Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από eorptol »

Και εσυ τε jos μονίμως στην κλαψα και στην απαισιοδοξία είσαι ; :):)
Όλα στραβα τα βρίσκεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από joshua »

Στο εχω ξαναπει,να ασκεις κριτικη σε αποψεις, οχι σε ατομα.Ο αλλος λεει οτι η περιοχη της μεσημβριας ειναι πολυ εκτεθημενη στις καιρικες συνθηκες,εσεις γραφετε νομιζωντας οτι λετε και εξυπναδα, ο Ζαγορακης φταιει που δεν φυτεψε τριανταφυλλιες,ο αλλος ο Ζαγορακης που δεν εκανε δρομο και γελατε μεταξυ σας ,χαχαχαχοχοχο.Ε πως να το κανουμε ρε φιλε,ειναι γεγονος οτι ειναι εκτεθημενη ως περιοχη,οπως ειναι και γεγονος οτι στα λεφτα που διαθεταμε δυσκολα βρισκαμε κατι καλυτερο.Ηταν αναμφισβητητα βημα προοδου για τον ΠΑΟΚ, τωρα το κατα ποσο υπηρχαν περιθωρια για κατι καλυτερο ειναι μια εντελως θεωρητικη κουβεντα που στο κατω κατω δεν την ανοιξε και κανενας για να σκουζετε.Στο κατω κατω φτανει πια με τον Ζαγορακη,ο ανθρωπος προχωρησε,προχωρηστε και εσεις.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Χαλαρώστε! Μακάρι να πουλήσουμε και να πουλάμε κλάους για να βγάζουμε νέους από τον προπονητικό και μετα λεφτά τους να το ολοκληρώσουμε και να φτιάξουμε ακαδημίες ποδοσφαίρου παντού.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε:Έλα ντε και ο εορδαικος λέει ότι εχει προπονητικο κέντρο έλα να δεις το επίπεδο του και να το συγκρίνεις με την μεσημβρια :):):):) όταν ΔΕΝ ξέρουμε καλλίτερα να μην μιλάμε της αεκ το προπονητικο το χρεώνει ο Νότιας στην αεκ 600.000 τον χρόνο
τα προπονητικα κέντρα όλων των ομάδων εδω τα ξέρουμε ; όχι βέβαια πως συγκρίνουμε τότε ;
Συμφωνώ και να σας πω κάτι. Καλύτερο είναι το δικό μας προπονητικό και από του γαύρου και από της κούλας.

Τα έχω δει και τα δύο. Σιγά τα αυγά. Μόνο του βάζελου είνα υπερπολιτελές αλλά και αυτό δανεικό το έχουν.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Thanix σε ευχαριστώ(-ούμε) για τις λεπτομερή απάντησή σου και για το γεγονός μοιράζεσαι με όλους, ευθαρσώς τις γνώσεις σου

Τα παραπάνω τα γράφω για όσους καχύποπτους θεωρούν ότι το να ζητάς από κάποιον αδερφό να σου τεκμηριώσει την άποψή του, σημαίνει ότι ειρωνεύεσαι
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Τώρα τι μου τι λες; φίλε Αθήνα μένω και ο πατέρα μου είναι ΑΕΚ λες να μην έχω δει το προπονητικό της; 1 11χ11 είναι και 3-4 5χ5 και κάνα 2 7χ7 ούτε καφετερία δεν έχουν. ¨Εχουν μόνο ένα ξενοδοχείο μακριά από το κέντρο, σε ακτίνα 2-3 χιλιόμετρα. Του γαύρου απέξω μαζεύει όλους τους πακιστανούς που πουλάνε και τις λαικές αγορές. Κατα τα άλλα μόνο 1 11χ11 είναι. και 2 5χ5 τα οποιά όμως είναι εκτός του προπονητικού απέναντι ακριβώς από αυτό.

