21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από stephanos »

kataramenos5 έγραψε:Καλό είναι γενικά να προσέχουμε τί γράφουμε, γιατι ποτέ δε ξέρεις τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει. Καμια φορά μια απλή κούραση μπορεί να κρύβει πολύ σοβαρές καταστάσεις (το χω δεί). Δε λέω οτι αυτό συμβαίνει τώρα, αλλα καλό ειναι να 'μαστε συγκρατημένοι
Σωστός.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

marley 4 έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:
desperando έγραψε: γι αυτο τα παραπονα σου στον ΄΄δημαρχο΄΄

εκει δεν γινεται να μιλησει κανενας...δαγκωνουν... μονο εκει που μας παιρνει μιλαμε... ας ριξουμε στην πυρα τον σπυροπουλο και με το που φυγει ο σπυροπουλος , ο 14 και ο τζιολης τοτε θα κανουμε υπερομαδα... ο σπυροπουλος μας φταιει ο οποιος κουραστηκε στην προετοιμασια πραγμα απολυτως φυσιολογικο και να ξερετε οτι ολοι οσοι προφυλασσονται σε προετοιμασια κατα 90% εχει να κανει με κοπωση και για να μη ρισκαρουν τραυματισμο.. τωρα βγαλτε κομπλεξ και χολη για τον σπυροπουλο .. ο οποιος φυσικα ειναι πολυ πιο μαγκας και εξυπνος απο ολους μας εδω μεσα γιατι ειναι γατι , ειναι ενας κακος ποδοσφαιριστης γιατι ειναι ντιβα και περνει 200-300 χιλιαρικα δεν ξερω και εγω ποσα το χρονο..κατσε εσυ ΠΑΟΚτση πανω στο πληκτρολογια με τα τσιγαρα που σκεφτεσαι αν θα τα παρεις γιατι μπορει να μην εχεις ουτε αυτα τα λεφτα και κραξε τον σπυροπουλο επειδη δεν τον συμπαθεις...

υγ. ο ζησακος να ναι καλα και φυσικα ποτε δεν ακουγεται λογος για τον εξαιρετικο κυριο Βρυζα που καταφερε να κανει παιχτες συμβολα να φευγουν πικραμενοι...αλλα εκει ειπαμε..δαγκωνουν..

ο σπυρο που πριν μερες πονουσε το νυχακι του κουραστικε οι αλλοι γιατι δεν κουραστικαν?
ο σπυρο που περσι ελειπε 3 μηνες και... προετημασια μηδεν διακοπεσ φουλ κουραστικε οι αλλοι γιατι δεν?

οσο για την παε τα λεμε τα ξαναλεμε ειμαστε γκρινιαριδεσ κτλ
λεω εγω οτι η σχεση παε-σπυρο ειναι σχεση φιλικης εξυπηρετησης αλλα ειμαι κακος
οποτε βρες αλλου να πεις για τζιζ και ευκολα θυματα

δεν κραζω γιατι δεν συμπαθω σπυρο αλλα γιατι θεωρω αρρωστια τισ περιπτωσεις σπυρο
η μολυνση στο νυχι μπορει να μη σου φαινεται σημαντικη αλλα απαντησα στο ποστ του αδερφου και σε καλυπτει..το σωμα του ειναι ολη του η ζωη..το νυχακι στον ποδοσφαιριστη οπως το λες ειναι κατι βασικο .. ξες ποσο πονας ? το εχω παθει και ξερω.. σε αυτο που λες για τη φιλικη σχεση εξυπηρετησης εγω συμφωνω μαζι σου και ναι το πιστευω οτι μονο με κονε μπορει να ηρθε ο σπυρο στον ΠΑΟΚ αλλα αυτα που τα βλεπεις εσυ , εγω και ποοοοοσοι ακομα γιατι ποτε δεν το εχει καυτηριασει κανενας? και μιλαω για το οργανωμενο οπαδικο κινημα το οποιο κοιμαται τον υπνο του δικαιου..με αλλα και με αλλα ξερουν να ασχολουνται με την γλαστρα δεν ασχολουνται καθολου? εγω που ειμαι στην απ'εξω ξες τι σκεφτομαι ? οτι ο προεδρος του ΠΑΟΚ και οι συνδεσμοι τα εχουν κανει πλακακια και υπαρχουν πολλων ειδων "εξυπηρετησεις" που γινονται μεταξυ τους και για αυτο ο ζησης ειναι ακομα στη θεση του..δεν ειναι μονο τα χρεη..οι συνδεσμοι τον γουσταρουν. για εμενα αυτο ειναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τον σπυροπουλο και τον καθε σπυροπουλο και αυτο πραγματικα θεωρω αρρωστια του συλλογου..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

