Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από Pegasus »

Με το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο. Πονηρός ο βλάχος. Σου λέει και δε θα με κράξουν πολύ και θα πάρω καλά λεφτά απ' το πρόστιμο στον καλύτερο πελάτη μου (πάλι πρώτοι νομίζω είμαστε σε πρόστιμα). Ενώ με κεκλεισμένων στα πλέιωχ και θα βγαίναν στα κεραμίδια και δε θα έβγαιναν λεφτά.

Η ουσία είναι ότι η διοίκηση μάς κρύβει τα αμέτρητα δισεκατομμύρια απ' τη συμμετοχή στην Ευρώπη και φαίνεται τρύπα στον ισολογισμό. :twisted:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Προσθέτω τις ποινές του κυπέλλου:
Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. : 10.000 + 10.000 & 20 ημ. αποκλεισμού στον Χάβο link - link
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός : 5.000 link
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ : 250.000 & 1 αγ. κεκλεισμένων link

Σύνολο: 275.000 & 1 αγ. κεκλεισμένων
1η αγ. 4.500 link
2η αγ. - link
3η αγ. 3.000 link
4η αγ. 4.500 link
5η αγ. 49.000 & 1 αγ. κεκλεισμένων link
6η αγ. - link
7η αγ. - link
8η αγ. - link
9η αγ. 7.500 link
10η αγ. 10.000 link
11η αγ. - link
12η αγ. 3.000 link
13η αγ. - link
14η αγ. 8.500 link
15η αγ. - link
16η αγ. 3.000 link
17η αγ. 2.500 + 2.500 + 2.500 link
18η αγ. 80.000 & 1 αγ. κεκλεισμένων link
19η αγ. 3.000 link
20η αγ. - link
21η αγ. 10.000 link
22η αγ. - link
23η αγ. 3.500 link
24η αγ. 4.000 link
25η αγ. - link
26η αγ. 10.000 link
27η αγ. - link

Σύνολο: 211.000 & 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά περιμένετε λίγο πριν βεβαιωθείτε για την ποινή. Μπορεί να καταθέσει έφεση ο Άρης.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

το σκουλήκι 6000 € και η αελ που διακόπηκε στο 87' και δεν ξαναξεκίνησε με την αεκ αν δεν κάνω λάθος ενα παρόμοιο πρόστιμο,πιστεύω οι δικηγόροι μας θα απαιτήσουν ισονομία στο πρόστιμο και να πέσει έστω στις 100!
yiannisPAOKitalia

Καλά, εμείς δε ζητήσαμε να τιμωρηθούμε με χρηματικό πρόστιμο αντί κεκλεισμένων?

Δηλαδή, προτιμούσαμε 4 αγωνιστικές, και 50 χιλιάρικα?

Ούτε έφεση δεν πρέπει να κάνουμε. Τα κάναμε πουτάνα, γλυτώσαμε τα χειρότερα εν οψει play off, θα ζητήσουμε και τα ρέστα?
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Γιάννη για μένα είσαι φάουλ,μην κοιτάς μόνο αυτό το ματς που στο κάτω κάτω εκτός από τον πυρσό στον Σαχα για εμένα τα άλλα είναι μικροπράγματα,κανείς άλλος δεν κινδύνευσε.Στον γαύρο 1 αγωνιστική και 150,000 πρόστιμο τους έβαλαν οι οποίοι τις παίξαν κανονικά με τους παίκτες και στην φυσούνα και πολλά ακόμα!
Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάει με την λογική σου τότε δεν έπρεπε να βγάλει καν την ανακοίνωση και δεν έπρεπε να είχαμε διαμαρτυρηθεί τότε που πήγαμε έξω από τα αποδυτήρια μας για να κράξουμε τους παίκτες μας με τον αρη και μας τιμώρησαν με κεκλεισμένων!

