Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Με χίλια να έρθει ο Άκπομ. Λογικός ο δανεισμός με ρήτρα. Ελπίζουν το χειμώνα ή του χρόνου το καλοκαίρι να βρεθεί κορόϊδο να πληρώσει για τον Σφιντέρσκι, και εμείς να αγοράσουμε τον Άκπομ.Θα έχουμε τότε Ολιβέιρα, Άκπομ και Κούτσια. Δηλαδή θα είμαστε καλυμένοι στο φορ για τα επόμενα 2 χρόνια.
- invincible
Φίλε όχι μόνο η ΠΑΕ γιατί στην Ελλάδα επί Γουρλοματη αποδέχτηκε τρανά ότι αν ελέγχεις τα ΜΜΕ μπορείς μέχρι και αλυσίδα να βάλεις στον λαιμό του Ελληνα και να την βαπτίζεις καδένα. Πρέπει ο κόσμος να απαιτήσει μαζική παραίτηση όλων των ΑΡΔ του ΠΑΟΚ που παίζουν ρόλο και παραπλανούν τον κόσμο. Καλύτερα να μην έχουμε καθόλου ενημέρωση παρά αυτή την γραμμή που θέλουν κάποιοι και να περιμένουμε να ξεχάσει ανοιχτό το μικροφώνο κάποιος.Tolaros έγραψε:Σε 10 μέρες η ΠΑΕ θα έχει να λογοδοτησει για το πιο αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δεν βάζουν στο γήπεδο τον Λεωντιαδη γιατί βγήκε δημόσια και είπε ότι είναι ανεμβολίαστος στον φοκους και βάζουν άλλους στην κούτρα .... κτλ κτλ.. Εγκλήματα γίνονται αλλά εγώ μέχρι την Πέμπτη προσευχή... ας περάσουν και ας μήν φέρουν κανένα δεν νοιάζει να περάσω στην ευρώπη στους ομίλους να βλέπω λιγο ποδοσφαιρο και όχι ελληνικές βλαχομαγκιες.
Αντε φέρτε κατρανη, επιστροφή ουαρντα και ακπομ δανεικό να μας βγει τζάμπα να ησυχάσουμε .. τέτοια απογοήτευση δεν έχει ξαναγίνει …
john4serres έγραψε:Γουόρνοκ, προπονητής Μπόρο.«Ο Άκπομ δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Δε νομίζω ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση και έτσι του έδωσα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν θα φύγει από την ομάδα, πιστεύω ότι θα το θέλει όμως για το δικό του καλό».
Όσο για το αν τον υπολογίζει για την εξέλιξη της χρονιάς η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Όχι».
Μετά και την εξέλιξη αυτή μένει να φανεί η συνέχεια μιας υπόθεσης που θα έχει άμεσα εξελίξεις.
Αυτός που του είπε ότι θα τον κάνει παίχτη πρεμιερ και ο κουφιοκεφαλος έτρεξε,αφήνοντας την ομάδα στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της.
Να πω την αλήθεια,δε τον θέλω στην ομάδα ξανά,εδώ που φτάσαμε όμως,δε βλέπω πως θα φέρουμε καλύτερο.
Ο Ακπομ μας αφησε αρον αρον περσι για να φυγει και εμεις πιστευουμε οτι θα επιστρεψει και θα βρει κινητρο...
Επαιζε με το μυαλο του στην Αγγλια την πρωτη φορα. Τωρα τι καλυτερο περιμενουμε να κανει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επαιζε με το μυαλο του στην Αγγλια την πρωτη φορα. Τωρα τι καλυτερο περιμενουμε να κανει?
Το δεύτερο θα είχε βάση, εάν έμπαινε τώρα μπροστά, έσκαγε 6-7εκ και έφερνε τους παίκτες που θέλουμε.buffalobill4 έγραψε:1ον. Ποιος θα βάλει το κεφάλι του στον τορβα να πάρει πάνω του την ευθύνη με πιθανότητα να χάσει τον παχυλο μισθό του; για μαλακες ψάχνεις; άσε και δεν είναι εποχή να ψάχνεις άλλη δουλειά.tzo_1926 έγραψε:.
Για όλο αυτό το μπέρδεμα, ναι νομίζω ότι είναι ο φόβος κάποιου να αναλάβει ευθύνη μετά τις τελευταίες στραβές αγορές. Αν αυτοι όμως δεν απομακρυνθουν την επόμενη μέρα από την ομάδα, αυτό θα παγιωθεί.
Επιπλέον όταν ακούω πως ' όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ σκέφτονται τον επαναληπτικό κλπ " τρελαίνομαι.. Η Μαρία δλδ, δε μπορεί να διαπραγματεύτει διότι σκέφτεται το ματς; η Ο Κυρ Κυρ;; η το scouting tean;;;
Έχουμε σκάσει φέτος.. 9 μέρες ως τη λύτρωση...
2ον. Θα παραδεχθώ τον Ιβάν αν το φετινό σκηνικό το έκανε προμελετημενα. Σε φάση έτσι είστε; κάθε χρόνο φταίει ο τδ φταίει ο προπονητής; δεν συνεργάζονται; Ωραία. Φέρνω προπονητή δοκιμασμένο δεν φέρνω τδ και για να σας δω μάγκες. Κάπως πρέπει να κριθείτε και εσείς.
