Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giapas έγραψε:Και εγώ το διάβασα το πρωι αλλά είπα να μη το αναφέρω γιατί είναι πολύ γενικο.
680 για 3 χρονια είναι ΣΟΥΠΕΡ deal. Ιδίως αν είναι για Καρντόζο - παίκτη που με καλύπτει 1000% .
Ισως αναφέρεται σε αυτόν το παίκτη του Αρ, το Νταριο Φερναντες.
Κ για τους 2 πάντως το 680 /3 ~= 225 το χρόνο είναι πολύ μικρό συμβόλαιο.
Ισως είναι μούφα η όλη ιστορία.... Αλλά όσο είναι ο καρντόζος ελευθερος εγώ ελπίζω!!!
Χλωμό για Dario επιδή λέει ότι τον θέλουν πολλές ομάδες αλλά δεν ξέρω κι' όλας μπορεί να είναι και απλά πρόλογος το άρθρο!! Θα φανεί στο τέλος, πάντος για τον Καρντόσο γουστάρω πολύ!!!
τον dario θελουν πολλες ομαδες???????
μαλλον θα μιλας για ομαδες β εθνικης.αν δεν κανω λαθος ο φερναντες ειναι 33-34.
ο καρντοσο ζηταγε 500.000.... τωρα με την προοπτικη του τσαμπιονσ??????
Νομίζω πως η ομάδα χρειάζεται πρωτίστως:
1. Δεξί μπακ
2. Aριστερό μπακ ΜΟΝΟ αν φύγει ο Σαβίνι
3. Επιτελικό/επιθετικό χαφ (κάτι σαν Ivic) που όμως να κινείται στην αριστερή πτέρυγα, μπροστά από Λίνο ή Garcia και στη περίπτωση του 4-4-2 πίσω από τον Βιερι ή Σάλπι (όποιος παίζει αριστερά). Αν είχε παίξει λίγο ακόμη ο Cristiano θα ξέραμε αν είναι (ή δεν είναι) αυτός ο άνθρωπός μας.
Ο Μάρκος Αντόνιο, αν έρθει, δεν γνωρίζω ποια θέση θα πάρει, αφού θα κοντραριστεί με τον Στέλιο και τον Τσιρίλο και λιγότερο με τον Contreras. Στο κλασικό σχήμα των 4 αμυντικών το πιο πιθανό είναι, αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, να ξεκινάει αυτός με τον Pablo και να μένουν στον πάγκο ο Στέλιος με τον Bruno.
Ο Νικολάκης δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο επίπεδο που έχει φθάσει πλέον ο ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε κάποιο άλλο δεξί μπακ. Αν βρεθεί, ο Νίκος μάλλον μας αποχαιρετά, ενώ, ο Σνάουτσνερ πρέπει να μείνει.
Αριστερά χρειάζεται κάποιος για back-up του Λίνο. Μπορεί τη χρονιά που πέρασε ο Βραζιλιάνος να μην είχε ιδιαίτερους τρυματισμούς και κάρτες και να μην χρειάστηκε αντικαταστάτης, αλλά μάλλον ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Αν δεν βρεθεί, θα παραμείνει ο Savini.
Στα χαφ θα είμαστε πλήρεις με την προσθήκη του αντι-Ivic. Είναι μια δύσκολη θέση, πολύ απαιτητική και η μόνη για την οποία πιστέυω ότι δεν χρειάζεται να τσιγκουνευτούμε. Εύχομαι να φύγει ο Βερόν, καθώς υπάρχουν πίσω οι Φωτάκης και Σορλέν που μπορούν να προσφέρουν, ιδιαίτερα ο δεύτερος.
Η επίθεση με τον Σάλπι δένει πολύ καλά και πλέον δύσκολα θα υπάρξουν αγώνες που δεν θα σκοράρουμε. Αν ανέβουν, όπως αναμένεται, και οι Κουτσια, Lucio και Σάκης, τότε πιστεύω πως επιθετικά θα τα πάμε πολύ καλύτερα.
Με ψήνει πολύ ο Λένι Κράβιτς, άνετα παίζει και βασικός, αλλά και Ντάριο δεν με χαλάει, γουστάρω το παρουσιαστικό του, είναι σαν πρωταγωνιστής σε αμερικάνικη τσόντα των 80s και σίγουρα θα εμπνέει τους αντιπάλους να τους κάνει έρωτα...
markos4 έγραψε:τον dario θελουν πολλες ομαδες???????
μαλλον θα μιλας για ομαδες β εθνικης.αν δεν κανω λαθος ο φερναντες ειναι 33-34.
ο καρντοσο ζηταγε 500.000.... τωρα με την προοπτικη του τσαμπιονσ??????
Φίλε αυτό είπα ότι αφού λέει ότι τον θέλουν πολλές ομάδες δεν είναι ο Dario αλλά o Cardoso !!!
