4.Γιώργος Κατσικάς
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
ενα απο τα κακα του αγγελου ειναι να νομιζει οτι μπορει να κανει τα σαπακια να παιξουν μπαλα.
δυστυχως ομως γι αυτον οι εποχες αλλαξαν και η τριτη θεση πλεον δεν ειναι επιτυχια και λογος για να πανηγυριζουμε,ειναι αποτυχια και αν δεν το καταλαβει οσο ειναι νωρις τσαμπα θα φαει τα μουτρα του.
κανεις δεν θα του πει τιποτα αν βγει και πει οτι η ομαδα χρειαζετε τοσους παικτες σε αυτες τις θεσεις για να πετυχει τους στοχους της.
πρωτος μαγκας θα γινει
δυστυχως ομως γι αυτον οι εποχες αλλαξαν και η τριτη θεση πλεον δεν ειναι επιτυχια και λογος για να πανηγυριζουμε,ειναι αποτυχια και αν δεν το καταλαβει οσο ειναι νωρις τσαμπα θα φαει τα μουτρα του.
κανεις δεν θα του πει τιποτα αν βγει και πει οτι η ομαδα χρειαζετε τοσους παικτες σε αυτες τις θεσεις για να πετυχει τους στοχους της.
πρωτος μαγκας θα γινει
- GiorgosAtha
Ρε αγόρι μου... λίγη τσίπα δεν έχεις να τα μαζέψεις και να φύγεις από μόνος?
Όχι για τον ΠΑΟΚ... αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Μπας και σώσεις ότι σώζετε από την καριέρα σου.
Πάψε να ξεφτιλίζεσε... ούτε για δανεικός στον Αιγινιακό δεν κάνεις.
Αν δεν έχει βύσμα το παίδι... κάτι γίνετε λάθος...
Όχι για τον ΠΑΟΚ... αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Μπας και σώσεις ότι σώζετε από την καριέρα σου.
Πάψε να ξεφτιλίζεσε... ούτε για δανεικός στον Αιγινιακό δεν κάνεις.
Αν δεν έχει βύσμα το παίδι... κάτι γίνετε λάθος...
Παλι τοσο χαλια?
Ειναι δυνατον να μη το βλεπει ο προπονητης?
Ο Κατσικας οικονομικα δε κοστιζει κατι ας του πουν του παιδιου να βρει μια ομαδα και ας τον αφησουν ελευθερο τοσο δυσκολο ειναι?
Δε φταιει το παιδι οσα και να του σουρουμε εμεις αν δε του προτεινουν να φυγει εδω θα κατσει.
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι με το μυαλο που εχει μπορει να πιστευει οτι ειναι ο νεος Μπαρεζι.
Ειναι δυνατον να μη το βλεπει ο προπονητης?
Ο Κατσικας οικονομικα δε κοστιζει κατι ας του πουν του παιδιου να βρει μια ομαδα και ας τον αφησουν ελευθερο τοσο δυσκολο ειναι?
Δε φταιει το παιδι οσα και να του σουρουμε εμεις αν δε του προτεινουν να φυγει εδω θα κατσει.
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι με το μυαλο που εχει μπορει να πιστευει οτι ειναι ο νεος Μπαρεζι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτο που λες τωρα ξερεις και εσυ οτι δεν εχει βαση,οτι και να εχει κανει στο παρελθον υποθετικα δε κρινουμε κανεναν.
Το θεμα ειναι τι κανει τωρα στα φιλικα.
Βεβαια αυτο το τραγικο που κανει στην Ιταλια με την κεφαλια προς τα πισω ειναι ενα γεγονος,το ιδιο και χειροτερο ομως δεν εκανε και ο βιτορ στο γκολ που φαγαμε?
Βεβαια αυτο το τραγικο που κανει στην Ιταλια με την κεφαλια προς τα πισω ειναι ενα γεγονος,το ιδιο και χειροτερο ομως δεν εκανε και ο βιτορ στο γκολ που φαγαμε?
- aisiodoksos
σημερα ηταν καλος δεν εκανε καποιο λαθος και τις μονομαχιες τις πηρε ολες..αν εκανε ο βιτορ το ματς που εκανε σημερα ο κατσικας θα λεγαμε για βραχους , ακρωτηρια κτλ κτλ.. αλλα συμφωνω με ντεσπε..στα επισημα να ειναι καλος γιατι στην προετοιμασια γενικα πεταει καθε χρονο!
- GiorgosAtha
Το κακό είναι ότι ο Vitor όσα λάθη και να έχει κάνει φαίνεται ότι είναι μία και δύο κλάσεις παραπάνω και ότι με ένα CB "αξίας" θα ανέβει και άλλο.
Ενώ ο Γιωργάκης... εδώ και χρόνια δείχνει ότι δεν το έχει... πως να το κάνουμε. Στα επίσημα μηδέν εις το πηλίκο...
Ενώ ο Γιωργάκης... εδώ και χρόνια δείχνει ότι δεν το έχει... πως να το κάνουμε. Στα επίσημα μηδέν εις το πηλίκο...
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ μπανε καποια πραματα στα διδασκει η ιστορια, δεν ειναι καποιος τυχαιος που δεν τον ξερουμε ο κατσικας,ειναι ενα παιδι που σε οποιοδηποτε ματς καιει λιγο παραπανω η μπαλα την γκελα την εχει στο αιμα του.obanebane έγραψε:Αυτο που λες τωρα ξερεις και εσυ οτι δεν εχει βαση,οτι και να εχει κανει στο παρελθον υποθετικα δε κρινουμε κανεναν.
και το χειρωτερο δεν ειναι η γκελα που θα κανει που σε ολους μπορει να συμβει,ειναι οτι μετα σβηνει τελειως,ειναι ο καλυτερος παικτης των αντιπαλων.
οσο για τα λαθη που συγκρινης στην ναπολι δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο.
στην μια περιπτωση ο ενας παικτης προσπαθησε ενα καθετο περασμα οπου το εκοψε ο αντιπαλος και στην αλλη περιπτωση ο κατσικας κανει την τεραστια παπ@ρια και δεινει ασιστ στον επιθετικο
Οχι και καθετο περασμα,η μπαλα παει κατευθειαν επανω στον αντιπαλο
Ναι ρε οκ ξερεις οτι δε διαφωνω να μη λεω τα ιδια οτι τον απεριψα στο μυαλο μου απο τις πρωτες του δηλωσεις και σιγουρευτηκα μετα απο τις πρωτες του εμφανισεις.
Αφου ομως προς το παρον δεν υπαρχει αλλος στα κυβικα του στο ροστερ πρεπει να τον ανεχτουμε και να παρακαλαμε την παναγια να πληρωσει ο Ιβαν για ενα κανονικο στοπερ.
Ουτε Ιντζιδης υπαρχει (που για μενα ειναι χειροτερος απο τον Κατσικα) πως θα αμυνθουμε ψηλα?

