Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Sera4 »

DimitrisS έγραψε:Σορρυ για το οφτοπικ.

Επειδη τον Πελκα τον εχουμε "φαει" λιγο.

Αν τον ψαξεις σαν να μην τον ξερεις οπως δηλαδη ψαχνουμε παικτες που ακογονται δεξια και αριστερα θα δεις εναν 22χρονο που στην πρωτη του γεματη χρονια σε καλο επιπεδο εκανε 9 γκολ και 7 ασσιστ.

Mετα θα τον ψαξεις στο youtube θα δεις αυτο ξερω γω.

[youtube]WahWVfaE5UU[/youtube]

Τι θα πεις;
ρε συ δημητρη τι να λεγαμε δηλαδη...αν σκαμπαζαμε λιγο απο το πρωταθλημα και ειχαμε εικονα θα λεγαμε την πικρη αληθεια...

αν δε σκαμπαζαμε θα λεγαμε οτι λεγαμε και για το γκολασα οταν ερχοταν σε εμας...και μετα απο 1-2 χρονια θα λεγαμε οτι λεμε και για τον γκολασα τωρα που ψαχνουμε να φυγει :twisted:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Sera4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Σορρυ για το οφτοπικ.

Επειδη τον Πελκα τον εχουμε "φαει" λιγο.

Αν τον ψαξεις σαν να μην τον ξερεις οπως δηλαδη ψαχνουμε παικτες που ακογονται δεξια και αριστερα θα δεις εναν 22χρονο που στην πρωτη του γεματη χρονια σε καλο επιπεδο εκανε 9 γκολ και 7 ασσιστ.

Mετα θα τον ψαξεις στο youtube θα δεις αυτο ξερω γω.

[youtube]WahWVfaE5UU[/youtube]

Τι θα πεις;
ρε συ δημητρη τι να λεγαμε δηλαδη...αν σκαμπαζαμε λιγο απο το πρωταθλημα και ειχαμε εικονα θα λεγαμε την πικρη αληθεια...

αν δε σκαμπαζαμε θα λεγαμε οτι λεγαμε και για το γκολασα οταν ερχοταν σε εμας...και μετα απο 1-2 χρονια θα λεγαμε οτι λεμε και για τον γκολασα τωρα που ψαχνουμε να φυγει :twisted:
Μα αυτο θελω να πω. Αν δεν εχεις πραγματικη εικονα και δεις νουμερα και βιντεο με ασσιστ και γκολ για τον Πελκα και για τον καθε Πελκα λεμε φερε την παικτουρα και αλλα τετοια.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

[youtube]ou-PISw-UpE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγω μετα απο αυτο το βιντεο του Πελκα δεν θελω αλλο δεκαρι!
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως να πουμε οτι μια ακριβη αγορα παιχτη δεν εχει κανει ο Ιβαν
δανεικοι,ελευθεροι ή κελεπουρια ερχονται
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DimitrisS έγραψε:Μα αυτο θελω να πω. Αν δεν εχεις πραγματικη εικονα και δεις νουμερα και βιντεο με ασσιστ και γκολ για τον Πελκα και για τον καθε Πελκα λεμε φερε την παικτουρα και αλλα τετοια.
ε καλα κλασσικα γινεται αυτο δημητρη μου δεν ειναι προνομιο των ΠΑΟΚτσηδων ή των ελληνων...

γι αυτο και υπαρχουν οι σκαουτερς του γιουτουμπ και οι σκαουτερς των ομαδων...αν οι μεν εκαναν τη δουλεια των δε τοτε καποιοι θα εβγαζαν λεφτα (γιουτουμπικοι) και καποιοι δε θα ειχαν δουλεια (οριτζιναλ) 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Φέρτε τον Τερέμι να κάνουμε Τερεμοσαλάτα...αντε πάω τώρα να μελετήσω τους αγώνες του γιούρο για κάνα τρίωρο, τα ξαναλέμε ονειροπόλοι φίλοι μου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα σοβαρά σας άρεσε το βίντεο του Πέλκα? Εγώ αν το έβλεπα σε για παίκτη που θέλουμε στον ΠΑΟΚ, θα έλεγα να πάει δανεικός να ψηθεί 2 χρονάκια σε άλλη ομάδα. Πάρα πολλές αδυναμίες φαίνονται ακόμη και από τα βίντεο. Ο Alibec ποιοτικός παίκτης, αλλά πολύ αργός. Αυτού του τύπου τις τρίπλες που κάνει εκεί δεν ξέρω αν θα τις κατάφερνε και σε εμάς. Παίζει με πονηριά πάντως, απλά είναι παίκτης που δε θα έδινα πάνω από 1 μύριο.