Η ευθύνη του να μην έχει ρεαλιστικές προτάσεις το τμήμα είναι επίσης λόγος απομάκρυνσης.
. Εγώ εφόσον μέχρι αύριο δεν έρθει κανείς, αμφιβάλλω και για το αν έρθει έστω και η πέμπτη επιλογή μας.
Και να σου πω, ας περάσω τη Ριεκα να πάρω ματσάκια Ευρώπη κι ας βγω και τέταρτος έδω. Να βγει και το ποστ που έγραψε ο αδελφός αληθινό.
-
για κανα ταξιδι ισως...για παικτη απο την αλλη δυσκολα το βλεπωjoshua έγραψε:Τι εγινε παιδια παμε αεροδρομιο?

Που€τη ψηλέ πουΤη ψηλέ ΠΑΟΚ δεν Ήσουνα ποτέ και έγινες πο@@&γιος μιντλεσπρογιανος….Gospi έγραψε:Ο Ακπομ μας αφησε αρον αρον περσι για να φυγει και εμεις πιστευουμε οτι θα επιστρεψει και θα βρει κινητρο...
Ak47 τον Μπούλο μας ντροπιάζεις….
Εντάξει, αυτά που λέει ο Γουώρνοκ, οφείλονται στην ιδιοσυγκρασία του.obanebane έγραψε:john4serres έγραψε:Γουόρνοκ, προπονητής Μπόρο.«Ο Άκπομ δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Δε νομίζω ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση και έτσι του έδωσα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν θα φύγει από την ομάδα, πιστεύω ότι θα το θέλει όμως για το δικό του καλό».
Όσο για το αν τον υπολογίζει για την εξέλιξη της χρονιάς η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Όχι».
Μετά και την εξέλιξη αυτή μένει να φανεί η συνέχεια μιας υπόθεσης που θα έχει άμεσα εξελίξεις.
Αυτός που του είπε ότι θα τον κάνει παίχτη πρεμιερ και ο κουφιοκεφαλος έτρεξε,αφήνοντας την ομάδα στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της.
Να πω την αλήθεια,δε τον θέλω στην ομάδα ξανά,εδώ που φτάσαμε όμως,δε βλέπω πως θα φέρουμε καλύτερο.
Και ο Τσούμπα από το στοματάκι του την πάτησε.
Περιμένουμε ποτέ από τον Rasvan να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις για ποδοσφαιριστή μας?
Εμείς δεν λέγαμε ποιος θα έρθει να τον πάρει και με τι λεφτά, αν γράφονται και λέγονται ότι τον έχουμε για σουτ.
Εν πάση, περιπτώσει, αν είναι χαρούμενοι στη Μπόρο με αυτές του τις δηλώσεις, εμάς δεν μας πέφτει λόγος και μας εξυπηρετεί αν ενδιαφερόμαστε. Κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την αξία του ποδοσφαιριστή ψηλά

Εκτός και αν τον έχουν βάλει τελάλη, ώστε να πάρουν όλοι χαμπάρι ότι πλειστηριάζεται άμεσα και τρέξτε.
Αυτό με τον διεθνή φορ από Γερμανία, που δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά κόπηκε κατά τη μελέτη του ιατρικού φακέλου, αφορά στην αρχική επιλογή που έλεγε ο Rain?
Μήπως δεν πρόκειται για φορ αλλά για αριστερό μπακ με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά που είναι ελεύθερο στην πιάτσα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 22 Αύγ 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nα δειτε που ουτε τον Ακπομ θα παρουμε.Αν υπαρχουν ομαδες που πληρωνουν ολο το συμβολαιο του γιατι να τον δωσει σε εμας η μιντλεσμπρο? Ωρες ωρες μου δινεται η εντυπωση πως ρολο ΤΔ εχει καποιος που του ερχονται προτασεις και αντιδρα σε στυλ ''κατσε κατσε,ποσα θελει ειπες?'' ''ελα μωρε με τοσα ερχεται'' και περιμενουμε να κλεισουμε παικτες με αυτο τον τροπο...
- Dark Knight
Από αύριο θα αρχίσει πάλι το γνωστό ποίημα ότι όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στον επαναληπτικό με τη Ριέκα. Λες και και δεν έχουμε μπει εδώ και μερικές ενδομάδες στη νέα αγωνιστική περίοδο όπου πάντα κάποιο σημαντικό παιχνίδι θα έπεται του αμέσως προσεχούς. Χαζομάρες. Αλήθεια, γιατί όλοι στον οργανισμό ΠΑΟΚ θα ασχολούνται με τον αγώνα της Ριέκα; Η Γκοντσάρεβα, ο Γκαγκάτσης, ο Κυρ-Κυρ, το περίφημο scouting team και τόσοι άλλοι στα γραφεία, τι θα κάνουν δηλαδή; Γιόγκα; Διαλογισμό; Νηστεία από λάδι; Τάματα στα γύρω μοναστήρια; Ταρώ; Πασιέντζα; Τάβλι; Παιχνίδι με τις τάπες των βαρελιών;