ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από sourmenetes »

Obdulio έγραψε:
constadine έγραψε:Από paok24:

ΠΑΟΚ-Γιαννούλης μέχρι το 2023!

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του διεθνή μπακ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να συνεχίσει στη Νόριτς και έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη, σε περίπτωση που το καλοκαίρι δεν ολοκληρωθεί η πώληση του.
Οπως ενημερωθήκατε απο το PAOK24, ο διεθνής μπακ μετακομίζει στην Αγγλία, ως το καλοκαίρι αρχικά και εφόσον η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, Νόριτς, εξασφαλίσει την άνοδο της, τότε θα τον αγοράσει κιόλας.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αν το καλοκαίρι δεν τελειώσει η μεταγραφή του στη Νόριτς, αυτόματα ανανεώνεται μέχρι το 2023.

Είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο, για ένα deal που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον τρόπο που γίνεται..
Μπράβο σε Γιαννούλη και Ρέμπε.
Και φερευρα!!

Μην ξεχνιόμαστε!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Κροβινοβιτς στην Χαιντουκ.
Ή δεν διαθέτουμε φράγκο ή δε τον θέλαμε ποτέ ή μας έπαιξε μπινια η Ε.Ο της Πορτογαλίας σε συνεργασία με την εγχώρια.
Η ΑΕΚοποίηση συνεχίζεται.
Ήδη μου έστειλαν άρθρο του Κόλ(α)κα πόσο γαμάτος είναι ο Φερράρι.
Σε λίγο λογικά θα αρχίσουν και τα ρεπορταζ για τη νέα Τούμπα.

Πάντως επειδή σταμάτησε όντως ο Ιβάν να τα χώνει,καλό είναι να δούμε και τι γίνεται στην Ευρώπη, πολλές ομάδες έχουν πάει πάσο,το θέμα είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί το πάσο,το δικό μας και που πραγματικά οφείλεται αυτό.
Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι από εμάς ενοχλούνται κυρίως με τα προφανή ψέματα του επικοινωνιολόγου της ομάδας και όχι με το πάσο.
Από αυτό όμως το σημείο μέχρι το σημείο να είμαστε εριστικοί με τον Ιβάν,είναι μεγάλη η απόσταση που μερικοί απαίδευτοι την διέσχισαν με ταχύτητα φωτός.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω βλεπω τους φαγατε τους Δημητρακηδες διαχρονικα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Obdulio έγραψε:
constadine έγραψε:Από paok24:

ΠΑΟΚ-Γιαννούλης μέχρι το 2023!

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του διεθνή μπακ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να συνεχίσει στη Νόριτς και έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη, σε περίπτωση που το καλοκαίρι δεν ολοκληρωθεί η πώληση του.
Οπως ενημερωθήκατε απο το PAOK24, ο διεθνής μπακ μετακομίζει στην Αγγλία, ως το καλοκαίρι αρχικά και εφόσον η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, Νόριτς, εξασφαλίσει την άνοδο της, τότε θα τον αγοράσει κιόλας.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αν το καλοκαίρι δεν τελειώσει η μεταγραφή του στη Νόριτς, αυτόματα ανανεώνεται μέχρι το 2023.

Είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο, για ένα deal που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον τρόπο που γίνεται..
Μπράβο σε Γιαννούλη και Ρέμπε.
Και φερευρα!!

Μην ξεχνιόμαστε!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κυριως στον Αρχιστρατηγο οπως μετονομαστηκε πλεον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να κάνω μια ερώτηση γιατί εγώ μεγάλωσα και δεν θυμάμαι καλά.
Πείτε μεταγραφή που στοίχισε από 2 μύρια και πάνω και έκανε διαφορά στην ομάδα,έγινε σημείο αναφοράς αυτής.
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

vs40 έγραψε: Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη ξανά και ξανά (Ρ. Κόστα, κλπ). Θεωρώ αστείο ο ΠΑΟΚ, με τόσες αυξήσεις κεφαλαίου από τον Ιβάν, να έχει θέμα με το FFP.
Ας με διορθωσει καποιος -ισως κανω λαθος- αλλα τα λεφτα των αυξησεων μετοχικου κεφαλαιου δεν επιτρεπεται να περνανε ενα οριο, και αυτο ακριβως ειναι το FFP.

Σωστααυτα που λες για σπαταλες σε συμβολαια παικτων που δεν προσεφεραν αντιστοιχα, αλλα ας μην ξεχναμε οτι το κυριωτερο προβλημα ηταν οι συνεχεις αποκλεισμοι απο την Ευρωπη και η στερηση τηλεοπτικου συμβολαιου περισυ.
Τελος δε μπορω να βαλω το Βαρελα στο ιδιο καζανι με Λεβεκ πχ ,επειδη εξαργυρωσε την παρουσια του στο νταμπλ και πηρε ενα καλο συμβολαιο . Ο παικτης ακομη και ντεφορμε ειναι ενεργο μελος της ομαδας . Δεν υπερασπιζομαι Βαρελα, απλα ειδικα για τον συγκεκριμμενο δεν μπορω να τον βαλω σαν ζημια 6 εκ στις λογιστικες προσθαφαιρεσεις.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

obanebane έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση γιατί εγώ μεγάλωσα και δεν θυμάμαι καλά.
Πείτε μεταγραφή που στοίχισε από 2 μύρια και πάνω και έκανε διαφορά στην ομάδα,έγινε σημείο αναφοράς αυτής.
Πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ινγκασον και Πριγιο
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εχεις δικιο. Με εξαιρεση τον Πριγιοβιτς που εγω θυμομουν οτι τον πηραμε 1,9 εκ. αλλα το τρανσφερμαρκτ τον εχει 2,9, κανεις δεν μας βγηκε. Γενικα ουτε τα μεγαλα ποσα για μεταγραφες μας βγηκαν, ουτε τα μεγαλα συμβολαια. Εκει την πατησαμε. Καθε φορα που παμε να κανουμε το επομενο βημα, να παρουμε απο το πιο πανω ραφι, συνηθως κανουμε λαθος. Και αποδεικνυεται οτι μαλλον δεν εχουμε καλα μανατζεροκονε και καλο σκαουτινγκ
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Dimg4 έγραψε:Εγω βλεπω τους φαγατε τους Δημητρακηδες διαχρονικα
Η σειρά σου :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αφήστε θυμήθηκα.
Ζαμπα
Εσιτι
Ινγκασον
Τσολακ
Μουργκ
Αγκουστο

Έχουμε άλλες;
Δε νομίζω.
Ποσοστό 1 προς 6
17%
Γιατί λοιπόν να συνεχίσουμε αυτού του είδους τις αγορές και να μην πάμε σε παίχτες έμπειρους που μένουν ελεύθεροι,δίνοντας τα λεφτά στους ίδιους και όχι στις ομάδες τούς;
Αυτό είναι εύλογο ερώτημα;
Το θέμα είναι η ΠΑΕ δεν το βλέπει;
Γιατί συνεχίζει να το κάνει 2 χρόνια σερί;
Να μην γράψω για τις πιο φτηνές αγορές που δεν έχουν ακουμπήσει καν.
Τι στο πούτσο γίνεται,μπορείτε να μου απαντήσετε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

giliopoulos έγραψε:
Πριγιοβιτς

Ο Πριγιοβιτς αγοράστηκε με 1,5
renegade

Δημοσίευση από renegade »

2,9 πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και το κυπριακο πακετο Οκκας- Εγκωμιτης
απο τοτε εχουν να ακουστουν τα ριαλια στην Τουμπα :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”