NBA πριν τώρα και μετά....
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
[youtube]kk60h2I8uVc[/youtube]
αυτος......και απο ευρωπη ο τεοντοσιτς....
αυτος......και απο ευρωπη ο τεοντοσιτς....
xaxaxa. δικός μου είσαι εσύ. Μόνο να ξές οτι αν είμασταν προπονητές σε ομάδα, ούτε βδομάδα δε βγάζαμε...

- georgedoulk
Τζέισον Κιντ (ακόμα και ο φετινός) για ΝΒΑ και Διαμαντίδης για Α1.
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει "ιδανικός" στο μπάσκετ. Ο ΛεΜπρόν πχ είναι λες και εχει σχεδιαστεί σε εργαστήριο γενετικής για να παίζει μπάσκετ. Αλλά δεν σημαίνει οτι είναι ο ιδανικός παικτης (οχι οτι απέχει και πολύ βεβαια).
ΥΓ το link που εδωσα δεν πρέπει να λειτουργεί. Είναι απο παλιά εκδοση του trade machine.
Προέβλεπε οτι οι Σέλτικς θα εδιναν τον Ρόντο στην Ιντιάνα και τον Γκλέν Ντεϊβις (αφου τον υπέγραφαν για 3χρ. 15εκ.) ισως και καποιο trade exception ή μια επιλογή α' γύρου Ντραφτ στην Ορλεάνη.
Οι Πέισερς θα εδιναν τους Ντάνι Γκρέϊντζερ, Μπράντον Ρας, Ταϊλερ Χανσμπροου και ίσως μια επιλογή α' γύρου Ντραφτ στην Ορλεάνη και τον Εϊ Τζεϊ Πράις ή μια επιλογή β' γύρου στη Βοστόνη.
Οι Χόρνετς θα έδιναν τον Ντέβιντ Αντερσεν στην Ιντιάνα και τους Κρίς Πωλ και Κουίνσι Ποντέξτερ στη Βοστόνη.
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει "ιδανικός" στο μπάσκετ. Ο ΛεΜπρόν πχ είναι λες και εχει σχεδιαστεί σε εργαστήριο γενετικής για να παίζει μπάσκετ. Αλλά δεν σημαίνει οτι είναι ο ιδανικός παικτης (οχι οτι απέχει και πολύ βεβαια).
ΥΓ το link που εδωσα δεν πρέπει να λειτουργεί. Είναι απο παλιά εκδοση του trade machine.
Προέβλεπε οτι οι Σέλτικς θα εδιναν τον Ρόντο στην Ιντιάνα και τον Γκλέν Ντεϊβις (αφου τον υπέγραφαν για 3χρ. 15εκ.) ισως και καποιο trade exception ή μια επιλογή α' γύρου Ντραφτ στην Ορλεάνη.
Οι Πέισερς θα εδιναν τους Ντάνι Γκρέϊντζερ, Μπράντον Ρας, Ταϊλερ Χανσμπροου και ίσως μια επιλογή α' γύρου Ντραφτ στην Ορλεάνη και τον Εϊ Τζεϊ Πράις ή μια επιλογή β' γύρου στη Βοστόνη.
Οι Χόρνετς θα έδιναν τον Ντέβιντ Αντερσεν στην Ιντιάνα και τους Κρίς Πωλ και Κουίνσι Ποντέξτερ στη Βοστόνη.
εγώ αυτή την ανταλλαγή είχα διαβάσει και έμεινα λαλάκας: "Following the 2011 NBA Playoffs, the Celtics offered Rajon Rondo and Jeff Green to the Thunder in exchange for Russell Westbrook and Kendrick Perkins, according to sources. Oklahoma City was not interested in the offer."
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/32 ... kins_.html
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/32 ... kins_.html
westbrooke φωτοβολιδας....ο ροντο δεν μαρεσει ρε παλοκ....εχει τραγικο σουτ....παντως σε σχεση με αυτο που ειπες για τους κομπλεξικους προπονητες ...για αυτο καθε χρονο μαλωνω και με εναν
και για αυτο εγκαταλειψαμε και τα εφηβικα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.... 

O iδανικος ειναι ο κρις πολ και πολυ καλος οργανωτης και πολυς καλος σουτερ-σκορερ.palok έγραψε:Και ρωτάω: ποιός είναι ο ιδανικός playmaker τελικά? ...georgedoulk έγραψε: Ρεϊζόν Ρόντο (πουλαίν πολλών εδω μεσα)
Πριν απο αυτον οι νας-στοκτον ηταν οι ιδανικοι με ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα που περιεγραψα
DamoN έγραψε:westbrooke φωτοβολιδας....ο ροντο δεν μαρεσει ρε παλοκ....εχει τραγικο σουτ....παντως σε σχεση με αυτο που ειπες για τους κομπλεξικους προπονητες ...για αυτο καθε χρονο μαλωνω και με ενανκαι για αυτο εγκαταλειψαμε και τα εφηβικα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....
