Καλά δεν είμαι και σκαουτ ούτε και ξάδερφος του για να του φουσκωσω τα μυαλά. Εγω είδα καλή σχετικά τεχνική, ταχύτητα και αυτό που σπάνια βλέπεις σε Έλληνες πιτσιρικάδες, κορμί δυνατό.margas έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:16Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά. Δεν έδειξε τίποτα φέτος. Σαν μια δεύτερη λύση είναι καλούτσικος μόνο και μόνο επειδή είναι απ τις ακαδημίες μας, δεν πιάνει θέση ξένου και έχει μια προοπτική εξέλιξης. Πέρα από αυτό, πιο πολύ για πελκα φέρνει παρά για τζολη. Ουτε ο Χρήστος κατάφερε να σταθεί στην πρεμιερ, θα σταθεί ο χατσι; Ας τον στηρίξουμε και βλέπουμε δε χρειάζεται να τους φουσκώνουμε τα μυαλά με πρεμιερ λιγκ.Nassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Δε ξέρω για premier αλλά έχει φοβερά στοιχεία και συμφωνώ μαζί σουNassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Unpsofable78, paok apo epilogi
Εντομεταξυ ο χατσιδης παίζει να έχει κάνει την καλύτερη πρώτη χρονιά παίχτη από τις ακαδημίες αλλά τέλος πάντων
Δεν θυμάμαι του τζολη καλά την πρώτη
Τι δεν έδειξε; Μπήκε όταν η ομάδα ήταν χάλια (δηλαδή στα βαθιά) και έβαλε γκολ και ασίστ όταν έκαιγε η μπάλα. Με τραυματία Ζίφκο τον πήρε απο κάτω. Μια χαρά παίκτης είναι. Δηλαδή δε μπορεί να γίνει καλύτερος του Πέλκα στην χειρότερη;margas έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:16Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά. Δεν έδειξε τίποτα φέτος. Σαν μια δεύτερη λύση είναι καλούτσικος μόνο και μόνο επειδή είναι απ τις ακαδημίες μας, δεν πιάνει θέση ξένου και έχει μια προοπτική εξέλιξης. Πέρα από αυτό, πιο πολύ για πελκα φέρνει παρά για τζολη. Ουτε ο Χρήστος κατάφερε να σταθεί στην πρεμιερ, θα σταθεί ο χατσι; Ας τον στηρίξουμε και βλέπουμε δε χρειάζεται να τους φουσκώνουμε τα μυαλά με πρεμιερ λιγκ.Nassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
- Dimitris_L4
Δε θυμασαι καλα φιλε..η χρονια του Τζολη παζει να ηταν η καλυτερη καποιου μικρου σε γκολ/ασσιστ...ισως καλυτερη κ απο του Ντελια..DamoN έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:30 Εντομεταξυ ο χατσιδης παίζει να έχει κάνει την καλύτερη πρώτη χρονιά παίχτη από τις ακαδημίες αλλά τέλος πάντων
Κατι το οποιο δεν εχει παρει το χαιπ που του αναλογει..Πλαναται στν αερα για αποκτηση φορ (βαρβατου, αργεντινου κλπ κλπ)...ξερουμε ονομα ή απλα καυλαντιζουμε..?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas
Ο Τζολης την δεύτερη χρονιά δεν έκανε το μπαμ με τα γκολ Μπεσίκτας κλπ με το 11 στην πλάτη; Την πρώτη χρονιά που εκανε τις τριπλές μέσα στο τηγάνι που φορούσε το 68 είχε γκολ αριστ και συμμετοχές αλά χατσιδη;
Γέρασα όντως δεν θυμάμαι
Γέρασα όντως δεν θυμάμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 29 Ιουν 2026, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με Αμπέλ δεν ήταν ρε παιδιά και κοβιντ; Κλειστά γήπεδα είχαμε .
