Διακοπές
- ΑποστόληςΑ
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Φεύγω σήμερα για Τήνο. Έχω εξασφαλίσει 3 εβδομάδες διακοπές και το εξοχικό με περιμένει να το πατήσω...
- Μπαρκαρούτσος
Καλά να περάσεις Αποστόλη και μακριά από γκόμενες και τοιαύτας ακολασίας...
Δεν είσαι ηλικιακά κατάλληλος για τέτοια (-18).
Δεν είσαι ηλικιακά κατάλληλος για τέτοια (-18).

- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
Λάθος σε πληροφορήσανε, μεσιέ Αποστολής, που λέει και ο Κατ...
Στην Τήνο ΔΕΝ έχει ιαματικά λουτρά για τους ρευματισμούς σου. Άλλαξε ρότα για Λαγκαδά, Άγκιστρο ή Πόζαρ! Εκτός εάν θέλεις να παραμείνεις κοντά στο κλινόν άστυ, οπότε τράβα προς Αιδηψό μεριά! Και δεν αρκούν τα λουτρά, ε; Κόψε και το αλάτι και τα γλυκά! Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και το πιεσόμετρο.
Το δίπλωμα το ανανέωσες, ρε, που μου πας και οδικώς; Από τα 65 και μετά θέλει ανανέωση κάθε πέντε χρόνια!
Αχχχ... γεράματα! Όσο σκέφτομαι ότι σε 60 χρόνια θα περνάω και γω τα ίδια, με πιάνει πανικός!
Στην Τήνο ΔΕΝ έχει ιαματικά λουτρά για τους ρευματισμούς σου. Άλλαξε ρότα για Λαγκαδά, Άγκιστρο ή Πόζαρ! Εκτός εάν θέλεις να παραμείνεις κοντά στο κλινόν άστυ, οπότε τράβα προς Αιδηψό μεριά! Και δεν αρκούν τα λουτρά, ε; Κόψε και το αλάτι και τα γλυκά! Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και το πιεσόμετρο.
Το δίπλωμα το ανανέωσες, ρε, που μου πας και οδικώς; Από τα 65 και μετά θέλει ανανέωση κάθε πέντε χρόνια!
Αχχχ... γεράματα! Όσο σκέφτομαι ότι σε 60 χρόνια θα περνάω και γω τα ίδια, με πιάνει πανικός!
- ΑποστόληςΑ
Στην Τήνο χτυπάω καρχαρίες και μαγιάτικα!
υγ: Να δω πότε θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Ίσως Σεπτέμβρη με ΟΦΗ. Θα τηλεφωνηθούμε...
υγ: Να δω πότε θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Ίσως Σεπτέμβρη με ΟΦΗ. Θα τηλεφωνηθούμε...
- Dinos_Liverpool
Θα το έχω κλειστό! Δεν πηγαίνω με υπερήλικες στο γήπεδο, που από την πρώτη στιγμή μας τα είχανε κάνει κουδούνια πέρσι "γιατί ξεκινάει με Νίνη, γιατί με Νίνη". Όχι, με Παπάζογλου έπρεπε να ξεκινάει! Παραξενεύει ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, αλλά εσύ ίχς ξιφύγ πουλί! Κάνε παρέα μόνος σου!
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στην Τήνο χτυπάω καρχαρίες και μαγιάτικα!

Σ αφήνουν στο ιχθυοπωλείο να χτυπάς το εμπόρευμα?Για να μαλακώσει?Μυστήρια τρενα αυτοι οι Τηνιακοι.
- ΑποστόληςΑ
Παρασκευή και Σάββατο η Τήνος είχε άπνοια. Η θάλασσα πολύ ζεστή και λάδι. Αυτές όμως δεν είναι συνθήκες Κυκλαδίτικου νησιού, γιατί η υγρασία είαι μεγάλη. Απο σήμερα λένε ότι θα ενισχυθούν οι άνεμοι. Για να δούμε...
- Kostomanolis
Παληκάρια από Βόρεια Ελλάδα...
Τα φώτα σας!
Σκεφτόμαστε να πάμε Αύγουστο στην Ασπροβάλτα σε ένα συγκρότημα στην παραλία των Βρασνών.
Έχω ένα αγοράκι 3 ετών. Τι λέει εκεί πέρα; Παραλία έχει καλές; Φαγητό;
Τα φώτα σας!
Σκεφτόμαστε να πάμε Αύγουστο στην Ασπροβάλτα σε ένα συγκρότημα στην παραλία των Βρασνών.
Έχω ένα αγοράκι 3 ετών. Τι λέει εκεί πέρα; Παραλία έχει καλές; Φαγητό;
- Kostomanolis
Η παραλία δεν λέει και πολλά. Απο φαγητό είναι όπως όλα τα τουριστομέρη και καλό και τουριστικό. Αν είναι βα πληρώσεις διαμονή λίγο πιο πέρα προς την Καβάλα είναι η Τούζλα. Αν δεν πληρώσεις διαμονή καλά είναι και τα Βρασνά. Άποψή μου.Kostomanolis έγραψε:Κανεις δεν εχει παει;
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θα είμαι στη θάλασσα φέτος το καλοκαίρι, όλη μέρα!
Αλμύρα, ήλιος, αεράκι...

Αλμύρα, ήλιος, αεράκι...
theofilos έγραψε:Η παραλία δεν λέει και πολλά. Απο φαγητό είναι όπως όλα τα τουριστομέρη και καλό και τουριστικό. Αν είναι βα πληρώσεις διαμονή λίγο πιο πέρα προς την Καβάλα είναι η Τούζλα. Αν δεν πληρώσεις διαμονή καλά είναι και τα Βρασνά. Άποψή μου.Kostomanolis έγραψε:Κανεις δεν εχει παει;Kostomanolis έγραψε:Κανεις δεν εχει παει;
Για να το εμπεδωσουμε....