80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Απο που πηγάζει η δική σου απαισιοδοξία απο την άλλη?
Αν έχει την πρόοδο του βιειρίνια τη 2η χρονιά θα κάνει παπάδες...
Είδωμεν.
Αν έχει την πρόοδο του βιειρίνια τη 2η χρονιά θα κάνει παπάδες...
Είδωμεν.
- navigator11
plato6 έγραψε:από που πηγάζει αυτήν η αισιοδοξία ότι θα οργιάσει φέτος ο Κριστιάνο ? αν έχει την ίδια πρόοδο με τον κούτσια από πέρσι μόνο όργια δεν πρόκειται να δούμε ..
εχω την πιστη οτι,παρα την ατυχια του αλλά και ακριβως εξαιτιας αυτης,εχει πολυ ισχυροτερη προθεση να προσπαθησει να διεκδικησει φανελα βασικου σε σχεση με το "ταλεντο".
ρε γαμωτο....να θελει και να μη μπορει να στρωσει το παιδι....anyway,ας ειναι ετοιμος στο ματς με το ρουλη για να κανει οργια
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι να τον δούμε να παίζει σε τουλάχιστον δέκα παιχνίδια ώστε να μπορούμε να κάνουμε κάποια αξιόπιστη κριτική (πριν τον βγάλουμε παλτό), έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι.plato6 έγραψε:από που πηγάζει αυτήν η αισιοδοξία ότι θα οργιάσει φέτος ο Κριστιάνο ? αν έχει την ίδια πρόοδο με τον κούτσια από πέρσι μόνο όργια δεν πρόκειται να δούμε ..
- ΑποστόληςΑ
Ετοιμάσου να παίξεις (ως αλλαγή) στην Ξάνθη. Να ξεκουράσεις και λίγο τα κουρασμένα μας χαφ. Βάλε και κανένα γκολ αν μπορείς, γιατί η Θράκη πρέπει να σου πάει...
-
Dimg4
Μου εδωσε την εντυπωση οτι του αξιζει θεση βασικου σιγα σιγα... δειχνει πολυ καλα πατηματα!!!!
Kαι εμένα καλός μου φάνηκε.
Ορεξάτος κ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση
Ορεξάτος κ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση
- ΑποστόληςΑ
Μεταξύ μέτριου και καλούτσικου. Ελαφρυντικό το ότι μπήκε όταν η ομάδα βούλιαζε και το ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια για να μπορεί να περνάει αυτόματα πάσες.
Θεωρώ ότι ο Παύλος πρέπει να τον βάζει σε όλα τα παιχνίδια, γιατί μπορεί να παίξει σαν χαφ, να δώσει μπαλιές και είναι ανάγκη να ξεκουράζει όσους παίζουν στην Ευρώπη.
Είναι ανάγκη να πάρει ευκαιρίες.
Θεωρώ ότι ο Παύλος πρέπει να τον βάζει σε όλα τα παιχνίδια, γιατί μπορεί να παίξει σαν χαφ, να δώσει μπαλιές και είναι ανάγκη να ξεκουράζει όσους παίζουν στην Ευρώπη.
Είναι ανάγκη να πάρει ευκαιρίες.
- opaoktsis4
καλός και νομίζω οτι πρέπει να τον δοκιμάσει ως αντι-ίβιτς στα επόμενα ματς.. αν και με την απουσία του σέρβου χάνει ύψος η ομάδα..
-
Dimg4
Αδερφε να σου πω την αληθεια, οταν ηταν ετοιμος για αλλαγη ο παυλος σκεφτηκα... τι καλα να μπει δεκαρι ο Κριστιανο και φορ ο Ιβιτς!!! Ναι ο Ιβιτς! Γιατι και υψος εχει και εξυπνες τοποθετησεις εχει και κρατημα μπαλας εχει. Ταχυτητα δε χρειαζεται και πολυ εκει, απλα εκτελεση που πιστευω οτι ειναι ο καταλληλος. Και με τον Κριστιανο ετσι καβλωμενο οπως τον ειδα, νομιζω θα αξιζε κατι τετοιο!