Αντε, λοιπόν, να δώσουμε μια ακόμη είδηση: ο Βρύζας έχει έτοιμη μεταγραφή αμυντικού μέσου (κομματάκι... περιζήτητου) που αγωνιζόταν σε ομάδα της Super League και για 3ετές συμβόλαιο θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ 680.000 ευρώ (καθαρές αποδοχές για τον παίκτη). Για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί όμως αυτή η μεταγραφή, θα πρέπει προηγουμένως να παρουσιαστεί προπονητής και να αδειάσει θέση από το ρόστερ ο Βερόν. Χαίρεται...
Εμένα γιατί μου ήρθε στο μυαλλό ο κουμορτζί; Αμυντικός μεσος δεν ειναι και αυτος; η παίζει πιο μπροστα; 8αράκι;
Εdit: Τελικά μαλλον έκανα λάθος, πιο μπροστά παίζει... Μαλλον για καρντόζο είναι.. Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάζομε, αντίθετα με τα αδέρφια.. Πριν 1-2 χρόνια τον ήθελα τωρα δεν ξέρω αλλα δεν τον θεωρώ να βρίσκετε κοντα στα στανταρ του ΠΑΟΚ.. Βεβαια ο Ζησης ξερει καλύτερα απο μένα και μακάρι να τον φέρει και να βγάλει μάτια..
μπορει ο παικτης να ειναι φιλος του και να του το ειπε... Αν , αν ειναι αληθεια εγω νομιζω πως μπορει να ειναι και αυτος ουρακοταγνκος με τις κοτσιδες της καβαλας ...ο ορουμα..
οποιος θελει να βγαλει ειδηση μιλαει με ονοματα οποιος απλα κοροιδευει τον κοσμο μιλαει με γριφους για να ασχολουμαστε ολοι εμεις λες και ειμαστε στο νηπιαγωγιο και παιζουμε μαντεψε ποιος...μιλαμε για δημοσιογραφους παντα και οχι για χαβαλεδες που γινονται μεταξυ μας...
υγ εγω δε βρισκω λογικη στην αποκτηση αμυντικου χαφ με την φυγη βερον φωτακης και σορλεν ειναι πολυ καλες επιλογες και απο πισω αμπου εχτος που να φυγει και αλλος(σορλεν λογω συμβολαιου???) που δεν το νομιζω...επισης δε νομιζω να παρουμε αντι-ιβιτς πιστευω με την ελευση του επαγγελματια οταν λειπει ο ιβιτς μπορεις καλλιστα να το γυρισεις σε 4-4-2...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 02 Ιουν 2010, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε χθες ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο εξάμηνος δανεισμός του οποίου στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε.
Ο Γκανέζος μέσος μίλησε με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος του είπε πως ο ΠΑΟΚ πιστεύει σε αυτόν και ότι με το νέο προπονητή έχει πιθανότητες να επιστρέψει στην ομάδα και να δείξει τι αξίζει.
Ο Αμπουμπακάρι την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να επιστρέψει για την πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου.
Ο Σέρβος στράικερ, Ματέγια Κέτσμαν, προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος παίκτης έχει σημαντική διεθνή εμπειρία, έχοντας ως τελευταίο του σταθμό την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Την νέα του ποδοσφαιρική... Ιθάκη αναζητά ο Ματέγια Κέτσμαν. Η καριέρα του άλλοτε Σέρβου σταρ δεν πηγαίνει και τόσο καλά τώρα τελευταία και ο ίδιος ψάχνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Ο παίκτης που το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό.
Ο Κέτσμαν είναι 31 ετών και έχει παίξει στην Εθνική Σερβίας από το 2000 έως το 2006. Από το 2000 που άφησε την Σερβία έχει παίξει σε έξι διαφορετικές ομάδες στην Ευρώπη. Για τέσσερα χρόνια ήταν στην Αϊντχόφεν, μετά έπαιξε στην Τσέλσι, ακολούθησε η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς και μία τριετία στην Φενερμπαχτσέ. Μετά την Τουρκία σειρά είχε η Γαλλία και η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την Παρί δόθηκε δανεικός στην Ζενίτ, η οποία όμως μόνο ευχαριστημένη δεν έμεινε από την προσφορά του.
Παιδιά με το θέμα των ξένων τι γίνεται? Μέχρι τώρα έχουμε
Κριστιάνο
Αμπουμπακάρι
Ίβιτς
Λινο
+Μουν που μας αφήνει (στο καλό και να μη μας γράφει)
και δε ξέρω αν κάποιος από Βερόν,Κοντρέρας,Σναουτσερ,Φιλομενο πίανει θέση ξένου.
Θυμάμαι ότι το Δεκέμβριο που πήραμε το Κριστιάνο είχαμε θέμα και έπρεπε να δώσουμε δανεικό τον Αμπού και νομίζω ότι ο Μάρκος Αντόνιο που ακούγεται ότι επιστρέφει ΔΕΝ είχε πορτογαλικό διαβατηρίο.