3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

gergeo4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:η ουσια ειναι μια...οι καυλιαρηδες καταντησαν τον ΠΑΟΚ να χαριζει παιχτες οπως ο βιτολο,ο κοντρερας,ο βιερινια και τωρα και καρπους των προσπαθειων τους οπως ο σταφυλιδης...ο οπαδος του ΠΑΟΚ εβλεπε στο σταφυλιδη την ελπιδα για δημιουργια μιας καλης ομαδας στο μελλον...αλλα του την πηραν και αυτη την ελπιδα...

το να αποτελει ο ΠΑΟΚ φυτωριο τριτων -οποιοι και να ειναι αυτοι- ψηνοντας παιχτες(αναφερομαι στο νεο κολπο των δανεισμων) αποτελει υψιστη ξεφτιλα για το συλλογο...απλα πραγματα...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕς ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!
καθομαι πολλες ωρες κατω απο τον ηλιο και κοπαναω μπυρες...σε παρακαλω βαλε με στη θεση μου ΠΑΟΚτση μου...κανε με και unlike να ερθω στα ισια μου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Guardian : Το όραμα προσωπικά δεν το περιμένω απο το αν θα έχουμε έναν ή πολλούς απο τα φυτώρια. Αν θα έχουμε καλούς ή κακούς παίκτες. Κι επειδή προσφάτως μου την έδωσαν τρελά κάτι μεγαλοΠΑΟΚτσήδες 40 χρονών που μ λέγανε "Δεν παίρνω διαρκείας γιατί δεν έχω όραμα".... Θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ παραπάνω με οράματα κλπ γιατί δεν θέλω να βρίζω. Όλοι έχουν δικαίωμα να απογοητευτούν. Το να γράφει όμως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μηδενιστικές εκφράσεις οι οποίες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα, δεν επιτρέπεται. Τόσο απλά. Κανένας μας δεν πέταξε τη σκούφια του που ξεφορτωθήκαμε το παλτό Σταφυλλίδη. Όλοι χαλαστήκαμε που φέυγει ΚΑΙ για οικονομικούς αλλά ΚΑΙ για αγωνιστικούς λόγους. Δε θα πεθάνουμε όμως κιόλας.

Emprostisghs : Κατ αρχάς τις μέρες που συνέβαινε αυτό ΟΥΤΕ στο site είχα πρόσβαση, ούτε και χρησιμοποιούσα το φόρουμ. Άρα δεν αναφέρομαι σε ατάκες απο εδώ μέσα. Αλλά επειδή ήμουν στο δρόμο εκείνη τη μέρα κι άκουγα ράδιο, το λέω και το υπογράφω οτι η ΜΙΡΛΑ ήταν αμέτρητη. Όπως και λίγο καιρό μετά για τον Μελίσση που όλοι μιλούσαν για υποδούλωση ξεπούλημα κλπ... Και είναι και οφ τόπικ να αναφερόμαστε στα τότε...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Τον παίκτη δεν τον θέλω για την χρονιά αυτήν... Θα γυρνανε τα μυαλά μου αν βλέπω να παίζει ένας 19 χρονος παίκτης της Λεβερκούζεν για να ψηθεί και να μην παίζει ο Λίνο που θα είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα! Σταφυλίδη φύγε από τώρα... Στο καλό!
Τώρα αυτό το εννοείς ή αστειεύεσαι ;;
Εμπρος της γης , Εγω τον συγκεκριμενο User δεν τον εκοψα ακομα τι φαση ειναι αν και στο τοπικ που θεταμε τα προβληματα του σαιτ, αναφερθηκε πολλακις
DigitalFan έγραψε: Guardian4, η φάση η δική μου δεν ειναι για να την κρίνεις εσύ... Επίσης δεν ξέρω καν το τοπικ που αναφέρεις! Ότι γουστάρω θα γράφω από την στιγμή που δεν προσβάλω κανέναν! Ο Σταφυλίδης να φύγει από τώρα γιατί δεν πρέπει να είναι συμπαίκτης του Κωνσταντινίδη του Παναγιωτούδη κλπ. ! Αυτοί πρέπει να έχουν άλλο παράδειγμα! Και στο κάτω κάτω δεν ειμαστε καμια ομαδουλα να έχουμε δανεικούς 18αχρονους οποιοι κι αν ειναι αυτοί, ακόμη κι αν βγήκαν από εμας!

Εσυ δεν ησουν την αλλη φορα που εγραφες με τον baneprelevic, οτι στηθηκε ο ΠΑΟΚ ,και την αλλη οτι πηραμε το ματς με διαιτησια?

Στο λεω πριν πεις οτι δεν το πες, ειναι ολα αποθηκευμένα.

