Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Προσωπικα, οκ δεν ειμαι μπασκετικος, αλλα δεν καταλαβαινω αυτους που ειναι ενθουσιασμενοι και περιμενουν γουστα και να δουν μπασκετ κατευθειαν. Αν δε παιξεις Ευρολιγκα δεν καταλαβαινω τι με ενθουσιασει. Και αυτο δεν ειναι οτι σνομπαρο οτιδηποτε αλλο η εχει να κανει με το μυστακιδη, απλα για μενα το επιπεδο του μπασκετ κατω απο ευρολιγκα ειναι πολυ χαμηλο και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να με ενθουσιασει αν θα εχουμε απλα καλυτερο μπατζετ και θα βγαινουμε πχ τριτοι.
Εδω το NBA και ειναι σε τραγικη κατασταση, το μπασκετ που παιζεται δε βλεπεται και το λενε ολοι πια.
Ενταξι καταλαβαινω το επιχηρημα οτι δεν θα ειμαστε μπατηριδες και δε θα ανυσηχουμε αν θα πεσουμε αλλα δε ξερω πια ειναι η φοβερη χαρα που πρεπει να εχω.
Εδω το NBA και ειναι σε τραγικη κατασταση, το μπασκετ που παιζεται δε βλεπεται και το λενε ολοι πια.
Ενταξι καταλαβαινω το επιχηρημα οτι δεν θα ειμαστε μπατηριδες και δε θα ανυσηχουμε αν θα πεσουμε αλλα δε ξερω πια ειναι η φοβερη χαρα που πρεπει να εχω.
Μεγάλη ημέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Στο χέρι του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να γίνει μεγάλη ημέρα και για όλο τον σύλλογο.
Θέλουμε και Ιβάν και Τέλη.
Θέλουμε και UEFA Champions League και ULEB Euroleague.
Θέλουμε και πρωτάθλημα Superleague και πρωτάθλημα Greek Basketball League.
Θέλουμε ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή 4 φορές την εβδομάδα!
Στο χέρι του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να γίνει μεγάλη ημέρα και για όλο τον σύλλογο.
Θέλουμε και Ιβάν και Τέλη.
Θέλουμε και UEFA Champions League και ULEB Euroleague.
Θέλουμε και πρωτάθλημα Superleague και πρωτάθλημα Greek Basketball League.
Θέλουμε ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή 4 φορές την εβδομάδα!
- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- PAOKevolution, Montrealiotis, soigol
Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ενδιαφέρον Μυστακίδη όλοι μαζί γράφαμε "Αν είναι μάγκας, ας πάρει το μπάσκετ".
Εντάξει εσείς λυπηθείτε δικαίωμα σας. Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Τελείως χωριστά βλέπω τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Αυτό με το "οπαδούς-πελάτες-αξίες κλπ κλπ" αλήθεια με κούρασε.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ενδιαφέρον Μυστακίδη όλοι μαζί γράφαμε "Αν είναι μάγκας, ας πάρει το μπάσκετ".
Εντάξει εσείς λυπηθείτε δικαίωμα σας. Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Τελείως χωριστά βλέπω τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Odi for the post (total 3):
- KalamarGiannis, hariskastoria, soigol
Ας μη βιαζομαστε.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- George Best4, leomatos88
Και στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις τσουλου, τραγικό είναι το επίπεδο και φάνηκε μέσα στο Βίγκο με την 15 της Ισπανίας που σε έκανε πλάκα. Αλλά κερδίζουμε συνήθως τις Κυριακές οπότε δε μας πειράζει.
Τα σχόλια που ΑΠΑΙΤΟΥΝ συμμετοχη σε Ευρωλίγκα είναι άκρως κακοπροαίρετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τετ 22 Οκτ 2025, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγραψα ενα κατεβατο, αλλα το εσβησα για να μην κουραζω με πραγματα που εχουν ξαναειπωθει.
Στα γεγονοτα, τελειωσε ο οικονομικος ελεγχος. Θα ειμαι "τηλεγραφικος" για τα δεδομενα μου.
Μακαρι ο Μυστακιδης να ειχε ελθει αλλιως και τωρα να πανηγυριζαμε.
Μακαρι να ηθελε μονο την ΚΑΕ.
