Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τρόμος έγραψε:Ο Κουλούρης μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του ;
Πωληση πριγιο, ανακοινωση κουλουρη ως βασικο φορ.
Τραυματισμος βερν, "υπολογιζουμε στον σαχβ"
Ειμαι ενα αλλλοςςςςς ζω σε παρανοιααααα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

MANIAKOS έγραψε:Nazlides thomas
Και μένει και ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στο ινστα τι γινεται????
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Επικρατεί σιγή. Για να μην έχει ανεβάσει ούτε ένα στόρυ ο Γιώργης μάλλον βρίσκονται σε διαπραγματέυσεις. Ο ΠΑΟΚ λογικά του κάνει κάποια πρόταση για άυξηση των αποδοχών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 05 Ιαν 2019, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Dimitris_L4 έγραψε:Στο ινστα τι γινεται????
Βράζει κ χύνεται

Σόρρυ φίλε αλλά ταίριαζε :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εμένα ένας φίλος με είπε ότι είδε τον Πρίγιο σήμερα στα jumbo που αγόρασε καμιά 20αριά ταινίες καφέ που τυλίγουν τα χαρτοκιβώτια και μάλλον για ξεκάρφωμα πήρε και ένα playmobil κομμωτήριο! :o :o

Κρίμα ρε πο@στη το χάσαμε το παλικάρι...

Edit : επειδή πρέπει να μιλάμε τεκμεριωμένα αυτό πρέπει να ήταν μάγκες

https://www.playmobil.gr/%CE%BA%CE%BF%C ... /6568.html
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Sekeris έγραψε:
Besuch 2 έγραψε:Ε ναι ρε φιλε!!! Τι δεν καταλαβαινεις;

Αν αυριο κανει ενα σεισμο 9.2 ριχτερ δεν θα μεινει τιποτα ορθιο...ελα τωρα να ανοιξουμε μια κουβεντα για αυτο το "αν" , να την σερνουμε για κανα μηνα, με επακολουθα, ευθυνες, μετρα, κοκ...
Κι αν καποια στιγμη ο κοσμος βαρεθει να μας διαβαζει, γυρναμε με υφος κ τους τη λεμε κιολας:"τι θελετε ρε μαγκες; Εμεις ποτέ δεν ειπαμε οτι θα γινει σεισμος. "Αν" τυχον γινει, ειπαμε!!!!

Κοινως, εχει διαψευστει 20 φορες με τον πιο επισημο τροπο οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει θεμα πωλησης..κι εκει να το συζηταμε και να ριχνουμε κιολας κι ευθυνες κι αναθεματα πως θα προδωθει ο στοχος του πρωταθληματος!!! Κι αμα τους την πεις, ή εστω πεις ενα "φτανει πια ρε με τις υποθεσεις" θα σου πουν "μα εμεις δεν ειπαμε οτι πωλειται! " Αν" πουληθει ειπαμε..."

Απο την αλλη , εφοσων το "αν" στην αρχη μιας προτασης δεν δηλωνει προσωπικη αποψη και μπορουμε να το χρησιμοποιουμε απροβληματιστα, τοτε να το εχω κατα νου για την επομενη φορα που θα εκνευριστω...
Αντι πχ να λες "π..ς γιε θεοδωριδη" μπορεις να λες σε οποιονδηποτε "αν η μητερα σου ειναι που..να, τοτε.....", και δεν θα τρεχει τιποτα.
Μια υποθεση εκανα ρε θεοδωριδη...δεν ειπα οτι εκφραζω προσωπικη αποψη!!
Ελα,ενιωσες κανα κουνημα? 9 ριχτερ λενε τα νεα...
Ελα ΡΕ!!!! Αληθεια; Πουλαμε κ ειρωνια;;;

Για "περηφανη πωληση" ηταν ο λογος!!! "Αν τυχον η παε τον πουλησει...κοκ..."!!!!

ΑΝ λοιπον συμβει αυτο που συζητιεται , τοτε δεν μιλαμε για περηφανη πωληση...αλλα για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ.
Και τα ιδια ρεπορταζ που αναπαραγονται την τελευταια ωρα μιλανε οτι Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν θα κακισω την ΠΑΕ για πιθανή αποχώρηση πριγιοβιτς.Σε αυτά τα νούμερα δεν μπορείς να κανείς κάτι,Φωνάζω όμως εδώ και καιρό πως από την ομάδα λείπουν τα νούμερα των μεσοεπιθετικών και ειδικά των εξτρέμ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι μας να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Πριγιοβιτς ,ο οποίος έκανε και την διαφορά. Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και ενώ έχεις χάσει και βασικό σου χάφ ,χαλαρααααα ,δεν κινείται φύλο ούτε για χάφ ούτε για εξτρέμ με νούμερα και κινδυνεύεις τώρα να χάσεις και το φορ που κάνει την διαφορά και ξαφνικά χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου ,ενώ μάλιστα έχεις και έναν προπονητή που ξέρεις οτι θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να ενσωματώσει πλέον 3-4 παίκτες ,καθώς τόσοι θα χρειαστούν στο τέλος. Έν ολίγοις αν φύγει ο Σέρβος ΜΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

«Ναι τον ξέρω τον Πρίγιοβιτς. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Δεν μου αρέσει να μιλώ για θέματα που δεν έχουν συμβεί».
Δήλωση του Μπίλιτς,προπονητή της Αλ Ιττιχαντ στο ΙνΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει κλείσει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

trouman έγραψε:Εμένα ένας φίλος με είπε ότι είδε τον Πρίγιο σήμερα στα jumbo που αγόρασε καμιά 20αριά ταινίες καφέ που τυλίγουν τα χαρτοκιβώτια και μάλλον για ξεκάρφωμα πήρε και ένα playmobil κομμωτήριο! :o :o

Κρίμα ρε πο@στη το χάσαμε το παλικάρι...

Edit : επειδή πρέπει να μιλάμε τεκμεριωμένα αυτό πρέπει να ήταν μάγκες

https://www.playmobil.gr/%CE%BA%CE%BF%C ... /6568.html

τι μας νοιαζει το κομμωτηριο εμας; βαλε link τις ταινιες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οι υπολοιποι ειναι φλωροι.αψυχοι και ψοφιοι.δεν εχουν ουτε εναν μη φλωρο παικτη.ουτε εναν παικτη να γουσταρει που παιζει στην ομαδα του.ολοι ειναι προιοντα.φτηνα προιοντα.
αντι να μιζεριαζουμε ας γουσταρουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:«Ναι τον ξέρω τον Πρίγιοβιτς. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Δεν μου αρέσει να μιλώ για θέματα που δεν έχουν συμβεί».
Δήλωση του Μπίλιτς,προπονητή της Αλ Ιττιχαντ στο ΙνΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει κλείσει.
ΑΠΟΣΠΑΣΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Λόρενς της Αραβίας