Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

Κλειδώθηκε το Ότι να ναι, γιατί ξαφνικά μετά από 2,5 χρόνια, οι μοντς αποφάσισαν ότι δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του φόρουμ......

Ε και έγινε χαμός. Η πρώτες αποχωρήσεις ανακοινώθηκαν και έπονται κι άλλες....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ενταξει ρε σεις ,εκλεισε και.?

Σιγα το πραγμα ...Δηλ για το τοπικ το συγκεκριμενο εισαι Γκικα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ..?

Γιατι αυτο λες τωρα...

Ελεος ρε πστη μου...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αχ! Θερμόαιμοι νέοι...
Πιθανόν κι εγώ ως έφηβος να σκεφτόμουν σαν τον αγαπητό Γιάννη (Gika) αν και θεωρώ ότι σε αρκετά θέματα είναι ωριμότερος απ' ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία του. Παρασύρατε και τον φίλο μου τον Δημητρό (DimisK) που για να σας ακολουθήσει έπαιζε συνέχεια στην ωφέλιμη περιοχή του turbo (4.500 - 6300 r.p.m.), τον ξεθεώσατε και τώρα γράφει μία στις δέκα ημέρες, μέχρι να αλλάξει στρόφαλο!
(Κάτι ήξερα εγώ που απείχα...)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμένα τα τελευταία του ποστ θα μου θυμίζουν κάτι που μου είχε πριν καιρό. Και θα το θυμάμαι και θα το σκέφτομαι.

Κρίμα που βλέπω άτομα που θεωρούσα σωστά, να επαληθεύουν αυτό το "άσχημο" σενάριο.

ΑΠλά βλέπουμε τα πράγματα απο διαφορετικές οπτικές γωνίες....

Και πάλι κρίμα....

Μόικαν, δεν έχει να κάνει με ένα τόπικ, που ααναρωτιέμαι αν ξέρουν γιατί δημιουργήθηκε... Είναι ότι ανά πάσα στιγμή, παίρνονται αποφάσεις από όλους τους μοντς που δε πα να βρίσκουν όλο το φόρουμ αντίθετους, θα ισχύσουν.

Αποστόλη, νεολαία; Ξέρεις πόσο χρονών ήταν ο Ντριμ; Τον Πλάτωνα τον ξέρεις;

ΥΓ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ.... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παλι απο το τπτ ιντερνετικες φασαριες...εφοσον υπηρχε τοσο καιρο το τοπικ αν και δεν εμπαινα δεν κτλαβαινω τι πειραζε....τεσπα καλο ειναι μη χαλασει το παρειστικο εδω και να μαστε ολοι προσεκτικοι και να μη θιγουμε ατομα...σκπος του ποδοσφαιρου ποσο μαλλον ενα φορουμ για το ποδοσφαιρο και τον ΠΑΟΚ ειναι η διασκεδαση...να μην το ξεχναμε αυτο....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το PAOKMANIA ειναι οπαδικο site. Δεν κλειδωθηκε ενα τοπικ του αγωνιστικου η καποιου παρομοιου θεματος..

Κλειδωθηκε ενα τοπικ ασχετο με το site το οποιο θεωρησαν πως δεν εχει νοημα να υπαρχει πλεον..
Καλως ,κακως αυτη ειναι η αποφαση τι να κανουμε .?
Τον Πλατωνα τι να τον ρωτησουν.? Αν δηλ συμφωνησαν οι 5 θα ρωτησουν τον Πλατωνα που ειναι ενας.?
Επειδη δεν βγαζει πουθενα η συζητηση, παρθηκε μια αποφαση οφειλουμε να την σεβαστουμε οσο μας πειραζει...

Στο κατω κατω υπαρχουν και αλλα τοπικ σχετικα με την οικονομια, τις σχεσεις με αλλες χωρες αλλα οπως και να το κανουμε ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με το τοπικ που κλειδωθηκε...

Την αποψη μου λεω ,δεν υπερασπιζομαι κανεναν...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αν και ειπα οτι δε θα ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα, θα γράψω κάτι τελευταίο γιατί κατάντησε κουραστικό. Βρε καμμένε πως μπορεί να σε απαντήσει κάποιος σε ανώνυμα web sms όταν δεν έχει καν το κινητό σου??? Όχι ότι θα καθόμουν να απαντήσω και να ασχοληθώ με θέματα του φόρουμ, αλλά λέμε τώρα...
moican4 έγραψε:Ενταξει ρε σεις ,εκλεισε και.?

Σιγα το πραγμα ...Δηλ για το τοπικ το συγκεκριμενο εισαι Γκικα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ..?

Γιατι αυτο λες τωρα...

Ελεος ρε πστη μου...
Το PAOKMANIA ειναι οπαδικο site. Δεν κλειδωθηκε ενα τοπικ του αγωνιστικου η καποιου παρομοιου θεματος..

Κλειδωθηκε ενα τοπικ ασχετο με το site το οποιο θεωρησαν πως δεν εχει νοημα να υπαρχει πλεον..
Καλως ,κακως αυτη ειναι η αποφαση τι να κανουμε .?
Τον Πλατωνα τι να τον ρωτησουν.? Αν δηλ συμφωνησαν οι 5 θα ρωτησουν τον Πλατωνα που ειναι ενας.?
Επειδη δεν βγαζει πουθενα η συζητηση, παρθηκε μια αποφαση οφειλουμε να την σεβαστουμε οσο μας πειραζει
...