Μακαρι να μην υπηρχε διχασμος.
Μακαρι..........αλλα χιλια που τα εχουμε υπεραναλυσει.
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ:
1) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Πριν αναλαβει το μπασκετ, ο Μυστακιδης
να αποσυρει το ενδιαφερον του για το γηπεδο και την ΠΑΕ ζητωντας και μια συγνωμη.
2) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Να μην ειχε ερθει ετσι ο Μυστακιδης.
3) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Αν αναλαβει την ΚΑΕ ο Μυστακιδης οι οπαδοι του ΠΑΟΚ
να μη διχαστουν οπως αυτοι του βαζελου "καβουρια Ιβαν", "κοιτα τι κανει ο Τελης",
"Τελη θεε παρε την ΠΑΕ"
Και τωρα που τελειωσανε οι ΕΥΧΕΣ και οι ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ
ας παμε στις παροιμιες, στο ρεαλισμο και την αληθεια:
"Ο ελπιζων χαιροντας αποθνησκει χεζοντας".
Τιποτε απο τα παραπανω δεν εγινε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ενω παραλληλα ολοι
γνωριζουμε οτι η ιστορια(βαζελος) επαναλαμβανεται.
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι μετα απο ολα αυτα που γινανε δεν ξερουμε
ουτε αν θα προσφερει στο μπασκετ ο Μυστακιδης αυτα που περιμενουμε.
Μονο Ελπιζουμε.....
Η ΛΟΓΙΚΗ και η ιστορια λεει οτι θα γινουμε βαζελος στο ποδοσφαιρο λογω ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ
χωρις να ειμαστε καθολου σιγουροι οτι θα γινουμε βαζελος στο μπασκετ....[/b]
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι ο Μυστακιδης θελει και το γηπεδο και την ΠΑΕ. Εξαλλου
για το γηπεδο το ξερουμε ολοι.
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι ολο το σκηνικο το δημιουργησε ο Μυστακιδης και οχι
καποιος φουρναρης ή κατι γραφικοι "προεδροι", καθοσον ο εχων τη δυναμη και
το χρημα ειναι παντα απο πισω και οχι το αναποδο.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ οτι με το μπασκετ στον Μυστακιδη ο οργανισμος συνολικα και
το ποδοσφαιρο θα πανε πισω λογω του μονιμου πλεον "ΔΙΧΑΣΜΟΥ"
Και για να τελειωνουμε.
Δυστυχως ο Μυστακιδης, συμφωνα με τη ΛΟΓΙΚΗ και συμφωνα με οτι εχει κανει ως τωρα,
ειναι σιγουρο οτι εχει ηδη κανει και οτι θα κανει ακομα περισσοτερο
κακο στον οργανισμο του ΠΑΟΚ συνολικα απο οσο καλο, θεωρητικα και
με πολυ κακες βασεις που εχει δειξει ως τωρα, θα κανει στο μπασκετ.
Τελος για να προκαταβαλω και καποιους "φιλους" του ΠΑΟΚ.
Ναι ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ αν εσεις ειστε φιλοι του.....
Αυτα και αναμενοντας τις εξελιξεις σε ολα τα επιπεδα....
ΜΑΚΑΡΙ τα πραγματα να ηταν αλλιως, αλλα ελα που δεν ειναι.....
Στα γεγονοτα, τελειωσε ο οικονομικος ελεγχος. Θα ειμαι "τηλεγραφικος" για τα δεδομενα μου.
Μακαρι ο Μυστακιδης να ειχε ελθει αλλιως και τωρα να πανηγυριζαμε.
Μακαρι να ηθελε μονο την ΚΑΕ.
Μακαρι να μην υπηρχε διχασμος.
Μακαρι..........αλλα χιλια που τα εχουμε υπεραναλυσει.
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ:
1) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Πριν αναλαβει το μπασκετ, ο Μυστακιδης
να αποσυρει το ενδιαφερον του για το γηπεδο και την ΠΑΕ ζητωντας και μια συγνωμη.
2) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Να μην ειχε ερθει ετσι ο Μυστακιδης.