Του βάζελου είναι πολύ καλύτερο γιατί και ξενοδοχεία έχει και εκπαιδευτήρια κοντά που στέλνουν όλα τα παιδιά από Βόρεια Ελλάδα κλπ που δεν έχουν λεφτά να μείνουν σε δικό τους σπίτι (μένουν στο ξενοδοχείο) έτσι και με τον νίνη είχε γίνει. Και πολύ καλές υποδομές.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Φιλε δεν νομιζω να αναφερθηκα στις ΑΕΚ αλλα πολυ αμφιβαλω αν διαβασες τι εγραψα!
Απο εκει και περα εχεις δικιο ετσι ειναι τα πραγματα!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Αααα οκ! Χαίρομαι!!! Σοζ ρε απλά τελευταία υπάρχει παρεξήγηση μαζί μου και πρέπει να προσέχω τι λέω! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ποιος θα μπορουσε να παρεξηγηθει μαζι σου φιλε και για ποιο λογο?
Οταν καποιος μιλαει με επιχειρηματα δεν μπορεις να παρεξηγηθεις μαζι του !

Τελος παντων τερμα τα off topic απο μενα .
Εκατσα σαν το Μαλακα και εγραψα ενα σεντονι ποστ που και παλι ηταν υπερ υπερ περιληπτικο, οποιος θελει μπορει να κανει παρατηρησεις να συνεχισουμε μια συζητηση αλλιως υπαρχουν και οι πακιστανοι που πουλανε στις λαικες σαν επιχειρημα για το αν ενα προπονητικο ειναι καταλληλο!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Με αφορμή τη κουβέντα που γίνεται (και χωρίς καμία δόση υποτίμησης οποιουδήποτε)

1 Το προπονητικό μας κέντρο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στοίχισε ~1,2-1,3 εκ €. Το ποσό αυτό σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό προέκυψε από "εσωτερικές" χορηγίες (κάποιος έβαλε το ένα, κάποιος έκανε το άλλο κοκ). Οι περισσότεροι από αυτούς που ενεπλάκησαν σε αυτές τις χορηγίες γενικά δεν (πολυ)γουστάρουν να ακουστεί τι και πόσα βάλανε/κάνανε.

2 Αν λέγαμε να πληρώσουμε κανονικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ το ποσό θα ήταν ΧΑΛΑΡΑ διπλάσιο (και βάλε).

3 Το οτι η περιοχή έχει πρόβλημα με τον αέρα (και σε λιγότερο βαθμό με κρύο/βροχή κτλ) είναι ΓΕΛΟΙΟ το πόσο εύκολο είναι να το βρει όποιος ασχοληθεί. Και όταν λέω "ασχοληθεί" δεν εννοώ να ρωτήσει "τον ξάδερφό του τον Γιώργο που μένει εκεί". Τα μετεωρολογικά δεδομένα κάθε περιοχής υπάρχουν και είναι ΕΥΚΟΛΑ προσβάσιμα σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες κτλ. Τα ΜΕΓΑΛΑ έργα (δρόμοι, μεγάλες πολυκατοικίες κτλ) σχεδιάζονται ΚΑΙ με αυτά τα δεδομένα στα υπ' όψην. Εγώ που ΔΕΝ είμαι του χώρου αυτού, διδάχθηκα κάμποσα τέτοια πράγματα στο πανεπιστήμιο.

4 Είναι φως φανάρι οτι εκεί πήγαμε επειδή μας το έδωσαν τσάμπα. Αν δεν ήταν έτσι, δεν νομίζω οτι θα πηγαίναμε. Πάντως πέρα από το τσάμπα, απ' οτι έχω αντιληφθεί, η συνεργασία με τον τοπικό δήμο δεν είναι και η καλύτερη ΠΛΕΟΝ.

5 Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύγκριση με το αντίστοιχο του ΟΣΦΠ. ΔΕΚΑ φορές καλύτερο είναι. Και του ΠΑΟ το ίδιο. Μιλάμε για πολιτείες ολόκληρες. Θέλει πάρα πολλά να γίνουν για να τους φτάσουμε σε αυτό, ειδικά όταν εμείς δεν έχουμε λεφτά και προσπαθούμε (συχνά και) "με τα ψέμματα" να κάνουμε πράγματα.

Θα ήθελα να προσθέσω 2-3 πράγματα που (κατά την ταπεινή μου γνώμη) ο Thanix δεν ανέφερε στο σχόλιό του, το οποίο σε γενικές γραμμές είναι ΠΟΛΥ σωστό.

- Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ των αγωνιστικών χώρων του προπ. κέντρου. Τα γήπεδα των προπ. κέντρων καταπονούνται πολύ περισσότερο. Συνεπώς θέλουν και τεράστια φροντίδα. Όλοι (μας) έχουμε την εντύπωση οτι τα γήπεδα "συντηρούνται μόνα τους" ή ότι φροντίζουν το ένα το άλλο. Μόνο που δεν είναι έτσι. Είναι μια ιστορία που ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ. Η σωστή μέριμνα για αυτά ΔΕΝ είναι μόνο το πότισμα και το κούρεμα, ούτε φυσικά και η επίβλεψη από γεωπόνους. Ρίξτε μια ματιά εδώ και θα καταλάβετε (http://www.dessosports.com/en/desso-grassmaster/). Η αξία ενός τέτοιου χλοοτάπητα είναι κοντά στις 840.000 € (http://www.examiner.co.uk/huddersfield- ... -28756843/). Και μιλάμε μόνο για ΕΝΑ γήπεδο (με κανονικές διαστάσεις). Πληροφοριακά, η Tottenham θα βάλει desso σε ΟΛΑ τα γηπεδα του προπονητικού της.

- η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ του χώρου, από οτιδήποτε κινείται (και "κατασκοπεύει"). Το προπονητικό της United (το Carrington) έχει ονομαστεί και Fortress Carrington. Χιλιάδες δέντρα. Κάμερες και security παντού. Για να μπεις μέσα στο έτσι, είναι πανδύσκολο.

Παραμεγάλωσε και το κούρασα.
Να είστε καλά
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πολυ σωστες οι παρατηρησεις του angelheart ειδικα για τον χλοοταπητα (εγραψα για συντηρηση αλλα ηταν μια σειρα και αυτη τπτ μιας και οπως ειδες εγω και αν το παρακουρασα του θεμα :P )
Το προπονητικο της τοτεναμ ειναι ενα μεσα στα οποια εχω περασει αρκετες ωρες. Οπως πολυ σωστα ανεφερες για τον ταπητα θα τοποθετηθει σε ολα τα γηπεδα της αλλα στο καινουριο προπονητικο που κατασκευαζουν! :)

Επισης οπως ειπε και ο angelheart πηραμε οτι μας δωσανε τζαμπα και χτισαμε οτι μπορουσαμε απο τις προσωπικες δωρεες παοκτσηδων. Προφανως και δεν πρεπει να ζηταμε προπονητικα τυπου Melwood (απλα απιστευτο απο κοντα) αλλα καλο ειναι να κανουμε καποιες παρατηρησεις ωστε να βελτιωθουν σιγα σιγα τα πραγματα! :pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως τα καταφερνετε ακομα και για τον τυπο του χλοοταπητα να τσακωνεστε????

Τι εχετε παθει ολοι ρε???Χαλαρωστε λιγο...Εδω δε μπαινουμε να βγαλουμε τα απωθημενα μας...Κουβεντουλα,χαβαλε και οτι προκυψει...
Οι περισσοτεροι μπαινετε για να την πειτε σε αλλον...

Ηρεμηστε,προσπαθηστε να καταλαβετε και οσα λεει ο αλλος συνομιλητης και αμα σας πεισει εχει καλως...Αν οχι δεν πειραζει...Ακουσατε και μια αλλη αποψη...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Thanix έγραψε:Πρωτα απο ολα για να μην δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις ποτε δεν ειπα οτι δεν μπορει να κανει ποιοτικη προπονηση η ομαδα....ισα ισα για ποιοτικη προπονηση βασικη προυποθεση μπορει να ειναι μονο ενα καλο γηπεδο απο αποψη χλοοταπητα και ενα στοιχειωδες μερος για αποδυτηρια!
Αλλα προφανως μιλαμε για προπονητικο κεντρο ομαδας που παιζει ευρωπη!

