Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Athens »

το σεναριο να μεινει η ομαδα τελευταια στα πλει οφφς και να ξεκινησει πρωτη παλι προετοιμασια με βιασυνη στις μεταγραφικες επιλογες το χετε σκεφτει? και αυτο εξαιτιας του Τουντορ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και περσι ο τουντορ τελευταίους μας έβγαλε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Odi έγραψε:Λάθος η απομάκρυνση του (αν γίνει) για πολλούς λόγους.

Λάθος εσείς που τα βλέπετε όλα τέλεια και το πάτε σε άλλο επίπεδο.

Λάθος εσείς που βρίζετε και λοιδωρείτε.

Ανάμεσα στο "τέλειος" και στο "go village" δεν υπάρχει στάδιο;

συμφωνω απολυτα ειδικα στην τελευταια προταση
mbison

Δημοσίευση από mbison »

dimitris70 έγραψε:Μακάρι να παίρναμε Μπόλονι...
Κι εγω Μπολονι θελω, ειναι και ελευθερος.
Επειδη ομως Ρουμανος ειναι ιδιοτητα κ οχι εθνικοτητα, συμβολαιο εως τον Ιουνιο με δικαιωμα ανανεωσης μονο απο μας. Η' αυτοματη ανανεωση αν μας βγαλει 2ους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μα και αυτον τον βρίζαμε και έφυγε σαν αποτυχημένος
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Η συνταγη "αλλαγη προπονητη" ειναι χιλιοδοκιμασμενη στον ΠΑΟΚ και ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ
η συνταγη "κραταω τον προπονητη" δοκιμαστηκε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΠΕΤΥΧΕ
τι δεν καταλαβαινετε?

μην αναπαραγουμε τις λαλακιες των μμε
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Athens έγραψε:το σεναριο να μεινει η ομαδα τελευταια στα πλει οφφς και να ξεκινησει πρωτη παλι προετοιμασια με βιασυνη στις μεταγραφικες επιλογες το χετε σκεφτει? και αυτο εξαιτιας του Τουντορ?
Βεβαίως και το σκέφτηκα φίλε μου και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αποτυχημένος.Αλλά μπορούμε να τον κρίνουμε εκ των προτέρων και με βάση το χειρότερο σενάριο λόγω ενδείξεων;Δικιά μου γνώμη είναι να τον κρίνουμε με με βάση τι πραγματικά θα έχει καταφέρει σε μια ολοκληρωμένη αγωνιστική χρονιά
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

vasilis.A έγραψε:να σαι καλα συναδελφε...εχοντας την τυχη να μαι μονιμιος,μπορω να σου πω οτι παντα η δευτερη χρονια βγαινει με αυτοματο πιλοτο.Μια φορα ειχα την ιδια ταξη για 3 χρονια...τοτε καναμε παπαδες...μεχρι και πρωαθλημα πηραμε απο τον χοητρο... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

η επιλογη του επομενου προπονητη ειναι δυσκολη...γιατι ονειρευομαστε ανεφικτους στοχους...και οτι ειναι εφικτο δεν αρεσει σε ολους...και η ζωη θα κανει κυκλους...
α ρε μόνιμε!! καλή δύναμη και σε σένα :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

