Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Kranatos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Kranatos »

sourmenetes έγραψε:
Kranatos έγραψε:Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ο ΠΑΟΚ για το βλαχάκι και ίσως γίνει προσπάθεια να πειστούμε ότι τα πρωτοσέλιδα (που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από την παε ΠΑΟΚ όπως τόσα και τόσα ονόματα φέτος) με το παιδάκι πρώτη μούρη και λεζάντες "αγκαλιά με Φορτούνη" και λοιπά γραφικά, ήταν στη φαντασία μας.
Δηλαδη οποιον παιχτη μπορει να θελεις τον παιρνεις κιολας???
Ο μαλεζας ποσα πρωτοσελιδα επαιξε???Ειχε προταση???
Όχι όποιον παίχτη.
Αλλά παίχτες του βεληνεκούς του Φορτούνη αν θέλω να λέω ότι είμαι μεγάλη ομάδα, τους σφυράω και έρχονται.
Κι αν δω ότι κάνει τον δύσκολο για πάνω από μια βδομάδα, του ανακοινώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον για την περίπτωσή του καθιστώντας παράλληλα σαφές σε κάθε ενδιαφερόμενο (αρδ-εφημερίδες-σάιτ) ότι το θέμα με τον συγκεκριμένο έχει λήξει και αν θέλει να διαφημιστεί να βρει αλλού κορόιδα.
Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες δερβίση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

buffos έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν πηραμε τον Φορτουνη και παλι γιναν ολοι αχρηστοι. Η απολυτη ισοπεδωση.
Είπε κανεις ποτέ οτι δεν είναι?

Τα γραπτά μένουν... Όλοι αυτοί που ζείτε στον κόσμο σας... οταν θα κράζετε για τα απανωτά κλαρίνα, αυτά τα ποστ θα κάνω quote....
Άκου buffos όταν θα κάνουμε κλαρίνα θα κλαίμε όντως γιατί θα μας πονάει το ότι η ομάδα που αγαπάμε θα χάνει. Οι ΠΑΟΚτσήδες όμως ανέκαθεν ξεχωρίζαμε για την τρέλλα και την λατρεία στην ομάδα μας, άσχετα αν δεν παίρναμε πρωταθλήματα, ούτε βγαίναμε Τσ.Λ. όπως λέει και το σύνθημα. Εσύ που προεξοφλάς τα κλαρίνα μας και θα μας τα ποστάρεις για να καταλάβουμε ότι είσαι και ευφυής τι θέλεις να μας πεις δηλαδή;
Βαρέθηκα να διαβάζω γκρίνιες και το εγώ σας ταλεγα.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο χοντρός μπαίνει σφήνα σε όλους τους μεταγραφικούς στόχους μας; Χάσαμε τίποτε που δεν πήραμε Ολατάν ή Ντε Βιτσέντι; Ο ίδιος πιθανόν χάλασε και τη μεταγραφή του Μολό. Έχει διασυνδέσεις γι' αυτό είναι εκεί που βρίσκεται. Άλλωστε και ο Πλατινί κολλητός του είναι και χάρη σ' αυτόν έχει καλές διαιτησίες στην Ευρώπη κι εμείς κάκιστες.
Τι δεν καταλαβαίνεις και τι προσπαθείς να πετύχεις (εσύ και όλοι οι άλλοι) με την γκρίνια;
Στα τέτοια μου που δεν έρχεται ο Φορτούνης, το είχα γράψει και πριν ότι δεν τον θέλω. Για μένα ΔΕΝ είναΙ επικοιωνιακή ήττα. Θα ήταν αν ο Βιερι γύριζε στον θρήνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τα αρδ πάντως ξεκίνησαν με τα ανάλογα πρωτοσέλιδα ... --> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 35239.html

""" Άλλη μία ελληνική προσθήκη για τον Ολυμπιακό! Και τι προσθήκη! Με τη σφραγίδα της Εθνικής Ελλάδας! Ο Κώστας Φορτούνης, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, αναμένεται αύριο Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει. Όχι στον ΠΑΟΚ όπως κάποιοι περίμεναν και έλπιζαν, αλλά στους πρωταθλητές!...""" :lol:
Θα δείτε σε λίγο και εκατοντάδες χλευαστικά σχόλια από γάβρους και όχι μόνο!!
Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας!!!