Και απ τη στιγμη που μιλας για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο δικο σου θεμα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πως θα παρεις περισοτερα? Αφου δεν εχει δεκαρα ο συλλογος ρε. Πως θα βαλεις μεγαλυτερη ρητρα? (που θελει πολυ μεγαλυτερο συμβολεο) Δεν κανεις οτι θελεις.

Και γιατι αξιζει περισοτερα ο Σταφυλιδης? Επιδει ετσι σου φενεται εσενα? Τους αλλους τους ρωτησες? Σιγα μη γινει και ο νεος Ρομπερτο Καρλος. Θα μπορουσε να γινει ενα καλο παιχτακι στην Ελλαδα. Αμα ερθει προταση απο εξω δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Με τα 1.500.000 κατασκευάστε ΤΩΡΑ ξενώνες για τις ακαδημίες, αγοράστε προπονητές ΞΕΝΟΥΣ, που έχουν δουλέψει σε μγάλες ακαδημίες, βρέστε σκάουτερ εγνωσμένης αξίας για να κάνουν παιδομάζωμα από όλη την Ελλάδα τα οποία να στελεχώσουν νέα τμήματα κάτω των 15... Αναπτύξτε γενικά το προπονητικό κέντρο... Μόνο αν τα κάνετε αυτά, θα δικαιολογίσω την πώληση Σταφυλίδη και θα "απαλυνθει" η πίκρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 20 Ιούλ 2012, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΤΟ θεμα για μενα ειναι ή μαλλον τ α θεματα....2...

ΚΑταρχην το να πουλαμε ειναι μονοδρομος....αρα πρεπει ο σταφ να ναι παραδιεγμα δλδ να βγαζουμε κι αλλους και οχι να ναι τυχιαο....

Και 2ον η αξιοποιηση των χρηματων με επενδυση αγωνιστικη και οχι χρεη μονο......
Άβαταρ μέλους
guardian4

rainmaker έγραψε:Guardian : Το όραμα προσωπικά δεν το περιμένω απο το αν θα έχουμε έναν ή πολλούς απο τα φυτώρια. Αν θα έχουμε καλούς ή κακούς παίκτες. Κι επειδή προσφάτως μου την έδωσαν τρελά κάτι μεγαλοΠΑΟΚτσήδες 40 χρονών που μ λέγανε "Δεν παίρνω διαρκείας γιατί δεν έχω όραμα".... Θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ παραπάνω με οράματα κλπ γιατί δεν θέλω να βρίζω. Όλοι έχουν δικαίωμα να απογοητευτούν. Το να γράφει όμως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μηδενιστικές εκφράσεις οι οποίες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα, δεν επιτρέπεται. Τόσο απλά. Κανένας μας δεν πέταξε τη σκούφια του που ξεφορτωθήκαμε το παλτό Σταφυλλίδη. Όλοι χαλαστήκαμε που φέυγει ΚΑΙ για οικονομικούς αλλά ΚΑΙ για αγωνιστικούς λόγους. Δε θα πεθάνουμε όμως κιόλας.

Κοιταξε rain δε γινεται καθε φορα να λεμε δεν πειραζει.
Δε θα δουμε χαιρι ετσι.

Την μια δεν πειραζει για τον κοντρερας την αλλη δεν πειραζει για τον βιερινια, τωρα δεν πειραζει για τον σταφυλιδη,
ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ?

Ε οχι ρε φιλε. και εγω μπορω να πω 1.5 χαρτι μας χρειαζεται αλλα πρεπει περα απο το σημερα να βλεπουμε και πιο μπροστα. Δλδ του χρονου που δε θα εχουμε να πουλησουμε τι θα κανουμε?

Η λογαριζουμε να δωσουμε τον κλαους και τον μαλεζα?
Αυτο ειναι το πλανο? Και αν κατσει και κανας ποποβιτς, παει κι αυτος?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους παιχτες απο τις ακαδημιες να τους κραταμε μεχρι τα 21. για αρχη.

Δλδ πως θα προκοψουμε? Αυτες αδερφε ειναι καυλιαρικες λυσεις. Οχι εξυπνες και με πλανο.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

guardian4 έγραψε:Εσυ δεν ησουν την αλλη φορα που εγραφες με τον baneprelevic, οτι στηθηκε ο ΠΑΟΚ ,και την αλλη οτι πηραμε το ματς με διαιτησια?

Στο λεω πριν πεις οτι δεν το πες, ειναι ολα αποθηκευμένα.

Και απ τη στιγμη που μιλας για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο δικο σου θεμα.
Ναι όντως, αυτό το έκανα... Υπερέβαλλα και είπα αυτό που αναφέρεις... Αλλά για άλλον χρήστη στο paokmania δεν έχω πι ψέματα για να τον κατηγορήσω, κάτι που κάνεις εσύ και δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο... Διώτη ουδέποτε έγραψα εγώ σε topic που αναφέρεται στα προβλήματα του site...!
Άβαταρ μέλους
guardian4

CCCP έγραψε:Πως θα παρεις περισοτερα? Αφου δεν εχει δεκαρα ο συλλογος ρε. Πως θα βαλεις μεγαλυτερη ρητρα? (που θελει πολυ μεγαλυτερο συμβολεο) Δεν κανεις οτι θελεις.