Δειχνει το ποσο το κατεχεις το τοπι η κριση σου για τον ροντο,προπονητης απο τα 13 και επειτα ετσι?

baneprelevic361 έγραψε:Εύκολο, allen iverson, ναι γκαρντ επαιζε ότι και να λετε πλει μεικερ ξεκινησε, από τα αγαπημένα μ ου αττακ πλεικ μεικερ, σταρμπουρι στα κεφια του, και ματζικ με διαφορα.
Τωρα απο δευτεροτριους, μπορω να γραψω για κατι μαικ τζειμς, κλπ
Ο σταρμπουρι ποιος ειναι? εγω τη σοκολατα κατμπουρι ξερω.

Πλακα μας κανετε ρε αλανια?
Ο πολ καπου διαβασα οτι θα παιξει στη νεα υορκη μεχρι το τελος της σεζον.
Κατα τη γνωμη δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερος απο τον ροντο,απο τη νεα γενια μονο ο γουεστμπρουκ μπορει να συγκριθει μαζι του.
Αυτα που εχω δει μεσα στο γηπεδο απο τον ροντο εχω να τα δω απο τα χρονια του ματζικ.
Ας ψαξουν αλλου οι σελτικς τους υπαιτιους για το οτι δεν μπορουν να παρουν πρωταθλημα πλεον και ας κρατησουν τον ροντο γιατι σιγουρα αυτοι θα χασουν.
Κατα τη γνωμη δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερος απο τον ροντο,απο τη νεα γενια μονο ο γουεστμπρουκ μπορει να συγκριθει μαζι του.
Αυτα που εχω δει μεσα στο γηπεδο απο τον ροντο εχω να τα δω απο τα χρονια του ματζικ.
Ας ψαξουν αλλου οι σελτικς τους υπαιτιους για το οτι δεν μπορουν να παρουν πρωταθλημα πλεον και ας κρατησουν τον ροντο γιατι σιγουρα αυτοι θα χασουν.
o ροντο ειναι μεγαλο πουλαιν μπορει να μην ειναι πληρης αλλα αυτα που κανει ειναι αξιοθαυμαστα
obanebane έγραψε:DamoN έγραψε:westbrooke φωτοβολιδας....ο ροντο δεν μαρεσει ρε παλοκ....εχει τραγικο σουτ....παντως σε σχεση με αυτο που ειπες για τους κομπλεξικους προπονητες ...για αυτο καθε χρονο μαλωνω και με ενανκαι για αυτο εγκαταλειψαμε και τα εφηβικα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....
Δειχνει το ποσο το κατεχεις το τοπι η κριση σου για τον ροντο,προπονητης απο τα 13 και επειτα ετσι?
Τι προπονητης? παιζω μια χρονια γ εθνκη μια χρονια α τοπικο.....οπου πεφτει μεγαλυτερο χαρτζιλικι.....δεν μπορω να τον εχουν 3 μετρα αποσταση και να μην σουταρει απο τα 5 μετρα....μου γυρναει το μυαλο.....και ο μακαλεμπ δεν εχει ιδιαιτερο σουτ αλλα παστελωνει και κανενα......πολυ καλος ειναι και ο στεφαν καρι τον γουοριορς......λιγο φινετσα ρε παιδια.....και αμα σας αρεσει τετοιου ειδους παιχτης τουλαχιστον μιληστε για τον ροουζ τον μπουλς....και κατι τελευταιο για να μην κουραζω....γκιλμπερτ αρενας κατι ροντο και κατι τετοιους τους ειχε για πρωινο.....και θα πω και ποιος ειναι ο πιο αντιπαθητικος ασσος του γαλαξια....γιαννακη δεν προλαβα οποτε δημητρης διαμαντιδης κατι σαν τον τζορτζεβιτς στην μπαλα...ηγετης μεγαλυτερης παραγκας λαχανι αποχρωσης.....
Ο καθενας μας σιγουρα αντιλαμβανεται διαφορετικα το αθλημα αλλα ο ροουζ τι σχεση εχει με τον ροντο?
Ο ενας ειναι ο ορισμος του κομπο (ροουζ) και ο αλλος (ροντο) το απολυτο ποιντ-γκαρντ με ενα μειονεκτημα στο σουτ αυτο ειναι αληθεια.
