Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Αυτή ήταν με το πρωινό. Πάντα καφές μετά το φαγητό. Και πάτερ τα καρότα μου είναι έτοιμα για φάγωμα. Άργησα φέτος να τα βάλω αλλά άξιζε τελικά!
Τα δικα μου αργουν,σειρα εχουν τα μαρουλακια
τα οποια με χιλια ζορια γλυτωσα απο την πολλη ζεστη.
τα οποια με χιλια ζορια γλυτωσα απο την πολλη ζεστη.
- Lacedaemonian
Καλημερες(η μαλλον καλησπερες)Μαυρο Χιονι έγραψε:Όχι, είναι μια συνταγή παξιμαδιων που σερβίρονται με τον καφέ ή με vin santo. Μη με ρωτάς τι είναι αυτό,δε ξέρω. Αυτό στον κάπελα εκ Αλβιωνας. Πάντως από γεύση είναι γαμαουα. Τα έχω λιώσει, λαιμαι!
Vin Santo(vino Santorini)κρασί γλυκό απ τη Σαντορίνη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλησπέρα στην παρέα...
Μόλις ήπια το καφεδάκι μου,έχοντας πολυ καλή διάθεση παρα τον αέρα που δν μας αφήνει να πάμε παραλία και παρα την στέρηση του τσιγάρου...
Θα ειμαι καλύτερα αν πάρουμε κι έναν φορ...
Μόλις ήπια το καφεδάκι μου,έχοντας πολυ καλή διάθεση παρα τον αέρα που δν μας αφήνει να πάμε παραλία και παρα την στέρηση του τσιγάρου...
Θα ειμαι καλύτερα αν πάρουμε κι έναν φορ...
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καλός κι ο καφενές αλλά μιας και μεσημέριασε και τελειώσανε οι καφέδες πάω στο σούπερ να πάρω κάνα δυο κουτιά ποπ κορν να υπάρχουν...
Βλέπετε το Σ/Κ προσφέρεται ανέκαθεν για σινεμά και θέατρο!!
Καλός κι ο καφενές αλλά μιας και μεσημέριασε και τελειώσανε οι καφέδες πάω στο σούπερ να πάρω κάνα δυο κουτιά ποπ κορν να υπάρχουν...
Βλέπετε το Σ/Κ προσφέρεται ανέκαθεν για σινεμά και θέατρο!!
Μη δίνετε σημασία σε αυτό το ποστ. Απλά θέλω να δω πως φαίνεται η υπογραφή μου. Πρώτη φορά που βάζω υπογραφή

- potamda
- Bet Guru 2023
Εγώ πάντως κιθαρίστα ψάρωσα... μετά τις τελευταίες συζητήσεις λέω θα είναι καμιά καινούρια εφαρμογή των μοντς και θα βγαίνει υποχρεωτικά σε όλους.
ωραία φαίνεται πάντως!

ωραία φαίνεται πάντως!

Κιθαρίστα γραψε κ ηλικία για να είσαι φουλ καλυμμένος γιατί κάποιοι έχουν θέμα και με αυτό
Κιθαρίστα, μια χαρά φαίνεται η "υπογραφή" σου αδερφέ...Guitarman έγραψε:Μη δίνετε σημασία σε αυτό το ποστ. Απλά θέλω να δω πως φαίνεται η υπογραφή μου. Πρώτη φορά που βάζω υπογραφή![]()
Προσωπικά (το έγραψα και σε άλλο topic) θα προτιμούσα βέβαια οι μέσοι όροι σου να είναι ανεβασμένοι, όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο λόγω των 5,5 χρόνων πλήρους αποχής σου από το γράψιμο εδώ μέσα, μιας και εκτιμώ ότι οι σολιές της κιθάρας σου είναι θετικότατο να "χαϊδεύουν" τα αφτιά μας μέσα στο forum περισσότερο!!!!
Εξ άλλου δείχνεις πάρα πολύ καλός-θετικός και στα ντουέτα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε συ κιθαρίστα γράψε την υπογραφή σου να τη δούμε και μεις οι ταπαταλκαιοι. Σε μένα δε φαίνεται
- teo4giannitsa