Ναι ρε οκ ξερεις οτι δε διαφωνω να μη λεω τα ιδια οτι τον απεριψα στο μυαλο μου απο τις πρωτες του δηλωσεις και σιγουρευτηκα μετα απο τις πρωτες του εμφανισεις.
Αφου ομως προς το παρον δεν υπαρχει αλλος στα κυβικα του στο ροστερ πρεπει να τον ανεχτουμε και να παρακαλαμε την παναγια να πληρωσει ο Ιβαν για ενα κανονικο στοπερ.
Ουτε Ιντζιδης υπαρχει (που για μενα ειναι χειροτερος απο τον Κατσικα) πως θα αμυνθουμε ψηλα?
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν λεω καθετο περασμα εννοω οτι η πασα ειχε καθετη πορεια (για να μην γινονται παρεξηγησεις ,γιατι οταν καποιος ακουει καθετη εχει αλλο πραγμα στο μυαλο του),δεν κοπηκε για παραδειγμα καποια παραλληλη πασα,αυτο ναι θα ηταν εγκληματικο
αγορι μου απλα η φυγε απ τον ΠΑΟΚ η σταματρα να ταλαιπωρεις το αθλημα...ουτε δανεικο δε μπορουμε να σε δωσουμε με τετοιες ςμφανισεις
καποτε δουλευα καπου και δεν μπορεσα να ανταποκριθω πιτσιρικας ημουν απειρος κτλ ε σε ενα μηνα παραιτηθηκα και δε ζητησα καν μισθο αυτοι οι ποδοσφαιριστες ποσο φελοι ειναι και δε βλεπουν οτι δε μπορουν
κατσικα δες σε βιντεο τα φιλικα φιλικα δηλ καμια πιεση και δυναμη και αμα νομιζεις οτι πρεπει να παιζεις μπαλα τοτε εγω παω για καθηγητης στο χαρβαρντ αυριο κιολας
τι αλλο να κανουμε για να καταλαβεις ποσο βαρος εισαι
τα γραφω μπας και μπαινει κιαυτος εδω μεσα τι αλλο να κανω με εχει φτασει στα ορια μεχρι και ο λουκας μου φαινεται μαραντονα οταν σκεφτομαι τον κατσικα

καποτε δουλευα καπου και δεν μπορεσα να ανταποκριθω πιτσιρικας ημουν απειρος κτλ ε σε ενα μηνα παραιτηθηκα και δε ζητησα καν μισθο αυτοι οι ποδοσφαιριστες ποσο φελοι ειναι και δε βλεπουν οτι δε μπορουν
κατσικα δες σε βιντεο τα φιλικα φιλικα δηλ καμια πιεση και δυναμη και αμα νομιζεις οτι πρεπει να παιζεις μπαλα τοτε εγω παω για καθηγητης στο χαρβαρντ αυριο κιολας
τι αλλο να κανουμε για να καταλαβεις ποσο βαρος εισαι
τα γραφω μπας και μπαινει κιαυτος εδω μεσα τι αλλο να κανω με εχει φτασει στα ορια μεχρι και ο λουκας μου φαινεται μαραντονα οταν σκεφτομαι τον κατσικα

Να τον φύγουν δεν πρόκειται.. πριν κανα μήνα πήγε με τον πατέρα του και λύγισε ο Ζησάο.
Να φύγει μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση.
Τί απέμεινε?
Α Π Α Γ Ω Γ Η
νά, κάπως έτσι... (μάλλον γι'αυτό φέραμε τον Νταρμπό, και άντε να τον βρεις εκεί χάμω στην Γκαμπόν)
[youtube]jpy0D2v9QDU[/youtube]
Να φύγει μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση.
Τί απέμεινε?
Α Π Α Γ Ω Γ Η
νά, κάπως έτσι... (μάλλον γι'αυτό φέραμε τον Νταρμπό, και άντε να τον βρεις εκεί χάμω στην Γκαμπόν)
[youtube]jpy0D2v9QDU[/youtube]
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως αν τον βάλεις να κάνει παρέλαση θα πηγαίνει μόνιμα ίδιο χέρι - ίδιο πόδι..?
- buffalobill4

desperando έγραψε:δεν ηταν χαλια,αλλα θα ειναι οταν θα χρειαστει να μην ειναι