Για μένα το 10άρι που μπορεί να αλλάξει τη ιστορία μας είναι ο Στάντσιου, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Πάντως θα ήθελα η ομάδα να έβαζε στο ρεπερτόριό της και τις ακριβές επενδύσεις μετά από προσεκτικό σκάουτιγκ. Παίκτες που ναι μεν κοστίζουν πολλά σε transfer fees, αλλά όταν πουληθούν θα καλύψουν αυτό το ποσό. Το καλό με αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι μπορείς να κλείσεις τον παίκτη με 5ετή συμβόλαια. Του λες του μάνατζέρ ότι σκάω τόσα λεφτά για τη μεταγραφή, οπότε ή το δέχεσαι ή ακυρώνω τη μεταγραφή. Από τη στιγμή που δίνεις καλύτερες αμοιβές, το προβάζισμα το έχεις εσύ στη διαπραγμάτευση. Μετά δίνεις και του μάνατζερ ένα ποσό (ή ποσοστό μεταπώλησης 5%). Θα σου πει εκείνος ότι ο πελάτης μου θέλει να παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε 2-3 χρόνια. Εσύ τον διαβεβαιώνεις ότι τον θέλεις στην ομάδα για 3 έτη εφόσον θα θέλει να φύγει, και στα 26 του, που θα είναι ώριμος θα είναι το καλύτερο timing για την μεταγραφή του. Η ομάδα μας δεν επιθυμεί να πουλήσει παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, γιατί θα αποκομίσει τα μισά (ίσως και λιγότερα) και για αυτό επιμένουμε στο 5ετές.
Kostaras78

Δημοσίευση από Kostaras78 »

Παλαιολόγος έγραψε:παντως να πουμε οτι μια ακριβη αγορα παιχτη δεν εχει κανει ο Ιβαν
δανεικοι,ελευθεροι ή κελεπουρια ερχονται
Παιδιά ας μου εξηγεισει καπιος γιατι εμείς δεν μπορούμε να έχουμε παίχτες τον 7,8 εκκατομυρίων;
Υπάρχει κάποιος λόγος; Ο Ιβαν λέει οκ στις μεταγραφές, ετςι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

φέρτε τον Ιρανό βομβοφόρο να πέσουν τα τσιμέντα...κυριολεκτικά
Kostaras78

vs40 έγραψε:Τώρα σοβαρά σας άρεσε το βίντεο του Πέλκα? Εγώ αν το έβλεπα σε για παίκτη που θέλουμε στον ΠΑΟΚ, θα έλεγα να πάει δανεικός να ψηθεί 2 χρονάκια σε άλλη ομάδα. Πάρα πολλές αδυναμίες φαίνονται ακόμη και από τα βίντεο. Ο Alibec ποιοτικός παίκτης, αλλά πολύ αργός. Αυτού του τύπου τις τρίπλες που κάνει εκεί δεν ξέρω αν θα τις κατάφερνε και σε εμάς. Παίζει με πονηριά πάντως, απλά είναι παίκτης που δε θα έδινα πάνω από 1 μύριο.

Για μένα το 10άρι που μπορεί να αλλάξει τη ιστορία μας είναι ο Στάντσιου, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Πάντως θα ήθελα η ομάδα να έβαζε στο ρεπερτόριό της και τις ακριβές επενδύσεις μετά από προσεκτικό σκάουτιγκ. Παίκτες που ναι μεν κοστίζουν πολλά σε transfer fees, αλλά όταν πουληθούν θα καλύψουν αυτό το ποσό. Το καλό με αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι μπορείς να κλείσεις τον παίκτη με 5ετή συμβόλαια. Του λες του μάνατζέρ ότι σκάω τόσα λεφτά για τη μεταγραφή, οπότε ή το δέχεσαι ή ακυρώνω τη μεταγραφή. Από τη στιγμή που δίνεις καλύτερες αμοιβές, το προβάζισμα το έχεις εσύ στη διαπραγμάτευση. Μετά δίνεις και του μάνατζερ ένα ποσό (ή ποσοστό μεταπώλησης 5%). Θα σου πει εκείνος ότι ο πελάτης μου θέλει να παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε 2-3 χρόνια. Εσύ τον διαβεβαιώνεις ότι τον θέλεις στην ομάδα για 3 έτη εφόσον θα θέλει να φύγει, και στα 26 του, που θα είναι ώριμος θα είναι το καλύτερο timing για την μεταγραφή του. Η ομάδα μας δεν επιθυμεί να πουλήσει παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, γιατί θα αποκομίσει τα μισά (ίσως και λιγότερα) και για αυτό επιμένουμε στο 5ετές.
Ετςι δεν κάνανε στην ρωσσια και πήρανε Βραζιλιάνους με τον τόνο και αυτοί ο καθένας αξίζαμε από 7 μυρια!!
Kostaras78

vs40 έγραψε:Τώρα σοβαρά σας άρεσε το βίντεο του Πέλκα? Εγώ αν το έβλεπα σε για παίκτη που θέλουμε στον ΠΑΟΚ, θα έλεγα να πάει δανεικός να ψηθεί 2 χρονάκια σε άλλη ομάδα. Πάρα πολλές αδυναμίες φαίνονται ακόμη και από τα βίντεο. Ο Alibec ποιοτικός παίκτης, αλλά πολύ αργός. Αυτού του τύπου τις τρίπλες που κάνει εκεί δεν ξέρω αν θα τις κατάφερνε και σε εμάς. Παίζει με πονηριά πάντως, απλά είναι παίκτης που δε θα έδινα πάνω από 1 μύριο.

++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να κάνει ο Ιβάν καμιά βλακεία του, να φέρει έναν άλλον που γουστάρει, να έχεις θέμα με το ffp σαν τις τουρκικές και μετά θα τον βγάλετε μ@λακα...

Το μόνο πρόβλημα που δεν έχει ο ΠΑΟΚ, είναι τα λεφτά.
Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς τα όρια τα θέτει η mafia UEFA

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι είναι πιλοτε τελευταίο θυμα η φενερ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για αυτό επιτέλους, μια φορά πρέπει να πάμε δυνατά στην Ευρώπη και μετά με πωλήσεις και αγορές, θα γίνουν ωραία πράγματα.

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”