Στο κατω κατω υπαρχουν και αλλα τοπικ σχετικα με την οικονομια, τις σχεσεις με αλλες χωρες αλλα οπως και να το κανουμε ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με το τοπικ που κλειδωθηκε...

Την αποψη μου λεω ,δεν υπερασπιζομαι κανεναν..
+ οσα θες μοϊκανε και στα 2 ποστ...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

[quote="Sera4"]ρε συ ντεπο μας δουλευεις τωρα πες την αληθεια σοβαρα...εμεις να χαλαρωσουμε ή καποιοι σηκωσατε σημαια επαναστασης??? :twisted: :twisted: quote]

καλε μου σερα μπορει να εχεις τα χιλια δικια αλλα αυτος δεν ειναι τροπος..ο σωστος τουλαχιστον...δεν με ενδιαφερει που κλειδωθηκε τοσο οσο αυτο το καθηστε καλα κανουμε κουμαντο εμεις εδω και εσεις λετε μ@Λ@κιες σε παοκτσηδικο φορουμ και αλλα τετοια...αν ο τιτλος ηταν αλλος ναι θα ελεγα μιλα σωστα το παλικαρι ο τιτλος ηταν ομως οτι να ναι και πουθενα στους κανονες δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι διαγραφουμε κατι που ειναι εντος των πλαισιων που οριζουν οι κανονες....γ αυτο εισαι και εσυ και οι αλλοι για να κανετε κουμαντο ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ απλα εμεις θεωρουμε οτι εκει δεν επρεπε..
και αφου κανουμε παραπονα με ενοχλησε πολυ παρα πολυ οταν ρωτησα κατι για την ωρα που ειχα προβλημα μπηκατε απαντησατε σε ολους τους αλλους και σε πιο παλια ποστ και εμενα με γραψατε επιδεικτικως...γιατι???επειδη δεν γραφω τοσο οσο εσεις στα αλλα τοπικ??το ξες οτι τα διαβαζω ολα???το οτι δεν γραφω η γραφω σπανια ειναι δικο μου θεμα και πιστεψε με δεν μπαιναμε μεσα μονο για το οτι να ναι ..

να εισαι καλα και να ξες μπορω δεν μπορω θα σηκωνω την δικη μου σημαια επαναστασης χωρις να ενοχλω κανεναν αλλα θα την σηκωνω για εμενα!οκ??
και φτανει πια με αυτο το θεμα κλειδωθηκε και τελος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ε τότε και όλα εκείνα που δεν έχουν σχέση με ΠΑΟΚ (κοινωνία ώρα μηδέν κτλ) πρέπει να κλειδωθούν. Αλλά εκεί δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.............
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γκικα ερχεται η απαντηση που τοσο ζητας απο admin... :twisted:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Yπεύθυνοι για το φόρουμ του paokmania είναι οι mod του. Τους επιλέξαμε να επωμιστούν αυτό το φορτίο και να βοηθούν επί ώρες, καθημερινά, στο κομμάτι αυτό του paokmania, με κριτήριο την διαρκή και δημιουργική παρουσία τους στην ιστοσελίδα και φυσικά τους εμπιστευόμαστε σε όλες τις αποφάσεις τους και στις επιλογές τους.

Συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή τους να βάλουν στον κάδο ανακύκλωσης το "ότι να ναι" όσο και αν αυτό στενοχωρεί ανθρώπους με τους οποίους είμαι φίλος.

Διαβάζοντας τα τελευταία post του συγκεκριμένου topic είδα ότι είχε ξεφύγει τελείως. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μέσα σε ασπρόμαυρες σελίδες, όλοι μας είμαστε φιλοξενούμενοι στο χώρο και οφείλουμε να τον σεβαστούμε ...

Η μετακίνηση του topic στον κάδο ανακύκλωσης είναι προσωρινή και ουσιαστικά αποτελεί προειδοποίηση οριστικής διαγραφής του...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:..

:roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε:Ε τότε και όλα εκείνα που δεν έχουν σχέση με ΠΑΟΚ (κοινωνία ώρα μηδέν κτλ) πρέπει να κλειδωθούν. Αλλά εκεί δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.............
και συνεχιζεις και κανεις τη λακαμια να συγκρινεις αξιολογα τοπικ με αυτη τη λαλακια(με το συμπαθιο παλι) που ειχε καταντησει το οτι να ναι...τελος δεν ασχολουμαι αλλο και επισημα μπορει να κλαιγεσαι μονος σου...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

ΤΕΛΟΣ ΛΑΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Οι mods ειναι οι ίδιοι που γράφουν και τα άρθρα της κεντρικής?
Εκείνοι πουχαν το τρομερό "1 μηνα έξω ο Ίβιτς!" και όσο και να βρίζαμε στα κομεντς δε το κατέβαζαν?

(δεν έχω ιδέα για το "οτι νάναι" τόπικ, απλά βρήκα πάτημα να κράξω)
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”