Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Βασικά ο νέος προπονητης του ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει σε τάξη και πειθαρχία την παιδική χαρά που βλέπω live στην προπόνηση 

- ace79grpaok
οποιος προπονητης και να ερθει αν δεν εχει στιριξη απ ολο το οικοδομημα που λεγεται ΠΑΟΚ θα αποτυχει.Εγω αν ημουν σαββιδης θα κρατουσα ιβιτς και στην ανακοινωση του θα ελεγα"ο κυριος ιβιτς αναλαμβανει για τα επομενα 3 χρονια την ομαδα μας,θεση την οποια θα διατηρηση ειτε πεσουμε στην επσμ ειτε κατακτησουμε το εουροπα λιγκ" και τελος .
Να κοπει και ο βηχας σε οσους κανουν καθε μαρτη την ομαδα ανω κατω.Βλεπε αρδ,παικτες ,ΠΑΟΚΑΡΧΕς ΚΤΛ.
Να κοπει και ο βηχας σε οσους κανουν καθε μαρτη την ομαδα ανω κατω.Βλεπε αρδ,παικτες ,ΠΑΟΚΑΡΧΕς ΚΤΛ.
Συνοπαδοί μου, αρκετοί από μας θα θέλαμε έναν προπονητή όπως ο Φερνάντο Σάντος ή ο Μίρον Μάρκεβιτς ή ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Σκεφτείτε όμως. Αν ήσασταν στη θέση αυτών, θα δεχόσασταν να 'ρθείτε σ' ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Superleague, με τα σκάνδαλα, την ανοργανωσιά, τη μιζέρια? Θα θέτατε τον εαυτό σας στον άμεσο κίνδυνο να σας ξεφτιλήσουν 'ανθρωπάκια' χωρίς να φταίτε? Αυτή τη στιγμή και αν βέβαια θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρότζεκτ (υποθέτουμε ότι έχει για την ακρίβεια...). Τι μένει να κάνεις? Να συμμαζέψεις λοιπόν πρωτίστως το σπίτι σου (κάτι που εγώ τουλάχιστον βλέπω να συμβαίνει σταδιακά), να αποκτήσεις ίσες ευκαιρίες με τους ανταγωνιστές σου (κάτι που μάλλον θα συμβεί το αργότερο τον Οκτώβρη στις εκλογές της ΕΠΟ) και να γίνεις 'εμπορικός' για το κοινό σου. Πως? α) Με το να καθαρίσεις το γήπεδό σου απ' τα πρεζάκια και τους κάθε λογής βρωμιάρηδες που λυμαίνονται χρόνια τώρα την αγάπη και την αγωνία των αγνών ΠΑΟΚτσήδων και β) να δώσεις όραμα στον κόσμο σου φέρνοντας έναν επιτυχημένο προπονητή που θα θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα ή να πάρει περισσότερα χρήματα από εκεί που είναι, δίνοντας του τα 'κλειδιά' για 2 τουλάχιστον χρόνια και να φέρεις 4-5 έμπειρους παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας σου και την πίεση που ασκεί ο απαιτητικός σου κόσμος.
Στο θέμα του προπονητή, εγώ προσωπικά θα ήμουν ενθουσιασμένος αν τη νέα περίοδο στην άκρη του Δικέφαλου πάγκου έβλεπα τον Πάουλο Φονσέκα (και δίπλα του ως βοηθό τον Βλάνταν Ίβιτς), ο οποίος φέτος έβγαλε 4η (φυσιολογικό θα μου πείτε...) τη Μπράγκα, την έχει στον Τελικό του Κυπέλλου της Πορτογαλίας και την έφτασε ως τα προημιτελικά του Europa League αποκλείωντας στους '32' την ελβετική Σιόν και στους '16' την τουρκική Φενέρμπαχτσε, ενώ αποκλείστηκε στους '8' απ' την ουκρανική Σαχτάρ.
Και γιατί όχι ερχόμενος εδώ να μη φέρει μαζί του τον 30χρονο μέσο Luis Carlos αλλά κυρίως και τον 24χρονο παιχταρά Nikola Vuksevic που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ με συμμετοχές στην εθνική του Μαυροβουνίου? Κι ο Τζιόλης ας ξαναπάει στην Τουρκία να ...πάρει συμμετοχές για να παίξει εθνική!
Στο θέμα του προπονητή, εγώ προσωπικά θα ήμουν ενθουσιασμένος αν τη νέα περίοδο στην άκρη του Δικέφαλου πάγκου έβλεπα τον Πάουλο Φονσέκα (και δίπλα του ως βοηθό τον Βλάνταν Ίβιτς), ο οποίος φέτος έβγαλε 4η (φυσιολογικό θα μου πείτε...) τη Μπράγκα, την έχει στον Τελικό του Κυπέλλου της Πορτογαλίας και την έφτασε ως τα προημιτελικά του Europa League αποκλείωντας στους '32' την ελβετική Σιόν και στους '16' την τουρκική Φενέρμπαχτσε, ενώ αποκλείστηκε στους '8' απ' την ουκρανική Σαχτάρ.
