Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα!!!! Δε φοβηθηκαμε σε κανενα σημειο εκτος απο το δοκαρι καο πολυ σημαντικο οτι δε μας εκαναν φαση με τη μπαλα κατω.
Λιγη προσοχη στον αξονα θελει, αν και ανεβηκε καπως ο Χαρισης, αλλα επεσε ο Σαχοφ.Καπου στο 60 αν ολα πηγαινουν καλα θα εβαζα Τζιολη να παγωσει λιγο παιχνιδι.
προσοχή στην αρχή του ημιχρόνου θέλει
όσο περνάει η ώρα θα βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε το 0
- Duke_Rolson
ο δικός μας ο ντόλμπεργκ?Dimg4 έγραψε:Ασε ρε ντολμπεργκ με τετοιο ονομα θες κ γκολ σασκινι

Και εγω ρε γαμωτι ηθελα να φωναξω αλλα κοιματε το Πακτσακιbuffalobill4 έγραψε:Κι εμενα το μισο λονδινο φιλοςapple64 έγραψε:Με άκουσε η μισή Θεσσαλονίκη.
Στο επομενο φωναξτε και για μενα

danirifle έγραψε:προσοχή στην αρχή του ημιχρόνου θέλει
Θελουμε κι αλλο γκολ,εκτος εδρας ειναι επικινδυνοι αυτοι.Το ιδανικο θα ηταν το 0-3 αλλα συμβιβαζομαι και με ο-2.

- northernlights
κολάρα γκολάρα γκολάρα γκολάρα
δεν το πιστεύω, παικταρας ο Τζάλμα
δεν το πιστεύω, παικταρας ο Τζάλμα
erevos187 έγραψε:Και εγω ρε γαμωτι ηθελα να φωναξω αλλα κοιματε το Πακτσακιbuffalobill4 έγραψε:Κι εμενα το μισο λονδινο φιλοςapple64 έγραψε:Με άκουσε η μισή Θεσσαλονίκη.
Στο επομενο φωναξτε και για μενα![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυπνά τον
Τι θα του λες όταν μεγαλώσει
Εγω τον δικό μου τον εχω υποχρεωτική παρακολούθηση απ τα δυο
pgetsos έγραψε:Ακλαυτοι παίζουν κανονικά
ΚΑνονικα ή επαναληψη τα 14 δευτερολεπτα...μερα της μαρμοτας ειναι οχι σαιτ... βρομοχανουμα

- buffalobill4
Ηξερα την παιχταρα τζαλμα αλλα αυτος που με εντυπωσιαζει ειναι ο σαχοφ. Απιστευτα ηρεμος και τεχνικος.
Στο κεντρο της αμυνας εχουμς θεμα. Και στον εναν μπροστα απο την τετραδα. Γι αυτο χτυπανε εκει. Θα το διορθωσει ο βλαντανε
Στο κεντρο της αμυνας εχουμς θεμα. Και στον εναν μπροστα απο την τετραδα. Γι αυτο χτυπανε εκει. Θα το διορθωσει ο βλαντανε
Vs40, το ολλανδικο δουλευει?
Θελει εξτρα προσοχη στο 1ο δεκαλεπτο..Να.διορθωθουν κ καποιες ασυνεννοησιες στην αμυνα, γτ ειδικα εκει π γύρισε 5 μετρα πίσω το φορ, υποδέχτηκε και σουταρε, χωρις καποιον βεντουζα πανω του, τα ειδα ολα..
Απιστευτη δουλεια απτα εξτρεμ, καλος ο τσιμι, αξιοπρεπης ο Χαρισης δινοντας και push μπροστα, θέλει περισσότερη συγκεντρωση απτα μπακ, αγαπαω Σαχοφ ελπιζω ναχει ανασες..
Παμε για αναχαιτιση και μετα για το 2ο...
Θελει εξτρα προσοχη στο 1ο δεκαλεπτο..Να.διορθωθουν κ καποιες ασυνεννοησιες στην αμυνα, γτ ειδικα εκει π γύρισε 5 μετρα πίσω το φορ, υποδέχτηκε και σουταρε, χωρις καποιον βεντουζα πανω του, τα ειδα ολα..
Απιστευτη δουλεια απτα εξτρεμ, καλος ο τσιμι, αξιοπρεπης ο Χαρισης δινοντας και push μπροστα, θέλει περισσότερη συγκεντρωση απτα μπακ, αγαπαω Σαχοφ ελπιζω ναχει ανασες..
Παμε για αναχαιτιση και μετα για το 2ο...

Άντε ένα ημίχρονο ακόμα γερά και δυο γκολ ακόμα ρε dogs of the war!!!!
Στο 65-70 θα βάλει σίγουρα τον αχινό και θα γράψει και τεμάχιο!!!!

Υ.Γ. Μπράβο Παναή...Σκυλιά Χαρίσης και Τσίμι παρά την ασφυκτική πίεση, πήραν τα πάνω τους μετά την γκολάρα του Τιγερο-Τζαλμά!!!! Σάκχοφ όχι απλά πουλέν αλλά ποδοσφαιρική λατρεία πλέον!!!!
ΑΪΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑ!!!!

Στο 65-70 θα βάλει σίγουρα τον αχινό και θα γράψει και τεμάχιο!!!!

Υ.Γ. Μπράβο Παναή...Σκυλιά Χαρίσης και Τσίμι παρά την ασφυκτική πίεση, πήραν τα πάνω τους μετά την γκολάρα του Τιγερο-Τζαλμά!!!! Σάκχοφ όχι απλά πουλέν αλλά ποδοσφαιρική λατρεία πλέον!!!!
ΑΪΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑ!!!!

- Μπαρκαρούτσος
che4 έγραψε:Ξυπνά τον
Τι θα του λες όταν μεγαλώσει
Εγω τον δικό μου τον εχω υποχρεωτική παρακολούθηση απ τα δυο
Σωστόοοοος!!