85. Diego Alejandro Arias Hincapié

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αλλο ενα απο τα'' εγκληματα'' του βοηθου προπονητη [μαθητευομενου μαγου] που ανεχτηκαμε τοσο καιρο στην ομαδα μας........Τελικα εχουμε ...γερα στομαχια......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μην τον ματιασετε μονο φτυστε τον λιγο, ινιεστα τον κανατε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

monopaokre έγραψε:Ε μαζευτείτε λίγο ρε 2-3 ματς έκανε κατευθείαν 4ετες να του κάνουμε....
δεν θες πολυ χρονο για να καταλαβεις αν ενας παιχτης αξιζει ή οχι...και ο αριας δεν ειναι κανενας τυχαιος παιχτης στη λατινικη αμερικη ειναι απο τα καλα ονοματα μην βλεπεις εδω που καποιοι πηγαν να τον βγαλουν αμπαλο και πισω σε τακτικη παιδεια...οποτε αν δεν θελουμε του χρονου να κλαιγομαστε οτι ληγει το συμβολαιο του και αν θα μπορεσουμε να το ανανεωσουμε καλυτερα να το κανεις απο τωρα...
black death

Δημοσίευση από black death »

Κάποια σχόλια εδώ είναι όντως υπερβολικά. 3 ματς έπαιξε, το ένα με τον αδιάφορο Βόλο και βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Γκαρσία για μια δεκαετία. Καλά στοιχεία δείχνει, να μείνει και τον κρίνουμε την επόμενη σεζόν πιο αυστηρά.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Sera4 έγραψε:
monopaokre έγραψε:Ε μαζευτείτε λίγο ρε 2-3 ματς έκανε κατευθείαν 4ετες να του κάνουμε....
δεν θες πολυ χρονο για να καταλαβεις αν ενας παιχτης αξιζει ή οχι...και ο αριας δεν ειναι κανενας τυχαιος παιχτης στη λατινικη αμερικη ειναι απο τα καλα ονοματα μην βλεπεις εδω που καποιοι πηγαν να τον βγαλουν αμπαλο και πισω σε τακτικη παιδεια...οποτε αν δεν θελουμε του χρονου να κλαιγομαστε οτι ληγει το συμβολαιο του και αν θα μπορεσουμε να το ανανεωσουμε καλυτερα να το κανεις απο τωρα...
Μπορείς να του κάνεις κι ένα 2ετές συμβολαιο... Είδαμε και τα παλτα τύπου Αμπουμπακάρι και Κουτσιανικούλη που τους κάναμε 4ετες ότι μας βγήκε ξινό... Και γνώμη μου ότι αν θες να των ανανεώσεις και να τον κρατήσεις παίρνεις ρίσκο ανεξάρτητα μα το αν θα σου βγει γιατί τα συμπεράσματα μέχρι τώρα μπορεί να είναι ευχάριστα αλλά σίγουρα δεν είναι ασφαλή..
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ουδεμία σχέση δεν έχει αυτός ο παίκτης με Κουτσια και Αμπουμπακάρι και με βάση τα δημοσιεύματα που βλέπω έχει καταλάβει σίγουρα ο Ζαγοράκης για τι είδους παίκτη πρόκειται.Στη θέση του έπαιζε άλλωστε.
Έτσι όπως το θέτεις όλα τα συμβόλαια αποτελούν ρίσκο, απλά με τα χαρακτηριστικά του ένα μεγάλο συμβόλαιο 3-4 χρόνια είναι το μικρότερο δυνατό ρίσκο.25 χρονών είναι φτασμένος παίκτης που θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη, όχι τελειωμένος 32χρονος ούτε 20χρονο σχεδόν ταλέντο υπό προυποθέσεις.
Το θέμα είναι ότι με τα 6άρια που κυνηγάει ο γάβρος (κάτι παλτά τύπου Καρλος Σαντσες), δεν θ'αργήσουν τα δημοσιεύματα "Ολυμπιακός/Παναθηναικός για Αριας"..και τότε θα΄ναι αργά γιατί για να ανανεώσει θα ζητάει τα διπλάσια και ο γάβρος θα περιμένει λίγους μήνες να τον πάρει ελευθερο.Τώρα γίνονται αυτά πριν πάρουν χαμπάρι οι άλλοι.Όπως με τον Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Αρίας δεν είναι 6αρι!!!Ο Ζαγόρ ήταν καθαρό 6άρι.Αυτός είναι 6-8άρι.Δηλαδή σύγχρονος χάφ κεντρικός.Έχει όμως εξαιρετικά στοιχεία.
:pano:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

