Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Maximus »

Καλα...αν πάρουμε και προπονητη τον Κόσμι και συμφωνα με τα τελευταια γεγονοτα (δηλωση ΟΑΚΑ, πιθανη ξενη στοιχηματικη εταιρια), τοτε είμαι πεπεισμένος οτι η διοικηση εγκαταλειπει το μότο "χαμηλα τη μπάλα" και προχωραει στο rock, στο "πουλαω τρέλα" και "αφου δεν με αφήνεις και δεν παιζεις δικαια, θα το πάρω με τη μαγκια μου και την τρέλα μου" !!!

Φυσικα αυτό δεν θα σημαινει ότι η ομαδα δεν θα εχει οργάνωση και πλάνο... Αλλο το ενα, άλλο το άλλο...

Αλλα αφηστε τον τρελό στην τρέλα του... Μερικα ονειρα δεν γινονται πραγματικοτητα... :opaokara:

ΥΓ.

Να δω Κοσμι και Παμπλο Γκαρσια με καπελακια στη συνεντευξη τυπου και θα πέσω ξερός! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Maximus έγραψε:Να δω Κοσμι και Παμπλο Γκαρσια με καπελακια στη συνεντευξη τυπου και θα πέσω ξερός! :lol: :lol: :lol:
Αυτο θα πει "πουλαω τρέλα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Maximus δεν είναι ο Κόσμι ...μετά από αυτές τις δηλώσεις...

‘’O Σέρζε Κόσμι ο οποίος δέχθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον Βρύζα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. "Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Με έχουν ρωτήσει πολλοί για αυτό. Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Αυτή είναι η αλήθεια" ήταν η λακωνική απάντηση του.’’

Αλλά ούτε ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι, "Με κολακεύει που το όνομά μου ακούγεται για τον ΠΑΟΚ και ότι ο Ζήσης ο Βρύζας με έχει στη λίστα του. Προσωπικά, όμως, δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Το μόνο που μπορώ να πω επιπλέον είναι ότι συζητάω με αρκετές ομάδες στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ."

Αν είναι από Ιταλία πιστεύω ότι είναι ένας από τους παρακάτω:

Italia:
Roberto Donadoni
Ciro Ferrara
Alberto Zaccheroni
Malesani
Mario Beretta (ως εναλλακτική)

Spain:
Manuel Jiménez
Lorenzo Serra Ferrer
Juande Ramos
Bernd Schuster (παπας?)

Δεν αποκλείετε βέβαια στο τέλος να ακούσουμε και καμία έκπληξη από Ελλάδα και ο λόγος που καθυστερούσαν να ήταν αυτός....ή ακόμη και κάτι άλλο από άλλη χώρα που δεν το περιμένουμε...πάντως δεν βγαίνει καμία πληροφορία προς τα έξω και όλα τα ΜΜΕ κάνουν εικασίες... :lol:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Fantoma..καπως πολυ αισιοδοξο σε βρισκω...δεν αμφιβαλλω μπορει να εχουν προταθει οι συγκεκριμενοι αλλα ολοι ειναι πολυ αλμυροι αν αναλογιστουμε τα οσα ακουγονται για τα οικονομικα ανταλλάγματα που μπορούμε να διαθέσουμε...απο κει και περα αν πρεπει ν α διαλεξω καποιον απο τους παρακατω αυτοι θα ηταν ο Manolo Jimenez πρωτα που μου αρεσει πολυ σαν προπονητης,και δευτερρος στη σειρα θα ηταν ο Zacheroni και αυτο γιατι με φοβιζει η εμμονη του στο 3-5-2...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Fantomas έγραψε:Maximus δεν είναι ο Κόσμι ...μετά από αυτές τις δηλώσεις...

‘’O Σέρζε Κόσμι ο οποίος δέχθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον Βρύζα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. "Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Με έχουν ρωτήσει πολλοί για αυτό. Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Αυτή είναι η αλήθεια" ήταν η λακωνική απάντηση του.’’

Αλλά ούτε ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι, "Με κολακεύει που το όνομά μου ακούγεται για τον ΠΑΟΚ και ότι ο Ζήσης ο Βρύζας με έχει στη λίστα του. Προσωπικά, όμως, δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Το μόνο που μπορώ να πω επιπλέον είναι ότι συζητάω με αρκετές ομάδες στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ."