Και γιατί όχι ερχόμενος εδώ να μη φέρει μαζί του τον 30χρονο μέσο Luis Carlos αλλά κυρίως και τον 24χρονο παιχταρά Nikola Vuksevic που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ με συμμετοχές στην εθνική του Μαυροβουνίου? Κι ο Τζιόλης ας ξαναπάει στην Τουρκία να ...πάρει συμμετοχές για να παίξει εθνική!
- Kostas_Peraia4
Kαι εγω θα γουσταρα να δω στην ακρη του παγκου του ΠΑΟΚ τον Fonseca.Ισως γιατι θυμιζει παρα πολυ την καψουρα μου τον Simeone και προς την νοοτροπια αλλα και προς τον σχηματισμο,δηλαδη το συμπαγες και πολυ οργανωμενο 4-4-2.
ΥΓ.Ενας λιγοτερος υποψηφιος προπονητης.Ο Paulo Bento υπεγραψε στην Cruzeiro
ΥΓ.Ενας λιγοτερος υποψηφιος προπονητης.Ο Paulo Bento υπεγραψε στην Cruzeiro
- Kostas_Peraia4
Αν οταν αποτυγχανει μια ομαδα αρχιζει εκκαθαριση απο τους καλυτερους της παικτες (τζαβελας, τζιωλης μακ κατσε ηταν οι 4 καλυτεροι παικτες της ομαδας φετος) τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να δει τιτλο ουτε σε 100 χρονια. οταν αποτυγχανεις αντικαθιστας τους χειροτερους και ταυτοχρονα κρατας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οτι καλυτερο εχεις δεν το διωχνειςMarianov6 έγραψε:Εγω αυτο ακριβως θελω βασικα, να ληξουν τα συμβολαια και να παμε παρακατω. Τα συμβολαια δεν ειναι μονο οτι θα βαρυνουν το μπατζετ αλλα το οτι ηδη θα εχεις παιχτες και δεν θα παρεις αλλους γιατι δεν θα μπορουν να παιζουν ολοι, αναγκαστικα λοιπον θα παιζεις με αυτους. Εμενα αυτη η ιδεα δεν με τρελαινει. Αν παρεις αλλους, τοτε οι υπαρχων θα σου μεινουν στο χερι με αποτελεσμα να μην μπορεις να τους αξιοποιησεις γιατι δεν θα παιζουν, αρα θα χασουν και την αξια τους.
Δεν θελω επισης εναν καλο προπονητη τωρα που θα παιξει με παιχτες που δεν του κανουν, που να μην μπορει να παρει αλλους και στο τελος να χρεωθει μια ενδεχομενη "αποτυχια" και να αρχισει το κραξιμο. Δεν θελω δηλαδη τον "Σαντος" του πρωτου χρονου που τελειωσε 9τος με υλικο που δεν ηταν δικο του, θελω τον "Σαντος" του δευτερου χρονου που ειχε τους παιχτες που ηθελε και στην πορεια, τον Σαντος του τριτου χρονου. Αλλα ετσι οπως τα εχουμε κανει τωρα, δεν βλεπω και πολλες λυσεις. Ρισταρτ ολικο απο ενα σημειο αναφορας που για μενα ειναι το καλοκαιρι του '17 οπου ληγουν και πολλα συμβολαια και ισως να εχεις πουλησεις και καποιους μεχρι τοτε.
- ΑποστόληςΑ
+1MANIAKOS έγραψε:Vladan Ivic
Πρώτα θα μας οδηγήσει στους γ΄προκριματικούς του Ch.L. όπου υπάρχουν πιθανότητες να είμαστε στους ισχυρούς.
Μετά στα play-off όπου τα πράγματα θα είναι δύσκολα.
Μόλις μπούμε στους ομίλους (όπου ΔΕΝ θα μπει ο Θρήνος) θα αρχίσουν τα γλέντια.
- Παλαιολόγος
αμα δινεις 20 μυρια μπατζετ για να φτιαξεις ομαδα
θα ειναι χονδροειδεστατη βλακεια να μην δωσεις εναμιση για να παρεις την κεφαλη μιας ομαδας
και με 1.5 ερχονται τρεχοντας και ο Σαντος και ο μπιελσα ,που για μενα ο τελευταιος ειναι λανθασμενη κινηση
η μονη σωστη κινηση Σαντος
και προχωρουμε
αν δεν τον κλεισεις
ε τοτε κλεισε ιβιτς,κλεισε γκαρσια,κλεισε εμενα δεν εχει σημασια,το αποτελεσμα θα ειναι αλλη μια χαμενη χρονια
επισης να παει και σουρωτη να δει αμα αλλαξει το κρεσεντο τραυματισμων
τρεις κινησεις αλλαζουν την ομαδα,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,σιγα τα ωα!
