Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Καποιοι φιλοι μου φαινεται δεν θελουν να καταλαβουν το μεγεθος της φαπας των πλει οφ.Μετα απο χρονια και χρονια στα οποια εχουμε περασει τα μυρια οσα,κατακτησαμε ΔΙΚΑΙΩΣ, εστω και με μετρια αποδοση ενα κυπελο και ξεσηκωθηκε το συμπαν.Κλεφτες,λαμογια,πολιτικαντιδες,γραφικοι της τηλεορασης και του ραδιοφωνου ξεσπαθωσαν κατα της ομαδας,του λαου της,του ιδιοκτητη της, αλλα ΚΑΙ του προπονητη της.Αναυδοι εμεις παρακολουθουσαμε γυρω μας το θεατρο του παραλογου,ειτε σιωπωντας,ειτε αντιδρωντας σοκαρισμενοι απο το πρωταφανως εχθρικο περιβαλλον.Εμεις ειδικα οι Αθηναιοι,λογω του περιβαλλοντος στο οποιο ζουμε,φαγαμε πρωτοφανες μπουλινγκ απο τον καθε γραφικο και φτασαμε να αποφευγουμε κοινωνικες επαφες.Η γυναικα μου, για να το ελαφρυνω, εφτασε να μην με αφηνει να παω στα παιδικα παρτυ των συμμαθητων των παιδιων μου, γιατι λιγο χρειαστηκε να πιαστω στα χερια με τον καθε λαλακα και μεσα σε ολα αυτα, αυτο στο οποιο ελπιζαμε ηταν η απαντηση μεσα στο γηπεδο,να κλεισουμε στοματα,να ριξουμε σφαλιαρες και να τους βουλιαξουμε στον βουρκο μεσα στον οποιο προσπαθουσαν να μας συρουν.Η πρωτη θεση στα φετινα πλει οφ εμοιαζε πιο σημαντικη στα ματια πολλων και απο κατακτηση πρωταθληματος, γιατι θα σηματοδοτουσε μια νεα εποχη και εμεις παρουσιασαμε το χειροτερο προσωπο της ομαδας εδω και πολλα πολλα χρονια.Ολο αυτο δεν γινεται να μην το φορτωθει καποιος,δεν γινεται να αφησουμε να σερνεται πως η ομαδα ειναι μετρια και πως ο καθε μανταλος,χουλτ,κλωναριδης,γιοχανσον ειναι καλυτερος απο παικτες που κοστισαν εκατομμυρια,καποιος πρεπει ΓΕΝΝΑΙΑ να παρει την ευθηνη για την εικονα που παρουσιασαμε και για το τι ακουμε και διαβαζουμε παλυ σημερα αριστερα και δεξια.
- ΑποστόληςΑ
Εσύ ως τι μιλάς;gkaletsi έγραψε:Απλά όταν τελειώσετε, κάντε μας την χάρη και κλείστε την πόρτα πίσω σας.
Μην ξαναγυρίσετε.
Μια χαρά είμαστε και χωρίς εσάς.
Εσύ αποφασίζεις ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο φόρουμ; Για συμμαζέψου!
Ακριβώς.joshua έγραψε:Καποιοι φιλοι μου φαινεται δεν θελουν να καταλαβουν το μεγεθος της φαπας των πλει οφ.Μετα απο χρονια και χρονια στα οποια εχουμε περασει τα μυρια οσα,κατακτησαμε ΔΙΚΑΙΩΣ, εστω και με μετρια αποδοση ενα κυπελο και ξεσηκωθηκε το συμπαν.Κλεφτες,λαμογια,πολιτικαντιδες,γραφικοι της τηλεορασης και του ραδιοφωνου ξεσπαθωσαν κατα της ομαδας,του λαου της,του ιδιοκτητη της, αλλα ΚΑΙ του προπονητη της.Αναυδοι εμεις παρακολουθουσαμε γυρω μας το θεατρο του παραλογου,ειτε σιωπωντας,ειτε αντιδρωντας σοκαρισμενοι απο το πρωταφανως εχθρικο περιβαλλον.Εμεις ειδικα οι Αθηναιοι,λογω του περιβαλλοντος στο οποιο ζουμε,φαγαμε πρωτοφανες μπουλινγκ απο τον καθε γραφικο και φτασαμε να αποφευγουμε κοινωνικες επαφες.Η γυναικα μου, για να το ελαφρυνω, εφτασε να μην με αφηνει να παω στα παιδικα παρτυ των συμμαθητων των παιδιων μου, γιατι λιγο χρειαστηκε να πιαστω στα χερια με τον καθε λαλακα και μεσα σε ολα αυτα, αυτο στο οποιο ελπιζαμε ηταν η απαντηση μεσα στο γηπεδο,να κλεισουμε στοματα,να ριξουμε σφαλιαρες και να τους βουλιαξουμε στον βουρκο μεσα στον οποιο προσπαθουσαν να μας συρουν.Η πρωτη θεση στα φετινα πλει οφ εμοιαζε πιο σημαντικη στα ματια πολλων και απο κατακτηση πρωταθληματος, γιατι θα σηματοδοτουσε μια νεα εποχη και εμεις παρουσιασαμε το χειροτερο προσωπο της ομαδας εδω και πολλα πολλα χρονια.Ολο αυτο δεν γινεται να μην το φορτωθει καποιος,δεν γινεται να αφησουμε να σερνεται πως η ομαδα ειναι μετρια και πως ο καθε μανταλος,χουλτ,κλωναριδης,γιοχανσον ειναι καλυτερος απο παικτες που κοστισαν εκατομμυρια,καποιος πρεπει ΓΕΝΝΑΙΑ να παρει την ευθηνη για την εικονα που παρουσιασαμε και για το τι ακουμε και διαβαζουμε παλυ σημερα αριστερα και δεξια.