Τωρα οι συγκρισεις με το γατακι τον αρινας ειναι για γελια αυτος το μονο που εκανε παντα ειναι να σουταρει απο το σπιτι του και τιποτα αλλο.
Ο ενας ειναι ο ορισμος του κομπο (ροουζ) και ο αλλος (ροντο) το απολυτο ποιντ-γκαρντ με ενα μειονεκτημα στο σουτ αυτο ειναι αληθεια.
Τωρα οι συγκρισεις με το γατακι τον αρινας ειναι για γελια αυτος το μονο που εκανε παντα ειναι να σουταρει απο το σπιτι του και τιποτα αλλο.
[youtube]hm2XO28YRYU[/youtube]
νταξ γατακι δεν τον λες......παντως δεν θα κατσω να μαλωσω για τον ροντο.για να το λετε τοσα ατομα μαλλον ειναι ο ορισμος του πλει μεικερ.αν και ορισμος δεν υπαρχει.γιατι περι ορεξεως.....αλλος μπορει να θελει τον σωτηρη νικολαιδη τον καλαιτζη και τον αποστολιδη.που κανουν κατα γραμμα οτι τους πει ο κοουτς (λαιμαι τωρα).αλλος (μαρκοπουλος)μπορει να θελει ψηλο πλειμεικερ με εμφαση στο σετ παιχνιδι και αξιοπιστο σουτακι για αυτο φερνει ειβερι γκρει και ραιτ ενω εμεις ονειρευόμαστε νταριους ουασιγκτον και τειλορ της καβαλας.παντως απο την προσωπικη μου εμπειρια οταν χανουμε τοτε ειναι που σκοραρω πολυ.που σημαινει οτι οταν βλεπετε ασσους με 20αρες και 30αρες σημανει οτι δεν τραβαει πολυ αυτη η ομαδα, η απλα ειναι μετρια....αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο αρινας δεν θα μπορουσε να αποδωσει στους σελτικς ή οτι ο ρόντο θα μπορουσε να κανει παπαδες με 60αρες σε μια μετρια ομάδα.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ(ΣΕΡΒΙΑ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΣΤΕΡΙΑ (ΚΛΕΙΖΑ,ΣΟΦΟ,ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ)....Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ 100-0 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ MVP ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 'Η ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΙΛ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ...
νταξ γατακι δεν τον λες......παντως δεν θα κατσω να μαλωσω για τον ροντο.για να το λετε τοσα ατομα μαλλον ειναι ο ορισμος του πλει μεικερ.αν και ορισμος δεν υπαρχει.γιατι περι ορεξεως.....αλλος μπορει να θελει τον σωτηρη νικολαιδη τον καλαιτζη και τον αποστολιδη.που κανουν κατα γραμμα οτι τους πει ο κοουτς (λαιμαι τωρα).αλλος (μαρκοπουλος)μπορει να θελει ψηλο πλειμεικερ με εμφαση στο σετ παιχνιδι και αξιοπιστο σουτακι για αυτο φερνει ειβερι γκρει και ραιτ ενω εμεις ονειρευόμαστε νταριους ουασιγκτον και τειλορ της καβαλας.παντως απο την προσωπικη μου εμπειρια οταν χανουμε τοτε ειναι που σκοραρω πολυ.που σημαινει οτι οταν βλεπετε ασσους με 20αρες και 30αρες σημανει οτι δεν τραβαει πολυ αυτη η ομαδα, η απλα ειναι μετρια....αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο αρινας δεν θα μπορουσε να αποδωσει στους σελτικς ή οτι ο ρόντο θα μπορουσε να κανει παπαδες με 60αρες σε μια μετρια ομάδα.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ(ΣΕΡΒΙΑ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΣΤΕΡΙΑ (ΚΛΕΙΖΑ,ΣΟΦΟ,ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ)....Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ 100-0 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ MVP ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 'Η ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΙΛ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ...
ωραια συζητηση πιασατε..