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- navigator11
DamoN έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:30 Εντομεταξυ ο χατσιδης παίζει να έχει κάνει την καλύτερη πρώτη χρονιά παίχτη από τις ακαδημίες αλλά τέλος πάντων

- These users thanked the author Мир for the post:
- anaximandros4
-
anaximandros4
μαγική ποδοσφαιρική στιγμή, δεν θα ήθελα να είναι τα δικά μου γόνατα αυτά , πολύ επιβάρυνση
Δεν το έβγαλα αμπαλο το παιδί και προφανώς μπορεί να ξεπεράσει τον πελκα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι υποτιμητικό να συγκρίνεσαι με τον πελκα πριν φύγει. Παικταράς ήταν. Δεν είναι όλοι οι παίκτες μας για τα τοπ πρωταθλήματα. Κάποιοι είναι καλοί τόσο όσο για να κάνουν καριέρα στην ομάδα μας.aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:31Τι δεν έδειξε; Μπήκε όταν η ομάδα ήταν χάλια (δηλαδή στα βαθιά) και έβαλε γκολ και ασίστ όταν έκαιγε η μπάλα. Με τραυματία Ζίφκο τον πήρε απο κάτω. Μια χαρά παίκτης είναι. Δηλαδή δε μπορεί να γίνει καλύτερος του Πέλκα στην χειρότερη;margas έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:16Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά. Δεν έδειξε τίποτα φέτος. Σαν μια δεύτερη λύση είναι καλούτσικος μόνο και μόνο επειδή είναι απ τις ακαδημίες μας, δεν πιάνει θέση ξένου και έχει μια προοπτική εξέλιξης. Πέρα από αυτό, πιο πολύ για πελκα φέρνει παρά για τζολη. Ουτε ο Χρήστος κατάφερε να σταθεί στην πρεμιερ, θα σταθεί ο χατσι; Ας τον στηρίξουμε και βλέπουμε δε χρειάζεται να τους φουσκώνουμε τα μυαλά με πρεμιερ λιγκ.Nassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
Ήταν όντως αποτελεσματικό το παιδί, αλλά με εξτρέμ δε μοιάζει σίγουρα. Ίσως ως κρυφός φορ/φορ να ήταν καλύτερος. Ούτε κώνο δεν περνούσε το παιδί. Εχει παρόλα αυτά μεγάλη ποδοσφαιρική αλητεία και ωραίο σουτ και σε αυτά πρέπει να στηριχθεί. Ως εξτρέμ δε μαρεσε.
Το χαιλαιτ του τζολη την πρώτη χρονιά ήταν που έκανε πουτανα τον τσιμικα στο τηγάνι. Τη δεύτερη μέχρι τον Φεβρουάριο έκανε παπάδες και μετά έπεσαν τα νούμερα που έκανε, αλλά παρέμενε επιδραστικός. Καμία σχέση με χατσιδη. Κάτι αντίστοιχο του ντελια ήταν σε ποιότητα.DamoN έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:43 Ο Τζολης την δεύτερη χρονιά δεν έκανε το μπαμ με τα γκολ Μπεσίκτας κλπ με το 11 στην πλάτη; Την πρώτη χρονιά που εκανε τις τριπλές μέσα στο τηγάνι που φορούσε το 68 είχε γκολ αριστ και συμμετοχές αλά χατσιδη;
Γέρασα όντως δεν θυμάμαι
Μια χαρά θυμάμαι απλά την πρώτη χρονιά είχε ανέβει στο τέλος .
Δεν ήταν από την αρχή οπότε είμαι άδικος .
Η δεύτερη του ήταν η καλή αλλά ουσιαστικά ήταν η πρώτη του
Δεν ήταν από την αρχή οπότε είμαι άδικος .
Η δεύτερη του ήταν η καλή αλλά ουσιαστικά ήταν η πρώτη του
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Dimitris_L4
- Shivaspace
άφησε κοτσίδα μετά απ αυτήν την φάση..να τον μπερδεύουν με κάποιον άλλον 
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- Kabamaru11
O χατσιδης δεν εχει κατι που να ειναι flashy, αλλα ειναι ισως ο πιο ισορροπημενος μεσοεπιθετικος που εχουν βγαλει οι ακαδημιες μας. Ας μην υποτιμαται αυτο το χαρακτηριστικο του. Δεν ξερω ποσο υψηλο ταβανι εχει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει πολυ υψηλο πατωμα.
- These users thanked the author San4 for the post (total 5):
- DamoN, Dimitris_L4, Unpsofable78, rockcity4, paok apo epilogi
Σε αυτό το ματς αποκλειστήκαμε γιατί ο Φορτουνης ήρθε έξω από το γήπεδο χωρίς να του πει να μπει ο διαιτητής έκλεψε μπάλα και φάγαμε γκολ στην κόντρα .
Και εσείς νομίζετε ότι θα σε αφήσουν και υπερομάδα να έχεις 100 μυρια μπατζετ να πάρεις 2ο στην σειρά .
Ρε βάλτε τους μικρούς τώρα με τον καινούργιο προπονητή να φτιάξουμε κουλτούρα ευρωπαϊκή στην μπανανία …
Και εσείς νομίζετε ότι θα σε αφήσουν και υπερομάδα να έχεις 100 μυρια μπατζετ να πάρεις 2ο στην σειρά .
Ρε βάλτε τους μικρούς τώρα με τον καινούργιο προπονητή να φτιάξουμε κουλτούρα ευρωπαϊκή στην μπανανία …
- These users thanked the author DamoN for the post (total 7):
- gervasio artigas, SCIFO, Мир, Psagmenos4, Unpsofable78, Metagrafakias, paok apo epilogi