Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
PERS9

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από PERS9 »

sidpanos έγραψε:PERS9 μα δεν νομίζω ότι γκρινιάζω ή οτιδήποτε άλλο όταν σου λέω πως μια ομάδα αν θέλει να λέγεται μεγάλη και κάνει πρωταθλητισμο,να στέκεται στο ένα δοκάρι....Κάνει το αυτονόητο,παίζει έτσι όπως πρέπει να παίξει,και κλείνει στόματα...
Η σημερινή δήλωση σάντος κρύβει πάρα πολλά...
είπε πως η ομάδα έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα,δεν φοβήθηκε..ειμαστε περήφανοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν....

Δεν θέλω να μιζεριάσω,αλλά διερωτόμαι το αυτονόητο....δεν περιμένεις απο τον προπονητή σου ο οποίος είναι σοβαρός,διακεκριμένος κτλ να έχει την ομάδα έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος?Γι αυτό δεν κάνει προετοιμασία?
Γι αυτό δεν δουλεύουν στις προπονήσεις?
Ακόμη και σήμερα-άλλη μια φορά-είδα μια ομάδα που με το ποδόσφαιρο που έπαιξε έδωσε τροφή σε όποιον θέλει και μπορεί να πεί ή να κάνει κάτι[κόσμος,εφημερίδες,λοιποί φίλαθλόι,διαιτητής]....

Δεν μιζεριάζω επίσης όταν λέω πως 3 χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει την προσωπική σφραγίδα του σάντος στην ομάδα...κάτι που θα το δεις και θα πεις είναι έργο σάντος...
Οι νίκες και οι ήττες είναι καθαρά λόγω ικανοτήτων των εκάστοτε παιχτών...

πιο σημαντικό όλων θεωρώ πως είναι δικαίωμα μου να μπορώ να πω πως αυτός κάνει για την ομάδα μου,και αυτός όχι...γιατί δημοκρατία είναι να σέβομαι και την άποψη του άλλου εκτός απο το να μπορώ να λέω την δική μου...
Δεν κρίθηκε το ματς επείδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο σουτ του Φιλομένου και ούτε ήθελα να μείνω σε αυτό όταν το ανέφερα...
Εγώ πέρσυ είδα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας που ήταν καθαρά θέμα σάντος : Άμυνα γρανίτη, συνέπεια στο αποτέλεσμα και σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθήματος, νοοτροπία νικήτη στα εκτός έδρα ματς ( παλιότερα το κάθε χωριό σου έκοβε βαθμούς), κλπ..
Η ομάδα απέβαλε πολλά κόμπλεξ στο παιχνίδι της και βελτιώθηκε σε πολλά επίπεδα..Φυσικά υπάρχαν και άλλα προβλήματα που πρέπει η ομάδα να λύσει και δεν λύθηκαν με το πέρασμα σε μια χρονιά...
Παρόλο αυτά το τελευταίο που λές είναι το πιο σημαντικό..Βλέπω σε κάποια πράγματα ότι έχουμε αντίθετη γνώμη...Άποψη σου όμως είναι αυτή και δικαίωμα σου να την εκφράσεις και απόλυτα σεβαστό!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αυτό που μένει λοιπόν είναι....
να καθόμαστε 5-10 στις
5 παρά δέκα να κάνουμε απολογιστική πορεία του σάντος...
να βάζουμε κάτω θετικά και αρνητικά...

Το τι θα γίνει είναι δουλειά άλλων....
το ότι έχω μείνει πάνω απο πληκτρολόγιο ώντας νυσταγμένος για να βγάλω το αποθημένο μου που δεν κέρδισα για 12 φορά τον γαύρο εντός έδρας είναι αποκλειστικότητα ενός...
Και δεν επιτρέπω στον μ@λάκα αυτόν τον ένα να μου στερεί αυτό που θέλω να δω...όπως και να λέγεται...

αυτά και καληνύχτα σας....