καταρχην νομιζω οτι ο ροντο ειναι καλυτερος απο τον κρις πολ
ο ροντο ειναι δυναμιτης μπορει να βοηθησει πολυ μια ομαδα να παει για πρωταθλημα εχοντας ομως οχι τον πρωτο ρολο γιατι δεν εχει το σουτ
ο πολ θα βαλει πιο πολλους ποντους αλλα υστερει στην αμυνα σε σχεση με ροντο και γενικα δεν ειναι τοσο αθλητικος
στο ματι εχει πιο καλη φινετσα ο πολ αλλα ο ροντο προσφερει περισσοτερα νομιζω
οσον αφορα τον γκιλμπερτ αρινας και αυτος καποτε ηταν παιχταρας.ομω δεν εχει σχεση με τους παραπανω γιατι ειναι καθαρο δυαρι
απο τους παραπανω εγω δεν θεωρω κανεναν παιχτη επιπεδου ροουζ,γουειντ,κομπι μπραιαντ,ντουραντ κτλ(αυτο εννοειται θα μου πειτε)
ειναι νομιζω παιχτες δευτερη γραμμης πισω απο τα μεγαλα αστερια
ειδικα αυτος ο ροουζ(μολις 23) θα γραψει ιστορια νομιζω διπλα στον μαικλ τζορνταν(αν οχι διπλα στον τζορνταν σαν ο δευτερος καλυτερος παιχτης ολων των εποχων)
και για τον διαμαντιδη που λες damon συμφωνω ότι οι δημοσιογραφοι τον εχουν κανει θεο εδω στην ελλαδα
παρα πολυ καλος παιχτης χωρις να ειναι σκορερ και αυτος ομως
δηλαδη ειδικα αυτη η συγκριση με τον θρυλο γκαλη ειναι ιεροσυλια(και εγω μικρος ελεγα οτι ο κορφας ειναι καλυτερος απο τον γκαλη λογω ομαδας αλλα..)
συγκρινουν εναν ανθρωπο που εβαζε 40 ποντους μεσο ορο με εναν που βαζει 15 ποντους(διαμαντιδη) μεσο ορο
η συγκριση μπορει να γινει με τους υπολοιπους
διαμαντιδης,σπανουλης,γιαννακης,χριστοδουλου
με τον διαμαντιδη μαλλον να υεπρεχει..
καταρχην νομιζω οτι ο ροντο ειναι καλυτερος απο τον κρις πολ
ο ροντο ειναι δυναμιτης μπορει να βοηθησει πολυ μια ομαδα να παει για πρωταθλημα εχοντας ομως οχι τον πρωτο ρολο γιατι δεν εχει το σουτ
ο πολ θα βαλει πιο πολλους ποντους αλλα υστερει στην αμυνα σε σχεση με ροντο και γενικα δεν ειναι τοσο αθλητικος
στο ματι εχει πιο καλη φινετσα ο πολ αλλα ο ροντο προσφερει περισσοτερα νομιζω
οσον αφορα τον γκιλμπερτ αρινας και αυτος καποτε ηταν παιχταρας.ομω δεν εχει σχεση με τους παραπανω γιατι ειναι καθαρο δυαρι
απο τους παραπανω εγω δεν θεωρω κανεναν παιχτη επιπεδου ροουζ,γουειντ,κομπι μπραιαντ,ντουραντ κτλ(αυτο εννοειται θα μου πειτε)
ειναι νομιζω παιχτες δευτερη γραμμης πισω απο τα μεγαλα αστερια
ειδικα αυτος ο ροουζ(μολις 23) θα γραψει ιστορια νομιζω διπλα στον μαικλ τζορνταν(αν οχι διπλα στον τζορνταν σαν ο δευτερος καλυτερος παιχτης ολων των εποχων)
και για τον διαμαντιδη που λες damon συμφωνω ότι οι δημοσιογραφοι τον εχουν κανει θεο εδω στην ελλαδα
παρα πολυ καλος παιχτης χωρις να ειναι σκορερ και αυτος ομως
δηλαδη ειδικα αυτη η συγκριση με τον θρυλο γκαλη ειναι ιεροσυλια(και εγω μικρος ελεγα οτι ο κορφας ειναι καλυτερος απο τον γκαλη λογω ομαδας αλλα..)
συγκρινουν εναν ανθρωπο που εβαζε 40 ποντους μεσο ορο με εναν που βαζει 15 ποντους(διαμαντιδη) μεσο ορο
η συγκριση μπορει να γινει με τους υπολοιπους
διαμαντιδης,σπανουλης,γιαννακης,χριστοδουλου
με τον διαμαντιδη μαλλον να υεπρεχει..
οταν εισαι πρωτο βιολι σε μια ομαδα οπως ειναι ο πολ κλεβεις και λιγο απο την αμυνα....μονος του επαιζε ο πολ στην ορλεανη...και δειτε τα στατιστικα του το 2008...παραπλησια με του ροουζ που βγηκε φετος μβπ....αμα εχω και εγω συμπαιχτες τον πιρς τον γκαρνετ και τον αλεν...και αμυνα παιζω και ασιστ βγαζω (ειδικα στο νβα που κανουν 10 τριπλες και ακομα μετραει για ασιστ) ας παει ο πολ σε μια ομαδα με αστερια και βλεπουμε αν οντως ο ροντο ειναι καλυτερος...εγω τους θεωρω πανω κατω ισαξιους και τον ροουζ καλυτερο τους...