28. Σταύρος Τσουκαλάς
- navigator11
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
ναι,γρήγορη πάσα έχει.όντως.κάτι που εκτιμά απεριόριστα ο αντίπαλος,που 9 στις 10 υποδέχεται τη μπάλα.
υγ το επιμύθιο είναι πως αδικήθηκε ο χάβος,που "χαιρέτησε",για να αντικατασταθεί από έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (καλό,κακό,μέτριο θα δείξει αλλά έχοντα την ιδιότητα του προπονητή σίγουρα),που πληρώνεται 5πλάσια.και ήρθε με σκοπό να βάλει ταφόπλακα στα ... ταλέντα της ομάδας.
υγ το επιμύθιο είναι πως αδικήθηκε ο χάβος,που "χαιρέτησε",για να αντικατασταθεί από έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (καλό,κακό,μέτριο θα δείξει αλλά έχοντα την ιδιότητα του προπονητή σίγουρα),που πληρώνεται 5πλάσια.και ήρθε με σκοπό να βάλει ταφόπλακα στα ... ταλέντα της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Θα έρθουν και οι ημέρες που θα παίξει ο Τσουκ, είτε λόγω rotation, είτε λόγω τραυματισμών, ή καρτών. Και εύχομαι να δείξει βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Όπως άλλωστε τη δείχνει και ο μεγαλύτερός του Αθανασιάδης, μετά το περυσινό νέο ξεκίνημα.
Πρωτη φορά κάνει τέτοια προετοιμασία με έναν τόσο καταξιωμένο προπονητη..
Πέρσι ήρθε στα μέσα της χρονιάς ..
Δεν είναι τόσο έυκολο όσο νομίζουν κάποιοι.
Το πρωταθλημα δεν ξεκινησε καν και θα χρειαστεί να βοηθησει όπως όλοι...
Πέρσι ήρθε στα μέσα της χρονιάς ..
Δεν είναι τόσο έυκολο όσο νομίζουν κάποιοι.
Το πρωταθλημα δεν ξεκινησε καν και θα χρειαστεί να βοηθησει όπως όλοι...
...Σταύρο πάλι αλλαγή...για καθυστέρηση. Ο γιατρός-καθηγητής φαίνεται θα ξέρει καλύτερα. Περίμενε καμμιά θλάση του κολομβιανού...για να παίξεις. Ο Χάβος όταν κέρδιζε συνεχόμενα ματς...ήτανε η συνέχεια της δουλειάς Σάντος. Τώρα οι νίκες τίνος συνέχεια είναι; Ας ξυπνήσουμε...τις ομάδες τις κάνουν πρωτίστως οι παίκτες...
Υ.Γ. Είναι αυτός σοβαρός προπονητής όταν δημόσια "αδειάζει" συνεχώς την διοίκηση; Για φαντάσου να βγαίνει κάποιος από την διοίκηση και να του καταλογίζει ευθύνες για τις 9 θλάσεις παικτών του...τι θα γινότανε...
Υ.Γ. Είναι αυτός σοβαρός προπονητής όταν δημόσια "αδειάζει" συνεχώς την διοίκηση; Για φαντάσου να βγαίνει κάποιος από την διοίκηση και να του καταλογίζει ευθύνες για τις 9 θλάσεις παικτών του...τι θα γινότανε...
Φίλε μου ο Τσουκαλάς δε παίζει γιατί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να παίζει!!!Όσο για τον προπονητή δε νομίζω να είχες καλύτερο προπονητή τουλάχιστον τα τελευταία 15-20 χρόνια.Και δεν αδειάζει τη διοίκηση.Πλάκα κάνει και χιούμορ.Απλά δεν κανει διπλωματικό χιούμορ αλλά ωμό.Κανένα δεν άδειασε.Μόνο ίσως τις ρεζέρβες που δεν κάνουν για ΠΑΟΚ.

Δηλαδή κάνει ο Αρίας; Δηλαδή πέρσι που είχε συνεχόμενα παιχνίδια δεν πρόσφερε; Αλλά ξέχασα, ήταν επιλογή Χάβου και πρέπει να θαφτεί. Το αν ο γιατρός είναι ο καλύτερος προπονητής της 20 ετίας θα φανεί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σάντος με τα στραβά και τα λάθη του ήταν πολύ καλύτερος. Σοβαρός με Λίγα λόγια και πολλά έργα...σε αντίθεση με τον γιατρό.
για μενα ενα βασικο λαθος του τσουκ ειναι που δηλωνει μεσοεπιθετικος.....που δεν το χει....σαν αμ χαφ η αληθεια ειναι περσι η απουσια βιτ δεν ηταν τοσο εμφανης//
Ο paokaras_ του Κουτσιανικούλη σε άλλη εκδοχή.babisgia έγραψε:Δηλαδή κάνει ο Αρίας; Δηλαδή πέρσι που είχε συνεχόμενα παιχνίδια δεν πρόσφερε; Αλλά ξέχασα, ήταν επιλογή Χάβου και πρέπει να θαφτεί. Το αν ο γιατρός είναι ο καλύτερος προπονητής της 20 ετίας θα φανεί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σάντος με τα στραβά και τα λάθη του ήταν πολύ καλύτερος. Σοβαρός με Λίγα λόγια και πολλά έργα...σε αντίθεση με τον γιατρό.