ΥΓ.αλλά νομίζω πως ο υπεύθυνος για την ομάδα και αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη για το πρόσωπο της ομάδας είναι ο προπονητής...γνώμη μου πάντα..Όποιος έχει λοιπόν τα @@ ας αναλάβει τις ευθύνες του και να πράξει κατά τις αρχές του και όπως έχει μάθει...
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι ο προπονητής έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και κάποιος μετά το στραπάτσο με τους Ολλανδούς του σφύριξε ότι με το μισό μηδεν δεν πάμε πουθενά,ειδικά μέσα στην Τούμπα.

Έτσι αποφάσισε να ρισκάρει και να παίξει κάτι που δεν το γνωρίζει και δεν το εμπιστεύεται και ο ίδιος: ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο τελείως άγνωστο με τη δική του θεώρηση.
Χτες ο ΠΑΟΚ δε γύρισε πίσω εξ αιτίας του Σάντος.Γύρισε επειδή η ομάδα είναι μπολιασμένη μ αυτή τη νοοτροπία και δομημενη για να κλέβει αποτελέσματα και όχι να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Όταν 2μιση χρόνια διδάσκεις ένα πράγμα είναι πολύ δύσκολο να ζητάς από το υλικό σου (που ούτως ή άλλως είναι αμυντικογενές) να πατήσει τον οσφπ.Στα πρώτα λεπτά γίνεται διότι η Τούμπα όταν είναι γεμάτη είναι το πιο κατηφορικό γήπεδο στον κόσμο.Μετά όμως ο αντίπαλος συνέρχεται κι εσύ μαζεύεσαι πίσω.

Σε όλα τα ντέρμπι με το Σάντος έχει γίνει το ίδιο πράγμα.Σε άλλα σκοράραμε νωρίς (πχ χτες ή με την ΑΕΚ πέρσι) σε άλλα όχι.Σε όλα η ομάδα έπαιξε/άξιζε την ισοπαλία.Στα περισσότερα την πήρε και χτες αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε το λάθος του 90.

Είμαι πικραμένος όπως όλοι μας,αλλά άφησα να περάσει πολλή ώρα προτού γράψω,για να είμαι ξεθολωμένος και να μη γράψω πράγματα για τα οποία θα μετανιώσω.Αυτή τη στιγμή ούτε να «κοιτάξουμε μπροστά» μπορώ να γράψω ούτε να ζητήσω το κεφάλι κάποιου για να ξεσπάσω.Το μόνο που με τρώει και δε μ αφήνει να κοιμηθώ είναι ότι θα περιμένω το 2010/11 για να κερδίσω τον οσφπ στο πρωτάθλημα.

Θα μου περάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος crank την Δευ 21 Σεπ 2009, 04:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

PERS9 έγραψε:
sidpanos έγραψε:PERS9 μα δεν νομίζω ότι γκρινιάζω ή οτιδήποτε άλλο όταν σου λέω πως μια ομάδα αν θέλει να λέγεται μεγάλη και κάνει πρωταθλητισμο,να στέκεται στο ένα δοκάρι....Κάνει το αυτονόητο,παίζει έτσι όπως πρέπει να παίξει,και κλείνει στόματα...
Η σημερινή δήλωση σάντος κρύβει πάρα πολλά...
είπε πως η ομάδα έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα,δεν φοβήθηκε..ειμαστε περήφανοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν....

Δεν θέλω να μιζεριάσω,αλλά διερωτόμαι το αυτονόητο....δεν περιμένεις απο τον προπονητή σου ο οποίος είναι σοβαρός,διακεκριμένος κτλ να έχει την ομάδα έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος?Γι αυτό δεν κάνει προετοιμασία?
Γι αυτό δεν δουλεύουν στις προπονήσεις?
Ακόμη και σήμερα-άλλη μια φορά-είδα μια ομάδα που με το ποδόσφαιρο που έπαιξε έδωσε τροφή σε όποιον θέλει και μπορεί να πεί ή να κάνει κάτι[κόσμος,εφημερίδες,λοιποί φίλαθλόι,διαιτητής]....

Δεν μιζεριάζω επίσης όταν λέω πως 3 χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει την προσωπική σφραγίδα του σάντος στην ομάδα...κάτι που θα το δεις και θα πεις είναι έργο σάντος...
Οι νίκες και οι ήττες είναι καθαρά λόγω ικανοτήτων των εκάστοτε παιχτών...

