Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ανένδοτος ο Βεζυρτζής λεει
Λογικό ακούγεται αλλιως θα ανακοινωνοταν έως τωρα
Μπραβο ιβαν
Και δεν ειναι για το Γκαλίτσιο αλλα για οτι συνεπάγεται απο αυτο
Εσυ και τα παιδια σου στο γήπεδο
Λογικό ακούγεται αλλιως θα ανακοινωνοταν έως τωρα
Μπραβο ιβαν
Και δεν ειναι για το Γκαλίτσιο αλλα για οτι συνεπάγεται απο αυτο
Εσυ και τα παιδια σου στο γήπεδο
Εγώ τον Γκαλίτσιο τον θεωρώ και αχρείαστο και ανάξιο για την ομάδα που ονειρεύομαι...Αλλά να τον κόψει ο κυρ Νίκος εάν τον θέλει ο Τούντορ και τον ενέκρινε ο Φρανκ απλά με ξεπερνάει...
Όχι γιατί "προσκυνάω" τον Τούντορ και τις επιλογές του αλλά μόνο και μόνο γιατί "καταστρέφεται" πάλι
(μετά την Στέφενς εποχή
που ξαναγίνανε τα ίδια ακριβώς
) η "αγωνιστική ιεραρχία" της ομάδας...
Προσωπολάτρης δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ, ειδικά σε σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά...απογοήτευση και μόνο αυτό...

Όχι γιατί "προσκυνάω" τον Τούντορ και τις επιλογές του αλλά μόνο και μόνο γιατί "καταστρέφεται" πάλι
Προσωπολάτρης δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ, ειδικά σε σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά...απογοήτευση και μόνο αυτό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 31 Δεκ 2015, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ειναι να γλιτωσουμε απ το φασιοναικον ας τον κοψει και ο φροντιστης δε με χαλαει
Αδερφέ τη μλκια του την εκανε παλι αφηνοντας μας να τρελαινομαστε απτο μπέρδεμα και να προσεχουμε και τη σκια μας..MANIAKOS έγραψε:Σιμπα εγω τον Ιβαν δεν εμπιστεύομαι.
Τους αρδ ολοι καταλαβαίνουμε το ρολο που παιζουν και γιατι ( μικροσυμφερόντων)
Ετσι οπως παει να εξελιχθεί η δουλεια, θελει επαγρυπνιση και ενεργειες απο συνδέσμους για να μπούνε καποια πράγματα στη θεση τους και να κοπει απο νωρις η οποια ριζα του κακου..
Υ.Γ.
Εδω και καιρο τον θεωρω αμπαλο, αφελη, αυτοκαταστροφικο και ιθαγενη σε θεματα διοικησης παε,
αλλα (τωρα π ειμαι και σε mode ιντριγκας
διαβάζοντας τις 5-6 προηγούμενες σελίδες αναρωτιέμαι...
πόσο μπόσκους μας βρίσκουν οι δημοσιογκράφιτι τελικά και μας γλεντάνε έτσι...
καλή χρονιά και καλή δύναμη στις φουρτούνες καρντάσια
πόσο μπόσκους μας βρίσκουν οι δημοσιογκράφιτι τελικά και μας γλεντάνε έτσι...
καλή χρονιά και καλή δύναμη στις φουρτούνες καρντάσια
ο ΠΑΟΚ θελει ΠΑΙΧΤΕΣ και οχι παιχτακια της σειρας!ΦΤΑΝΕΙ με τις μετριοτητες!ΦΡΑΝΚ ξυπνα και κανε μεταγραφές ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και οχι χωριου!
- thanos-xanthi
απλα τις μεταγραφες να τις κανει ο καταλληλος, οχι ο αβανταδορος ντεμεκ μεγαλοπαοκτσης...
"Λεφτά υπάρχουν" simba...Αλλού αποσκοπεί με τις διαφαινόμενες κινήσεις του...Προσδοκάει να γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" στο σχετικά κοντινό μέλλον, πράγμα πού ούτε εμείς το θέλουμε, αλλά ούτε (όσο κι αν του το τάζουν για να τον εκμεταλλευτούν όποια πολιτικά λαμόγια) θα το επιτρέψουν ποτέ να συμβεί, ελέω Ρώσικης καταγωγής του και Θεσσαλονικιάς "ανυπαρξίας" του (έτσι ακριβώς σκέφτονται για εμάς εδώ πάνω οι πολιτικοί ταγοί) οι γνωστοί κύκλοι των Αθηνών...simba έγραψε:Αδερφέ τη μλκια του την εκανε παλι αφηνοντας μας να τρελαινομαστε απτο μπέρδεμα και να προσεχουμε και τη σκια μας..MANIAKOS έγραψε:Σιμπα εγω τον Ιβαν δεν εμπιστεύομαι.