φίλε Φώτη καθαρό 6άρι είναι..απλά λόγω ποιότητας ίσως μπορεί να κάνει και το 8άρι με μεγάλη επιτυχία, όπως και ο Γκαρσία..για 6άρι πάντως αν θες να έχεις επιθετική ομάδα και χαφ που πατάνε περιοχή είναι ιδανικός!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Διαφωνώ Χρίστο.Είναι κάτι σας Τσάβι.Όχι Τσάβι εννοείται,κάτι σαν...
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θελω να τον ξαναδω(με βολο δυστυχως δεν το δα) αλλα φαινεται συγχρονο αμ χα που ξερει και ν απασαρει και παταει περιοχη και σουταρει...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Έχω χάσει κυριολεκτικά την μπάλα με το συμβόλαιο του Αρίας :cry:

Ο ένας ρεπορτατζής λέει για 6μήνες συν ένα χρόνο, ο άλλος για πρόταση 3ον χρόνων, ο μάνατζερ του λέει
για 1,5 συν 1 χρόνο.......... κανονικός αχταρμάς :roll:
Μεγάλο προπέτασμα καπνού βλέπω να υπάρχει γύρο από το συμβολαίο και καλό θα 'ηταν να ξεκαθαρίσει σύντομα από την ΠΑΕ και από την μεριά του παίκτη.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

«Σαν την Τούμπα, πουθενά»

Για τη δική του παρουσία: «Φέτος περιμένω να παίζω περισσότερο, γιατί όταν ήρθα πέρσι τον Ιανουάριο αλλιώς το περίμενα. Βέβαια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζομαι γιατί έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Γκαρσία και ο Βιτόλο.

Για τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ: «Σε ένα χρόνο από σήμερα θέλω να μιλάω για έναν ΠΑΟΚ τροπαιούχο. Είναι όνειρο μου να σηκώσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ ενώ προσδοκώ να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι μόνο υπόσχεση δική μου, αλλά όλων των παικτών που παίζουν στον ΠΑΟΚ, ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη.Επειδή φτάσαμε ψηλά και στην Ευρώπη την περσινή σεζόν είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Για τη συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι: «Δεν τον ξέρω, φυσικά, πολύ καιρό, αλλά από αυτά που είπε από τις πρώτες μέρες συνεργασίας φαίνεται πολύ απαιτητικός και αυτό είναι καλό. Εμένα δε με τρομάζει και μακάρι να βγει και στον αγωνιστικό χώρο».

Γiα τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Στην Κολομβία υπάρχουν πάρα πολλοί φανατικοί φίλαθλοι. Εγώ το είχα ζήσει όταν είχα πάει στην Όνσε Κάλντας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ντεπορτίβο Περέιρα. Είχα πάει στη μισητή αντίπαλο της πρώην ομάδας μου. Στην επιστροφή μου με βρίζανε, είχα περάσει πολύ άσχημα. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη είδα ότι όλα αυτά είναι πολύ μικρά, γιατί σαν την Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που γίνεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί πουθενά άλλου».

Για την πρώτη προπόνηση: «Τρελάθηκα όταν πήγα στην πρώτη προπόνηση. Όσο και αν το περιμένεις όταν το βλέπεις σου φαίνεται αδιανόητο. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές που ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, να βλέπουμε ότι έχουν φύγει 10.000 διαρκείας που σημαίνει ότι ο κόσμος πληρώνει για να μας δει».

Για τους διαιτητές που έχει βρει στην Ελλάδα: «Δεν τους συμπαθώ τους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Έχω μαζί τους ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να αντιληφθούν ότι κάθε επαφή δεν είναι φάουλ, μιλάμε για ποδόσφαιρο».

[aok24.com
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άντε να δούμε! Θα παίξει φέτος, ή θα παραμείνεις παγκίτης; Πάντως αν είχαμε Χάβο η τριάδα των χαφ θα ήταν στάνταρ: Garcia - Vitolo - Ivic!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

θα παίξει, γιατι εχουμε ετοιμο,τακτικα, προπονητη.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Δεν ξερω μαγκες, αλλα περιμενω μεγαλη μπαλα απο αυτον μαζι με βιτολο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”