13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
Ποσο το απολαυσα που εβαλε το γκολ αυτο το παιδι.
Πραγματικα προσπαθει πολυ και μου αρεσε που εβαλε το γκολ γιατι ενιωσε την ηδονη του να σκοραρεις με τον ΠΑΟΚ.
Το ηθελε παρα πολυ, να σκοραρει με τον ΠΑΟΚ και επιτελους τα καταφερε..
Ψυχολογια στα υψη, χαμηλα τη μπαλα και το κεφαλι, και συνεχισε τη σκληρη δουλεια.
Μπραβο σου!
Πραγματικα προσπαθει πολυ και μου αρεσε που εβαλε το γκολ γιατι ενιωσε την ηδονη του να σκοραρεις με τον ΠΑΟΚ.
Το ηθελε παρα πολυ, να σκοραρει με τον ΠΑΟΚ και επιτελους τα καταφερε..
Ψυχολογια στα υψη, χαμηλα τη μπαλα και το κεφαλι, και συνεχισε τη σκληρη δουλεια.
Μπραβο σου!
- Μπαρκαρούτσος
Τόσο μεγάλο σκαμπανέβασμα απόδοσης δεν το περίμενα... Ούτε από τον Στέλιο, ούτε από κανέναν..! 

"Ο ΠΑΟΚ εχει μεταλλο", ειπες..........
εσυ - οσο και αν τρως αβανταρισμα απο το κυκλωμα ΠΑΟΚ - δεν εχεις. Και πλεον δεν αλλαζω γνωμη....θες πολλα ψωμια ακομα. Θες πιστη στις δυναμεις σου, καθαρο μυαλο, ψυχη. Οταν μου αποδειξεις οτι τα εχεις θα αλλαξω με τεραστια χαρα μου γνωμη.
Το απεδειξες και περσυ και ο σαντος σε αφησε εκτος πλευ-οφ για να κανει την καλυτερη επιδοση που πετυχε στα 2 χρονια.
Αν με τα τοσα λαθη σου - οχι μονο - σημερα, στη θεση σου ηταν ο Τσιριλο, θα ειχε ξεκινησει Παοκτσηδικη επιστρατευση για να τον στειλουμε πακετο στη Ρωμη.
Και μην μου πει κανεις για αλλαγη αποψεων σε σχεση με το ευρωπαικο ματς γιατι εκει, περα απο το γκολ, στα κυριως καθηκοντα σου, παλι δεν μου αρεσες καθολου κι ας σου βρισκουν ελαφρυντικα.
κανεις τα ιδια αστεια λαθη εδω και 2 χρονια, μπαινεις σε ολες τις φασεις χαλαρα και αψυχα αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν μαθαινεις απο αυτα με αποτελεσμα να στοιχιζεις πολυτιμους βαθμους.
εσυ - οσο και αν τρως αβανταρισμα απο το κυκλωμα ΠΑΟΚ - δεν εχεις. Και πλεον δεν αλλαζω γνωμη....θες πολλα ψωμια ακομα. Θες πιστη στις δυναμεις σου, καθαρο μυαλο, ψυχη. Οταν μου αποδειξεις οτι τα εχεις θα αλλαξω με τεραστια χαρα μου γνωμη.
Το απεδειξες και περσυ και ο σαντος σε αφησε εκτος πλευ-οφ για να κανει την καλυτερη επιδοση που πετυχε στα 2 χρονια.
Αν με τα τοσα λαθη σου - οχι μονο - σημερα, στη θεση σου ηταν ο Τσιριλο, θα ειχε ξεκινησει Παοκτσηδικη επιστρατευση για να τον στειλουμε πακετο στη Ρωμη.
Και μην μου πει κανεις για αλλαγη αποψεων σε σχεση με το ευρωπαικο ματς γιατι εκει, περα απο το γκολ, στα κυριως καθηκοντα σου, παλι δεν μου αρεσες καθολου κι ας σου βρισκουν ελαφρυντικα.
κανεις τα ιδια αστεια λαθη εδω και 2 χρονια, μπαινεις σε ολες τις φασεις χαλαρα και αψυχα αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν μαθαινεις απο αυτα με αποτελεσμα να στοιχιζεις πολυτιμους βαθμους.
Ρε αγορι μου αφου δεν μπορεις να κατεβασεις τη μπαλα,τουλαχιστον διωξτην αλα Τσιριλο!
Ανεπιτρεπτο ετσι πως σου την παιρνει ο αλλος!
Ανεπιτρεπτο ετσι πως σου την παιρνει ο αλλος!

Όπως τα λέει ο Besuch είναι. Για πολλούς ο Στελάκης είναι δικό μας παιδί και ΠΑΟΚι οπότε είναι συνήθως υπεράνω κριτικής. Όταν τα κάνει ο Στελάκης λέμε γιατί βρε αγορίνα μου, καλύτερα την άλλη φορά, δεν πειράζει συμβαίνουν και στους καλύτερους και άλλα. Αν κάνει τίποτα ο σέξι αρχίζουμε τα πάρε μπούλο και πουλάμε ιταλικά παλτά σε τιμή ευκαιρίας.