stephanos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Καλό είναι γενικά να προσέχουμε τί γράφουμε, γιατι ποτέ δε ξέρεις τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει. Καμια φορά μια απλή κούραση μπορεί να κρύβει πολύ σοβαρές καταστάσεις (το χω δεί). Δε λέω οτι αυτό συμβαίνει τώρα, αλλα καλό ειναι να 'μαστε συγκρατημένοι
Σωστός.
Ολόσωστος. Ένας ποδοσφαιριστής στα 31 του (ναι ακόμα και είναι πρώην βάζελος) καταλαβαίνει τι σημαίνει το πόδι να βαραίνει ή να κλειδώνει ή να τσιμπάει, αν και στο τσίμπημα είσαι λίγο αργά ήδη. Ακόμα θυμάμαι εδώ μέσα τα θετικά σχόλια για τον Γκαρσία και για την εμπειρία του να προφυλάσσει τον εαυτό του από τους τραυματισμούς.......το θέμα είναι πως κανένας δεν προφυλάξε ποτέ τον ΠΑΟΚ από τα βαριά του πόδια κάποιες φορές, σιγά τώρα μην προφυλάξει κανείς τον αληταρά τον Σπυρόπουλο....κλάιν.....
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

cellophan έγραψε:Φαντάζομαι πως [u]αν υπήρχε κίνδυνος μετά από δύο τρια copy paste ακόμη να αρρωστήσεις για κανά μηνάκι[/u] και να κρεμάσεις την ομάδα για όλο το project, μια μονοήμερη θα τη ζητούσες, έτσι δεν είναι...
Τι εννοεί ο ποιητής περί copy - paste?

Την μονοήμερη την ζήτησα... ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

GiorgosAtha έγραψε:"A father who returns home after 15 hours of work for a few hundred euros of pay is tired."

Jose Mourinho, 28/10/2008

Σε ερώτηση αν οι ποδοσφαιριστές του νιώθουν κουρασμένοι.

Όταν έπρεπε πριν κανα χρόνο να τελειώσω ένα project στην προηγούμενη δουλειά μου δούλευα 16-17 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες σερί... για 800 ευρώ τον μήνα! (Μετά επανήλθα στο στάνταρ ωράριο... 10 ώρες την ημέρα)
Δεν διαμαρτυρήθικα και δεν ζήτησα να ξεκουραστώ κατά την διάρκεια αυτή για 2 λόγους...
α) Γιατί από την στιγμή που μου το αναθέσανε αν δεν μπορούσα ή δεν θα με πληρώνανε ή θα με "ξεκουράζανε"! Και το κυριότερο...
β) Από ΣΕΒΑΣΜΟ και να μη κρεμάσω στους συνεργάτες μου που τους έβγαινε η Παναγία δίπλα μου!

Για την δικία μου υγεία ποιος νοιάστηκε? Κάποιες φορές ήμουν στο όριο... πήγαινα στο μπάνιο, έβρεχα την μούρη μου, έπερνα καφέ και συνεχίζα σα το σκυλί γιατί ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ και γιαυτό ΠΛΗΡΩΝΩΜΟΥΝ (έστω αυτά τα λίγα)!
Επίσης εγώ δεν είχα ύπερασπιστές να με αβαντάρουν κάθε μέρα για να με κρατάνε στην εταιρεία... ημουνά ΜΟΝΟΣ!

