Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Ακάλυπτος έγραψε:Δεν θέλω να χαλάσω το όλο κλίμα που υπάρχει για τον Τούντορ.
Όμως κάτι μου λέει πως αν τους σκάσει τους χαλαρούς εδώ και χρόνια παίκτες μας, θα τον κρεμάσουν από ένα σημείο και μετά.
Εγώ βέβαια, τάσσομαι υπέρ της σκληρής προπόνησης (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) που επιβάλλει.
Να τους σκάσει.
Αν δεν τους αρέσει να φύγουν.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Φοίνικας έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Δεν θέλω να χαλάσω το όλο κλίμα που υπάρχει για τον Τούντορ.
Όμως κάτι μου λέει πως αν τους σκάσει τους χαλαρούς εδώ και χρόνια παίκτες μας, θα τον κρεμάσουν από ένα σημείο και μετά.
Εγώ βέβαια, τάσσομαι υπέρ της σκληρής προπόνησης (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) που επιβάλλει.
Να τους σκάσει.
Αν δεν τους αρέσει να φύγουν.
και αν δεν μπορουν επισης
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συγγνωμη αλλα... ποιος παικτης απο τα παλια εμεινε για να κρεμασει τον προπονητη του;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Asimos έγραψε:Συγγνωμη αλλα... ποιος παικτης απο τα παλια εμεινε για να κρεμασει τον προπονητη του;
Πολύς κόσμος.
Άλλοι φαίνονται να την σακουλεύονται και άλλοι όχι. ;)
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σιγουρα δυσκολο το εργο του για να φταξει μια ομαδα με τοσους καινουριους παικτες...
ειμαι σιγουρος ομως οτι θα τα καταφερει, αν μπορεσει και μπει στους ομιλους θα κερδισει χρονο...
νεος, σοβαρος, εργατικος με εμφανη αποτελεσματα της δουλειας του το μονο που θελει ειναι στηριξη...
θα του την δωσουμε, σιγουρα θα φαμε και σφαλιαρες αλλα θα παρουμε και μεγαλα αποτελεσματα...
τι θελουμε? λιγη μπαλιτσα να βλεπουμε, κανα τριγωνακι και κανα αυτοματισμο....και του χρονου παμε για μεγαλα πραγματα!!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ale έγραψε:
Asimos έγραψε:Συγγνωμη αλλα... ποιος παικτης απο τα παλια εμεινε για να κρεμασει τον προπονητη του;
Πολύς κόσμος.
Άλλοι φαίνονται να την σακουλεύονται και άλλοι όχι. ;)
Ale για να κρεμάσει κάποιος παίχτης τον προπονητή, πρέπει να έχει θέση στην ομάδα. Αν αναφέρεσαι σε παίχτες με το 1 πόδι έξω και το άλλο στο ΚΑΠΗ/Μαρκίς/Γυράδικο όπως θες πέστο, αυτοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρεμάσουν κανέναν εκτός απτον Ιβαν που τους πληρώνει (λόγω αμαρτωλού παρελθόντος και ποντιακής κεφαλής :lol: ). Η ομάδα πλέον ειναι προστατευμένη και έχει και λύσεις.

Αν εννοείς κάποιον παίχτη του ρόστερ όντως, μιλα με ονόματα γιατι αυτη η γενικολογία (100% αβάσιμη κατ εμε) ειναι λίγο εως πολύ ενοχλητικότατη.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κόστα, Κάτσε, Τζαβέλλας, Πέλκας, για παράδειγμα, φαίνεται να έχουν καταλάβει, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Ευχαριστημένος, Τριλοφιώτη; ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για τον Μυστακιδη.
Του φώναξε μετά την φάση, αυτός δεν γύρισε να τον ακούσει, φόρτωσε ο Τουντορ και μετά τον έπιασε η κάμερα που φώναζε, out go out κλπ κλπ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Τραγικη η αντιδραση Τουντορ.Οφειλει να ειναι πιο ψυχραιμος.Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν επιβαλεται.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

παρ ολο που μου αρεσει η στρατιωτικη πειθαρχια που επιβαλλει ο Τουντορ νομιζω οτι εκανε λαθος...
ειναι ανεπιτρεπτο να συμπεριφερεται ετσι σε ενα παιδι που περσι επαιζε β εθνικη...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ελπίζω ο μυστακιδης να πήρε μάθημα σήμερα πιστεύω ότι το πήρε γιατί έχει να δώσει ήταν πολύ κακός σήμερα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν η αντίδραση του Τούντορ έχει να κάνει με το ότι ο Μυστακίδης δεν γύρισε όταν τον φώναξε, ΟΚ.
Αν τον έδιωξε επειδή έκανε λάθος εκτίμηση νομίζω ότι είναι τραβηγμένη κίνηση.
paoki-OLE

Δημοσίευση από paoki-OLE »

Λάθος του Τούντορ. Πρέπει να είναι πιο ψύχραιμος.
Ελπίζω να το συζητήσουν μεταξύ τους & να τελειώνει εδώ γιατί ο Μυστακίδης έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ αλλά η ψυχολογία είναι βασικό στοιχείο στην απόδοση ενός ποδοσφαιριστή.
Και μην ξεχνάμε χάρη στις ασίστ του μικρού περάσαμε Ευρώπη!!!
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Ίσως να ήταν υπερβολική η αντίδραση του, αλλά πρέπει σιγά σιγά να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας και η χαλαρότητα που βγάζουμε. Από αύριο θα έχει να πει πολλά με τους παίκτες και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι με την Μπρόντμπι και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχει πάντως πολλή δουλειά, καθώς πρέπει να μπολιάσει πολλούς καινούριους παίκτες με την υπάρχουσα ομάδα. ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Μα το θεο σε απολαμβανω Igor..ρε δωσε πονο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”