Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μεταγραφή γιατί Βολφσπουργκ ήθελε να τον ξεφορτωθεί λόγω μεγάλου ρόστερ...
Ειμαι σιγουρος οτι ακομα τα μπαμ μπουμ ονοματα δεν εχουν ακουστει.Απολυτα σιγουρος. 

Ο Σισοκό για μένα προσωπικά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν παίκτης. Είναι και ασταθής, στη μέρα του φυσικά είναι καλός αλλά θες καλύτερους.

- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
στην ηλικια του τεχνικα ειναι απο τους κορυφαιους,απλα θελει δουλεια σε αλλα πραγματα.Photis έγραψε:Ο Σισοκό για μένα προσωπικά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν παίκτης. Είναι και ασταθής, στη μέρα του φυσικά είναι καλός αλλά θες καλύτερους.
το οτι εχει ομως την δυνατοτητα να ξεσηκωνει την Τουμπα αυτο δεν μπορει κανεις να το παραγνωρισει. αν υπηρχε στατιστικο για ποδιες στο περσινο πρωταθλημα θα ειχε τουλαχιστον τις διπλασιες απο τον δευτερο
Δε θέλω τέτοιον, θέλω ουσιαστικό παίκτη. Τι με ενδιαφέρουν οι ποδιές εμένα??? Είναι σαν να μου λες θες το Σικαμπάλα αντί τον Βιεϊρίνια.

- desperando
- Επικοινωνία:
Το 33 ποιος το είχε περισυ...;
Ωχ... Ο Αθανασιαδης...! Ελπίζω ο παικτης που ψήνεται να συμβιβαστεί με το 3 που αφήνει ο Σταφυλλιδης και να μην θελει το 33 που φορούσε περισυ...
Υ.Γ. Αν τον εγκρίνει βέβαια ο Στεφενς... Που θα τον εγκρίνει πιστεύω, 31 φορές διεθνής ειναι ο άνθρωπος...
Υ.Γ.2 Έχω σκουριάσει πολυ άσχημα... Ψάχνω να βρω πως στέλνω pm για να στείλω το όνομα στον Moican και δεν βρίσκω...! Τι παπάρας είμαι επιτέλους...
Ωχ... Ο Αθανασιαδης...! Ελπίζω ο παικτης που ψήνεται να συμβιβαστεί με το 3 που αφήνει ο Σταφυλλιδης και να μην θελει το 33 που φορούσε περισυ...

Υ.Γ. Αν τον εγκρίνει βέβαια ο Στεφενς... Που θα τον εγκρίνει πιστεύω, 31 φορές διεθνής ειναι ο άνθρωπος...

Υ.Γ.2 Έχω σκουριάσει πολυ άσχημα... Ψάχνω να βρω πως στέλνω pm για να στείλω το όνομα στον Moican και δεν βρίσκω...! Τι παπάρας είμαι επιτέλους...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Παρ 14 Ιουν 2013, 11:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ φωτη ο βιερινια οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηξερε τι θα πει γκολ. η ουσια ερχετε απο σκληρη και σωστη δουλεια,αρκη να υπαρχουν οι βασεις.και ο σισσοκο ακομα και περσι ειχε αρκετη ουσια αλλα ειχε αχρηστους συμπαικτες και δεν εκμεταλευοντουσαν τις τελικες του πασες και σεντρεςPhotis έγραψε:Δε θέλω τέτοιον, θέλω ουσιαστικό παίκτη. Τι με ενδιαφέρουν οι ποδιές εμένα??? Είναι σαν να μου λες θες το Σικαμπάλα αντί τον Βιεϊρίνια.
- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε κουφαλα ariskarisk έγραψε:Το 33 ποιος το είχε περισυ...;
Ωχ... Ο Αθανασιαδης...! Ελπίζω ο αριστερός μπακ μας να συμβιβαστεί με το 3 που αφήνει ο Σταφυλλιδης και να μην θελει το 33 που φορούσε περισυ...![]()

- kataramenos5
Κάτι άκουσα για 2 κοντέινερ που ξεφορτώθηκαν στην Τούμπα .Φήμες λένε οτι μέσα βρίσκονται 2 ενδεκάδες πρωτοκλασάτων παικτών.
Χαλαρώστε βρε νεόπλουτοι.
Χαλαρώστε βρε νεόπλουτοι.

Καλά ναι, σε αυτό συμφωνώ. Μακάρι να έχει τις προδιαγραφές.desperando έγραψε:ρε συ φωτη ο βιερινια οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηξερε τι θα πει γκολ. η ουσια ερχετε απο σκληρη και σωστη δουλεια,αρκη να υπαρχουν οι βασεις.και ο σισσοκο ακομα και περσι ειχε αρκετη ουσια αλλα ειχε αχρηστους συμπαικτες και δεν εκμεταλευοντουσαν τις τελικες του πασες και σεντρεςPhotis έγραψε:Δε θέλω τέτοιον, θέλω ουσιαστικό παίκτη. Τι με ενδιαφέρουν οι ποδιές εμένα??? Είναι σαν να μου λες θες το Σικαμπάλα αντί τον Βιεϊρίνια.

- Paok_eisai_4
- sourmenetes
- Moderator
Τα Pm ειναι κομμενα...Οπως και τα ληγμενα...arisk έγραψε:Το 33 ποιος το είχε περισυ...;
Ωχ... Ο Αθανασιαδης...! Ελπίζω ο παικτης που ψήνεται να συμβιβαστεί με το 3 που αφήνει ο Σταφυλλιδης και να μην θελει το 33 που φορούσε περισυ...![]()
Ασχετα αν μας τα ξαναρχισε ο δωνης περυσι...

Λεγε arisk το μπακακι να στρωσουμε λιγο...