rainmaker έγραψε:Guardian : Το όραμα προσωπικά δεν το περιμένω απο το αν θα έχουμε έναν ή πολλούς απο τα φυτώρια. Αν θα έχουμε καλούς ή κακούς παίκτες. Κι επειδή προσφάτως μου την έδωσαν τρελά κάτι μεγαλοΠΑΟΚτσήδες 40 χρονών που μ λέγανε "Δεν παίρνω διαρκείας γιατί δεν έχω όραμα".... Θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ παραπάνω με οράματα κλπ γιατί δεν θέλω να βρίζω. Όλοι έχουν δικαίωμα να απογοητευτούν. Το να γράφει όμως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μηδενιστικές εκφράσεις οι οποίες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα, δεν επιτρέπεται. Τόσο απλά. Κανένας μας δεν πέταξε τη σκούφια του που ξεφορτωθήκαμε το παλτό Σταφυλλίδη. Όλοι χαλαστήκαμε που φέυγει ΚΑΙ για οικονομικούς αλλά ΚΑΙ για αγωνιστικούς λόγους. Δε θα πεθάνουμε όμως κιόλας.
Κοιταξε rain δε γινεται καθε φορα να λεμε δεν πειραζει.
Δε θα δουμε χαιρι ετσι.
Την μια δεν πειραζει για τον κοντρερας την αλλη δεν πειραζει για τον βιερινια, τωρα δεν πειραζει για τον σταφυλιδη,
ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ?
Ε οχι ρε φιλε. και εγω μπορω να πω 1.5 χαρτι μας χρειαζεται αλλα πρεπει περα απο το σημερα να βλεπουμε και πιο μπροστα. Δλδ του χρονου που δε θα εχουμε να πουλησουμε τι θα κανουμε?
Η λογαριζουμε να δωσουμε τον κλαους και τον μαλεζα?
Αυτο ειναι το πλανο? Και αν κατσει και κανας ποποβιτς, παει κι αυτος?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους παιχτες απο τις ακαδημιες να τους κραταμε μεχρι τα 21. για αρχη.
Δλδ πως θα προκοψουμε? Αυτες αδερφε ειναι καυλιαρικες λυσεις. Οχι εξυπνες και με πλανο.