13.Στέλιος Μαλεζάς

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι κλασικό φορ ο Αραούχο. Είναι κάτι σαν τον Μακ και κινείται αρκετά και εκτός περιοχής. Αν τον πιάνει κάποιο στόπερ είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

RoMaN έγραψε:Εσείς στεναχωρεθήκατε λιγότερο από τον Μαλεζά για την αποβολή;
Χώρια που αυτός ήταν βασικός και στον αγώνα με τον γαύρο...
Αν ρωτάς (κι) εμένα, προσωπικά στενοχωρήθηκα πολύ που έκανε τέτοιο μη αναμενόμενο-παιδαριώδες λάθος ο πιο έμπειρος παίχτης του Π.Α.Ο.Κ., με αποτέλεσμα να μείνουμε με 10 παίχτες και να μην μπορέσει η ομάδα μας να επανέλθει στο παιχνίδι, ενώ πιθανότατα μπορούσε με 11 να το κάνει και να πάρει ακόμα και την νίκη...

Το αν στενοχωρήθηκε και πόσο ο Μαλεζάς λοιπόν δεν έχει σχέση πλέον, όπως ούτε κι αν το μετάνιωσε φυσικά έχοντας δει το αποτέλεσμα, μιας και κανένας δεν ζητάει το κεφάλι του στο πιάτο...

Όπως έχω προειπεί (γράψει) εδώ και καιρό, η ομάδα χρειάζεται έναν τρίτο σέντερ μπακ κλάσης και ταχύ, ώστε ο Στέλιος να παραμείνει ως τέταρτος στόπερ δικαιωματικά και λόγω προσφοράς και λόγω χαρακτήρα...

Αν φυσικά θέλουμε στο μέλλον έναν καλύτερο Π.Α.Ο.Κ. απ τον σημερινό...

Υ.Γ. Όσο είχα στενοχωρηθεί για το χέρι του Βιτόλο με τις γριές, τόσο ακριβώς και λίγο παραπάνω στενοχωρήθηκα μ αυτό του Στέλιου προχθές, καθότι πολύ πιο έμπειρος πλέον από κείνον τότε...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν υπάρχει αποθέωση και μηδενισμός.
Όλοι συμφωνούμε ότι ο Μαλεζάς είναι πολύ χρήσιμος ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ σέντερ μπακ.
Δεν μπορεί να είναι ο βασικός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ.
Όταν παίρνει συνεχόμενες συμμετοχές σε κρίσιμα ματς ως βασικός κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι σαν το σημερινό. Ήταν αναπόφευκτο.
Εαν ο Μαλεζας στο σχεδιασμο για του χρονου υπολογιζεται ως οτιδήποτε παραπανω απο 4ο σεντερ μπακ (για το οποιο ειναι πολυ καλος) προσωπικα θα μου δημιουργησει για πρωτη φορα αμφιβολιες για τη σοβαροτητα της προσπαθειας για πρωταθλητισμο του χρονου.

Ο Στελιος εχει πραγματα να δωσει και εκανε καλα ματς αλλα εχει κανει και σε αλλα ματς εγκληματικα λαθη που κοστιζουν γκολ που απο τυχη δεν κατελιξε εκει η φαση. Αν παρακολουθησει κανεις πιο προσεκτικα το βλεπει αυτο. Αν παρει πολλα ματς συνεχωμενα ειναι αναποφεκτο να συμβεί αργα η γρηγορα. Ο Στελιος σε αυτη τη φαση της καριερας του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Και ο Ζιντάν έμπειρος ήταν αλλά την κεφαλιά την έκανε.

Συμβαίνουν αυτά λέμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Του Ζιντάν του έβρισε ο άλλος μάνα και αδελφή.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο πρωτος ηταν που τον βρισανε;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Απόστολε δεν νομίζω πως έχει γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας όπου κάποιος ποδοσφαιριστής να μην έχει προκαλέσει κάποιον άλλο.