Άλλοι δουλεύουν 15-16 ώρες την ημέρα για χρόνια ολόκληρα. Ντρέπομαι να τους πώ την παραπάνω ιστορία και το πόσο κουασμένος ήμουνα τότε.

Sorry για το σεντόνι αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι κάποιος που πέρνει τόσα λεφτά που εγώ δεν θα δώ μαζεμένα ποτέ στην ζωή μου χωρίς να προσφέρει πρακτικά ΤΙΠΟΤΑ ένιωσε "κουρασμένος" γιατί έτρεξε λίγο παραπάνω μετά από 2 εβδομάδες αράγματος στην παραλία (δεν βάζω την περίοδο του "νυχιου")...!

Δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν σας (όλοι μας τον ΠΑΟΚ αγαπάμε)... απλά και μονο που άκουσα αυτή την είδηση ένιωσα μ@λ@κ@ς!!!!
καλες ολες αυτες οι ισοριες αλλα για πες μυ ποσες φορες τραματιστικες στη δουλεια σου;ποσες φορες πηγες στο νοσοκομειο απο τη δουλεια σο; ποσες φορες λογο της δουλεια σου εκανες να περατησεις κανονικα κανα διμηνο;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

desperando έγραψε: καλες ολες αυτες οι ισοριες αλλα για πες μυ ποσες φορες τραματιστικες στη δουλεια σου;ποσες φορες πηγες στο νοσοκομειο απο τη δουλεια σο; ποσες φορες λογο της δουλεια σου εκανες να περατησεις κανονικα κανα διμηνο;
Άρα αφού δεν τραυματίζομαι... κάλα έκανα και δουλέυα 10 ώρες τη ημέρα... Δοξα τον Θεό!!!
Τώρα που το σκέφτομαι... αφού δεν πήγα νοσοκομείο έπρεπε να ζητήσω να δουλεύω παραπάνω ώρες!!! Και να λέω και ευχαριστώ κάθε πρωί!!!
Αύριο λέω να πάω να κατσαδιάσω τον αδερφό μου που δούλευε μόνο 9 ώρες οικοδομη αφού δεν τραυματίστηκε ποτέ... αν είναι δυνατόν! Και δήλωνε και κουρασμένος... άκουσον άκουσον... αλητεία!!! Έπρεπε να δουλέυει τουλάχιστον 15 και να είναι και ξεκουραστος μετά!

Ντεσπε... σόρρυ ρε συ... αλλά καταλαβαίνεις τι λες?
Άβαταρ μέλους
cellophan

GiorgosAtha έγραψε:
cellophan έγραψε:Φαντάζομαι πως [u]αν υπήρχε κίνδυνος μετά από δύο τρια copy paste ακόμη να αρρωστήσεις για κανά μηνάκι[/u] και να κρεμάσεις την ομάδα για όλο το project, μια μονοήμερη θα τη ζητούσες, έτσι δεν είναι...
Τι εννοεί ο ποιητής περί copy - paste?

Την μονοήμερη την ζήτησα... ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!
Δουλειά σε υπολογιστή εννοώ, γραφείου, τίποτα υποτιμητικό. Τώρα για τη διαφορά ανάμεσα στα δύο επαγγέλματα δεν έχω να προσθέσω κάτι. Για όποιον έχει νιώσει έστω και μια φορά το πόδι του δυό τόνους, είναι προφανές, και για όσους δεν το έχουν νιώσει ποτέ αλλά έχουν διάθεση να ακούσουν, χωρίς το θόρυβο που προκαλεί ο Σπυρόπουλος στη κουβέντα επίσης. Ο καταραμένος εξέφρασε μια πολύ σωστή και ψύχραιμη άποψη. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε......
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Odi έγραψε:Ρε άνθρωπε του Θεού,σου είπα εγώ οτι θέλω τον Σπυρόπουλο στον ΠΑΟΚ;Ότι θεωρώ πως κάνει για την ομάδα;Οτι έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά;Ότι έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα;