3) Ευχομαι το ΑΔΥΝΑΤΟ. Αν αναλαβει την ΚΑΕ ο Μυστακιδης οι οπαδοι του ΠΑΟΚ
να μη διχαστουν οπως αυτοι του βαζελου "καβουρια Ιβαν", "κοιτα τι κανει ο Τελης",
"Τελη θεε παρε την ΠΑΕ"
Και τωρα που τελειωσανε οι ΕΥΧΕΣ και οι ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ
ας παμε στις παροιμιες, στο ρεαλισμο και την αληθεια:
"Ο ελπιζων χαιροντας αποθνησκει χεζοντας".
Τιποτε απο τα παραπανω δεν εγινε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ενω παραλληλα ολοι
γνωριζουμε οτι η ιστορια(βαζελος) επαναλαμβανεται.
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι μετα απο ολα αυτα που γινανε δεν ξερουμε
ουτε αν θα προσφερει στο μπασκετ ο Μυστακιδης αυτα που περιμενουμε.
Μονο Ελπιζουμε.....
Η ΛΟΓΙΚΗ και η ιστορια λεει οτι θα γινουμε βαζελος στο ποδοσφαιρο λογω ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ
χωρις να ειμαστε καθολου σιγουροι οτι θα γινουμε βαζελος στο μπασκετ....[/b]
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι ο Μυστακιδης θελει και το γηπεδο και την ΠΑΕ. Εξαλλου
για το γηπεδο το ξερουμε ολοι.
Η ΛΟΓΙΚΗ λεει οτι ολο το σκηνικο το δημιουργησε ο Μυστακιδης και οχι
καποιος φουρναρης ή κατι γραφικοι "προεδροι", καθοσον ο εχων τη δυναμη και
το χρημα ειναι παντα απο πισω και οχι το αναποδο.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ οτι με το μπασκετ στον Μυστακιδη ο οργανισμος συνολικα και
το ποδοσφαιρο θα πανε πισω λογω του μονιμου πλεον "ΔΙΧΑΣΜΟΥ"
Και για να τελειωνουμε.
Δυστυχως ο Μυστακιδης, συμφωνα με τη ΛΟΓΙΚΗ και συμφωνα με οτι εχει κανει ως τωρα,
ειναι σιγουρο οτι εχει ηδη κανει και οτι θα κανει ακομα περισσοτερο
κακο στον οργανισμο του ΠΑΟΚ συνολικα απο οσο καλο, θεωρητικα και
με πολυ κακες βασεις που εχει δειξει ως τωρα, θα κανει στο μπασκετ.
Τελος για να προκαταβαλω και καποιους "φιλους" του ΠΑΟΚ.
Ναι ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ αν εσεις ειστε φιλοι του.....
Αυτα και αναμενοντας τις εξελιξεις σε ολα τα επιπεδα....
ΜΑΚΑΡΙ τα πραγματα να ηταν αλλιως, αλλα ελα που δεν ειναι.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- eorptol1, leomatos88, Apil44
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ εύχομαι πάντως να μην περιμένουν κάποιοι στην γωνία στα πρώτα στραβά αποτελέσματα για να λένε "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ".
Λέω εγώ τώρα γενικά..
Λέω εγώ τώρα γενικά..
1. @Odi βεβαίως δικαίωμα σου να σε κούρασαν οι Χ αναφορές. Όμως από τη στιγμή που γράφεις ποστ είτε κατακρίνοντας είτε απορώντας που κάποιοι μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους, τότε αν μη τι άλλο κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε την εξήγηση που κάποιοι δίνουμε. Αν δεν σε νοιάζει ούτε αυτη, τότε τι ακριβώς θίγεις με το ποστ σου; Ο κόσμος μαλώνει ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Ή έστω περίπου για αυτό, αν δεν έβαλα εγώ τη σωστή περιγραφή.
2. @Tolaros βεβαίως είναι κακοπροαίρετα τέτοια σχολια που ΑΠΑΙΤΟΥΝ κάτι από τον Μυστακίδη στην ΚΑΕ. Όπως αντίστοιχα ήταν κακοπροαίρετα τόσα χρόνια και με Σαββίδη στην ΠΑΕ.
Καθόσον όμως τυγχάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ το θυμικο, και το επίπεδο σχολίων, να εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι το καλοκαίρι ώστε να επιχειρήσουν τρύπημα, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε καν δίκαιο τώρα να πεις σε όσους προσβλήθηκαν ότι "ααα δε δικαιούστε να απαιτείτε Ευρωλίγκες".
