Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ρε φιλε, 17 χρονω ειναι ο Καρετσας. Τοσα χρονια ηταν στο δημοτικο ...Refused1337 έγραψε:Σταματήστε να κλαίτε για τον penia, μια χαρά augusto θα βγει το παιδί και ίσως ένα κλικ πάνω.
Τα λεφτά είναι σχετικά, σίγουρα υπάρχουν επιλογές παιχτών που κάνουν για το επίπεδο μας σε τέτοια πρωταθλήματα οπως Σουηδίες Νορβηγίες β Γερμανίες β Iσπανίες κ.α. Πρέπει να τα πληρώνουμε δηλαδή όλα over priced? Μια ομάδα θέλει και εργάτες/ρολίστες.
Βλέπω τον Καρέτσα ... πως γίνεται τόσα χρόνια να μην έχουμε γυρίσει την γη ανάποδα για να πάρουμε αυτόν τον παίχτη ... με κάθε κόστος
- paok_athens_g4
Κοίτα κατι απαιτήσεις που έχουν οπαδοί ομάδας με μ.ο. εισιτηρίων 7000...μέχρι κ καρετσα...μάλιστα...κ μετά είναι οι γαυροι πρόβατα
Συγνώμη που έχουμε απαιτήσεις με μ.ο 7000 εισιτήρια και θέλουμε καλύτερους παίχτες από τους βετεράνους Μπακαγιοκο και Κολλευ
tonipap801 έγραψε:Ρε φιλε, 17 χρονω ειναι ο Καρετσας. Τοσα χρονια ηταν στο δημοτικο ...Refused1337 έγραψε:Σταματήστε να κλαίτε για τον penia, μια χαρά augusto θα βγει το παιδί και ίσως ένα κλικ πάνω.
Τα λεφτά είναι σχετικά, σίγουρα υπάρχουν επιλογές παιχτών που κάνουν για το επίπεδο μας σε τέτοια πρωταθλήματα οπως Σουηδίες Νορβηγίες β Γερμανίες β Iσπανίες κ.α. Πρέπει να τα πληρώνουμε δηλαδή όλα over priced? Μια ομάδα θέλει και εργάτες/ρολίστες.
Βλέπω τον Καρέτσα ... πως γίνεται τόσα χρόνια να μην έχουμε γυρίσει την γη ανάποδα για να πάρουμε αυτόν τον παίχτη ... με κάθε κόστος

- FreeWatcher
-
Θα το πάρω ως αστείο γιατί δεν γίνεται να ξέρω εγώ την ύπαρξη του δύο χρόνια τώρα και να μην το ξέρουν αυτοί. Εγώ για την τσέπη τους το λέω, την οπαδική μου ευχαρίστηση την βάζω 2η.tonipap801 έγραψε:Ρε φιλε, 17 χρονω ειναι ο Καρετσας. Τοσα χρονια ηταν στο δημοτικο ...Refused1337 έγραψε:Σταματήστε να κλαίτε για τον penia, μια χαρά augusto θα βγει το παιδί και ίσως ένα κλικ πάνω.
-
Refused1337 έγραψε:Θα το πάρω ως αστείο γιατί δεν γίνεται να ξέρω εγώ την ύπαρξη του δύο χρόνια τώρα και να μην το ξέρουν αυτοί. Εγώ για την τσέπη τους το λέω, την οπαδική μου ευχαρίστηση την βάζω 2η.tonipap801 έγραψε:Ρε φιλε, 17 χρονω ειναι ο Καρετσας. Τοσα χρονια ηταν στο δημοτικο ...Refused1337 έγραψε:Σταματήστε να κλαίτε για τον penia, μια χαρά augusto θα βγει το παιδί και ίσως ένα κλικ πάνω.
Εννοειται αστειευομαι, το παιδι ειναι οντως 17 ετων, γεννηθηκε και μενει εξωτερικο και ειναι ποδοσφαιρικο προιον Βελγιου. Λογικο να μην μπορουμε να παρουμε τετοιον παιχτη στα 17-18 του με τη μιση Ευρωπη να τον βλεπει.
Ας αναπτυξουμε τα παιδια που εχουμε εμεις στις ακαδημιες μας πρωτα ...
- Μπαρκαρούτσος
Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του στην ομάδα. Δεν θα ζητήσουν κάτω από 10 εκατομμύρια, δεν είναι μ@λ@κες. Το παιδί το είδα από κοντά και είναι “ντελιοειδές”.
-
Mπαρκα, οχι ομως και να κατηγορησουμε τον ΠΑΟΚ που δεν τον ειχε εντοπισει και αγορασει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του στην ομάδα. Δεν θα ζητήσουν κάτω από 10 εκατομμύρια, δεν είναι μ@λ@κες. Το παιδί το είδα από κοντά και είναι “ντελιοειδές”.
Νομιζω τα μονα ατοπηματα που εχει κανει το δικτυο μας στους πιτσιρικαδες ειναι του Τσιμικα που ειναι και ΠΑΟΚτσακι και τον χαρισαμε στον γαυρο και του Μαυροπανου που ξυπνησαμε αργα οταν τον ειχαν δει και απο εξω. Σε ολα τα αλλα ειμαστε λιρα εκατο.
Λοιπόν, επειδή διαβάζω ότι η Μάλμε ξεκινά προετοιμασία στις 7 Ιανουαρίου, ο Πένια, αν έρθει, θα βοηθήσει ελάχιστα αυτό το εξάμηνο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για περίπτωση μπαίνει και παίζει.
Θα βοηθήσει ελάχιστα επειδή έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τις 13 Δεκεμβρίου? Ενώ έχει κάνει φουλ σεζόν με την Μάλμε με 33 εμφανίσεις?
Τι ωραία αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ωραία αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να το πω διαφορετικά: ο παίχτης είναι σε διακοπές από τις 13 Δεκεμβρίου μάλλον. Και ο Τάισον που ήταν ανάλογη περίπτωση, με ανάποδα πρωταθλήματα καλοκαίρι/χειμώνα, στο πρώτο εξάμηνο ήταν σε χαμηλές πτήσεις.
FreeWatcher έγραψε:https://salarysport.com/football/player ... pe%C3%B1a/
Συμφωνεί στο περίπου και το fm στις αποδοχές του.
Βέβαια δεν είναι περασμένη η ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο οπότε ίσως να πήρε και μια μικρή αύξηση.
https://fminside.net/players/5-fm-243/7 ... ergio-pena