Απλά θέλετε να κάνετε την τρίχα... τριχιά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ποιοι θέλουν να κάνουν την τρίχα τριχιά βρε αδερφέ???

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ και να μην τσουβαλιάζεις με γενικόλογες εκφράσεις???
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Goran μην θίγεσαι σε παρακαλώ. Όλοι υπερβάλλουμε μερικές φορές. Όταν ένας αθλητής που παίζει 10+ χρόνια επαγγελματικά κάνει μία χαζή κίνηση που του κοστίζει μία κάρτα είναι υπερβολή να τον κατηγορείς γι' αυτό. Ο Μαλεζάς τα 10+ χρόνια το έχει κάνει αυτό μόνο 1-2 φορές. Επομένως όποιος κράζει έναν παίκτη για έναν τέτοιο λόγο κάνει απλά την τρίχα, τριχιά. Υπερβάλει δηλαδή.

Πάντως εάν τον λέγανε Κοντρέρας και έκανε χαζό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και έπαιρνε 2η κίτρινη "κρεμώντας την ομάδα" θα ήταν απλά Τρίτη. Για εμένα δηλαδή θα ήταν Τρίτη γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμπειρία. Είναι λάθος που δεν το σκέφτεσαι. Απλά υποσυνείδητα το κάνεις πάνω στο πάθος της στιγμής.

Κατά τα άλλα Goran μακάρι ο ΠΑΟΚ να έχει τον Μαλεζά σαν 4ο του χρόνου. Δύσκολο το βλέπω εκτός εάν το μπάτζετ ανέβει αρκετά... Πόσα στόπερ καλύτερα του Μαλεζά αντέχει μία Ελληνική ομάδα οικονομικά; Ειδικά εάν υπολογίσεις πως στον ΠΑΟΚ πληρώνεται πολλά, για να βλέπει τα ματς από το σπίτι του, ο Χατζηισαίας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

apple64 έγραψε:Goran μην θίγεσαι σε παρακαλώ. Όλοι υπερβάλλουμε μερικές φορές. Όταν ένας αθλητής που παίζει 10+ χρόνια επαγγελματικά κάνει μία χαζή κίνηση που του κοστίζει μία κάρτα είναι υπερβολή να τον κατηγορείς γι' αυτό. Ο Μαλεζάς τα 10+ χρόνια το έχει κάνει αυτό μόνο 1-2 φορές. Επομένως όποιος κράζει έναν παίκτη για έναν τέτοιο λόγο κάνει απλά την τρίχα, τριχιά. Υπερβάλει δηλαδή.

Έχω κάθε δικαίωμα να θίγομαι όταν μου αποδίδεις ανακρίβειες τουλάχιστον, για να μην πω κάτι βαρύετρο, σαν αυτές που υπερτονίζω στο post σου αδερφέ!!!! Το καταλαβαίνεις ή να το γράψω και σ άλλη γλώσσα???

Διάβαζε προσεκτικότερα σε παρακαλώ πολύ τι ακριβώς γράφω στο εξής, μιας και δεν θέλω να πιστέψω ότι θεωρείς το "στεναχωριέμαι" που έγραψα πως σημαίνει κάποιου είδους κράξιμο ή κατηγορία για τον παίχτη!!!!

Αν πάλι δεν απευθυνόταν σε μένα αυτά που γράφεις, αρκούσε μόνο να το γράψεις και τίποτε παραπάνω...

Πάντως εάν τον λέγανε Κοντρέρας και έκανε χαζό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και έπαιρνε 2η κίτρινη "κρεμώντας την ομάδα" θα ήταν απλά Τρίτη. Για εμένα δηλαδή θα ήταν Τρίτη γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμπειρία. Είναι λάθος που δεν το σκέφτεσαι. Απλά υποσυνείδητα το κάνεις πάνω στο πάθος της στιγμής.