τα τρια Σ
Σαντος
Σουρωτη
και 5 Σαιτες παιχταραδες πρωτης γραμμης
αλλιως παιρνεις το ενα Σ...σκ@τ@
εννοειται διατηρεις τον κορμο αν ακουσει τους τριγυρω και αρχιζει τις πωλησεις Μακ,Κατσε και αλλων πρωτοκλασατων παιχτων "γιατι έτσι πρέπει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο "
εχετε γεια βρυσουλες,κουταμαρα ολκης,πωλησεις ΜΟΝΟ αν δεν γινεται αλλιως και δεν καθονται με τιποτα.μιλάω για τους απαραιτητους,σκονδρα,κιτσιου κ.λπ κανενα προβλημα να τους πουλησεις
και παντως με δεκα νεες μεταγραφες δεν κανεις ομαδα,αλλα θιασο,ελπιζω να μην δουμε παλι παρελαση παιχτων
διατηρεις τον κορμο,φερνεις σαντος,πας σουρωτη,φερνεις 4 με 5 παιχτες πρωτης κλασης
αυτο ειναι ολο
απορω τι το κουραζουμε κιολας
μπορει ςνα το κανεις αυτο; γεια σαν
δεν μπορεις; χαιρετε
να προβληματιστουμε με τα μαθηματικα,με αυτονοητες ιστοριες θα προβληματιζομαστε;
αλλα καπως πρεπει να γεμισουν τον χρονο και οι αθλητικοι δημοσιογραφοι;
θα ειναι χονδροειδεστατη βλακεια να μην δωσεις εναμιση για να παρεις την κεφαλη μιας ομαδας
και με 1.5 ερχονται τρεχοντας και ο Σαντος και ο μπιελσα ,που για μενα ο τελευταιος ειναι λανθασμενη κινηση
η μονη σωστη κινηση Σαντος
και προχωρουμε
αν δεν τον κλεισεις
ε τοτε κλεισε ιβιτς,κλεισε γκαρσια,κλεισε εμενα δεν εχει σημασια,το αποτελεσμα θα ειναι αλλη μια χαμενη χρονια
επισης να παει και σουρωτη να δει αμα αλλαξει το κρεσεντο τραυματισμων
τρεις κινησεις αλλαζουν την ομαδα,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,σιγα τα ωα!
τα τρια Σ
Σαντος
Σουρωτη
και 5 Σαιτες παιχταραδες πρωτης γραμμης
αλλιως παιρνεις το ενα Σ...σκ@τ@
εννοειται διατηρεις τον κορμο αν ακουσει τους τριγυρω και αρχιζει τις πωλησεις Μακ,Κατσε και αλλων πρωτοκλασατων παιχτων "γιατι έτσι πρέπει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο "

και παντως με δεκα νεες μεταγραφες δεν κανεις ομαδα,αλλα θιασο,ελπιζω να μην δουμε παλι παρελαση παιχτων
διατηρεις τον κορμο,φερνεις σαντος,πας σουρωτη,φερνεις 4 με 5 παιχτες πρωτης κλασης
αυτο ειναι ολο
απορω τι το κουραζουμε κιολας
μπορει ςνα το κανεις αυτο; γεια σαν
δεν μπορεις; χαιρετε
να προβληματιστουμε με τα μαθηματικα,με αυτονοητες ιστοριες θα προβληματιζομαστε;

αλλα καπως πρεπει να γεμισουν τον χρονο και οι αθλητικοι δημοσιογραφοι;
Αυτό που γράφουν κάθε χρόνο, ότι περιμένουμε να δούμε που θα τερματίσουμε για να επιλέξουμε τον νέο προπονητή, με ξεπερνά.
λογικά το κάνουν για να σέβονται οι παίχτες τον προπονητή, γιατί αν έλεγαν πχ από τον μάρτιο ότι ο ίβιτς θα είναι μέχρι το τέλος τις χρονιας τα καλόπαιδα μας θα ήταν στα αα τους...ενώ άμα ξέρουν ότι μπορεί να μείνει τα δίνουν όλα ...
Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο, αλλά έτσι όπως το θέτει η Metrosport, μου κάνει σαν να μιλά για τον νέο κόουτς και όχι για το αν θα κριθεί από τα play off η παραμονή Ίβιτς.
ποιος ξέρει, όλα παίζουν στον ΠΑΟΚ αφού τους ξέρεις δεν υπάρχει λογική...πάντως και ο ΓΧ είχε τερματίσει πρώτος στα play off και δεν τον κράτησαν ...