Παμε ενα ενα τωρα....
Το γηπεδικο δεν ειναι καθαρα θεμα χρηματικο αλλα επισης και περιβαντολογικο οποτε προφανως ενα προπονητικο κεντρο σε χωρες οπως αυτες που επισκεφτηκα θα εχει ευκολοτερα καλυτερο ταπητα απο οτι το δικο μας που 6 μηνες το χρονο εχει ζεστη και φυσικη ξηρασια!Οποτε αυτο για να καλυφτει θελει περισσοτερη συντηρηση το οποιο σημαινει περισσοτερα χρηματα!Για να παμε στο δικο μας τα γηπεδα που πατησα στη νεα μεσημβρια δεν μπορουν καν να συγκριθουν με τα ευρωπαικα αλλα και του ολυμπιακου κατι το οποιο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλου επιπεδου...απλα οταν πας απο τον προπονητκο του λολα στο δικο σου σιγουρα περιμενεις να εχεις πολυ καλυτερο γηπεδο και οχι απλα κατι καλυτερο!

Απο εκει και περα το προπονητικο ειναι ενας χωρος που η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να περναει αρκετες ωρες μαζι και ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας οπως μας διδαξαν.Οποτε πρεπει να ειναι σε ενα χωρο που πρεπει να της παρεχει τα παντα και σε ωραιο κλιμα....κατι το οποιο μπορει για εσας να μην μετραει αλλα για την ψυχολογια ενος ποδοσφαιριστη μετραει.
Πρεπει να εχει εγκαταστασεις δλδ που να του δινουν ΚΑΙ παροχες ευχαριστησης περα απο το καθαρα επαγγελματικο του τομεα!
Δηλαδη η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να τρωει στο εστιατοριο της απο τους ΔΙΚΟΥΣ της σεφ οι οποιοι δημιουργουν διαιτολογιο σχεδον για καθε παιχτη και οχι οι ποδοσφαιριστες να τρωνε 3 τυροπιτες και 2 κακαο μετα την προπονηση στα everest.(true story)
Πρεπει να εχουν χωρους ξεκουρασης και ηρεμιας αλλα και διασκεδασης.Ο οποιος θα εχει απο βιβλιοθηκη μεχρι μπιλιαρδο και Play station.
Πρεπει να εχει ξενωνες για την ομαδα και για τις ακαδημιες!
Πρεπει να εχει press room και οχι να γινονται παρουσιασεις ποδοσφαιριστων με πλαστικη καρεκλα εξω απο το ξυλινο κυλικειο!
Και επισης πρεπει να αντανακλα το image τις ομαδας σαν χωρος γενικα! Δηλαδη απο design κτιριων μεχρι ξεχωριστα parking για παικτες και επισκεπτες!
Και αυτη τη στιγμη που μιλαμε το δικο μας εχει ενα καλου επιπεδου γηπεδικο συμπλεγμα και ενα καλου επιπεδου χωρο αποδυτηριων.
Δεν θελω να βαλω φωτογραφιες να συγκρινουμε εγκαταστασεις γτ ειναι τεραστιο το χασμα αλλα δεν γινεται οταν βρεχει να μην μπορουν να μπουν τα αυτοκινητα των παικτων στο προπονητικο κεντρο επειδη εχει 3 μετρα λιμνη στην εισοδο ουτε να παρκαρει ο παιχτης μεσα στις λασπες και να περπαταει σε λασπες και νερα!

Αν ολα αυτα σας φαινονται αστεια τοτε μπορειτε να καταλαβετε γιατι το ποδοσφαιρο σε προηγμενες χωρες ειναι σε αλλο επιπεδο και το δικο μας εδω.Γιατι οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα!

Για τα εγχωρια δεν θα μιλησω γιατι του γαυρου ντρεπεσαι να πατησεις μεσα και ειναι το μοναδικο επιπεδου εξωτερικου και του Βαο δειχνει πλεον τα χρονια του αλλα παρολα αυτα εχει ολες τις προαναφερομενες ανεσεις!

