7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Έχω αναλύσει την άποψη μου, δεν θέλω να κουράσω. Ο καθένας με την κρίση του.
Edit: Και επίσημα υποτροπή στην θλάση. Τα βλέπω και τα λέω αλλά ποιος με ακούει.. Μου τον είδατε και κινητικό στο ματς του κυπέλλου, που μόνο άγκυρα δεν είχε ρίξει δίπλα στον Μακ..
Ας ξεκινήσει προετοιμασία για το χρόνου. Σοβαρά μιλάω. Φέτος δεν μπορεί.
Edit: Και επίσημα υποτροπή στην θλάση. Τα βλέπω και τα λέω αλλά ποιος με ακούει.. Μου τον είδατε και κινητικό στο ματς του κυπέλλου, που μόνο άγκυρα δεν είχε ρίξει δίπλα στον Μακ..
Ας ξεκινήσει προετοιμασία για το χρόνου. Σοβαρά μιλάω. Φέτος δεν μπορεί.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.
Ο Μαροκινός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες.
- The_Stalker
Για να ξέρουμε τι λέμε.Odi έγραψε:Μπράβο για την ασσίστ. Σαν την έκλαμψη ενός παλαιμάχου μου φάνηκε. Εκνευριστικός, αργός, εκτός ρυθμού και λόγω τραυματισμού,τελείως στατικός με μηδέν κίνηση χωρίς την μπάλα, δεύτερος σε όλες τις διεκδικήσεις.
- ΑποστόληςΑ
Για την διαχείριση του Καντουρί υπαίτιος είναι μόνον ο Ράζβαν. Και ναι μεν στο κύπελλο δεν είχε άλλο χαφ για τη θέση αυτή, αλλά στο Αγρίνιο είχε αλλά μαζί έχει και μια τέτοια εμμονή με αυτόν τον παίκτη δεν την έξω ξαναδεί.
ΕΛΕΟΣ!
Έχει το καλύτερο 10ρι του ρόστερ και το αφήνει ανενεργό για να βάλει άλλους παίκτες που είναι καλύτεροι σε παραπλήσιο ρόλο αλλά όχι στο ρόλο του 10ριου.
Τεσπα.
Καλή ανάρρωση Όμηρε και γρήγορη επάνοδο:
Εάν είναι να επανέλθει σε δράση μετά από 2-3 εβδομάδες θα κάνει ένα μήνα για να μπει σε αγώνα.
ΕΛΕΟΣ!
Έχει το καλύτερο 10ρι του ρόστερ και το αφήνει ανενεργό για να βάλει άλλους παίκτες που είναι καλύτεροι σε παραπλήσιο ρόλο αλλά όχι στο ρόλο του 10ριου.
Τεσπα.
Καλή ανάρρωση Όμηρε και γρήγορη επάνοδο:
Εάν είναι να επανέλθει σε δράση μετά από 2-3 εβδομάδες θα κάνει ένα μήνα για να μπει σε αγώνα.
Ρε παιδες σοβαρα τωρα? Δηλαδη δεν παει πουθενα το μυαλο σας γιατι παιζει ο Ελ Καντουρι?
Λες και ειστε απο αλλο πλανητη και δεν ξερετε τι παιζει με τους μανατζαρεους. Ετσι ειναι οι μπιζνες. Για να σου φερουν τους καλους παικτες, θα φας στην μαπα και τα παλτα...
Α ρε φουκαρα Ντιεγο....ελπιζω τουλαχιστον να σπας πλακα μαζι του στην προπονηση....
Λες και ειστε απο αλλο πλανητη και δεν ξερετε τι παιζει με τους μανατζαρεους. Ετσι ειναι οι μπιζνες. Για να σου φερουν τους καλους παικτες, θα φας στην μαπα και τα παλτα...
Α ρε φουκαρα Ντιεγο....ελπιζω τουλαχιστον να σπας πλακα μαζι του στην προπονηση....
- Notorious4
Δεν μπορώ να πω οτί στεναχωρήθηκα. Ίσα ίσα για μένα είναι παίκτης κάτω του μετρίου από αυτά που έχει δείξει και ίσως οι πολλές οι συμμετοχές να είναι όρος στο συμβόλαιο του.
-
Dimg4
Οντως. Σε αυτο 100% ευθυνη Λουτσεσκου που με την πρωτη ευκαιρια τον πεταει βασικο και τον λιωνειThe_Stalker έγραψε:Συγχαρητήρια σε ιατρικό και προπονητικό τιμ για τη διαχείρισή σου.
-
mbison
Ηταν ο μονος τροπος για να τον ξεκανουν και να μην υπαρχει δικαιολογια γιατι δεν παιζει.
Ενα μεγαλο μπραβο στην αλεπου των Καρπαθιων.
Ενα μεγαλο μπραβο στην αλεπου των Καρπαθιων.
- ΑποστόληςΑ