Αυτά που λες για τον Κοντρέρας στην θέση του είναι προσωπικές σου εικασίες, γενικής φύσεως μάλιστα και απλά με ξεπερνούν, ειδικότερα δε όταν έχω αναφέρει ήδη το παράδειγμα του Βιτόλο με τις γριές!!!!

Επαναλαμβάνω ότι η ηλικιακή και παιχτική εμπειρία του Στέλιου μ έκανε να στεναχωρηθώ παραπάνω για το συγκεκριμένο λάθος του, μιας και νομίζω ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, σκεπτόμενος λόγω αυτής!!!!

Κατά τα άλλα Goran μακάρι ο ΠΑΟΚ να έχει τον Μαλεζά σαν 4ο του χρόνου. Δύσκολο το βλέπω εκτός εάν το μπάτζετ ανέβει αρκετά... Πόσα στόπερ καλύτερα του Μαλεζά αντέχει μία Ελληνική ομάδα οικονομικά; Ειδικά εάν υπολογίσεις πως στον ΠΑΟΚ πληρώνεται πολλά, για να βλέπει τα ματς από το σπίτι του, ο Χατζηισαίας.
Οικονομικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δεν είμαι...Απλός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. είμαι και θέλω η ομάδα μου να πηγαίνει απ το καλό στο καλύτερο κάθε χρόνο, ανεβαίνοντας επίπεδο με οποιοδήποτε μπάτζετ!!!!
Γι αυτό θα προτιμούσα τον Στέλιο 4ο στόπερ του Π.Α.Ο.Κ. απ όσο 3ο!!!!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ο Μαλεζάς είναι αυτός που είναι , με τα λάθη του και τις αδυναμίες του, αλλιώς θα έπαιζε στη Μπάγιερ και θα παρακαλούσαμε γύρνα ΠΑΟΚτσάκι σπίτι σου. Όπως κσι οι Μύστα Πέλκας, Άθανασιάδης κλπ. Καλώς η οχι μας είναι αναγκαίοι γηγενείς παίκτες για τις λίστες της ουεφα. Ε αυτοι οι παίκτες οσο καλύτερους και αν έχεις πρέπει να συμμετέχουν που και που για να βρήσκονται σε μια σχετική εγρήγορση να το πω...
Οκ τα στάζεις γερά και παίρνεις καλύτερους αλλα δεν μπορείς να τους στείλεις εξέδρα γιατι τους έχεις ανάγκη για τις λιστες της ουεφα. Και αφου τους έχεις ανάγκη θα τους βάλεις και να παίξουν.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Εγώ δεν έγραψα πως εσύ είσαι υπερβολικός. Μόνος σου απάντησες. Αν θίχτηκες επειδή είπα πως είναι υπερβολικό να κράζει κάποιος κάποιον που πήρε μία κόκκινη που έχουν πάρει πολλοί ποδοσφαιριστές τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όπως νομίζεις.

Αυτό που γράφω για τον Κοντρέρας είναι γεγονός. Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0 το 2010. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 λόγο χαζής αποβολής στο κέντρο του γηπέδου. Συμβαίνουν αυτά λέω εγώ για 3η φορά όσο και να μας στεναχωρεί. Όλους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Γκαρσια εχτισε τον μυθο του απο κοκκινες, τον Μαλεζα πεσατε να φατε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O Garcia είχε το πρόβλημα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Όπως και η περίπτωση του Gidane που ανέφερα παραπάνω. Ο Στέλιος δεν έδρασε εν βρασμώ ψυχής.
Τεσπα. Πολλά είπαμε. Η ουσία είναι να μην το επαναλάβει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η Superleague εξακολουθεί να του μετράει τις δύο κάρτες που πήρε στο ΟΑΚΑ και να του δίνει συνολικά πέντε. Ξέρει κανείς σίγουρα αν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των κίτρινων οι δύο κάρτες κάρτες που θα πάρει ένας παίκτης στον ίδιο αγώνα και θα αποβληθεί;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”