MANIAKOS έγραψε:Μα και αυτον τον βρίζαμε και έφυγε σαν αποτυχημένος
Όχι ακριβώς
Τον έφαγε ο Βρύζας πούστικα για να φέρει Δώνη
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πάλι το θέμα προπονητή καθώς ο συγκεκριμένος βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου.
Εχει αποτύχει μέχρι σήμερα και στους τρεις βασικούς άξονες: την εικόνα της ομάδας ως σύνολο, την διαχείριση κάθε παίκτη ατομικά (δηλ. να παίζει εκεί που πρέπει και όπως πρέπει σύμφωνα με τα παικτικά στοιχεία του) και την ατομική βελτίωση των παικτών.
Πιο πίσω, στα αποδυτήρια, δεν ξέρω τι γίνεται, οπωσδήποτε όμως το κλίμα δεν θα είναι καλό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.
Κανονικά με δηλώσεις του στυλ : δεν έχω άντρες στην ομάδα κλπ... θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί μόνος του εδώ και καιρό.
Η πορεία της ομάδας βρίσκει αναλογίες στα τελευταία έτη, όμως κάθε χρόνο τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα, αντι να βελτιώνονται.
Προσωπικά δεν συζητώ για τον Τούντορ. Δεν θεωρω ότι έχει να δώσει κάτι στον ΠΑΟΚ και είναι η μοναδική λανθασμένη επιλογή του Αρνεσεν, καθώς δεν παίρνεις έναν άπειρο προπονητή για να σου χτίσει ομάδα.
Είχε γραφτεί και στο παρελθόν (από τον καιρό του Στέφενς) ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλό επίπεδο και αυτό οι ξένοι από πιο "προηγμένα" πρωταθλήματα δεν μπορούν να το αντιληφθούν, όταν έρχονται και πριν το νοιώσουν στο πετσί τους. Ετσι σχεδιάζουν ομάδες μέτριων δυνατοτήτων νομίζοντας ότι αυτό αρκεί και τελικά την πατάνε παταγωδώς.
Δεν ξέρω εάν στην επιλογή Σαββίδη το καλοκαίρι για τον Τούντορ έπαιξε ρόλο το οικονομικό και όσο μέχρι σήμερα και εάν στήριζα προσωπικά τον Τούντορ, επειδή είναι προπονητής της ομάδας μου, νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε και η ομάδα είναι χειρότερη από ό,τι ήταν χωρίς να δείχνει σημεία (έστω) βελτίωσης.
Το βάρος πέφτει πάλι στον Σαββίδη και προσωπικά θα ρωτούσα ακόμα και τον Μπερμπάτοφ με την τόση εμπειρία ποιόν προπονητή εκτιμά για να φέρει εις πέρας το πλάνο.
Θα πρέπει όμως να εξετάσουμε και την δική μας συμπεριφορά ως οπαδών και όχι ως φιλάθλων.
Η δική μας ανεγκεφαλιά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, καθώς δημιουργεί θεούς και δαίμονες. Βέβαια οι οπαδοί, πάντα έτσι είμαστε, αλλά θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να συμπεριφερόμαστε καλύτερα όταν ασχολούμαστε με την ομάδα.
Ο Τούντορ φέτος απόλαυσε ένα μακρύ διάστημα ηρεμίας από εμάς και αυτό ήταν στα θετικά μας για φέτος σε σύγκριση με πέρυσι που από την αρχή αμφισβητήθηκε ο προπονητής, από μεγάλη μερίδα οπαδών.
Η ομάδα πέρυσι ήταν πρώτη με ελλειπέστατο ρόστερ και το γήπεδο ήταν μισοάδειο (έτσι παλικάρια ?).
Η ομάδα τρυπήθηκε και χτυπήθηκε αισχρά από το σύστημα (διαιτησίες που μοιάζουν με εφιάλτες, πρόταση από ΕΠΟ στην προπονητή για την εθνική ομάδα και πολλά άλλα ...).
Θεωρώ με την εμπειρία μου ότι η ομάδα είναι πιθανόν να "τρυπήθηκε" από το σύστημα, ακόμα και εκ των έσω ....
Και εμείς, ως οπαδοί, ή καλύτερα κάποιοι από εμάς δεν είμασταν πουθενά και μας έφταιγε ο προπονητής, ο γυμναστής, ο γιατρός και ο Σαλπιγγίδης (που του κόψαμε την μπάλα ...).
Πραγματικά γελοίοι και μοιραίοι για την ίδια την ομάδα μας.
Για μία ακόμα φορά θα το βουλώσω για το καλό της ομάδας μας. Ακόμα και εάν μείνει ο Τούντορ το στόμα μου θα το έχω ραμμένο και δεν θα βγάζω a priori άχρηστους τους παίκτες, ούτε θα φτιάχνω θεούς πριν τους δω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=5130