Ο Σάντος δεν ήταν μακάκας που έβαζε τον Ιταλό στα πλέι οφ ούτε εμπαθής με το Μαλεζά. Για μένα πλέον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είσαι ΛΙΓΟΣ για τον ΠΑΟΚ που θέλω, όσο συμπαθής κι αν μου είσαι κατά τα άλλα. Τα λάθη που έκανες σήμερα δεν τα κάνουν σε μικρότερες κατηγορίες.
Sorry αν τα παραλέω αλλά δεν μπορώ να ξεθυμάνω ακόμα
Ο Σάντος δεν ήταν μακάκας που έβαζε τον Ιταλό στα πλέι οφ ούτε εμπαθής με το Μαλεζά. Για μένα πλέον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είσαι ΛΙΓΟΣ για τον ΠΑΟΚ που θέλω, όσο συμπαθής κι αν μου είσαι κατά τα άλλα. Τα λάθη που έκανες σήμερα δεν τα κάνουν σε μικρότερες κατηγορίες.
Sorry αν τα παραλέω αλλά δεν μπορώ να ξεθυμάνω ακόμα
Εχει κάνει και καλά παιχνίδια αλλά σήμερα ήταν ο τραγικότερος όλων με πολλά λάθη.
Ομως με τέτοιες εμφανίσεις έστω και αν είναι σποραδικές,δε γίνεται δουλειά ειδικά στη θέση που παίζει.
Ομως με τέτοιες εμφανίσεις έστω και αν είναι σποραδικές,δε γίνεται δουλειά ειδικά στη θέση που παίζει.
Μην τον σταυρώνετε ρε αλανια......δειτε τα προηγούμενα ματς που εχει κανει στον ΠΑΟΚ και ειναι ο παικτης 100% βελτίωση τα τελευταία χρονια.
Σημερα πολυ κακος και το γκολ λαθος δικο του.
Παικτης ειναι δεν ειναι μηχανή ελπιζω να επανέρθει απο το επομενο ματς.
Σημερα πολυ κακος και το γκολ λαθος δικο του.
Πρεπει ηδη να ξεκινησουμε να ψαχνουμε για σεντερ μπακ. Με καλυψαν τα παιδια παραπανω και δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο. Ας παει να παιξει στον ηρακλη..
Αυτό ακριβώς εννοούμε αδερφέ. Κοίτα τι γράφεις εδώ και τι θα έγραφες σε αντίστοιχη φάση στο topic του Ιταλού. Και όχι,δεν έχει κάνει πια και τόσα καλά παιχνίδια στο παρελθόν, σέντερ μπακ στην Ελλάδα παίζει, 4 στα 5 ματς επιθετικούς τύπου τσέζαρεκ έχει να μαρκάρει, όχι το ΣουάρεζFalegkos έγραψε:
Γκελαρες σημερα, και γενικα δεν ησουν στη μερα σου.
Αλλα περιμενω ανα μας αποζημιωσεις με παθος και αποτελεσματικοτητα την επομενη αγωνιστικη.
Αλλα περιμενω ανα μας αποζημιωσεις με παθος και αποτελεσματικοτητα την επομενη αγωνιστικη.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εκεί που ανεβάζεις τις μετοχές σου με τη γκολάρα στο βέλγιο,
νάσου τις κατεβάζεις με το σημερινό ......αυτογκολ
Στελάκη, η σταθερότητα είναι η μητέρα του πρωταθλητισμού.
νάσου τις κατεβάζεις με το σημερινό ......αυτογκολ
Στελάκη, η σταθερότητα είναι η μητέρα του πρωταθλητισμού.
ΚΑι δες και ενα ακομα στοιχειο. Ποσα καλα παιχνιδια εχει κανει ο Στελιος οταν δεν εχει τον Χιλιανο διπλα του? Ελαχιστα μπορει και καθολου. Εγω δεν θα σου τον συγκρινω ουτε με τον Καναβαρο ουτε με με τον Λουσιο. Παρε και δες τον Παπασταθοπουλο φιλε-που ειναι και κοντινη ηλικια, ελληνας κλπ. Εχει ολα τα στοιχεια ενος στοιχειωδως καλου αμυντικου. Και περα απο τα καθαρα αγωνιστικα στοιχεια εχει και ακομα ενα το οποιο λεγεται καρδια, το οποιο λυπαμαι που το λεω αλλα ο Στελιος δεν το εχει. Τραγικη νωχελεια..
Ασχετο , αλλα να προσθεσω, οτι ειναι 25 χρονων.
Εχει να μας παιξει πολλα χρονια ακομα και σιγουρα θα βελτιωθει.
...
Συμφωνω με τον κολοκοτρωνη.
Εχει να μας παιξει πολλα χρονια ακομα και σιγουρα θα βελτιωθει.
...
Συμφωνω με τον κολοκοτρωνη.
Βλέπω και ξαναβλέπω το γκολ και δεν πιστεύω πόσο χαλαρά πάει στη φάση. Δέχομαι να φάει μια τρίπλα αλλά όχι αυτό το πράγμα!