Ξαναλέω, εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα και δεν απαιτώ τίποτα πέρα από ήθος και σεβασμό στον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ως εκ τούτου ξεκινάω άκρως αρνητικά διακείμενος σε όσα γίνονται αφού είναι εσκεμμένα εγκληματα. Δεν είναι ούτε μια απλή στραβοτιμονιά κάτω από πίεση, ούτε ένα λάθος ανάμεσα σε δυο σωστά. Είναι σχεδιασμένα και εκτελεσμένα επί μακρόν.
2. @Tolaros βεβαίως είναι κακοπροαίρετα τέτοια σχολια που ΑΠΑΙΤΟΥΝ κάτι από τον Μυστακίδη στην ΚΑΕ. Όπως αντίστοιχα ήταν κακοπροαίρετα τόσα χρόνια και με Σαββίδη στην ΠΑΕ.
Καθόσον όμως τυγχάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ το θυμικο, και το επίπεδο σχολίων, να εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι το καλοκαίρι ώστε να επιχειρήσουν τρύπημα, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε καν δίκαιο τώρα να πεις σε όσους προσβλήθηκαν ότι "ααα δε δικαιούστε να απαιτείτε Ευρωλίγκες".
Ξαναλέω, εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα και δεν απαιτώ τίποτα πέρα από ήθος και σεβασμό στον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ως εκ τούτου ξεκινάω άκρως αρνητικά διακείμενος σε όσα γίνονται αφού είναι εσκεμμένα εγκληματα. Δεν είναι ούτε μια απλή στραβοτιμονιά κάτω από πίεση, ούτε ένα λάθος ανάμεσα σε δυο σωστά. Είναι σχεδιασμένα και εκτελεσμένα επί μακρόν.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- Dimitrisou, Apil44, Tolaros, Montrealiotis, trelopaoki89
Δεν ειναι το ιδιο πραγμα το ποδοσφαιρο. Το μπασκετ ειναι ενα πολυ μικρο αθλημα που μονο στην ελλαδα νομιζουμε οτι ειναι τεραστιο και οπως ειπα μεχρι και το ΝΒΑ δε βλεπεται.Tolaros έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:34 Και στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις τσουλου, τραγικό είναι το επίπεδο και φάνηκε μέσα στο Βίγκο με την 15 της Ισπανίας που σε έκανε πλάκα. Αλλά κερδίζουμε συνήθως τις Κυριακές οπότε δε μας πειράζει.
Εγω σε καμια περιπτωση δεν ΑΠΑΙΤΩ απολυτως τιποτα. Λιγουρης και νεοπλουτος φιλαθλος δεν ειμαι. Απλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο οτιδηποτε εκτος ευρολιγκας. Και αλλωστε εσεις ειστε που λετε συνεχεια οτι εχουν καταστρεψει το μπασκετ κτλ.
Επισης εδω ειναι και το προβλημα, στο ποδοσφαιρο κερδιζουμε τις κυριακες και χαιρωμαστε, στο μπασκετ πως θα κερδισω τις κυριακες οταν εχεις γαυροβαζελο που ειναι τοπ ομαδες ευρολιγκας? Αρα δεν ειναι να πεις αντε να παρουμε πρωταθληματα στην ελλαδα τουλαχιστον να βγαλουμε το αχτι μας να περασουμε και τους σκωληκες στα πρωταθληματα να μην εχουν ουτε αυτο να λενε. ΑΥΤΟ θα ηταν γουστο και θα ειχε πλακα αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να γινεις επιπεδο ευρολιγκας.
Εγω παντως δεν ειπα ποτε να παρει το μπασκετ ο μυστακιδης, σταθερα ειμουν και ειμαι της αποψης οτι προτιμω να επερνε το βολλευ και τα υπολοιπα τμηματα.
Τα υπόλοιπα αθλήματα ερασιτεχνικά είναι ρε CCCP πώς θα τα πάρει ο οποιοσδήποτε; Μόνο μέσω χορηγιών.
