Ρε συ Δημήτρη,μια και έχεις άκρες δεν μας λες τι γίνεται με τερματοφύλακα; Αρχίζει να κουράζει το θέμα.Dimitris_L4 έγραψε:Σημερα παιχτηκε χοντρο επεισοδιο με τον αιγυπτιο...εχω μιλησει και παλιοτερα μεσω μειλ με μοντ και ξερει απο που εχω καποιες φωνες...σημερα ο αιγυπτιος που ειναι αραγε ξερει κανεις??ειναι θεσσαλονικη??
8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
- Παλαιολόγος
θα δωσω καποια στοιχεια εγω για το θεμα
αυτος που μας ενδιαφερει,εχει δυο ποδια,δυο χερια και μαλλια
Χμμμ βοήθα λίγο ακόμα....Παλαιολόγος έγραψε:θα δωσω καποια στοιχεια εγω για το θεμα
Έλα ρε. Μη με κρατάτε σε αγωνία. Βοηθήστε λίγο ακόμα.Sekeris4 έγραψε:Εχω πληροφορια απο μεσα οτι μιλαει κιολας.Σχεδον τον φωτογραφισα.
- Dimitris_L4
Οκ γελασαμε με την ειρωνεια και συνεχιζω...δεν εω γνωστο μεσα στη διοικηση για να ξςρω ποιον παιχτη θα παρουμε...οκ...??το ποιος ειναι γνωστος μου το εχω πει στους μοντς..
Μεχρι τοτε ας συνεχιστει η ειρωνεια σας..
Μεχρι τοτε ας συνεχιστει η ειρωνεια σας..
αν ισχυει οτι εκανες αυτες τις δηλωσεις στην πατριδα σου μπαινεις στο πανθεον των αγαπημενων μου.
απο σημερα δηλαδη γινεσαι χομπι μου.μπαινει κ σε εφαρμογη το θεωρημα σικαμπαλα ,για παρτη σου.
εν συντομια, οσο πιο καθυστερημενος τοσο πιο μεγαλη μπαλα κ αλλο τοσο πιο αστεια καριερα.
απο σημερα δηλαδη γινεσαι χομπι μου.μπαινει κ σε εφαρμογη το θεωρημα σικαμπαλα ,για παρτη σου.
εν συντομια, οσο πιο καθυστερημενος τοσο πιο μεγαλη μπαλα κ αλλο τοσο πιο αστεια καριερα.
οτι δεν τον πηραμε στην προετοιμασια γιατι ειπε στη διοικηση πως εχει δυο προτασεις.μια απο γκρασχοπερς κ μια απο μια βελγικη(μια απο το χωριο δεν την ξερεις) κ δεν τονν δωσαμε.δηλαδη ειπε δωθηκε διασταση σε ενα απλο κ φυσιολογικο θεμα.
χοντρικα ειπε οτι αυτος θελει να φυγει κ δεν τον αφησαμε.τον εχουμε δεσμιο στην ελλαδα.το λες κ κωσταλεξι.
επαθα ποδοσφαιρικο ερωτα.
χοντρικα ειπε οτι αυτος θελει να φυγει κ δεν τον αφησαμε.τον εχουμε δεσμιο στην ελλαδα.το λες κ κωσταλεξι.
επαθα ποδοσφαιρικο ερωτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 03 Ιούλ 2017, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοίτα, πάντα εμπνέουν οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών, ιδίως όταν ξεπερνούν τις 4 λέξεις και μάλιστα με πάνω από 3 συλλαβές η καθεμία.
- Dimitris_L4