ΠΟΛΥ ασχοληθήκαμε με τον άμπαλο μάγκες!! Στα παπάρια μας που πήγε! Και όπως έβαλε και μια πολύ ωραία φώτο ένας αδερφός από πάνω, την ξαναβάζω και γω...
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 18:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τον Φορτουνη περιμεναμε για να μαθαμε την ελεεινη προπαγανδα τους;
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Unpsofable78 έγραψε:
buffos έγραψε:
nothu έγραψε:Δεν πηραμε τον Φορτουνη και παλι γιναν ολοι αχρηστοι. Η απολυτη ισοπεδωση.
Είπε κανεις ποτέ οτι δεν είναι?

Τα γραπτά μένουν... Όλοι αυτοί που ζείτε στον κόσμο σας... οταν θα κράζετε για τα απανωτά κλαρίνα, αυτά τα ποστ θα κάνω quote....
Αδερφε μπαφος η μπουφος το νικ σου?Περισσοτερο σου παει το μπουφος παντως χωρις παρεξηγηση ;)
Μπούφος. Καμιά παρεξήγηση. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει και σε διαβεβαιώνω οτι καταλαβαίνω περισσότερα από οσα μπορείς να φανταστείς.
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

aisiodoxe να αγιασει το στομα σου!!!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

hasio_john έγραψε:Τα αρδ πάντως ξεκίνησαν με τα ανάλογα πρωτοσέλιδα ... --> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 35239.html

""" Άλλη μία ελληνική προσθήκη για τον Ολυμπιακό! Και τι προσθήκη! Με τη σφραγίδα της Εθνικής Ελλάδας! Ο Κώστας Φορτούνης, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, αναμένεται αύριο Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει. Όχι στον ΠΑΟΚ όπως κάποιοι περίμεναν και έλπιζαν, αλλά στους πρωταθλητές!...""" :lol:
Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας!!
ακριβως αυτο λεμε

αλλα καποιοι επιμενουν οτι ΠΑΛΙ δεν εγινε τιποτα ηττα? ποια ηττα σε λενε
σε λιγο θα μας πουν και ποντικια

εδω κολλαει ο νικολας
ρε τον φουκαρα...
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

Θα σου απαντήσω ειλικρινά τον Γκαζαριάν μόνο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τον είχα δει και θυμάμαι κιόλας τον σπικερ να λέει ότι είναι ο ποίο ελπιδοφόρος της εκείνης ομάδας
Όσο αναφορά τον Γκολάσα ναι τον έχω δει στα ελάχιστα ματσ που έπαιξε βασικός. Τον έχω δει διότι τς ελεύθερες μου ώρες λεω κανά σημείο σε έναν φίλο μου στο στοίχημα(εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο τζογος) όταν δεν βρίσκω σημεία στα μεγάλα πρωταθλήματα βλέπω-ενημερώνομαι για τα μικρά πρωταθλήματα και παρακολουθώ παίκτες σαν χόμπι όπως επίσης έχω τρέλα με το manager γι 'αυτό το λόγο έχω άποψη για Γκολάσα και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι απλά ένας φιλότιμος παίκτης και στον γαύρο ούτε για πλάκα δεν θα τον υπολόγιζαν στα πλάνα τους(όπως κάνουν με τον Γκαζαριάν που απλά είναι ένα χατίρι)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

