9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από K_geo »

αν ημουν εγω θα σου εφερνα ντελ πιερο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

shogoon έγραψε:Και η ομάδα θα μαζεύει τριάρες από την ενδέκατη της Γερμανίας. Ευτυχώς η διοίκηση δείχνει να θέλει να αλλάξει επίπεδο την ομάδα γιατί αν είχαμε πρόεδρο από το παοκμανια θα παίζαμε με σάλπι τζιωλη
Έλα μωρέ ποια σαλκε Ναούμ 11η στο πρωτάθλημα της Γερμανίας Ναούμ.... Ούτε καν δυναμική μπαγιερν..... Πρωτάθλημα Γερμανίας στο οποίο θα πάλευαν να σωθούν όλοι οι μεγάλοι της Ελλάδας και δεν θα τα κατάφερναν
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Πέρα απο το εκτελεστικό, που και κάποια δεν θα μπούν τι να κάνουμε, ο τύπος έχει έξυπνη πάσα (ασχέτως που δεν του βγαίνει ακόμα, φαίνεται μόνο απο την πρόθεση..) , ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ κάτι άλλο πέρα απο τα πόδια του και μπορεί να σου βγάλει φάση απο το πουθενά.. κανονικό φορ
..ειδικά σε σχέση με το τι είδαμε τα τελευταία 7 χρόνια στα φορ δεν συγκρίνεται..
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Όλη η ομάδα χθες περιμενε εσενα να το παρεις μονος σου...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι περασε 3 φορες πανω στη γραμμη τους αμυντικους και δεν ηταν κανεις μεσα στην περιοχη δεν το ειδατε;;;

Αυτα τα περασματα ποτε τα ειδατε απο επιθετικο στον ΠΑΟΚ;;;;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς τη αξία του. Την ροπή προς απαξίωση επισημαίνουμε και την συμπεριφορά "καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω".
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν πάμε καθόλου καλα λέω εγώ..Ξεκαθαρα ο παίκτης είναι 2 κλάσεις πάνω απο τα υπόλοιπα φορ μας.Οφθαλμοφανες σε σημείο γελοίο θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dimg4 έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν πηρε ουτε μια πασα ε; τι μου θυμιζει αυτο το επιχειρημα;
Τι σου θυμιζει? 6 γκολ εχει φιλε, σημερα δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ενω ηταν ξεμαρκαρισμενος. Κι ομως το παστελωσε με μιση ευκαιρια. Τωρα το τραγικο τελειωμα οπως χαρακτηριστηκε το ακουω βερεσε.
Ας τα βαζουν και οι αλλοι φορ μας και ας ειναι με τα κορδονια.
Τωρα βρηκαμε ελλατωματα, δεν βοηθαει δεν τρεχει δεν δεν δεν... ε τι να κανουμε βαζει αβερτα γκολ, εγω νομιζα πως αυτο θες απο τον φορ σου. Τωρα αν δε θελουμε γκολ και θελουμε φιλοτιμο ας παιζει ο Κλαους και ας γυρισει και ο σαλπι να εχουμε τιγκα στο φιλοτιμο...
Αμα δεν καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος, μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις. Τσαμπα εκατσα και διαβασα οτι εγραψες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4 έγραψε: σημερα δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ενω ηταν ξεμαρκαρισμενος.
Αυτο πια.Κουναγε χερια ποδια ο κακομοιρης οι αλλοι νομιζαν οτι ειναι Καθαρα Δευτερα και πεταγαν αητο.Ουτε ενας δεν εβλεπε ρε γμτ? :?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

KOSTAS54 έγραψε:Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς τη αξία του. Την ροπή προς απαξίωση επισημαίνουμε και την συμπεριφορά "καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω".
Και η αντίθετη συμπεριφορά είναι εξίσου άδικη και επικίνδυνη.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Πολύ καλα στοιχεία και θα ελεγα οτι αυτην την στιγμη ειναι 2 επιπεδα πιο πανω απο ολα τα φορ που εχουμε, πολύ απλα ο σερβος (ιβιτς) πρεπει να βρει ενα τροπο ωστε να περνα η μπαλα μπροστα με καθετες και ορθολογικο τροπο και οχι μονο να πηδανε στον αερα σαν μακεδονομαχοι, γιατι ετσι λιγο πολύ καταστρέψαμε ( ψυχολογικα) και τον κλαους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nothu έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν πηρε ουτε μια πασα ε; τι μου θυμιζει αυτο το επιχειρημα;
Τι σου θυμιζει? 6 γκολ εχει φιλε, σημερα δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ενω ηταν ξεμαρκαρισμενος. Κι ομως το παστελωσε με μιση ευκαιρια. Τωρα το τραγικο τελειωμα οπως χαρακτηριστηκε το ακουω βερεσε.
Ας τα βαζουν και οι αλλοι φορ μας και ας ειναι με τα κορδονια.
Τωρα βρηκαμε ελλατωματα, δεν βοηθαει δεν τρεχει δεν δεν δεν... ε τι να κανουμε βαζει αβερτα γκολ, εγω νομιζα πως αυτο θες απο τον φορ σου. Τωρα αν δε θελουμε γκολ και θελουμε φιλοτιμο ας παιζει ο Κλαους και ας γυρισει και ο σαλπι να εχουμε τιγκα στο φιλοτιμο...
Αμα δεν καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος, μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις. Τσαμπα εκατσα και διαβασα οτι εγραψες.
Κλασικη απαντηση σου φιλε. Μετα αναρωτιουνται οι μοντς γιατι υπαρχει φαγωμαρα. Μολις πηρες την καταλληλη απαντηση το γυρνας στις γραφικες απαντησεις.
Kostas 110 γκολ εχει ο Κλαους και.μπραβο. Δυστυχως δεν παιζουν μπαλα τα στατιστικα, ουτε αυτος ομως.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Οκ εχεις δικιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες ήταν πολύ μόνος, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Είναι ΔΥΟ κλάσεις πάνω από τα υπόλοιπα φορ της ομάδας, όπως σωστά ειπώθηκε, και πάλι καλά.....γιατί αν ήταν μόνο ΜΙΑ κλάση πάνω, θα έφευγε δανεικός για Αργεντινή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”