ξεκλειδωστε το ,να ξεχαρμανιασουν μερικοι εδω. :roll:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Συγγνώμη αλλα εγώ δεν είδα καμια διαφορα στο χθεσινό παιχνίδι μ αυτό που βλέπω όλη τη χρονια. Οποια ομάδα παίξει κλειστά και πίσω από το κέντρο ο ΠΑΟΚ θα της πάρει το κέντρο θα κάνει και κάποιες ευκαιρίες ότι έγινε στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή , αν μετά βάλουμε γκολ η αποφασίσει η αντίπαλη ομάδα να μας πιέσει ψιλά χάνουμε τα αυγά και τα πασχαλια. Νομίζω η μονη ομάδα που δε κατάφερε να μας πάρει το κέντρο έστω και ένα ημίχρονο φετος πρέπει να είναι η ΑΕΚ στη Τούμπα κι αυτό λόγο Δελα που προφανώς κατάλαβε τη βλακεία που έκανε σ εκείνο το παιχνίδι να παίξει τόσο κλειστά και χθες στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε κι αυτός ψιλά. Μέχρι και ο Πανθρακικός μονότερμα μας έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στη Τούμπα.

Πραγματικά έχω κουραστεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή να θέλω να φύγει ο προπονητής. Είχα πει φέτος ότι, ότι και να γίνει θέλω ο προπονητής να μείνει μέχρι το τέλος αλλα δε μπορώ να ακούω ότι το πλάνο του ΠΑΟΚ με Πανθρακικό Ατρόμητο Καλλονή είναι να βάζει ένα γκολ και μετά να κλίνετε πίσω για να χτυπήσει στη κόντρα. Ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να ήταν να μάθει να παίζει ποδόσφαιρο. Μπαίνουμε Φεβρουάριο και η ομάδα ακόμα δεν έχει μάθει να αντιμετωπίζει τη πίεση από ομάδες που παλεύουν να σωθούν. Και δε μιλάω για τα στημένα που είναι το πρώτο που πρέπει να δουλευτεί σε μια ομάδα.

Νομίζω είναι αργά για τον Tudor. Πλέον δε μπορεί να αλλάξει κάτι. Και πραγματικά το λέω με πολύ στεναχώρια...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Συνεδριάζει λέει η επιτροπή... Μόνο σε εμάς αυτά...
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Athens έγραψε:το κωλοδακτυλο αν ισχυει εχει ηδη καθυστερηση η απολυση του...
ο δημητρακης σουτ μας εκανε και τον ειχαμε στην μπουκα αιωνιως, αυτο δεν θα περασει ετσι αν ισχυει
αν δεν ισχυει η διοικηση πρεπει να το διαψευσει αμεσα!!
Το κωλοδακτυλο ηταν πολυ λαιτ αντιδραση στους καφρους που του εβριζαν τη χωρα του.fuck the croatia φωναζαν οι αγνοι αυτοι οπαδοι.Μπουκετα επρεπε να τους ριξει οχι κωλοδακτυλα
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

βρήκαμε έναν προπονητή που να κατέχει το άθλημα και τον φάγαμε και αυτόν, πραγματικά ότι νάναϊ.

ο τούντορ θα μπορούσε να κάνει ότι κάνει το 90% τον προπονητών, τσούκου τσούκου- σέντρα- και προσευχή για κεφαλια.
αυτός πήγε να χτίσει μια ομάδα που θα παίζει μπάλα , και το είδαμε όχι μονο χθες στο πρώτο ημίχρονο , αλλα σε παρα πόλους αγώνες που η ομάδα έπαιζε μπαλάρα , η μπάλα δεν σηκωνόταν ούτε για αστείο από το χορτάρι....

σαβίδη να ... και τα φράγκα σου και όλα. σήκω φύγε. και φέρτε ζαγοράκη να βάλει έναν προπονητή και να τον αφήσει να δουλέψει, καλύτερα να είναι άφραγκη η ομάδα αλλα αξιοπρεπής, παρα με φράγκα και να γελάει όλος ο πλανήτης με την πάρτι μας κάθε 6 μήνες αλλαγή προπονητή και παλι απο τιν αρχη .

φέρτε νέο προπονητή, και δώστε εντολή να βάλει το βούλγαρο συνεχόμενα 90 λεπτά σε καθε αγωνα, να γελάσει και ο ποιο πικραμένος, ούτε play off δεν θα βγούμε. βεβαια μετά θα σας φταίνε οι αμπαλοι συμπαίχτες του, και οι εργολαβοι οπαδοι θα τους σπανε τα αμαξια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”