aisiodoksos έγραψε:εμενα στα παπακια μου αν πηραμε η δεν πηραμε τον φορτουνη οι μεχρι τωρα μεταγραφες με καλυπτουν απολυτα και αν ειναι δυνατον να κανουμε 1-2 ακομα και ας παιξουν τα μικρα μεσα και οτι θεση βγουμε.. και δεν καταλαβαινω οτι εχουμε μεγαλομετοχο αρα πρεπει να σκορπαμε τα λεφτα δεξια και αριστερα...οχι προσεγμενες μεταγραφες οπως εγιναν μεχρι τωρα και κανα δυο ακομα και το μαιο θα ειμαστε καλα..αλλα ακομα και να μην ειμαστε καλα προσοχη σε ολους...ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧ (για φορτουνηδες ουτε λογος) ... στηριξη , υπομονη και περιμενετε να δουμε ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του φορτουνη..αν σε 5 μερες ανακοινωσουμε νατχο τοτε τι θα πειτε ολοι εσεις που κραζατε? οτι ο νατχο ειναι παλτο πχ και για αυτο ηρθε? οκ ο φορτουνης μας εριξε χυλοπιτα (μπορει και οχι και πολυ απλα οντως να μη θελαμε να παιξουμε και αλλο τους μακακες) αλλα δεν ηρθε η συντελεια..νομιζω ουτε καν οι γαυροι δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν επικοινωνιακα..οι ιδιοι λεγανε σιγα τον παικτη.. ομαδα που βγαινει 20 κατι χρονια μονιμα πρωταθλητρια και εχει ολα τα εσοδα του κοσμου και περνει ελευθερους τον αμπινταλ ο οποιος οσο μεγαλος παικτης και να ηταν πλεον δεν μετα τα προβλημα του (μακαρι να μπορει ο ανθρωπος γιατι ειναι κριμα και ας ειναι πλεον στον gay) , τον εμπανττατελακξαπλ (τον πως τον λενε) , τον γκαζαριαν , τον κασαμι και παει για μπογιαν νομιζω? ωραια απο οοοοοοοοοολους αυτους αξιζει να ασχοληθουμε με κασαμι ΜΟΝΟ...αντε γιατι μονο τα δικα μας ειναι στραβα...ας ειχαμε καθε χρονο 30εκ απο το τσουλου και καμια 30αρια απο πωλησεις και ας εδινε ο ιβαν 2εκ με το ζορι για μεταγραφες και θα βλεπατε τι γινοταν..ο Ιβαν εχει βαλει μπολικο χρημα μεχρι τωρα και φετος θελουν να κανουν ενα προτζεκτ αλα βαζελο..εγω προσωπικα στηριζω την ομαδα ειτε εχει τον ποζογλου , ειτε τον μακ , ειτε τον παμπλο , ειτε τον βιειρι ... μιρλα και μιρλα και μιρλα , μονο αυτο ξερουμε να κανουμε... ΑΣ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ..ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...σορρυ αν κουρασα
Πολυ σωστή προσέγγιση .....αλλα τα ΛΕΦΤΑ που έβαλε ο Ιβαν τα ειδες ; Εγω δεν είδα τιποτε αν δεν δώ δεν πιστεύω .....τωρα θα με πεις πως δεν διαμαρτύρετε κανένας για χρωστούμενα δεν εχουμε καμμια προσφυγή κλπ. ; Τα κρύβουν οι ΑΡΔ μωρε τι Ιβαν τι προηγούμενοι εδω μεχρι και ο κουμπάρος του μπατατουδη που εχει ενα δοξασμένο όνομα αποθεωσε μπάτμαν και έκραξε Σαββιδη τι να πεις :):):):)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε: Και ο μαλεζας επαιξε ως πρωτοσελιδο ενα μηνα...Ειχε καμοια προταση??δηλαδη μου λες οτι ο μαλεζας εγινε σηριαλ οπως ο φορτουνης? οκ ακουγεσαι
ο αδελφος μιλησε οτι επαιζε απο τον απριλιο.
Η παε οταν ειπε οτι ενδιαφερεται για μολο και δεν ηρθε δεν εκτεθηκε???και εκει μπορεις να πεις οτι εχει καποιο μεριδιο ευθυνης αλλα το θετικο γι αυτην ειναι οτι δεν εγινε σηριαλ ενα μηνα ΄΄σημερα ερχετε ο μολο,αυριο ερχετε ο μολλο΄΄.
Γιατι να βγει να πει το ιδιο και για φορτουνη???μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι τον τελευταιο μηνα καθε μερα εχει 50 αρθρα για τον φορτουνη?ειχε γινει το σηριαλ του καλοκαιριου,υπαρχει περιπτωση να μην υπηρχε ενδιαφερον?

