Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Alekakius »

paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου η μάλλον την επιθυμία μου για το ρόστερ που πρέπει να έχουμε του χρόνου.Έχουμε και λέμε λοιπόν.Διαγώνιοι:Γκόμεζ,Σακόγλου(είμαστε πολύ καλά)Πασαδόροι:Κάλβο,Τερζής ή Μαρούλης του Βάζελου ο οποίος μου αρέσει.Κεντρικοί:Λι,Σμαραγδής,Παντακίδης,Τακουρίδης.Ακραίοι:Ουριάρτε,Κουμεντάκης,Ρουμελιωτάκης(ο οποίος εάν δεν απατώμαι και από όσο τον παρακολούθησα πέρσι,είναι αρκετά ικανοποιητικός στην υποδοχή που φέτος πονούσαμε,για τον Κουμεντάκη που τον είδα πέρσι το καλοκαίρι στους αγώνες με την εθνική δεν θυμάμαι πως είναι στον συγκεκριμένο τομέα,ας μας κατατοπίσει κάποιος πιο αρμόδιος),Εφραιμίδης.Λίμπερο:Αχιλλέας Παπαδημητρίου(πολύ καλός πραγματικά,τον θυμάμαι από βάζελο και γαύρο),Γκαράς.

ΥΓ:1 Έχεις επίσης και τους πιτσιρικάδες Καρασαββίδη και Μακράκη και κρατάς και τον έμπειρο Ντίνα σε περίπτωση που θες περαιτέρω βάθος στο κέντρο(αν και 5 κεντρικοί είναι υπερβολή)

ΥΓ:2 Αυτό που γράφω είναι περισσότερο ευσεβής πόθος καθώς ξέρω ο,τι πολύ δύσκολα θα ξεφύγει τόσο το μπάτζετ.Επίσης μπορεί κάποιος να διαφωνήσει για το μέγεθος του ρόστερ όμως θεωρώ ο,τι με τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έχουμε και φέτος και με πιθανούς τραυματισμούς όπως φέτος με την ψυχάρα τον Παντακίδη χρειάζεσαι για κάθε βασικό παίκτη έναν αν όχι ισάξιο τουλάχιστον πολύ δυνατό αναπληρωματικό του.

ΥΓ:3 Με αυτό το ρόστερ και με τον Ομπράντοβιτς του βόλλευ που έχουμε στον πάγκο μας θεωρώ ο,τι μπορούμε να πάρουμε όλους τους τίτλους από τον γαύρο(ο οποίος ως τώρα έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις)και να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο τσου λου...Οψόμεθα....

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Εχουμε κ λεμε. Πλην καμια συμφωνια και αυτο το θεωρω δυσκολο μεχρι την δευτερα δεν θ εχουμε ανακοινωση για κατι καινουριο δεν ξερω τι συμβαινει. Μπορει να ειναι τακτικη να πεσουν η τιμες. Για τον ακραιο που εγραψα αντι εφρεμιδη εννοουσα τον Δαλακουρα απο τον Εθνικο που ειναι δυνατος σε μπλοκ κ σε επιθεση. Δεν εχει γινει ακομη προταση θ του γινει απο βδομαδα κ δεν ξερω απλα ποσο θελει να αφησει την Αλεξανδρουπολη ολα τ χρονια εκει ειναι. Το ανεφερα επειδη εγραψε ενας αδελφος οτι ηθελε εναν εκ τον τριων. Λιμπερο θ παρουμε παπαδημητριου ειναι οριστικο αν κ δεν γουσταρω ηταν τραυματιας 1 χρονο κ. Επαιξε 9 ματς με την γρια αν κ αυτος την έσωσε. Καποιοι λενε με χίλια αυτος παρα γκαρα. Εγω θ ηθελα και γκαρα. Θ ανανεωσει τερζης κ ο αρχηγος ο πατα δεν εχω μαθει κατι για σμαρα αν κ θεωρούσα οτι υ ηταν απο τους πρωτους που θ ανανεωναν. Στο σαφρα εχει γινει προταση αλλα δεν ξερω τι συμβαινει απλα να ξερετε ο καλμα θελει τον Ουγκό παρα πολυ. Πολυεργαλείο. Απο δευτερα οτι δουμε. Δεν θ εχει κατι μεχρι τοτε πλην καμια ανανεωση ειπαμε κ αυτο το θεωρω ακατορθωτο. Μακαρι να γινει και μεταγραφη και ας διαψευστω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με εκείνα τα διαρκείας που λέγαμε τι έγινε ρε παιδιά??? Θα βγάλουμε τελικά ή μήπως το μετανιώσαμε??? :?

Επίσης με εκείνες τις φανέλες που έχουμε παραγγείλει??? Μήπως να τις αλλάξουμε σε...........μακρυμάνικες??? :roll:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο γκευ πηρε για ακραιο τον διεθνη σερβο τον Konstantin Cupkovic
καλη κινηση, επαιζε στην Τουρ
χωνουν λεφτα φετος, αυξημενο μπατζετ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μακάρι να έρθει αυτός ο Κουβανός Ουριάρτε μαζί με Σαφρανοβιτς και για να δούμε τι θα γίνει με ελληνες παίκτες και αν έχει πιθανότητα να πάρουμε όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω για Δαλακουρα.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Oι κινήσεις του Ανωμαλου Εχθρού και η συζήτηση/κριτική για τη στρατηγική του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ ξέπεσε σε αντεγκλισεις, αοριστολογιες, θλιβερα συμπτώματα της οπαδικης μας βασης.