πιο σημαντικό όλων θεωρώ πως είναι δικαίωμα μου να μπορώ να πω πως αυτός κάνει για την ομάδα μου,και αυτός όχι...γιατί δημοκρατία είναι να σέβομαι και την άποψη του άλλου εκτός απο το να μπορώ να λέω την δική μου...
Δεν κρίθηκε το ματς επείδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο σουτ του Φιλομένου και ούτε ήθελα να μείνω σε αυτό όταν το ανέφερα...
Εγώ πέρσυ είδα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας που ήταν καθαρά θέμα σάντος : Άμυνα γρανίτη, συνέπεια στο αποτέλεσμα και σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθήματος, νοοτροπία νικήτη στα εκτός έδρα ματς ( παλιότερα το κάθε χωριό σου έκοβε βαθμούς), κλπ..
Η ομάδα απέβαλε πολλά κόμπλεξ στο παιχνίδι της και βελτιώθηκε σε πολλά επίπεδα..Φυσικά υπάρχαν και άλλα προβλήματα που πρέπει η ομάδα να λύσει και δεν λύθηκαν με το πέρασμα σε μια χρονιά...
Παρόλο αυτά το τελευταίο που λές είναι το πιο σημαντικό..Βλέπω σε κάποια πράγματα ότι έχουμε αντίθετη γνώμη...Άποψη σου όμως είναι αυτή και δικαίωμα σου να την εκφράσεις και απόλυτα σεβαστό!!
άμυνα γρανίτη...με κοντρέρας,μαρκαντώνη,μπιζέρα,σνάουτσνερ,δάρλα στο πρώτο μισό....μου φαίνεται πως κάθε προπονητης θα το έπερνε απο τους παίχτες του....εσύ για να πας ψηλότερα δεν θες το 100 %...θες το 110 %...

συνέπεια στο αποτέλεσμα....0-0,0-1,1-0 και 1-2 στις καθυστερήσεις....
συγνώμη αλλά αν είναι συνέπεια στο αποτέλεσμα να κερδίζεις τις μικρομεσαίες ομάδες-εσύ-μια ομάδα που κάνεις πρωταθλητισμό?αυτονόητο...σαν να λες οτι είναι κατόρθωμα που ο ποα και η αεκ44 κερδίζουν εκτός έδρας...αν θεωρείς πως είμαστε μικρότερη ομάδα,τότε ναι έλα να ζητωκραυγάσουμε μαζί

σοβαρότητα μέχρι το τέλος...χωρις να θέλω να ξύσω πληγές...όταν με αναστασιάδη έμπαινε η ομάδα 0-0 στο ημίχρονο,δεν ήσουν σίγουρος πως θα βγούνε σκυλιασμένοι γιατί ο άλλος τους τα έχωσε στο ημίχρονο?
στο σοβαρότητα μέχρι τέλους κολλάει και η νοοτροπία νικητή στα εκτός έδρας ματς...πίεση-0-1 [και όχι 0-3]- οπιστοχώρηση η ομάδα- 1-1 - όλοι μπροστά 1-2 με ατομική ενέργεια...[εξαίρεση το 0-3 με λεβαδιακό που είχες νοοτροπία νικητή σε όλο το ματς...]...σοβαρότητα στο τέλος δηλαδή για να πάρω ματς απο μια ομάδα μικρομεσαία με στόχο την παραμονή....

να σου πω που είναι η διαφορά μας?
ότι θεωρώ πως με οποιονδήποτε προπονητή θα βγαίναμε τέταρτοι πέρσυ...Ώντας 4οι σε μπάτζετ...

τέλος....θεωρώ πως όλοι οι προπονητές μας είχαν ένα μειονέκτημα σε σχέση με τον σάντος...
ο σάντος έχει πρόεδρο που τον ακούει και είναι σχετικός με το άθλημα και έναν τεχνικό διευθυντη μια απο τα ίδια....