Αν είναι από Ιταλία πιστεύω ότι είναι ένας από τους παρακάτω:

Italia:
Roberto Donadoni
Ciro Ferrara
Alberto Zaccheroni
Malesani

Spain:
Manuel Jiménez
Lorenzo Serra Ferrer
Juande Ramos
Bernd Schuster (παπας?)

Δεν αποκλείετε βέβαια στο τέλος να ακούσουμε και καμία έκπληξη από Ελλάδα και ο λόγος που καθυστερούσαν να ήταν αυτός....ή ακόμη και κάτι άλλο από άλλη χώρα που δεν το περιμένουμε...πάντως δεν βγαίνει καμία πληροφορία προς τα έξω και όλα τα ΜΜΕ κάνουν εικασίες... :lol:
Οχι εικασιες απλα γραφουν οτι τους καπνισει οτι ελευθερος υπαρχει με κασε απο 1 μυριο και κατω εχει γραφτει.
Νομιζω οτι επιβεβαιωνομαι οταν ειπα οτι ο ζορζε κοστα ηταν ο μονος που μιλαγαν εδω και πολυ καιρο και η αρνηση του μας εφερε πισω αναγκαζοντας τον ζηση να ξεκινησει απο την αρχη την αναζητηση, παρα την πιεση χρονου που δεν νομιζω δα να ειναι τοσο μεγαλη μιας και ο σχεδιασμος εχει γινει και νεος θα βρει ετοιμη ομαδα νομιζω οτι θα γινει η καλυτερη επιλογη.
Εγω θεωρω οτι το κυριοτερο ειναι να ειναι σοβαρος ανθρωπος και να μπορεσει να κερδισει τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη των παιχτων ολα τα αλλα θα πανε με αυτοματο πιλοτο.
Τυποι σαν τον κοσμι μονο για ομαδουλες με χαβαλε στα αποδυτηρια κανουν δεν ξερω τις προπονητικες του ικανοτητες αλλα ειναι τοσο γελοιος και ασοβαρος που μονο γελιο μου βγαζει.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

υπομονή λίγες μέρες μείνανε
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Fantomas έγραψε: Italia:
Roberto Donadoni
Ciro Ferrara
Alberto Zaccheroni
Malesani

Spain:
Manuel Jiménez
Lorenzo Serra Ferrer
Juande Ramos
Bernd Schuster (παπας?)
Απο τα ονοματα που ειναι πανω τα ποιο πολλα εχουν αλμυρη τιμη για εμας...
Οι περιπτωσεις απο ισπανια ειναι πολυ ακριβες για εμας δεν ακομπιουνται με τιποτα...
Οσο για τα ονοματα απο ιταλια επειδη τα ξερω καλυτερα...
Alberto Zaccheroni ειναι καλος προπονητης εχει τρελα με το 3-5-2 αλλα δεν πιστευω οτι θα τον ενδιαφερει τοσο να ερθει...
Malesani δεν πιστευω να κανουμε το λαθος και να τον παρουμε..
Roberto Donadoni και Ciro Ferrara καλοι και νεοι αλλα δεν εχουμε ελπιδες
Αρα βλεπω οτι ο μονος απο τα ονοματα που μπορει να ερθει ειναι ο Mario Beretta...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

interted έγραψε:[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5xDk7JWTyJ8&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5xDk7JWTyJ8&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

ΣΠΑΡΤΑΡΑΩ ......... ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 03 Ιουν 2010, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πως να τον παρεις στα σοβαρα αυτον τον τυπο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Bρύζα φέρτον χτες δεν παίζετε ο άνθρωπος :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]GKv_k7I5BAQ[/youtube]
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Φανταστείτε τον αυτόν τώρα, να ορμάει στον Κάκο..
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Κι από την άλλη να έρχεται ο Γκαρσία... Μπρρρρρρρ! :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ή να γυριζει στους γαυρους στο καραιταβλι και να τους δειχνει,καταλαβαινετε τι, μετα απο κανενα διπλο με φουλ κοντρα διαιτησια .... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

μιλάμε για heavy metall καταστάσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”