Το να ζητήσει παίκτης να αποχωρήσει λόγω κόπωσης δεν είναι λόγος να βρίζετε και να χλευάζετε τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Έγινε κατανοητό τώρα;
Αδερφε, αν η ειδηση ηταν η ιδια και το μονο που αλλαζε ηταν το ονομα σπυροπουλος με ενα τυχαιο ονομα παιχτη του γαυρου, εδω μεσα θα γινοταν πανηγυρι και του σαπακίου το αναγωνσμα.

Ποσως με ενδιαφερει το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. Ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει ειδηση να λεει οτι καποιος επαγγελματιας παιχτης ζητησε να φυγει απο την προπονηση επειδη κουραστηκε (αν ισχυει η ειδηδη φυσικα)

Για να σου φερω αναλογα παραδειγματα:

1) Σταματησε το χειρουργιο ο Χ καρδιοχειρουργος καθως λιποθυμησε με το που ειδε αιμα
2) Δασκαλος εφυγε απο το μαθημα καθως πιαστηκε το χερι του να γραφει
3) Οδηγος ΚΤΕΛ διεκοψε το ταξιδι Θεσσαλονικη Αθηνα στο υψος της Λαμιας καθως ζαλιστηκε
4) Υπουργος υπεγραψε το μνημονιο χωρις να το διαβασει (true story) ασχετο αλλα εξισου γελοιο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

GiorgosAtha έγραψε:
desperando έγραψε: καλες ολες αυτες οι ισοριες αλλα για πες μυ ποσες φορες τραματιστικες στη δουλεια σου;ποσες φορες πηγες στο νοσοκομειο απο τη δουλεια σο; ποσες φορες λογο της δουλεια σου εκανες να περατησεις κανονικα κανα διμηνο;
Άρα αφού δεν τραυματίζομαι... κάλα έκανα και δουλέυα 10 ώρες τη ημέρα... Δοξα τον Θεό!!!
Τώρα που το σκέφτομαι... αφού δεν πήγα νοσοκομείο έπρεπε να ζητήσω να δουλεύω παραπάνω ώρες!!! Και να λέω και ευχαριστώ κάθε πρωί!!!
Αύριο λέω να πάω να κατσαδιάσω τον αδερφό μου που δούλευε μόνο 9 ώρες οικοδομη αφού δεν τραυματίστηκε ποτέ... αν είναι δυνατόν! Και δήλωνε και κουρασμένος... άκουσον άκουσον... αλητεία!!! Έπρεπε να δουλέυει τουλάχιστον 15 και να είναι και ξεκουραστος μετά!

ρε φιλε μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
αυτο που θελω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι η δουλεια του αθλητη ειναι τελειως διαφορετικη και κακως την συγκρινεις με αυτο που κανεις εσυ.

να στο πω και αλλιως μπας και καταλαβεις.
εγω μπορω να κατσω 14 ωρες πανω απο εναν υπολογιστη καινα σπαω το κεφαλι μου
εσυ μπορεις να ρθεις μαζι μου και να παμε για τρεξιμο ενα διωρακι?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Το θλιβερό είναι πως αν η είδηση είχε ως εξής......

'Θλάση ο Σπυρόπουλος. Αποχώρησε από την προπόνηση. Φόβοι για δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Στην αρχή της προπόνησης ο παίκτης του ΠΑΟΚ, εξέφρασε παράπονα για ενοχλήσεις, ο ΑΑ του ζήτησε να αποχωρήσει, αλλά αυτός αποφάσισε να συνεχίσει και να βγάλει όλο το πρόγραμμα.'΄

.....τώρα οι ίδιοι που τον λένε ροζ γατάκι ή δεν ξέρω γω τι, θα τον λέγανε μακάκα, πως κρέμασε την ομάδα και φυσικά θα γινόταν και η ιδιαίτερη μνεία στη διαχείριση της μυικής κόπωσης του βοηθού προπονητή της ομάδας.......
Άβαταρ μέλους
cellophan

desperando έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:

ρε φιλε μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
αυτο που θελω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι η δουλεια του αθλητη ειναι τελειως διαφορετικη και κακως την συγκρινεις με αυτο που κανεις εσυ.