Δεν υποβαθμισα ποτε το οτι ο Ζαγορακης καταφερε να κανει ενα χωρο ΔΙΚΟ ΜΑΣ επιτελους.Αλλα απο εκει και περα μεχρι να γινει προπονητικο επιπεδου θελει πολυ δουλεια και ελπιζω σιγα σιγα να φτασει σε ενα ανωτερο επιπεδο!
Επισης προφανως μια ομαδα μπορει να επενδυση για το προπονητικο της κεντρο 15Μ euro και εμεις να μπορεσαμε να επενδυσουμε 1Μ και αυτο σε διαστημα 3 ετων!Οπως επισης αλλες ομαδες μπορουν να εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν οικοπεδο σε σωστη περιοχη χωρις τρομερο αερα και ασχημο κλιμα και εμεις αναγκαστικα πηραμε τον χωρο που μας παραχωρηθηκε ουσιαστικα!

Τελος ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ειδημονας ουτε υποβαθμισα συνομιλητη μου αλλα επειδη εχω δει καποια πραγματα πιστευω οτι μπορω να εκφρασω μια αποψη! :)

φιλε διαφωνω μαζι σου αλλο η αγγλια και αλλο η ελλαδα
εδω δεν εχει ο κοσμος να φαει και εσυ μιλας για πλει στεσιον,μπιλιαρδα,σεφ της ομαδας κτλ
το προπονητικο πρεπει να εχει 2-3 καλα γηπεδακια,αιθουσα με βαρη και φυσικοθεραπευτηριο κατα την γνωμη μου
τα αλλα ειναι πολυτελειες που δεν ειναι για μας που χρωσταμε της μιχαλους
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Thanix έγραψε:
abg12d34 έγραψε:
Thanix έγραψε:Μεγάλη υπόθεση το προπονητικό κέντρο για την ομάδα μας. Τεράστια για την ακρίβεια!

Αλλα το ότι δεν έχει σχέση σε θέμα επιπέδου με αλλα προπονητικα του εξωτερικού αλλα και δυστυχώς με κανένα της Ελλάδας είναι ένα θέμα. Βέβαια ο κάθενας ότι μπορει με τα οικονομικά του οπότε δν πρέπει να παραπονιομαστε!

Sent from my mind using boobs power
γνωριζεις εσυ απο....επιπεδο προπονητικων κεντρων .... και το λες αυτο;;
Δυστυχως αδερφε γνωριζω και λογο προσωπικης θελησης να δω αλλα και λογο ασχολιας στην αγγλια!
Εχω επισκεφτει 3 προπονητικα κεντρα στη Μεγαλη Βρετανια τα οποια θελω δεν θελω θα γινουν 4 τον Μαρτιο και 2 στην Γερμανια.Και απο εγχωρια του ολυμπιακου και του παναθηναικου!

Οποτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανω γνωριζω!Κατι αλλο να μου προσαψεις μιας και η πρωτη σου προσπαθεια δεν καρποφορησε εχεις?

ακριβως για αυτο ρωταω και δεν προσπαθω να σου προσαψω τιποτα

και στην τελικη δεν μπορεις να συγκρινεις τα προπονητικα της αγγλιας και της γερμανιας με τα δικα μας
γιατι εαν το κανεις αυτο εχω την εντυπωση οτι μας περνας για ....βλαχους....
τετοια συγκριση μπορεις να κανεις σε ομοια πραγματα και η αγγλια και η γερμανια με εμας ειναι οτι κοινο εχει η μερα με την νυκτα

και φιλε τζοσουα τον μονο που βλεπω να εχει κολημα με τον ζαγορακη εισαι εσυ
εγω λεω οτι εκανε κατι και το εκανε ...μισο....
ουτε δρομους ουτε ποτισμενες τριανταφυλιες
αυτα ζαγορακηηηηη ποιος θα τα κανει;;;;;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ο αέρας είναι εκείνος που και πάλι… επικρατεί στην Μεσήμβρια. Αν στην πόλη της Θεσσαλονίκης φυσάει με 3-4 μποφόρ (ίσως και παραπάνω αυτές τις ημέρες) στην Μεσήμβρια η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη…

Οι παίκτες δυσκολεύονται ιδιαίτερα στις ασκήσεις με μπάλα και αυτό δεν βοηθάει στην καλύτερη δυνατή προπόνηση. Το πρόβλημα είναι γνωστό στους επιτελείς της ΠΑΕ οι οποίοι μελετούν για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

αρδ24
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”