Δηλαδή δεν είναι παράλογο όσοι έγραφαν "αν είναι μάγκας να πάει να πάρει το μπάσκετ" να γράφουν τώρα οτι δεν συμφωνούν;Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:45 1. @Odi βεβαίως δικαίωμα σου να σε κούρασαν οι Χ αναφορές. Όμως από τη στιγμή που γράφεις ποστ είτε κατακρίνοντας είτε απορώντας που κάποιοι μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους, τότε αν μη τι άλλο κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε την εξήγηση που κάποιοι δίνουμε. Αν δεν σε νοιάζει ούτε αυτη, τότε τι ακριβώς θίγεις με το ποστ σου; Ο κόσμος μαλώνει ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Ή έστω περίπου για αυτό, αν δεν έβαλα εγώ τη σωστή περιγραφή.
Δικαίωμα τους είναι και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.
Ε ναι η ειρωνια να μη πω υποκρισια ειναι τρομερη στο οτι οι ιδιοι που δε γουσταρουν Ιβαν γιατι δεν τους φτανει που περνουν πρωταθλημα και απαιτουνε να ειναι παρων και να ριχνει χρημα για να βγαζουμε γουστα με μεταγραφες (ναι ναι ξερω, το γηπεδο ειναι) μας λενε τωρα οτι πρεπει να κανουμε υπομονη με Μυστακιδη και δε μπορουμε να εχουμε απαιτησεις με το καλημερα για να προλαβουν τυχων κριτικη και γκρινια.
Εγω παντως ουτε κριτικη ουτε γκρινια ουτε απαιτησεις θα εχω απλα θα γελαω οταν οι ιδιοι που κραζουν τους παντες με το παραμικρο θα κραζουν και τον Μυστακιδη.
Εγω παντως ουτε κριτικη ουτε γκρινια ουτε απαιτησεις θα εχω απλα θα γελαω οταν οι ιδιοι που κραζουν τους παντες με το παραμικρο θα κραζουν και τον Μυστακιδη.
Αυτά τα καθίκια του X που πετούσαν χολή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικά στον Χατζόπουλο για δήθεν καθυστερήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τι θα γράψουν τώρα; Π²@$νας γιοι. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν....
- These users thanked the author Psaras for the post (total 6):
- George Best4, feria, Apil44, Montrealiotis, sn0ufel4, trelopaoki89
Πολύ από εμάς μια χαρά καταλαβαίνουμε και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στο σχετικό τοπικ. Αν εσυ δεν πατάς στο τοπικ γιατί θες να πανυγηριζεις για την ευλογία Τέλη δικαίωμα σου. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να λες σε κάποιον άλλον το τι καταλαβαίνει ή όχι.Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24 Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Όλοι εσείς οι "μπασκετικοι" υποδείξατε σε όλους όσοι έχουμε ενδοιασμούς/προβληματισμους για το τι θα γίνει με ΑΣ-ΠΑΕ-Τελη να σας αδειάσουμε την γωνία από αυτό το τοπικ γιατί είμαστε μιζεροι προσωπολατρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εγώ προσωπικά το σεβάστηκα. Κοίτα να σεβαστείς και εσύ την αντίθετη άποψη αντί να πετάς χαριτωμένα σχόλια ότι "δεν καταλαβαίνουμε"
Μεγεια τον μεγαλομετοχο
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
- George Best4, leomatos88, eorptol1, Maklaz, Montrealiotis
Ναι προφανως και δεν λεω οτι εχει το ιδιο πρεστιζ αλλα παντα ελεγα οτι αντι να πετας λεφτα στο βαρελι χωρις πατο του μπασκετ καλυτερα να παρεις ενα ΤΣ.Λ του βολλευ και να κανεις αυτο που δε μπορεσαν οι αλλοι. Κι ας μη το χρηματοδοτεις στον ιδιο βαθμο καθε χρονο.Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:47 Τα υπόλοιπα αθλήματα ερασιτεχνικά είναι ρε CCCP πώς θα τα πάρει ο οποιοσδήποτε; Μόνο μέσω χορηγιών.
Επισης θα μπορουσα να πω οτι μια χαρα μου φενεται οτι τον εχει "παρει" τον ΑΣ ο Μυστακιδης αρα που το προβλημα αλλα ξεφευγουμε