Υ.Γ.Εφόσον σε παίζουν έτσι μάθε ρώτα ζήτα να παίξεις και εσύ!Τέρμα τα χαμηλά την μπάλα και τέρμα και γνωστοί και φίλοι!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν εσυ θεωρεις μικροπραγμα το γεγονος οτι στο 89 μπηκαν καμια 150 και ο ενας εριξε τον πυρσο στην φυσουνα μεσα και τον πιασανε και κακως τον αφησανε και πηραν τους πυροσβεστηρες και κυνηγιοντουσαν με τους ντεμεκ σεκιουριτι και μετα εσπαγαν παγκους και οτι εβρισκαν μπροστα τους και εριχναν οτι ειχαν και μπορουσαν στην 1 τοτε...πασο.την αλλη φορα πιο πολλα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν επαιξε με πουστιες και ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΑΟΚτσης!Τωρα τελευταια,ακουω διαφορους συνοπαδους μου να απαιτουν απο τη διοικηση μας να γινει μερος του συστηματος.

Προσωπικα,αν γινει ποτε γινει κατι τετοιο-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ-θα ξενερωσω ασχημα.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ-και οχι με ψευτομαγκιες-ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ!

ΥΓ.Οι μαλακιες και τα γουστα πληρωνονται........μονο που στην προκειμενη περιπτωση δεν θα πληρωσουν αυτοι που εκαναν τις μαλακιες-ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ,δηλαδη-αλλα ολοι μας!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

λεφι σε σχέση με τα άλλα γήπεδα μίλησα,λες να νοιάζει τι πειθαρχική εάν οι δίκοί μας έκαναν εμφύλιο?
είδες να κινδύνεψε κανείς παίκτης?εγώ δεν είδα,και όποιος νομίζει ότι έγιναν επεισόδια απλά για μένα δεν έχει δει καλά επεισόδια!

μπαφο δεν μιλησε κανεις για πουστιες,όπως σε παίζουν θα τους παίζεις αυτό είπα! ;) αν εσύ νομίζεις ότι μας χάιδεψαν δικαίωμα σου,εγώ βλέπω έπεσε η μεγαλύτερη ποινή και δεν αγγίχτηκε κανείς από τους φιλοξενούμενους εκτός τον Σαχα που είπα!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οχι,φιλε μου,κανεις λαθος....για πουστιες μιλησες.Οταν λες,να παιξουμε οπως μας παιζουν,εμμεσως πλην σαφως,αυτο εννοεις.Οσο για την ποινη......δεν μου προκαλεσε καμμια απολυτως εντυπωση.Εδω μας τιμωρουν χωρις λογο,τωρα που ειχαν και λογο.....απλα μας ξεσκισαν.Και επειδη πρωτα κοιταω το δικο μου σπιτι,το εγκλημα το ξεκινησαμε εμεις!Απλα,αυτοι το ολοκληρωσαν-ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!
yiannisPAOKitalia

bob έγραψε:Γιάννη για μένα είσαι φάουλ,μην κοιτάς μόνο αυτό το ματς που στο κάτω κάτω εκτός από τον πυρσό στον Σαχα για εμένα τα άλλα είναι μικροπράγματα,κανείς άλλος δεν κινδύνευσε.Στον γαύρο 1 αγωνιστική και 150,000 πρόστιμο τους έβαλαν οι οποίοι τις παίξαν κανονικά με τους παίκτες και στην φυσούνα και πολλά ακόμα!
Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάει με την λογική σου τότε δεν έπρεπε να βγάλει καν την ανακοίνωση και δεν έπρεπε να είχαμε διαμαρτυρηθεί τότε που πήγαμε έξω από τα αποδυτήρια μας για να κράξουμε τους παίκτες μας με τον αρη και μας τιμώρησαν με κεκλεισμένων!

Υ.Γ.Εφόσον σε παίζουν έτσι μάθε ρώτα ζήτα να παίξεις και εσύ!Τέρμα τα χαμηλά την μπάλα και τέρμα και γνωστοί και φίλοι!
Κοίτα, αυτά που κοροϊδεύω δε θα τα επιβραβεύσω. Κάναμε ντου στο γήπεδο μας, και κάναμε κακό στην ομάδα μας.

Δε θα κάτσω να αναλύσω αν ήταν μεγάλο ή μικρό γεγονός ο πυρσός στον Σαχα, ή αν κινδύνευσε μόνο αυτός. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Μας είδε όλη η Ελλάδα να μπουκάρουμε και να τα κάνουμε γης μαδιάμ, ας έχουμε τουλάχιστον την ευθιξία και τα αρχίδια να το παραδεχτούμε!