με βρύζα-ζαγοράκη και λοιπούς...θεωρείται πως ο αναστασιάδης και ο κάθε αναστασιάδης δεν θα είχε σοβαρή ομάδα,Άμυνα γρανίτη, συνέπεια στο αποτέλεσμα και σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθήματος, νοοτροπία νικήτη στα εκτός έδρα ματς με το κάθε χωριό σου έκοβε βαθμούς ?? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

να φυγει ο santos εκτος τοπου και χρονου μονο απο τις δηλωσεις που εκανε καταντησε την τουμπα να μην πω τι,κριμα στον λαο μας ασε που και αυτοι πολλοι αστοι μου εγιναν ο ζαγορ επρεπε να προστατεψει την ομαδα τι περιμενε απο τον κακκο αυτα εν συντομια γιατι εχουμε τοσα πολλα να γραψουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δυστυχώς όσοι βλέπαμε ΛΙΓΟ μπάλα επιβεβαιωθήκαμε . Τι βλέπαμε και λέγαμε???

από pilotos » 13 Σεπ 2009 19:00
Καλό είναι μερικοί που γράφουν τώρα εν θερμώ κάποια πράγματα να τα θυμούνται.

Εγώ απλά ΞΑΝΑΛΕΩ ότι ακόμα δεν έχει φανεί η φετινή ένδεια της άμυνας μας, μιας και δεν έχει πιεστεί σε κανέναν αγώνα.

Ενα άλλο που λέγαμε και συνεχώς μας επιβεβαιώνει από το καλοκαίρι και μετά ο συγκεκριμένος κύριος.

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευσηαπό pilotos » 10 Μάιος 2009 22:00
Και να φύγει το καλοκαίρι, εγώ πιστεύω ότι δε θα μας λείψει.

Βέβαια δε μετρά καθόλου το τι βλέπουμε και το τι λέμε εμείς, αλλά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ κάνω έκκληση σε αυτούς που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.
Πρέπει να πάρουν μέτρα και να τα πάρουν ΤΩΡΑ, όχι ΑΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ. Δε βλέπουν ότι το πράγμα ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ???
Ποια θα είναι αυτά? Αυτοί ξέρουν.

