 έγραψε:Τζορμπα ρουφ δεν πας και εσυ με τον λουτσο στην αλχιλαλ ναησυχασουμε κωλογλφτη.Ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει και δεν παιρνετε χαμπαρι κωλογλυγτες ..αγαπατε τον ΠΑΟΚ ρε αρδ ;;
-
Έτσι ακριβώς.Και αφήστε τα παραμύθια του μπαμπά Λουτσε.eorptol1 έγραψε:Όταν έχεις πρόεδρο με κακαλα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα μόνο στήριξη στον νέο προπονητή

το κλιμα που εβγαζε υπερ λουτσου ..γι αυτο το λεω...
τωρα παλι κωλοτουμπα και θα γλειφει ιβαν
τωρα παλι κωλοτουμπα και θα γλειφει ιβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Κυρ 30 Ιουν 2019, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλως ηλθες
καλος προπονητης με ορεξη για δουλεια με συνεπεια στην τακτικη και θα βρει ενα γκρουπ παιχτων που θα υποστηριξει τα θελω του
εμπιστευομαι τυφλα την πορτογαλικη σχολη προπονητων θα βρει αριστο κλιμα στην ομαδα ολα θα πανε καλα
την ιδια ωρα στο bragamania
φυσικα προκειται για φραγκοφονια που παρατησε για τα χρηματα την ομαδα που του εδωσε την ευκαιρια να δουλεψει και μαλιστα ειναι μεγαλο @ρχιδι γιατι φευγει πριν την προετημασια ενω μας φορτωσε και τα παλτα και εδωσε το ευνασμα στην record a bola να κραζουν τον προεδρο πηρε μαζι και ολο το τιμ
πουλημα και τρυπημα ολκης
αν ξαναπερασεις απο την μπραγκα θα πεθανεις μουνοπ@νο
εδω που τα λεμε αχρηστος ησουν αν δεν ηταν οι παιχτες και ο προεδρος θα πεφταμε κατηγορια
αλλα απο το κολοχωρι που εισαι τετοιοι φουστηδες βγαινουν
μαμω τα λεφτα και το συγχρονο ποδοσφαιρο σας μισθοφοροι
καλος προπονητης με ορεξη για δουλεια με συνεπεια στην τακτικη και θα βρει ενα γκρουπ παιχτων που θα υποστηριξει τα θελω του
εμπιστευομαι τυφλα την πορτογαλικη σχολη προπονητων θα βρει αριστο κλιμα στην ομαδα ολα θα πανε καλα
την ιδια ωρα στο bragamania
φυσικα προκειται για φραγκοφονια που παρατησε για τα χρηματα την ομαδα που του εδωσε την ευκαιρια να δουλεψει και μαλιστα ειναι μεγαλο @ρχιδι γιατι φευγει πριν την προετημασια ενω μας φορτωσε και τα παλτα και εδωσε το ευνασμα στην record a bola να κραζουν τον προεδρο πηρε μαζι και ολο το τιμ
πουλημα και τρυπημα ολκης
αν ξαναπερασεις απο την μπραγκα θα πεθανεις μουνοπ@νο
εδω που τα λεμε αχρηστος ησουν αν δεν ηταν οι παιχτες και ο προεδρος θα πεφταμε κατηγορια
αλλα απο το κολοχωρι που εισαι τετοιοι φουστηδες βγαινουν
μαμω τα λεφτα και το συγχρονο ποδοσφαιρο σας μισθοφοροι
Παρατηρήσατε κάτι; 14:55 η metrosport ανέβασε άρθρο ότι η Braga απέρριψε και την δεύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια Ευρώ. Στις 16:05 το sdna ανέβασε ότι η Braga δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκ. Ευρώ(το ανέβασε κι η metrosport σε άρθρο χωρίς ωστόσο πλέον να ανεφέρει τιμές ισχυριζόμενη ότι ο προπονητής πίεσε κι έκαμψε τις ενστάσεις της ομάδας). Εμένα αυτά μου φαίνονται κάπως "περίεργα" για να το πω κόσμια.