να στο πω και αλλιως μπας και καταλαβεις.
εγω μπορω να κατσω 14 ωρες πανω απο εναν υπολογιστη καινα σπαω το κεφαλι μου
εσυ μπορεις να ρθεις μαζι μου και να παμε για τρεξιμο ενα διωρακι?
Despe, το 14 ώρες επίτηδες το είπες ε; έλα παραδέξου το, βάζεις φυτίλια...... :pano:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

buffalobill4 έγραψε:
Odi έγραψε:Ρε άνθρωπε του Θεού,σου είπα εγώ οτι θέλω τον Σπυρόπουλο στον ΠΑΟΚ;Ότι θεωρώ πως κάνει για την ομάδα;Οτι έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά;Ότι έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα;

Το να ζητήσει παίκτης να αποχωρήσει λόγω κόπωσης δεν είναι λόγος να βρίζετε και να χλευάζετε τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Έγινε κατανοητό τώρα;
Αδερφε, αν η ειδηση ηταν η ιδια και το μονο που αλλαζε ηταν το ονομα σπυροπουλος με ενα τυχαιο ονομα παιχτη του γαυρου, εδω μεσα θα γινοταν πανηγυρι και του σαπακίου το αναγωνσμα.

Ποσως με ενδιαφερει το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. Ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει ειδηση να λεει οτι καποιος επαγγελματιας παιχτης ζητησε να φυγει απο την προπονηση επειδη κουραστηκε (αν ισχυει η ειδηδη φυσικα)

Για να σου φερω αναλογα παραδειγματα:

1) Σταματησε το χειρουργιο ο Χ καρδιοχειρουργος καθως λιποθυμησε με το που ειδε αιμα
2) Δασκαλος εφυγε απο το μαθημα καθως πιαστηκε το χερι του να γραφει
3) Οδηγος ΚΤΕΛ διεκοψε το ταξιδι Θεσσαλονικη Αθηνα στο υψος της Λαμιας καθως ζαλιστηκε
4) Υπουργος υπεγραψε το μνημονιο χωρις να το διαβασει (true story) ασχετο αλλα εξισου γελοιο
και ομως αυτα τα 4 που γραφεις εχουν γινει! :lol: :lol: :lol: οσο για το 3 που εγραψες .. αν δεν σταματουσε ο οδηγος κτελ το ταξιδι και συνεχιζε το πιο πιθανο ειναι να μην υπηρχει λεωφορειο... εδω να εστιασεις...οτι η κοπωση υπαρχει και θα υπαρχει...ηταν καλυτερο πχ να συνεχισει ο νσ21(που λεει και ο ρομαν :lol: ) και μετα να παθαινε καταγμα κοπωσης? ο λινο περυσι το επαθε..εχασε ματς..φαντασου οτι τωρα ειναι περιοδος προετοιμασιας και ο σπυρο με το φτωχο του το μυαλο σκεφτεται οτι ειναι η ευκαιρια του να δειξει οτι μπορει να τον υπολογισει ο ΑΑ για μελος της ομαδας..αν δεν πεισει θα φυγει..τοσο απλα! για τον φιλο που ειπε για γκαρσια και εφερε ενα πολυ σωστο παραδειγμα δεν λετε τιποτα ομως..εκει οταν ο παμπλο δεν εκανε προπονηση ηταν ο 1ος μαγκας που προφυλασσε τον εαυτο του και οτι δεν χρειαζεται να προπονειται..αλλα ειπαμε..ο νσ21 ηταν στον βαζελο..αυτο μας καιει εμας..η ο σαλπι η ο τζιολης λες και αν θα φυγουν ολοι οι βαζελοι θα παρουμε ολα τα πρωταθληματα σερι..αλλου ειναι το προβλημα και βρισκεται ψηλοτερα..σε εκεινο που κανενας (οργανωμενοι) δεν μιλαει.. προφανως γιατι εχουν καμμενη την γουνα τους!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Απλα εστιασα στο ποσο γελοιο ακουγεται. Δεν τις ακους και καθε μερα αυτες τις δικαιολογιες. Και οπως και στις 4 παραπανω δικαιολογιες θα ελεγα "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ", ετσι λεω και σ αυτον.