Επισης εσυ βγηκες και ειπες οτι δεν πρεπει να παιζουν παιχνιδια στην πλατη μας..Δε θεωρεις οτι ο φορτουνης παιζει παιχνιδι???Αρα παλι λαθος επραξε η παε???τα παιχνιδια τα κοβεις στο ξεκινημα και οχι μετα απο 2 μηνες μολις εμαθες οτι ο παικτης εκλεισε στον γαυρο
Επισης τα ιδια θα ελεγες και για τον μαρτενς που οπως σου ειπα προχθες μας τα γυρνας.Αμα τον διωχνανε θα ελεγες αλλα.Παντα η παε θα ειναι κακη οτι και αν κανει.Αν εφευγαν οι μαντουρο μαρτενς θα μιλαγες για την αρρωστη παε ναι ή ου???αν και δεν εχει καμια σχεση με το θεμα φορτουνη θα σου απαντησω γιατι βρηκες πατημα πανω σε κατι που ειπα και προσπαθεις να μου χρεωσεις πραγματα.εχουμε και λεμε λοιπον.
τον μαρτενς τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση πριν ερθει στον ΠΑΟΚ.οταν ομως ηρθε στην ομαδα ειχε την ατυχια να εχει καποιους μικροτραυματισμους και να μην προλαβει να αποδωσει επι στεφενς.επιτα η ομαδα εγινε ρδελομπου ,αποχωρησε ο προπονητης και δεν καταφερε να δειξει τιποτα απο το ταλεντο του.κατι που πιστευα οτι θα το κανει φετος. δυστυχως μεχρι τωρα στα εως τωρα φιλικα δεν εχει δειξει επουδενι τον παλιο καλο του εαυτο. μπορει σε εναν μηνα που θα εχουν ξεπιαστει τα ποδια το παιδι να πεταει.
οσο για την επιθυμια μου που εξεφρασα να μπορουσαμε να απαλαγουμε απο το συμβολαιο του και να παιρναμε τον βερδου,ηταν περισσοτερο λογο της ευκαιριας να ειναι ελευθερος ενας παικτης οπως ο βερδου.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Εγω με τη σειρα μου να ευχηθω στο παιδι κακη συνεχεια και οτι χειροτερο στην καριερα του...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