Τους αρδ ολοι καταλαβαίνουμε το ρολο που παιζουν και γιατι ( μικροσυμφερόντων)
Ετσι οπως παει να εξελιχθεί η δουλεια, θελει επαγρυπνιση και ενεργειες απο συνδέσμους για να μπούνε καποια πράγματα στη θεση τους και να κοπει απο νωρις η οποια ριζα του κακου..
Υ.Γ.
Εδω και καιρο τον θεωρω αμπαλο, αφελη, αυτοκαταστροφικο και ιθαγενη σε θεματα διοικησης παε,
αλλα (τωρα π ειμαι και σε mode ιντριγκας) αν ο μπαγάσας σαν αλλος puppeteer δημιουργησε συνειδητα αυτο το σκηνικο με τα παιχνιδια εξουσίας (οπως κ στις αρχες αλλα πες τοτε δεν ηξερε), για να μη ζμπρωξει αλλα χρηματα γιατι ειδε και αποειδε, του βγαζω το καπελο και το χαρακτηρισμο ιθαγενη τον αντιστρεφω σε μενανε
Και δυστυχώς, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο Π.Α.Ο.Κ. μας θα παραμένει στάσιμος και καταπιεσμένος για πολλά ακόμα χρόνια...
Εκεί ακριβώς λοιπόν πρέπει να εστιαστεί ο αγώνας του λαού μας, οργανωμένου και μη...
Υ.Γ. Προσωπικές μου απόψεις είναι αυτές φυσικά με μοναδικό γνώμονα την λογική σκέψη και τίποτε άλλο...
Υ.Γ. 2... Όλοι στο γήπεδο καρντάσια μου...Φωνή και υποστήριξη μόνο στον Π.Α.Ο.Κ. μας...
Υ.Γ. 3...Έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι αν κάτι πάει στραβά με τον Ιβάν στον Π.Α.Ο.Κ., εμείς σαν οπαδοί οφείλουμε να έχουμε κάνει το καθήκον μας...Δηλαδή: "Εμείς...μαζί...για μια...ζωή...Αετέ, Αητέ...Δικέέφαλεε...ωωωώ...ωωωώ"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 31 Δεκ 2015, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιος Γκαλιτσιος τωρα άλλοι δεν υπαρχουν
Θες μπαμ Βαρα π.χ Καρέλη και Μπερκ απο τους βαζελους που πεινάνε
Εδω για άλλους εσκασες τοσα λεφτα και αποτέλεσμα 0.
Θες μπαμ Βαρα π.χ Καρέλη και Μπερκ απο τους βαζελους που πεινάνε
Εδω για άλλους εσκασες τοσα λεφτα και αποτέλεσμα 0.
gergeo4 έγραψε:ο ΠΑΟΚ θελει ΠΑΙΧΤΕΣ και οχι παιχτακια της σειρας!ΦΤΑΝΕΙ με τις μετριοτητες!ΦΡΑΝΚ ξυπνα και κανε μεταγραφές ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και οχι χωριου!
τα ειπες ολα .... σα πολυ ομαδουλα μας ειδε και ο φα και αρχιζει να με ξενερωνει .... καλος καλος αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι για γκαλιτσιους στα 29 και 10 στοιχηματα γυρω γυρω με καλυτερο παιχτη το τζιολαρο .... θελουμε παιχτες με παραστασεις κλαι κοχονες ακους φα ... αυτα να του πει ο νβ και μετα να μην ανακατευτει αλλα ας του εξηγησει καποιος επιτελους που βρισκεται
Δεν καταλαβαινεις θέλω Αρνεσεν και με τα λάθη του όχι βεζυρτζη του ιντιο πια Άλαν και μπαιανοche4 έγραψε:Αν ειναι να γλιτωσουμε απ το φασιοναικον ας τον κοψει και ο φροντιστης δε με χαλαει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσιthanos-xanthi έγραψε:απλα τις μεταγραφες να τις κανει ο καταλληλος, οχι ο αβανταδορος ντεμεκ μεγαλοπαοκτσης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 31 Δεκ 2015, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο καταλληλος(φρανκ) πρεπει ομως να μαθει που ηρθε κ να ενισχυσει επιτελους την ομαδα με ΠΑΙΧΤΕΣ κ οχι παιχτακια της σειράς ...Βαρεθηκα του φιλοτημους κ καλους χαρακτηρες!θελω κακκαλα και προσωπικοτητες!thanos-xanthi έγραψε:απλα τις μεταγραφες να τις κανει ο καταλληλος, οχι ο αβανταδορος ντεμεκ μεγαλοπαοκτσης...
Να κρίνουμε τον Αρνεσεν σε βάθος χρόνου τίποτε άλλο
Κουκος μονός,σε διπλο ταμπλώ.goran 64 έγραψε:Μήπως να μου δώσετε "την βοήθεια του τηλεφώνου" κύριε μου;Mīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.![]()
![]()