Εγώ ΞΕΝΕΡΩΣΑ πάντως. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Ας τα πω κι εγω πριν πεσω για υπνο.
Καταρχας μην κρινετε απο το αποτελεσμα αλλα απο την αποδοση. Εγω εμεινα ικανοποιημενος απο το παιχνιδι μας. Το 1-2 ειναι πλασματικο σκορ. Το ματς συμφωνα με το πως επαιξαν οι 2 ομαδες ηταν απο το 1 ως το Χ. Ο γαυρος ηταν καλυτερος μονο στο διαστημα 25-45. Στην αρχη και στο 2ο ημιχρονο ειμασταν απο λιγο εως καθολικα καλυτεροι κρινοντας απο το που παιζοταν η μπαλα και το ποιος ειχε την υπεροχη. Απλα η τυχη που ειχαμε περσι μας γυρναει την πλατη φετος με εντυπωσιακο τροπο. Απο την Χερενφεν ειμασταν καλυτεροι, αποκλειστηκαμε, ενα χοντρο λαθος Τσιριλο πανε 2 βαθμοι στην Τριπολη, και σημερα αντι για 3-1 που θα ηταν ενα δικαιο σκορ καθομαστε και γκρινιαζουμε για την ηττα.
Φετος ο ΠΑΟΚ προσπαθει να ανεβει ενα ακομα επιπεδο. Περσι παιζαμε με 2 αμυντικα χαφ και με κλεφτοπολεμο προσπαθουσαμε να μαζεψουμε οσο γινεται περισσοτερους ποντους. Το καταφεραμε σε ανελπιστα μεγαλο βαθμο. Φετος αλλαζουμε, ενα αμυντικο χαφ, επιθετικο ποδοσφαιρο και επιβολη του παιχνιδιου μας απεναντι σε καθε αντιπαλο. Μεχρι τωρα και λογω ατυχιας δεν ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ωραια, μια χαρα, δεν τρεχει τιποτα, για οσους ειναι ΠΑΟΚ βεβαια. Γιατι υπαρχουν και καποια μουνοπανα που περιμενουν ποτε θα κανουμε στραβοπατημα για να μπουν στο site και να κραξουν, γιατι σε καθε αλλη στιγμη ειναι εκκωφαντικα αποντες, (πρεπει να διευκρινησω πως δεν το λεω για καποιους που απλα εκφραζουν αντιθετη αποψη απο τη δικη μου, αλλα για συγκεκριμενους που σκανε μυτι με ιδια ή αλλαγμενα nicknames μετα απο καθε στραβη) καποιοι αμπαλοι ξερολες και ειναι ετοιμοι να εξαπολυσουν μυδρους κατα οποιουδηποτε, και φυσικα του Σαντος. Λες και με τον (γ!@# την παναγια του) Αγγελο του Ανδραλα και των λιτανειων θα ειμασταν καλυτεροι, λες και ειμαστε ιεραποστολικη ομαδα και οχι ποδοσφαιρικη.
Μια και φοβαμαι οτι η ομαδα μου ειναι σε κρισιμη καμπη θα τα πω χυμα. Ο καθε κρετινος Μαγορας που ακουτε στα ραδια το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαζει λεφτα. Να ειναι μουρη και να εχει περαση στις γκομενες για το ποσο επηρεαζει τις εξελιξεις στις ομαδες της πολης. Υπαρχουν καποιοι ΠΑΟΚαρχες-λαμογια που τρωγανε λεφτα τοσα χρονια απο τον ΠΑΟΚ. Αυτοι θελουν να ξαναναλαβουν τις τυχες της ομαδας σας, να διωξουν Ζαγορακη, Σαντος και ο,τι αλλο υγιες υπαρχει στην ομαδα, γιατι τους χαλασαν την πιατσα, και σεις καθεστε και τους ακουτε και λαμβανετε σοβαρα υποψη τις μαλακιες τους. Ή μηπως αυτοι δεν μπαινουν οι ιδιοι ή αντιπροσωποι τους στο paokmania, το Νο1 site φιλαθλων του ΠΑΟΚ??
Υπαρχει ενα οφθαλμοφανες γεγονος. Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο, ειναι στην καλυτερη απο καθε αποψη κατασταση των τελευταιων 20 χρονων και διαρκως βελτιωνεται, ανεβαινει και πρωταγωνιστει. Και απο την αλλη μερια υπαρχει ενας πολεμος απο μια μικρη ομαδα με υστεροβουλες βλεψεις, που θελει τους γουμενοπαγωνηδες, ειτε για να τρωει αμεσα λεφτα απο αυτους ειτε για να εμφανιστουν σαν σωτηρες μετα. Σε αυτην την ομαδα υπαρχουν γνωστοι δημοσιογραφοι, αλλα και λοιποι ΠΑΟΚαρχες, οι οποιοι μπορει να πρωταγωνιστησαν και θετικα σε εποχες διοικητικης ανυπαρξιας, αλλα τωρα πρεπει να συμβιβαστουν με το γεγονος οτι ειναι απλοι φιλαθλοι και τιποτε παραπανω.
Το εχω ξαναπει, ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι μια μεριδα των φιλαθλων του, αν ειμαστε τοσο λιγοι ωστε να μας διαλυσει μια ηττα απο μια σιχαμερη πουστομαδα, χαλαλι μας. Αυτο θα σημαινει οτι ποτε δεν αξιζαμε τιποτε καλυτερο. Και τοτε θα συνεχισουμε σαν ουρακοταγκοι να χαιρομαστε οποτε οι αθηναιοι (γαμω την κωλοχωρα τους) καθονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ να χασουν στην τουμπα για να χαρουμε πετοντας μας ξερολουκουμο για την επιβραβευση της γενικης μας ανυπαρξιας, αντι να τους κοντραρουμε στα ισα.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Μπροστά σε 30000 κόσμο σε μια καυτή έδρα, σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μία ομάδα με κόκκινες φανέλες που έπαιζαν χωρίς προπονητή,παίζοντας με δύο μπακ στις θέσεις των χαφ, με κέντρο τον άνθρωπο που είχε να πάιξει 11 μήνες σε αγώνα τον κύριο Στολτίδη και με επιθετικό ένα παλικάρι που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε φάση σε 2 αγώνες που είδα με Αλκμααρ και την μεγάλη ομάδα της Καβάλας εμάς μας το κάρφωσε χωρίς να τον μαρκάρεις κανένας.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12.....................................
Πόσο ακόμα θα σε μικρύνουν ρε ΠΑΟΚ!!!!!!
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Άφησα λίγο την πικρία να ηρεμήσει απ΄την χθεσινή εμφάνιση και σήμερα με καθαρό μυαλό έχω να αναφερθώ σε ένα μόνο πράγμα. Σάντος φύγε απ΄τα όνειρα μας δεν γίνεται δεν πάει άλλο. Έχω πάνω απο 20 χρόνια συνεχους παρουσίας στον ναό πέρασα μεγάλες πίκρες μεγάλες στεναχώριες αλλά πιστεύω ότι με αυτόν τον άνθρωπο έχω φτάσει στο αμήν.
Ελπίζω σήμερα Ζαγοράκης και Βρύζας να δουν το θέμα λίγο πιό ζεστά και να λάβουν μέτρα αλλιώς τα πράγματα σκουρένουν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που θα κράξει προπονητές αλλά αυτός ο πορτογάλος είναι το κάτι άλλο σε βγάζει απο τα ρούχα σου. Περιθώρια του στύλ σε ένα μήνα θα παίξει μπάλλα η ομάδα δεν υπάρχουν και είναι απαράδεκτα να ακούγονται απο διοικητικά στελέχη. Σχολάστε τον κοιμησμένο φτάνει με την ηττοπάθεια του.
Περιμένω τις εξελίξεις άμεσα. Εάν η διοίκηση πάρει την απόφαση να τον κρατήσει λυπάμαι που για πρώτη φορά θα με οδηγήσουν σε μία αποχή απ'το γήπεδο. Δεν πάει ρε παιδιά πως να το κάνουμε και δέν είναι μόνο το χθεσινό ματς!Είναι τόσα και τόσα ματς με την ίδια αντιποδοσφαιρική του νοότροπια και την ηττόπάθια του που την έχει περάσει σ'ολη την ομάδα . Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν έτσι πρέπει να γίνει αμέσως αλλαγή σε πρόσωπα και νοοτροπίες. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ πρέπει να φεύγει απο το γήπεδο με χαμόγελο και δυστηχώς αυτό δεν γίνεται. Ζαγόρ η ομάδα χρειάζετε ένα ισχυρό σόκ για να αλλάξει νοοτροπία κάνε τις κινήσεις σου άμεσα!!
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Το χθεσινο ακομη δεν μπορω να το χωνεψω κ δεν νομιζω κ κανενας αλλος να μπορει..
Αυτη την ανυπαρκτη ομαδα επρεπε να την σκοτωσουμε κ ανταυτου περιμενανε οι παιχτες μας σαν τρομαγμενα ζωα....

