Δεν κρίθηκε το ματς επείδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο σουτ του Φιλομένου και ούτε ήθελα να μείνω σε αυτό όταν το ανέφερα...sidpanos έγραψε:PERS9 μα δεν νομίζω ότι γκρινιάζω ή οτιδήποτε άλλο όταν σου λέω πως μια ομάδα αν θέλει να λέγεται μεγάλη και κάνει πρωταθλητισμο,να στέκεται στο ένα δοκάρι....Κάνει το αυτονόητο,παίζει έτσι όπως πρέπει να παίξει,και κλείνει στόματα...
Η σημερινή δήλωση σάντος κρύβει πάρα πολλά...
είπε πως η ομάδα έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα,δεν φοβήθηκε..ειμαστε περήφανοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν....
Δεν θέλω να μιζεριάσω,αλλά διερωτόμαι το αυτονόητο....δεν περιμένεις απο τον προπονητή σου ο οποίος είναι σοβαρός,διακεκριμένος κτλ να έχει την ομάδα έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος?Γι αυτό δεν κάνει προετοιμασία?
Γι αυτό δεν δουλεύουν στις προπονήσεις?
Ακόμη και σήμερα-άλλη μια φορά-είδα μια ομάδα που με το ποδόσφαιρο που έπαιξε έδωσε τροφή σε όποιον θέλει και μπορεί να πεί ή να κάνει κάτι[κόσμος,εφημερίδες,λοιποί φίλαθλόι,διαιτητής]....
Δεν μιζεριάζω επίσης όταν λέω πως 3 χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει την προσωπική σφραγίδα του σάντος στην ομάδα...κάτι που θα το δεις και θα πεις είναι έργο σάντος...
Οι νίκες και οι ήττες είναι καθαρά λόγω ικανοτήτων των εκάστοτε παιχτών...
πιο σημαντικό όλων θεωρώ πως είναι δικαίωμα μου να μπορώ να πω πως αυτός κάνει για την ομάδα μου,και αυτός όχι...γιατί δημοκρατία είναι να σέβομαι και την άποψη του άλλου εκτός απο το να μπορώ να λέω την δική μου...
Εγώ πέρσυ είδα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας που ήταν καθαρά θέμα σάντος : Άμυνα γρανίτη, συνέπεια στο αποτέλεσμα και σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθήματος, νοοτροπία νικήτη στα εκτός έδρα ματς ( παλιότερα το κάθε χωριό σου έκοβε βαθμούς), κλπ..
Η ομάδα απέβαλε πολλά κόμπλεξ στο παιχνίδι της και βελτιώθηκε σε πολλά επίπεδα..Φυσικά υπάρχαν και άλλα προβλήματα που πρέπει η ομάδα να λύσει και δεν λύθηκαν με το πέρασμα σε μια χρονιά...
Παρόλο αυτά το τελευταίο που λές είναι το πιο σημαντικό..Βλέπω σε κάποια πράγματα ότι έχουμε αντίθετη γνώμη...Άποψη σου όμως είναι αυτή και δικαίωμα σου να την εκφράσεις και απόλυτα σεβαστό!!