Υ.Γ. Ναι, έχω σαδομαζοχιστικές τάσεις και ρίχνω καμία κλεφτή ματιά στη συγκεκριμένη σελίδα για να δω τι καινούριο αφήγημα προσπαθούν να πουλήσουν(εννοείται δεν διαβάζεις ποτέ τις αρθρογραφίες των μυαλοπώληδων αλλά μόνο την ειδησεογραφία για να δεις κατά πόσο είναι έγκυρη).
Καλώς μας ήρθε ο καινούριος μας προπονητής.
Υ.Γ. Ναι, έχω σαδομαζοχιστικές τάσεις και ρίχνω καμία κλεφτή ματιά στη συγκεκριμένη σελίδα για να δω τι καινούριο αφήγημα προσπαθούν να πουλήσουν(εννοείται δεν διαβάζεις ποτέ τις αρθρογραφίες των μυαλοπώληδων αλλά μόνο την ειδησεογραφία για να δεις κατά πόσο είναι έγκυρη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Κυρ 30 Ιουν 2019, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1926laska4 έγραψε:Τζορμπα ρουφ δεν πας και εσυ με τον λουτσο στην αλχιλαλ ναησυχασουμε κωλογλφτη.Ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει και δεν παιρνετε χαμπαρι κωλογλυγτες ..αγαπατε τον ΠΑΟΚ ρε αρδ ;;
Gawain1978 έγραψε:Έτσι ακριβώς.Και αφήστε τα παραμύθια του μπαμπά Λουτσε.eorptol1 έγραψε:Όταν έχεις πρόεδρο με κακαλα
Τώρα μόνο στήριξη στον νέο προπονητή
ετσι ρε μαγκες, ναι γαμω την πουτανα μου.. ΝΑΙ ΡΕΕΕ
υσ. ποιο πολυ πανηγυριζω γιατι κλεισαμε την πρωτη μας επιλογη, γιατι ηταν επιλογη μπρανκο και γιατι πηραμε κοουτς απο μεγαλο πρωταθλημα ο οποιος εφτυσε την ομαδα του, οπερ και σημαινει οτι ειναι φιλοδοξος και οι φιλοδοξιες του ειναι ιδιες με του ΠΑΟΚ!!
ΜΠΡΑΒΟ ρε αλανια μονο 45 σελιδες για νεο κοοουτς
+40 στις μεταγραφες βεβαια
+40 στις μεταγραφες βεβαια
Αυτοί μας κάνουν υπουλο πόλεμο... Ακούγετε βέβαια ότι απ τις 12 Ιουνίου οι μετοχές τους είναι σε αθηναικα χέρια....wickerman έγραψε:Παρατηρήσατε κάτι; 14:55 η metrosport ανέβασε άρθρο ότι η Braga απέρριψε και την δεύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια Ευρώ. Στις 16:05 το sdna ανέβασε ότι η Braga δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκ. Ευρώ(το ανέβασε κι η metrosport σε άρθρο χωρίς ωστόσο πλέον να ανεφέρει τιμές ισχυριζόμενη ότι ο προπονητής πίεσε κι έκαμψε τις ενστάσεις της ομάδας). Εμένα αυτά μου φαίνονται κάπως "περίεργα" για να το πω κόσμια.
Ναι συμφωνώjibbie έγραψε:Κανονικά πρέπει να ανοίξω το τοπικ..
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
wickerman έγραψε:Παρατηρήσατε κάτι; 14:55 η metrosport ανέβασε άρθρο ότι η Braga απέρριψε και την δεύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια Ευρώ. Στις 16:05 το sdna ανέβασε ότι η Braga δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ με 2 εκ. Ευρώ(το ανέβασε κι η metrosport σε άρθρο χωρίς ωστόσο πλέον να ανεφέρει τιμές ισχυριζόμενη ότι ο προπονητής πίεσε κι έκαμψε τις ενστάσεις της ομάδας). Εμένα αυτά μου φαίνονται κάπως "περίεργα" για να το πω κόσμια.
πηραν απο το to10 της πορτογαλιας και το ανεβασαν ...για αυτο