τη φαση που βγαινει τετ α τετ τη θυμασαι?babisgia έγραψε:...Σταύρο πάλι αλλαγή...για καθυστέρηση. Ο γιατρός-καθηγητής φαίνεται θα ξέρει καλύτερα. Περίμενε καμμιά θλάση του κολομβιανού...για να παίξεις. Ο Χάβος όταν κέρδιζε συνεχόμενα ματς...ήτανε η συνέχεια της δουλειάς Σάντος. Τώρα οι νίκες τίνος συνέχεια είναι; Ας ξυπνήσουμε...τις ομάδες τις κάνουν πρωτίστως οι παίκτες...
αν ναι ξερεις γιατι ο τσουκαλας δεν μπορει να πιξει ως δεκαρι ή ως αντι ιβιτς
οποτε παει για πιο πισω...στο πιο πισω εχει καλη τεχνικη για ελληνας αλλα μετρια τρεξιματα..προσον το μπου αλλα δε φτανει..δεν ειναι καλυτερος απ ογκαρσια λαζαρ φωτακη, ενω απο τον αριας δεν υπερτερει θα ελεγα οτι αν το πεις χοντρκομμενα ειναι ισαξιοι αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα..οποτε αυτοματα βγαινει οτι δε μπορει να λογιζεται σε ενα πολυ καλο ΠΑΟΚ ως βασικος...ως αναππληρωματικος ναι ...μεχρι εκει
- crabsody_in_blue
Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι. Σε μια ομάδα superleague που να έχει εξασφαλισμένες όμως συμμετοχές.
θα χρειαστει και ο τσου κπ στιγμη τα παιχνιδια πολλα οπως δυστυχως και οι τραυματισμοι
Σταύρο...ψάξε ομάδα...ο Λάζλο ΔΕΝ σε πάει...ούτε για αλλαγή δεν σε υπολογίζει.
...και μερικές σκόρπιες σκέψεις...Η ανάδειξη ταλέντων, η προώθηση παικτών από την Β ομάδα από τον γιατρό συνεχίζεται...Μαζεύουμε τους βετεράνους του Ρουμανικού πρωταθλήματος (αυτός ο Spadacio μου θυμίζει έναν 40 χρονο καθηγητή μου όταν παίζουμε στα 5Χ5)...τους διωγμένους από τον Θρύλο και περιμένουμε να κάνουμε ομάδα. Μου κάνει ροτάσιον τον Παυλάρα στην Ρωσία...αν θέλεις να τον ξεκουράσεις κάντον αλλαγή στο 3-0 με την ΑΕΚ...μας πειράζει ο Ιβιτς που του τα χώνει...έπρεπε λέει να τα πει ενδοοικογενειακά. Ο γιατρός έκραζε την διοίκηση και απαξιώνε το ρόστερ του για εβδομάδες ΔΗΜΟΣΙΑ...γιατί δεν το έκανε και αυτός ενδοοικογενειακά;
...και μερικές σκόρπιες σκέψεις...Η ανάδειξη ταλέντων, η προώθηση παικτών από την Β ομάδα από τον γιατρό συνεχίζεται...Μαζεύουμε τους βετεράνους του Ρουμανικού πρωταθλήματος (αυτός ο Spadacio μου θυμίζει έναν 40 χρονο καθηγητή μου όταν παίζουμε στα 5Χ5)...τους διωγμένους από τον Θρύλο και περιμένουμε να κάνουμε ομάδα. Μου κάνει ροτάσιον τον Παυλάρα στην Ρωσία...αν θέλεις να τον ξεκουράσεις κάντον αλλαγή στο 3-0 με την ΑΕΚ...μας πειράζει ο Ιβιτς που του τα χώνει...έπρεπε λέει να τα πει ενδοοικογενειακά. Ο γιατρός έκραζε την διοίκηση και απαξιώνε το ρόστερ του για εβδομάδες ΔΗΜΟΣΙΑ...γιατί δεν το έκανε και αυτός ενδοοικογενειακά;
- george aspromayros
Να αγιασει το στομα σου αδελφε!! αντε γιατι παραλιγο να αρχισω να..βελαζω! 

28. Σταύρος Τσουκαλάς
Εχε καρπουζαδες η Ρουμανία ; Είμαστε απιστευτοι ρε αφήστε τον προπονητη να δουλέψει και μετα να κρίνετε ......babisgia έγραψε:Σταύρο...ψάξε ομάδα...ο Λάζλο ΔΕΝ σε πάει...ούτε για αλλαγή δεν σε υπολογίζει.
Φιλαράκι μας δεν είναι κανένας παίκτης καψουρα μας είναι ο ΠΑΟΚ μόνο αυτός οι παίκτες είναι εργαλεία που έρχονται και φεύγουν ο ΠΑΟΚ μένει.....
...φίλε μου ο προπονητής μας δουλεύει εδώ και μήνες στον ΠΑΟΚ μας...την δουλειά του κρίνουμε.