Για την ώρα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα η πορεία μας για τη διατήρηση της κορυφής, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Έχω εμπιστοσύνη στον τεράστιο προπονητή μας.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Χωρις να εχουμε δει τα ροστερ γκρινιαζουμε και μιζεριαζουμε...Ποδοσφαιροποιηση και στο βολλευ...
Τεραστια εμπιστοσυνη στον Καλμαζιδη στηριξη και υπομονη!

Η μιζερια που εχουμε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ δεν υπαρχει σε κανενα αλλο συλλογο
Παραθετω 2 φωτο για να καταλαβετε

Κανει τη μεταγραφη του Οσορια ο γαυρος και μας τον παρουσιαζει σαιτ που ασχολειτε αποκλειστικα με ΠΑΟΚ ως υπερπαικταρα

Εικόνα

Ενδιαφερον του ΠΑΟΚ για Ουριαρτε και μας παρουσιαζει τον παικτη ως κινηση ρισκου...

Εικόνα

Οποιος γνωριζει την αξια των 2 παικτων απλα γελαει...

Σημερα παιζει ο Καλβο με την Κουβα εναντιον του Μεξικο για μια θεση στον τελικο...Λινκ υπαρχει στις πιο πισω σελιδες
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

BlackBlockAttack έγραψε:Χωρις να εχουμε δει τα ροστερ γκρινιαζουμε και μιζεριαζουμε...Ποδοσφαιροποιηση και στο βολλευ...
Τεραστια εμπιστοσυνη στον Καλμαζιδη στηριξη και υπομονη!

Η μιζερια που εχουμε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ δεν υπαρχει σε κανενα αλλο συλλογο
Παραθετω 2 φωτο για να καταλαβετε

Κανει τη μεταγραφη του Οσορια ο γαυρος και μας τον παρουσιαζει σαιτ που ασχολειτε αποκλειστικα με ΠΑΟΚ ως υπερπαικταρα

Εικόνα

Ενδιαφερον του ΠΑΟΚ για Ουριαρτε και μας παρουσιαζει τον παικτη ως κινηση ρισκου...

Εικόνα

Οποιος γνωριζει την αξια των 2 παικτων απλα γελαει...

Σημερα παιζει ο Καλβο με την Κουβα εναντιον του Μεξικο για μια θεση στον τελικο...Λινκ υπαρχει στις πιο πισω σελιδες
Φιλε πραγματικα εισαι στο μυαλο μου..εγω εχω γραψει πολλες φορες μπινελίκια κατω απο τετοιες ειδησεις...ειναι για λυπηση πραγματικα..και υπαρχουν φυτα που ασπαζονται ολα αυτα..
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Εντωμεταξύ διάβαζα παπάδες για το σερβίς αυτού που πήρε ο γάβρος, κι όσα στιγμιότυπα είδα από τους αγώνες που γίνονται αυτές τις μέρες το σερβίς του είναι ξύσε..
Ο πασαδόρος μας ο πιτσιρικάς μ' αρέσει. Θα δέσει με Γκόμεζ, να πάρουν και έναν ξένο ακραίο παιχταρά και θα πάμε καλά. θα βοηθήσει και στο μπλοκ και σερβίς έχει αξιοπρεπές
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Παιχνίδια των Ατζέντιδων ο Ουριάρτε?

Τι λες ρε λαμόγιο, σε πληρώνει καλά ο Πρεζέμπορας?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μιας και δεν έχουμε topic "Ποιον παιχταρά θα θέλατε στο βόλλεϊ του Π.Α.Ο.Κ." λέω να το βάλω εδώ ο άσχετος!!!

Για εκείνο το "γαλλάκι" λέω, εκείνον που για να πέσει η μπάλα στο τάραφλεξ πρέπει να κατέβει ο Θεός στην γη!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μετά την μεταγραφή του Σέρβου... πόσους ξένους έχει ο gay? Ρωτάω για τον απλούστατο λόγο ότι αν είναι ο 4ος το ρόστερ του, παρότι δυνάμωσε, -σχεδόν- έκλεισε πολύ νωρίς. Σε αντίθεση με μας που είμαστε ακόμα στην αρχή.
Οπότε μας δίνετε η δυνατότητα να τους δούμε, να τους διαβάσουμε και να δράσουμε.
Στον πόλεμο αν ο αντίπαλός σου θεωρείτε ισάξιος ή/και δυνατότερος το παν είναι εσύ να έχεις το "coup d'oeil"... και όλα αλλάζουν ;)
Banksy έγραψε:...το σερβίς του είναι ξύσε...
:?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ναι γιατί ξαφνιάζεσαι τόσο;πιέζει καθόλου στο σερβίς; από τα λίγα που είδα, έτσι; αυτοί λέγαν για κεντρικό που σερβίρει σα διαγώνιος. θα τον δούμε και στο Ρίο κι αυτόν και τους δικούς μας και τους πρώην παιχταράδες μας Σεπέδα,Λι κλπ. Δόξα τω Θεώ γεμάτο καλοκαίρι θα ναι αυτό!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Χιμενεζ θα μηνει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”