Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
XamenoKormi έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 15:48
Πολύ άγχος, μούδιασα και έχουμε ακόμα 4 ώρες και κάτι ψηλά για το ματς, μη γίνει ροντέο πλιζ
Να σημειώσω πως είμαι 23....
Διάβασα το μη γίνει ροντέο πλιζ, και μετά είδα την ηλικία σου, και όλα μπήκαν σε μια σειρά
Καλή δύναμη μικρέ μας φίλε
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
Πολύ άγχος, μούδιασα και έχουμε ακόμα 4 ώρες και κάτι ψηλά για το ματς, μη γίνει ροντέο πλιζ
Αδερφέ είμαι 20 και απτο πρωί νιώθω σαν μλκς . Θα αντέξουμε..
Αδερφέ είμαι 20 και απτο πρωί νιώθω σαν μλκς . Θα αντέξουμε..
20 και 23 χρονών! Για σας είναι η ζωή!
These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
Στο πρωταθλημα του 24 ειδα τα τελευταια 3 ματς απο το livescore γιατι ειχα δει αυτο με την αεχ εκει λογω δουλειας και ειπα θα παει γουρι..
Περσι ειδα τους δυο τελικους και φετος τον πρωτο απο την τηλεοραση..
Μαλλον ηρθε η ωρα του livescore δεν παιζουνε με αυτα..
Ναι ξεχασα να αναφερω οτι σε εκεινο το ματς ενω το εβλεπα κανονικα ,οταν αρχισε να στραβωνει γυρισα και παλι στο livescore και εγινε η δουλεια..
Οποτε δεν παζουυνε με αυτα!
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
SCIFO έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:28
Οι νεότεροι αν θέλετε ενα tip κατα του αγχους και της προσμονης πηγαιντε παίξτε ενα μπασκετακι ενα δυωρακι τώρα, πιάνει το κόλπο εγγυημένα
Πρέπει και να τα βάζουμε..; Εκεί δυσκολεύει το έργο
These users thanked the author st4this for the post:
Εγώ μπανε πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι αν ζούσα λαιβ εκείνη την περίοδο και ήμουν σε μια ηλικία να νιώθω , σίγουρα θα ήμουν πολύ διαφορετικός άνθρωπος από ότι είμαι σήμερα .
Και άντε για τα ευρωπαϊκά νομίζω είναι πίκρα μαζί με περηφανια αλλά εγχώρια ,αυτά που γινόντουσαν με το ληκι , αν τα ζούσα δεν ξέρω πόσο θα την πάλευα .
Να σημειώσω ότι μπάλα βλέπω κανονικά από 96 και μπάσκετ από το 98 .
Πραγματικά πως την παλεύατε ; Για αυτό τρελαίνομαι όταν ξεσκίζουμε την ομάδα ποδοσφαίρου στην χρυσή της εποχή
Για να είμαι ον τοπικ
Σφιχτά είμαστε σήμερα
Στο πλευρό του σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με το κύπελλο, θα βρίσκονται τόσο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Τέλης Μυστακίδης, όσο και ο Αντρέα Τρινκιέρι.