Δεν νοειται παιχτης του ΠΑΟΚ να μην σκυλιαζει να μην τρωει τα λυσσακα του γιαυτο το παιχνιδι κ για οποιοδηποτε παιχνιδι.
Σε καταμεστο γηπεδο με 30000 ΛΑΟ που βγαζει,δινει την ψυχη του γιαυτη την ομαδα κ αυτοι απαθεις...

Μπηκαν στο γηπεδο για να παιξουν 25 λεπτα;Στο 90λεπτο δεν τελειωνει ο αγωνας ή κανω λαθος;
Καθολου ψυχη.......Περιμεναμε πισω...Τι περιμεναμε;;;;;;
Ο μονος που το παλευε ηταν ο Βιερινια.Μονο αυτος ειχε καταλαβει που βρισκεται κ για πιο λογο!Κ ο Φιλομενο οταν μπηκε...
Κατι φταιει!!!!
Δεν ξερω τι φταιει,ποιος φταιει αλλα η διοικηση κατι πρεπει να κανει.Δεν λεω να φυγει ο Σαντος!Να τους βαλουν ολους κατω κ να τους μιλησουν.Να καταλαβουν που παιζουν κ πως πρεπει να παιζουν!
Τωρα αν γραφω λακαμιες δεν ξερω αλλα
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να ειναι σακος του μποξ!Πρεπει να ειναι ο μποξερ!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Δευ 21 Σεπ 2009, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ένα μεγάλο μπράβο στον pepermint που τα έλεγε μέρες τώρα, αλλά εγώ όχι απλά διαφωνούσα μαζί του, αλλά με είχε τσατίσει! Και είχε απόλυτο δίκιο...Sorry Pepermint...

