Πωληση πριγιο, ανακοινωση κουλουρη ως βασικο φορ.Τρόμος έγραψε:Ο Κουλούρης μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του ;
Τραυματισμος βερν, "υπολογιζουμε στον σαχβ"
Ειμαι ενα αλλλοςςςςς ζω σε παρανοιααααα
Πωληση πριγιο, ανακοινωση κουλουρη ως βασικο φορ.Τρόμος έγραψε:Ο Κουλούρης μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του ;
Βράζει κ χύνεταιDimitris_L4 έγραψε:Στο ινστα τι γινεται????
Ελα ΡΕ!!!! Αληθεια; Πουλαμε κ ειρωνια;;;Sekeris έγραψε:Ελα,ενιωσες κανα κουνημα? 9 ριχτερ λενε τα νεα...Besuch 2 έγραψε:Ε ναι ρε φιλε!!! Τι δεν καταλαβαινεις;
Αν αυριο κανει ενα σεισμο 9.2 ριχτερ δεν θα μεινει τιποτα ορθιο...ελα τωρα να ανοιξουμε μια κουβεντα για αυτο το "αν" , να την σερνουμε για κανα μηνα, με επακολουθα, ευθυνες, μετρα, κοκ...
Κι αν καποια στιγμη ο κοσμος βαρεθει να μας διαβαζει, γυρναμε με υφος κ τους τη λεμε κιολας:"τι θελετε ρε μαγκες; Εμεις ποτέ δεν ειπαμε οτι θα γινει σεισμος. "Αν" τυχον γινει, ειπαμε!!!!
Κοινως, εχει διαψευστει 20 φορες με τον πιο επισημο τροπο οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει θεμα πωλησης..κι εκει να το συζηταμε και να ριχνουμε κιολας κι ευθυνες κι αναθεματα πως θα προδωθει ο στοχος του πρωταθληματος!!! Κι αμα τους την πεις, ή εστω πεις ενα "φτανει πια ρε με τις υποθεσεις" θα σου πουν "μα εμεις δεν ειπαμε οτι πωλειται! " Αν" πουληθει ειπαμε..."
Απο την αλλη , εφοσων το "αν" στην αρχη μιας προτασης δεν δηλωνει προσωπικη αποψη και μπορουμε να το χρησιμοποιουμε απροβληματιστα, τοτε να το εχω κατα νου για την επομενη φορα που θα εκνευριστω...
Αντι πχ να λες "π..ς γιε θεοδωριδη" μπορεις να λες σε οποιονδηποτε "αν η μητερα σου ειναι που..να, τοτε.....", και δεν θα τρεχει τιποτα.
Μια υποθεση εκανα ρε θεοδωριδη...δεν ειπα οτι εκφραζω προσωπικη αποψη!!
trouman έγραψε:Εμένα ένας φίλος με είπε ότι είδε τον Πρίγιο σήμερα στα jumbo που αγόρασε καμιά 20αριά ταινίες καφέ που τυλίγουν τα χαρτοκιβώτια και μάλλον για ξεκάρφωμα πήρε και ένα playmobil κομμωτήριο!![]()
![]()
Κρίμα ρε πο@στη το χάσαμε το παλικάρι...
Edit : επειδή πρέπει να μιλάμε τεκμεριωμένα αυτό πρέπει να ήταν μάγκες
https://www.playmobil.gr/%CE%BA%CE%BF%C ... /6568.html
ΑΠΟΣΠΑΣΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:«Ναι τον ξέρω τον Πρίγιοβιτς. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Δεν μου αρέσει να μιλώ για θέματα που δεν έχουν συμβεί».
Δήλωση του Μπίλιτς,προπονητή της Αλ Ιττιχαντ στο ΙνΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει κλείσει.