Αν άξιζε αυτή η ποινή σε εμάς, ή αν ο γαύρος πήρε μικρότερη από εκείνη που θα έπρεπε, ούτε αυτό μπορώ να το αναλύσω. Κοιτάω πρώτα τα δικά μας τα χάλια.

Επίσης, η σύγκριση με τα γεγονότα μετά το ματς με το λήκι, είναι ανόμοια γιατί εκεί ότι έγινε έγινε εκτός γηπέδου, το μεγαλώσαν οι μπάτσοι και φάγαμε την τιμωρία.

Πουστιές-ξεπουστιές, πρώτα να κοιτάμε τα δικά μας τα καμώματα, και μετά να κράζουμε. Και σου ξαναλέω, εμείς δε ζητήσαμε χρηματικό πρόστιμο αντί κεκλεισμένων? Τώρα γιατί γκρινιάζουμε? Τι ήθελες δηλαδή? Να γίνεις ρούλης, που έφαγε στα μουλωχτά 5 χιλιάρικα?

Όχι ρε φίλε! Τα έκανα σαν τα μούτρα μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες και πληρώνω τις συνέπειες! Άδικες? Μπορεί, αλλά ίσως έτσι να βάλουμε μυαλό κάποτε, και να πάψουμε να τρωγώμαστε με τα λυσιακά μας.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

μπαφο αν θεωρείς ότι οι άλλοι κάνουν πουστιές και λέω να κάνουμε και εμείς δικαίωμα σου εγώ πάντως δεν το έθεσα με αυτόν τον τρόπο. την ισονομία αν την λες εσυ πουστια τι να πω?

γιάννη γνώμη σου ρε φίλε δεκτή αλλά για μένα έχεις άδικο.τότε δεν έπρεπε να μιλήσει η παε και να βγάλει ανακοίνωση και να μιλάει για ισονομία.Επρεπε να πει ναι εχω αυτα τα ρεμαλια τους ετσι τους αλλιως και σβηστε με απο τον χαρτη γιατι δεν βαζουν μυαλο!
yiannisPAOKitalia

Δεκτή επίσης η άποψή σου, κουβέντα κάνουμε.

Η παε είναι παε. Έτσι κι αλλιώς, ότι και να κάνει θα την ακούει stereo από'δω και στο εξής.

ΥΓ: Φταίνε για όλα, αλλά δεν ήταν μόνο 30!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Λευτεριά στ' αδέλφια μας...

Κύριοι υπεύθυνοι για τούτη την ξεφτίλα που ζούμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΑ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ. Οπότε τώρα ας μην κάνουμε δήθεν ότι μας έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι με την μεγάλη τιμωρία. Δικό μας κατόρθωμα είναι. Το να κάνουμε ότι λυπόμαστε και να τα βάζουμε με την κακή Αθήνα και το κατεστημένο είναι ελκυστικό μεν, αλλά απόλυτα ΛΑΘΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Όσο αυτά τα ρεμάλια τα έχουμε και αλωνίζουν στην Τούμπα ΕΝΩ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ.

Περιμένω κάποια ανακοίνωση συνδέσμου για τα κερατιάτικα. Ξέχασα όμως, αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να ζητούν το "Λευτεριά τ΄αδέλφια μας". Όταν "τ΄αδέλφια μας τα κάνουν μπουρδέλο, κάνουν μόκο.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

bob έγραψε:Γιάννη για μένα είσαι φάουλ,μην κοιτάς μόνο αυτό το ματς που στο κάτω κάτω εκτός από τον πυρσό στον Σαχα για εμένα τα άλλα είναι μικροπράγματα,κανείς άλλος δεν κινδύνευσε.
Κρίμα, ο Σάχα την έβγαλε καθαρή. Την επόμενη φορά ας προσέξουμε να τον κάψουμε στ΄αλήθεια. Ο αλήτης, που ήρθε στην Τούμπα να μας κερδίσει. Σαν δεν ντρέπεται...

Ωραία λογική Bob. Δηλαδή φασαρία θα κάνουμε μόνο αν έχουμε κάνα νεκρό...

Τι να πω.... :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague”