52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Ξαναλεω ο,τι ειπα στο ημιχρονο
Aυτο και ακομη περισσοτερο περιμενουμε απο σενα!

Μπραβο ρε μαγκα, εμπαινεεεεεεεεεεεε!Επιτέλους φαινεται να γυριζει και ο τροχός, και βλεπουμε ενα πολυ καλο Σαμπο!!
Ειδικα εκει π την περασε πανω απτον αντιπαλο και αν δεν τον κρατουσε ο αλλος μετα,θα τον ειχε φαει στο σπριντ και θα ηταν ultimate highlight..
Απλα με την αυτοπεποιθηση και σιγουρια του σκορ, θα ηθελα να δω ακομα περισσότερες πρωτοβουλίες απ αυτόν και γιατι οχι ενα γκολακι π μπορει να τον ξεκλειδωσει κι αλλο..
Aυτο και ακομη περισσοτερο περιμενουμε απο σενα!

- thanos-xanthi
Μέχρι το 8' είχε κάνει 3 λάθη
Από εκεί και πέρα βέβαια ήταν πολύ καλός, βοήθησε και το ματς(ανύπαρκτος ο λαγός στο 1ο) οπότε ελπίζω να πάρει ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια

Από εκεί και πέρα βέβαια ήταν πολύ καλός, βοήθησε και το ματς(ανύπαρκτος ο λαγός στο 1ο) οπότε ελπίζω να πάρει ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια

ματς με το ματς ανεβαίνει και είναι ενθαρυντικό, αν μη τι άλλο.
πιστεύω ότι θα πάει και άλλα κλίκ απόδοσης πάνω, όταν αρχίσει να μπαίνει καλύτερα και στους αυτοματισμούς της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαιχτών του.
πιστεύω ότι θα πάει και άλλα κλίκ απόδοσης πάνω, όταν αρχίσει να μπαίνει καλύτερα και στους αυτοματισμούς της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαιχτών του.
- Ekatnetworkltd
Η τούμπα είναι από τις πιό δύσκολες έδρες στην ευρώπη για πίεση ποδοσφαιριστών!Αν καταφέρεις και βγείς αλώβητος από αυτή την πίεση θα κερδίσεις το πρώτο μεγάλο στοίχημα!
Πρώτη φορά σε χειροκροτησε όλη η Τούμπα.
Με τα προσόντα που έχεις, είναι κρίμα να μην κάνεις μεγάλη καριέρα.
Το γράψατε κι άλλοι. Η φάση που πάει να φύγει με το τακουνάκι, όλα τα λεφτά κλάσης του...
23 είπαμε είναι...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το γράψατε κι άλλοι. Η φάση που πάει να φύγει με το τακουνάκι, όλα τα λεφτά κλάσης του...
23 είπαμε είναι...
xωρις να ειμαι σκαουτερ ταλεντων η να εχω κανενα χαρισμα πιστευω οτι θα κανεις καλη καριερα στον ΠΑΟΚ
- Kostas_Peraia4
Μαγκες το ειχα πει και τοτε το λεω και τωρα.Οταν και φυσικα αν ανεβει,θα ειναι o απολυτος box-to-box μεσος.2 Κασαμιδες στη καθισια θα θελει.Επισης τσεκαρα αυτο που εγραψε ο Tσωχος.Ειναι πραγματικα απιστευτος στο transition game.Ειναι μια φαση που ανεβαινει ψηλα,παει να φτιαξει παιχνιδι με μια καθετη πασα,κανει λαθος ο Ζεκα κανει πασα στον Αμπειν λιγο πανω απο το ημικυκλιο του κεντρου και ο Sabo ειναι εκει πριν καν κανει την πασα ο Ζεκα.Πραγματικα απιστευτος
Φάση ιδια με του Σαραφη στο πρωτο του παιχνιδι για το κύπελλο διεθνών εκθεσεων, στο Καυταντζογλειο. Μου τον θυμίζει γενικά, περμενουμε με υπομονή και στηριξη.pilotos έγραψε:Πρώτη φορά σε χειροκροτησε όλη η Τούμπα.
23 είπαμε είναι...
Μόνο το κεφαλι του Καίσαρα δεν βλεπω.
Έχει πλάκα το πως από κλέψιμο στην σέντρα, βρίσκεσαι σε θέση φορ...
Πάω στοίχημα ότι τον έχεις για πλάκα τον Γκαρυ
Πάω στοίχημα ότι τον έχεις για πλάκα τον Γκαρυ
Έλα ρε πουλενάρα δικαίωσε με!
Σοβαρά όμως μας πήγε και το ματς. Μακάρι να τον βοηθήσει να πάρει λίγο τα πάνω του

Σοβαρά όμως μας πήγε και το ματς. Μακάρι να τον βοηθήσει να πάρει λίγο τα πάνω του
ο τρυματισμος του κατσε ισως αποδειχθει το λαχειο σου για τον ΠΑΟΚ...μπραβο για σημερα και συνεχισε μεχρι να κερδισεις και τον τελευταιο δυσπιστο