Και γιατι αξιζει περισοτερα ο Σταφυλιδης? Επιδει ετσι σου φενεται εσενα? Τους αλλους τους ρωτησες? Σιγα μη γινει και ο νεος Ρομπερτο Καρλος. Θα μπορουσε να γινει ενα καλο παιχτακι στην Ελλαδα. Αμα ερθει προταση απο εξω δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Χωρις ρε next time. Οι ομαδες τις βραζιλιας εχουν μεγαλο μπατζετ που πουλαν τον ντιογκο 13 χαρτια.
Ετσι νομιζω.

Και στη τελικη που ξερεις μεχρι που μπορει να φτασει?
Η επειδη ΕΣΥ νομιζεις οτι δε μπορει σημαινει πως οντως δεν μπορει.

Αμα ερθει προταση απ εξω ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΑΙ, αυτο κανεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Είναι νωπή ακόμη η είδηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Λεβερκούζεν για την πώληση του Κώστα Σταφυλίδη, και λογικό είναι κάποιες λεπτομέρειές της τώρα να γίνονται γνωστές στην ακριβή διάστασή τους. Μία από αυτές είναι ότι το ποσοστό μεταπώλησης του 10% που δίνει η γερμανική ομάδα στον ΠΑΟΚ αφορά σε ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκ. ευρώ.

Με απλά λόγια, αν η Λεβερκούζεν μελλοντικά πουλήσει τον Σταφυλίδη σε άλλη ομάδα με ποσό έως και 1,5 εκ. ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται οποιοδήποτε πόσο. Για το όποιο ποσό από κει και πάνω, δικαιούται το ποσοστό του 10%.

Πρέπει ακόμη να διευκρινιστεί ότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα εισπράξει άμεσα το 1,5 εκ. ευρώ από τη Λεβερκούζεν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/h_dieykrinish_gia_to_10_metapwlhshs.1862336.html
ψιλολογια η μτπωληση σαν να λεμε../////
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε Guardian να πουμε κανεις δε διαφωνει οτι αυτα τα πραγματα ειναι που πρεπει να γεινωντε...

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ?

Μα καλα αφου ξερεις την κατασταση γιατι μιλας σαν να μην υπαρχουν ολα αυτα?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

"Αμα ερθει προταση απ εξω ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΑΙ, αυτο κανεις."

Τι σημενει ρητρα ξερεις?

Η κρτιτικη που σου κανω δεν ειναι στο οτι σε πειραζει αυτο που γινεται. Ειναι στο οτι δειχνεις να μην καταλαβενεις ΓΙΑΤΙ γεινεται αυτο, το οποιο σημενει οτι δεν καταλαβενεις πληρως την θεση στην οποια βρισκεται ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Καλύτερα να τον δίνανε με 200χιλ και 30% μεταπωληση παρα έτσι. Τουλάχιστον αυτός ο αμπαλος ο αδιάφορος τέως κοουτς κάτι σας άφησε παρακαταθήκη έτσι κουφαλιτσες;
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

MANIAKOS έγραψε:Είναι νωπή ακόμη η είδηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Λεβερκούζεν για την πώληση του Κώστα Σταφυλίδη, και λογικό είναι κάποιες λεπτομέρειές της τώρα να γίνονται γνωστές στην ακριβή διάστασή τους. Μία από αυτές είναι ότι το ποσοστό μεταπώλησης του 10% που δίνει η γερμανική ομάδα στον ΠΑΟΚ αφορά σε ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκ. ευρώ.

Με απλά λόγια, αν η Λεβερκούζεν μελλοντικά πουλήσει τον Σταφυλίδη σε άλλη ομάδα με ποσό έως και 1,5 εκ. ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται οποιοδήποτε πόσο. Για το όποιο ποσό από κει και πάνω, δικαιούται το ποσοστό του 10%.

Πρέπει ακόμη να διευκρινιστεί ότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα εισπράξει άμεσα το 1,5 εκ. ευρώ από τη Λεβερκούζεν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/h_dieykrinish_gia_to_10_metapwlhshs.1862336.html

ψιλολογια η μτπωληση σαν να λεμε../////
βάζουμε 10% για να πάρουμε κάποιο ποσό αν υπάρξει μεγάλη πώληση.. Δηλαδή αν τον δώσουν 7 μύρια να πάρουμε 700.000..
Τωρα αμα τον δώσουν λιγότερο τι να τα κάνω τα 100.000 στο ένα μύριο ας πούμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”