Για το ματς, τι να πω; Αντί για νίκη 4-0, χάσαμε! Με 1-0 στο 10 και αντί να τους πατήσουμε στο λαιμό, κάτσαμε πίσω. Έλεος! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! Αναστήσαμε τους πεθαμένους! ΕΛΕΟΣ!

Σάντος σε ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στην ομάδα μας, αλλά δεν κάνεις για πρωταθλητισμό. Τέλος! Όχι μόνο είσαι αμυντικογενής, αλλά δεν εμπνέεις και τσαμπουκά στους παίκτες. Να τους πεις ¨μπείτε και λιώστε τους"! Όπως έλεγε ο Αγγελάρας, που μπορεί να μην είχε τις...γνώσεις σου, αλλά ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ!

Θοδωρή....ξέρεις τι πρέπει να κάνεις....

Το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι πλέον απολύτως απαραίτητο για να μην πάει στράφι η χρονιά! Το ακους Φερνάντο;

Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί μπορεί να το μετανιώσω.....

Ο πόνος μου από χτες το βράδυ είναι απίστευτος.....Απίστευτος.....
sskape

Δημοσίευση από sskape »

Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Αποτελεσμα : Ισως η χειροτερη κερκιδα ολων των εποχων

παμε στο αγωνιστικο. Αντικειμενικα και οι 22 ποδοσφαιριστες κακοποιησαν το ποδοσφαιρο. Αργο, χωρις φαντασια, λες και εχουν παιξει ολοι 50 ματς συνεχομενα.
Βαζεις γκολ στο 9' και αντι να τους πρεσσαρεις, να τους πιεσεις να κανουν λαθη, τους δινεις το μισο γηπεδο και νομοτελειακα ερχεται το 1-1.
Κι επειδη παιζεις ενα 15λεπτο σωστο ποδοσφαιρο στο Β' και η τυχη σου γυρναει την πλατη στο δοκαρι, πρεπει να ειμαστε και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ????

Εχεις το Μαλεζα στον παγκο και βλεπεις οτι ο Τοροσιδης εχει κανει γιο-γιο τον Λινο και δεν κανει τιποτα??? Βγαζεις Λινο, βαζεις Μαλεζα και περνας το Σαβινι αριστερο μπακ

Oποιος θεωρει οτι χθες χασαμε απο τον Κακο ειναι φυτο
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

DimisK έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο στον pepermint που τα έλεγε μέρες τώρα, αλλά εγώ όχι απλά διαφωνούσα μαζί του, αλλά με είχε τσατίσει! Και είχε απόλυτο δίκιο...Sorry Pepermint...

Για το ματς, τι να πω; Αντί για νίκη 4-0, χάσαμε! Με 1-0 στο 10 και αντί να τους πατήσουμε στο λαιμό, κάτσαμε πίσω. Έλεος! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! Αναστήσαμε τους πεθαμένους! ΕΛΕΟΣ!

Σάντος σε ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στην ομάδα μας, αλλά δεν κάνεις για πρωταθλητισμό. Τέλος! Όχι μόνο είσαι αμυντικογενής, αλλά δεν εμπνέεις και τσαμπουκά στους παίκτες. Να τους πεις ¨μπείτε και λιώστε τους"! Όπως έλεγε ο Αγγελάρας, που μπορεί να μην είχε τις...γνώσεις σου, αλλά ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ!

Θοδωρή....ξέρεις τι πρέπει να κάνεις....

Το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι πλέον απολύτως απαραίτητο για να μην πάει στράφι η χρονιά! Το ακους Φερνάντο;

Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί μπορεί να το μετανιώσω.....