eorptol έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:εμενα στα παπακια μου αν πηραμε η δεν πηραμε τον φορτουνη οι μεχρι τωρα μεταγραφες με καλυπτουν απολυτα και αν ειναι δυνατον να κανουμε 1-2 ακομα και ας παιξουν τα μικρα μεσα και οτι θεση βγουμε.. και δεν καταλαβαινω οτι εχουμε μεγαλομετοχο αρα πρεπει να σκορπαμε τα λεφτα δεξια και αριστερα...οχι προσεγμενες μεταγραφες οπως εγιναν μεχρι τωρα και κανα δυο ακομα και το μαιο θα ειμαστε καλα..αλλα ακομα και να μην ειμαστε καλα προσοχη σε ολους...ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧ (για φορτουνηδες ουτε λογος) ... στηριξη , υπομονη και περιμενετε να δουμε ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του φορτουνη..αν σε 5 μερες ανακοινωσουμε νατχο τοτε τι θα πειτε ολοι εσεις που κραζατε? οτι ο νατχο ειναι παλτο πχ και για αυτο ηρθε? οκ ο φορτουνης μας εριξε χυλοπιτα (μπορει και οχι και πολυ απλα οντως να μη θελαμε να παιξουμε και αλλο τους μακακες) αλλα δεν ηρθε η συντελεια..νομιζω ουτε καν οι γαυροι δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν επικοινωνιακα..οι ιδιοι λεγανε σιγα τον παικτη.. ομαδα που βγαινει 20 κατι χρονια μονιμα πρωταθλητρια και εχει ολα τα εσοδα του κοσμου και περνει ελευθερους τον αμπινταλ ο οποιος οσο μεγαλος παικτης και να ηταν πλεον δεν μετα τα προβλημα του (μακαρι να μπορει ο ανθρωπος γιατι ειναι κριμα και ας ειναι πλεον στον gay) , τον εμπανττατελακξαπλ (τον πως τον λενε) , τον γκαζαριαν , τον κασαμι και παει για μπογιαν νομιζω? ωραια απο οοοοοοοοοολους αυτους αξιζει να ασχοληθουμε με κασαμι ΜΟΝΟ...αντε γιατι μονο τα δικα μας ειναι στραβα...ας ειχαμε καθε χρονο 30εκ απο το τσουλου και καμια 30αρια απο πωλησεις και ας εδινε ο ιβαν 2εκ με το ζορι για μεταγραφες και θα βλεπατε τι γινοταν..ο Ιβαν εχει βαλει μπολικο χρημα μεχρι τωρα και φετος θελουν να κανουν ενα προτζεκτ αλα βαζελο..εγω προσωπικα στηριζω την ομαδα ειτε εχει τον ποζογλου , ειτε τον μακ , ειτε τον παμπλο , ειτε τον βιειρι ... μιρλα και μιρλα και μιρλα , μονο αυτο ξερουμε να κανουμε... ΑΣ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ..ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...σορρυ αν κουρασα
Πολυ σωστή προσέγγιση .....αλλα τα ΛΕΦΤΑ που έβαλε ο Ιβαν τα ειδες ; Εγω δεν είδα τιποτε αν δεν δώ δεν πιστεύω .....τωρα θα με πεις πως δεν διαμαρτύρετε κανένας για χρωστούμενα δεν εχουμε καμμια προσφυγή κλπ. ; Τα κρύβουν οι ΑΡΔ μωρε τι Ιβαν τι προηγούμενοι εδω μεχρι και ο κουμπάρος του μπατατουδη που εχει ενα δοξασμένο όνομα αποθεωσε μπάτμαν και έκραξε Σαββιδη τι να πεις :):):):)
οπως παντα 3 λαλουν και 2 χορευουν
εκτος θεματος
και ενα γρηγορο λιβανισμα στο εκαστοτε αφεντικο της παε
black death

Δημοσίευση από black death »

marley 4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Τα αρδ πάντως ξεκίνησαν με τα ανάλογα πρωτοσέλιδα ... --> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 35239.html

Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας!!
ακριβως αυτο λεμε

αλλα καποιοι επιμενουν οτι ΠΑΛΙ δεν εγινε τιποτα ηττα? ποια ηττα σε λενε
σε λιγο θα μας πουν και ποντικια

εδω κολλαει ο νικολας
ρε τον φουκαρα...
Η ήττα ξεκινάει απ' το ότι έχουν 15 σάιτ και εφημερίδες δικά τους, να παίζουν ειδήσεις κατά παραγγελία, και ...ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ να σου βάζουν πρώτο θέμα τη μεταγραφή Φορτούνη στο γαύρο.
Εμείς τι έχουμε; Θα έλεγα τώρα αλλά άσε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

μακαρι να βγω ψευτης αλλα με αυτη τν ομαδα που εχουμε θα παλευουμε για 4 θεση φετος.

που παμε ρε με αυτους τους παιχτες με κ-20 ειμαστε πλακα κανουμε
δεν λεω μπορει να ειναι παιχταραδες μικροι αλλα ολες οι μεγαλες ομαδες καθε χρονο βγαζουν εναν το πολυ 2 αυτο που παει να γινει να παιζουν σε μια ομαδα 6 μικροι ειναι για γελια
ακομη ποτε μα ποτε δεν εγινε καποιος μικρος παιχταρας αν δεν ειχε διπλα του ειναι παιχταρα απο ποιον θα μαθουν οι ποποβιτς,ποζαντζιδης απο τν σαλπι η τον μακ
ο σαββιδης απο ποιον απο τον τζιολη η τον κατσε πφφφφφφφφφφφφ τεσπα με ενδακαδα του στυλ
γλυκος,τζαβελλας,βιτορ,κιτσιου,ρατ,κατσε,τζιολη,γκολασα,μακ,κλαους,σαλπι ουτε πλει οφ δεν βγαινεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”