Και φυσικα τον κραζω πολυ παραπανω απο οτι θα εκραζα εναν πιτσιρικο της ομαδας καθως ο νικος ο σπυροπουλος αυτοαποκαλειται και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.

Και φυσικα και το τρελο πανηγυρι που συμβαινει προερχεται λογω του οτι κανεις μα κανεις απο ολους μας (πιστευω) δεν τον παει σαν ποδοσφαιριστη και ολοι μας βρηκαμε πατημα να του τα χωσουμε.

Και φυσικα δε θα το λυπηθω κιολας το καημενο το παιδι οταν καθαριζει το χρονο 200 χιλιαρικα για να κανει μιση προετοιμασια και να παιζει σε 10 ματς ενω πτυχιουχοι και μεταπτυχιακοι ειναι ανεργοι.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

σκεψου οτι ο ποδοσφαιριστης ομως αγωνιζεται γυρω στα 10-15 χρονια και περνει λεφτα..μετα απο εκει? δεν βγαζουν ολοι πολλα λεφτα..ο σπυρο εβγαλε σιγουρα λεφτα αλλα το να τραυματιστει λιγο πιο σοβαρα σε αυτη τη ποδοσφαιρικη ζωη σημαινει οτι τελος και σε ενα τελευταιο καλο του συμβολαιο.. και το ξαναλεω..θα επρεπε να τραυματιστει σημερα για να ειναι καποιοι ευχαριστημενοι και να μην τον λενε γατι..η να παθει κατι σοβαροτερο (κατ αν καταλαβα καλα) το οποιο θα θεσει σε κινδυνο μεχρι και την ζωη του. ειναι ευκολο να λετε οτι σιγα τι κανει ενας ποδοσφαιριστης ...και ομως θελει πολλες θυσιες για να παιζεις σε αυτο το επιπεδο και φυσικα καθε μερα βαζεις τα ποδια σου στη φωτια..μια λαθος κινηση και μπορεις να εισαι 1 μερα εξω απο την προπονηση (στην καλυτερη) να μην ξαναπερπατησεις η και να πεθανεις (βλ. νευμαρ που την γλυτωσε στο τσακ την παραλυση) στην χειροτερη..δεν ειναι ολα απλα ρε μαγκες..καθε επαγγελμα εχει και τα ρισκα του και τη δυσκολια του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Η είδηση που θα έπρεπε να ακούμε και να διαβάζουμε αν είμασταν υγιείς φίλαθλοι είναι αυτή:

Παίκτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω κόπωσης προς αποφυγή τραυματισμού. Ούτε κουράστηκε, ούτε για να ξαποστάσει, ούτε συγκεντρώσεις στη Γάζα υπέρ Σπυρόπουλου ούτε τίποτα. Στο κάτω κάτω, αν ο Σπυρόπουλος πήγε στον ΑΑ και του είπε coach θέλω να ξαποστάσω επειδή κουράστηκα και δεν είμαι για πολλά πολλά, τότε θα πρέπει να πάει αυτόματα για μπανάκι με την Κ20. Είτε αυτό θα συμβεί ή δεν έχουμε προπονητή σοβαρό ή τέλος πάντων, το πιο προφανές, αυτό που λέει η παραπάνω είδηση όπως την έγραψα......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”