Ο πόνος μου από χτες το βράδυ είναι απίστευτος.....Απίστευτος.....
Φυσικά και δεν κάνει για πρωταθλητισμό και το ξέραμε όλοι. Όταν ακούμε καμιά φορά διαφορετικές γνώμες (π.χ. Καρπετόπουλος: http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/index.php) ψάχνουμε για "εχθρούς" του ΠΑΟΚ...
Αλλά δεν φθαίει μόνο ο Σάντος για φέτος: Μεταγραφικός σχεδιασμός και επιλογές: πολλοί ρολίστες φέτος, κακές επιλογές (π.χ. Τσιρίλο). Πέρυσι πήραμε 3 ποιοτικούς παίκτες και ανέβηκε επίπεδο η ομάδα. Αντί να πάρουμε άλλους 3 φέτος (ακόμη έναν αμυντικό ισάξιο του Κοντρέρας, έναν μεσοεπιθετικό και έναν σέντερ φορ), δώσαμε όλα τα λεφτά για ένα ταλέντο που μπορεί να βγει σε βάθος χρόνου. Αυτό είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και όχι αν θα κάθεται στον πάγκο κάποιος που έχει συμβόλαιο 600.000.... τραυματισμοί, κακή προετοιμασία και το κυριότερο κακό κλίμα στα αποδητήρια. Και όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό για την πορεία μιας ομάδας.
Τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις. Αν υπάρχει η δυνατότητα (οικονομικά) να πάρουμε έναν μεγάλο προπονητή η διοίκηση ας προχωρήσει σε αλλαγή. Αν όχι να μείνει ως το καλοκαίρι και να κριθεί. Δεν αντέχω παλι επιλογές και αποφάσεις στυλ Μπατατούδη και Γούμενου... κουράστηκα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

plato6 έγραψε:Μπροστά σε 30000 κόσμο σε μια καυτή έδρα, σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί....
PAOK SYMI έγραψε:...
Σε καταμεστο γηπεδο με 30000 ΛΑΟ που βγαζει,δινει την ψυχη του γιαυτη την ομαδα κ αυτοι απαθεις...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Να στε καλά παιδιά....χρειαζόμουν κάτι να γελάσω μετά τα χθεσινά....
Ναι, καταπληκτική ατμόσφαιρα, έστω κι αν τα γνωστά όργια πλακωνόντουσαν και σκαρφαλώναν στα τουρνικέ για να μπουν... Έστω κι αν ως το 15 του αγώνα έμπαινε κόσμος, γιατί όλοι θα μπούμε τελευταία στιγμή.... Έστω κι αν φεύγει κόσμος απ το 70, γιατί πρέπει να φύγει.... Έστω κι αν τα γνωστά φρούτα κόβουν βόλτες στη 4 ή βγάζουν βίντεο-φωτογραφίες, αντί να πούνε κανα σύνθημα.... Έστω κι αν θα πλακωθούμε μεταξύ μας για τον Σάντος, τον Άγγελο, τον Ίβιτς και τη τρύπα του όζοντος...

Έχετε παράπονο απ την ομάδα που ξεκίνησε δυνατά και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε. Εμείς το καθήκον μας το κάναμε??? Ευτυχώς αργεί το επόμενο ντέρμπι και θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε τέτοια μέτρια κερκίδα...
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Ναι ρε novito αλλα δεν ηταν εκει ο κοσμος;;;;;;;;
Δεν ειναι παντα εκει;;;;;;;;
Μπορει η κερκιδα να ηταν χαλια το καταλαβαμε κ μεις που ειμαστε στην αλλη ακρη της Ελλαδος αλλα επρεπε να παιζουν ετσι;;;;;;;;
Εγω γυναικα ειμαι αλλα οταν παω στο ναο δεν βγαζω φωτο οπως κανουν πολλοι-ες.το λαρυγγι μου βγαζω κ με ποναει που βλεπω αυτο το χαλι κ στις κερκιδες αλλα ο καθενας κοιταει τι κανει αυτος κ ελπιζει πως κ οι υπολοιποι θα κανουν το ιδιο....
Η κερκιδα δεν τα παει καλα εδω κ πολυ καιρο δεν ειναι χθεσινο το φαινομενο!Κ μ αυτο κατι πρεπει να γινει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”