Εχεις δικιο σε ολα οσα λες,αλλα υπαρχει ενα παιδι πισω και γυναικα...xrisitsapa έγραψε:Ετσι κι αλλιως δε βλεπω να τον φερνουμε το μικρο...αληθεια, αν εισασταν στη θεση του θα γυρνουσατε πισω; γιατι; τον χαλαει που παιζει σε γηπεδα-χαλιά, με μεγαλες ομαδες, που παιρνει τα λεφτα του στην ωρα του; και να γυρισει για να παιζει σε βουρκο με τις Βεροιες και τα Γιαννενα;αλλο το συναισθημα και αλλο η καριερα.
κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη δεν ειμαστε ελκυστικοι σε τετοιους παικτες. Αυτο θα γινει μονο αν παιξουμε CL ή ο Αντρέ ( και ο καθε Αντρέ) γινει τουλαχιστον 30 ετων και δεν βρισκει καλο συμβολαιο εξω.
Άρα συμφωνούμε. Και οι δυο για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Συν ότι ο Κουμάλο είναι και κακός παίχτης γενικά. Δε νομίζω να τέθηκε το δίλημμα όμως Khumalo η Κυριάκος πουθενά.Odi έγραψε:Ενώ τώρα έχουμε τον Κουμάλο με τις άπειρες συμμετοχές του στην Τόττεναμ..
Εγώ επίσης θα έλεγα και το ότι ξέρει ότι αν έρθει, θα τον υποδεχθούμε σαν Μεσσία που μοιράζει 100ευρα...sourmenetes έγραψε:Εχεις δικιο σε ολα οσα λες,αλλα υπαρχει ενα παιδι πισω και γυναικα...xrisitsapa έγραψε:Ετσι κι αλλιως δε βλεπω να τον φερνουμε το μικρο...αληθεια, αν εισασταν στη θεση του θα γυρνουσατε πισω; γιατι; τον χαλαει που παιζει σε γηπεδα-χαλιά, με μεγαλες ομαδες, που παιρνει τα λεφτα του στην ωρα του; και να γυρισει για να παιζει σε βουρκο με τις Βεροιες και τα Γιαννενα;αλλο το συναισθημα και αλλο η καριερα.
κακα τα ψεματα, αυτη τη στιγμη δεν ειμαστε ελκυστικοι σε τετοιους παικτες. Αυτο θα γινει μονο αν παιξουμε CL ή ο Αντρέ ( και ο καθε Αντρέ) γινει τουλαχιστον 30 ετων και δεν βρισκει καλο συμβολαιο εξω.
Αμα τους ειχε παρει μαζι θα ηταν αλλιως το πραγμα..
Λέμε, λέμε αλλά για πάγκος του Κλάους σούπερ θα ήταν ο Χαριστέας.Armagedonas έγραψε:ΠΡΟΤΑΣΗ προς Ιβάν
Σήκωσε Ευρωπαικό
Προέρχεται από Μπουντεσλίγκα
Θα μας βοηθήσει στο γκολ
Είναι πολύπειρος
Προσιτός οικονομικά
θα προσαρμοστεί αμέσως
Ξέρει την πόλη
chrisg4 έγραψε:Άρα συμφωνούμε. Και οι δυο για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Συν ότι ο Κουμάλο είναι και κακός παίχτης γενικά. Δε νομίζω να τέθηκε το δίλημμα όμως Khumalo η Κυριάκος πουθενά.Odi έγραψε:Ενώ τώρα έχουμε τον Κουμάλο με τις άπειρες συμμετοχές του στην Τόττεναμ..