αλλά όταν βλέπεις ΠΑΟΚτσήδες που λένε εντάξει μωρέ μπορεί και καλύτερα να είναι γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα πηγαίναμε ομίλους καταλαβαίνεις ότι θέλει πολύ δουλεία για να αποκτήσει νοοτροπία μεγάλης ομάδας εκτός από την ομάδα και ο ίδιος οπαδός του ΠΑΟΚ. Έχουμε βαφτίσει τις απαιτήσεις γκρίνια και αυτό θα μας γυρνάει μπούμερανγκ.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς αυτό. Με τρελλαίνει να βλέπω να μην μπορεί η μπάλλα να προωθηθεί σωστά και να κάνει γιόμες ο Crespo. Αυτά ούτε στον Αστέρα Ραχούλας δεν γίνονται.joshua έγραψε:6 παιχνιδια ρε Βλανταν δεν βγαλαμε μια σωστη επιθεση,μια σωστη μεταφορα μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεσε απεναναντι σε ομαδες με λιγοτερο ταλεντο που απλα πρεσαραν σωστα.
επίσης τζοσούα και εγώ αθήνα μένω στο ασπρόμαυρο μαρούσι. τέτοιο μίσος, τέτοια χολή δεν έχω ξαναδει ποτέ των ποτών. ούτε τα σκουλήκια και οι γριές στην θεσσαλονίκη. να βλέπεις χανούμια, αγκαλιά κυριολεκτικά με βάζελους και γαύρους να ξεφωνίζουν ΠΑΟΚ μέρα νύχτα.
και οι παίχτες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τα 3α της βαζέλας να τους βουλώσουν.
- PaokPatraG4
Μην τρελενομαστε αδέρφια....Αυτό θελουν τα νιαμου να επιστρέψουμε στην εσωστρέφεια και να μας διαλύσουν οποίο καλό κλίμα υπήρχε μετά τις κατακτήσεις τίτλων φέτος....Η αποτυχία των πλευ οφ είναι αποτυχια του Βλανταν αλλά εάν τον διώξει ο Ιβάν τώρα η θα πρέπει να υπάρχει έτοιμος κλεισμένος κάποιος άλλος η αλλιώς πάει στραφι ότι σχεδιασμός υπήρχε υπάρχει ή θα υπάρξει....Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή πρέπει να στηριχτεί ο Βλανταν με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ....Φερε 5 παιχταραδες ανέβασε το επίπεδο και γ...σε τους τα πρεκια...Παιχταραδες όμως όχι από το πανέρι....
Πίκρα μεγάλη νοιώθω. Δεν έγραψα τίποτα χθες περιμένοντας να ηρεμήσω.
Σήμερα πιο ψύχραιμα λέω πως η αποτίμηση της χρονιάς ήταν θετική. Αν έρθει τώρα ένας άλλος προπονητής μέχρι να μάθει τις συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά γήπεδα, να αξιολογήσει το υπάρχον ροστερ,να βρει κώδικες επικοινωνίας με Ιβάν -Μιχελ θα περάσει η μισή χρόνια.
Προτείνω να ολοκληρώσει το έργο του και αν του χρόνου δεν πάρουμε πρωτάθλημα να φύγει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα πιο ψύχραιμα λέω πως η αποτίμηση της χρονιάς ήταν θετική. Αν έρθει τώρα ένας άλλος προπονητής μέχρι να μάθει τις συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά γήπεδα, να αξιολογήσει το υπάρχον ροστερ,να βρει κώδικες επικοινωνίας με Ιβάν -Μιχελ θα περάσει η μισή χρόνια.
Προτείνω να ολοκληρώσει το έργο του και αν του χρόνου δεν πάρουμε πρωτάθλημα να φύγει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποστόλη κ joshua
Συνέβαινε αυτό όλη τη χρονιά?
Αν όχι, τι συνέβη και άλλαξε η ομάδα στα PO?
Έδωσε άλλες εντολές ο προπονητής?
Ξέχασαν το σύστημα και την μπάλα οι παίχτες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 01 Ιουν 2017, 07:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ακριβώς αδερφέ, το πιο σωστό είπες σε 2 γραμμές.Dimpatra έγραψε:Αν έρθει τώρα ένας άλλος προπονητής μέχρι να μάθει τις συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά γήπεδα, να αξιολογήσει το υπάρχον ροστερ,να βρει κώδικες επικοινωνίας με Ιβάν -Μιχελ θα περάσει η μισή χρόνια.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη είσαι φίλος. Ακόμη και όταν διαφωνούμε (συχνά).giapas έγραψε:Εξέφρασα τη γνώμη μου τις προάλλες για τον Ίβιτς. Δεν έχει αλλάξει κάτι , θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ηγηθεί μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό κι έχει αντιπάλους παραπλήσιου μπατζετ. Αν έχει ξεκάθαρα καλύτερους παίκτες , ίσως να τα καταφέρει.
Για μένα το σημερινό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Θείο δώρο για το ΠΑΟΚ . Είναι δικαίωση του ποδοσφαίρου. Πήρες αυτό που άξιζες και πλέον το μπαλάκι είναι σε αυτούς που πληρώνουν , να βάλουν στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους και να πάρουν αποφάσεις. Τρέμω ότι θα έβγαινες πρώτος στα πλει οφφ και θα ξεχνάγανε όλοι το απαράδεκτο πρόσωπο της ομάδας εδώ και μήνες. Θα αποθεώναμε τις μετριότητες , με κανά δυο τζαλμαδες θα τη βγάζαμε το καλοκαίρι , και θα ήμασταν πάλι πρωταθλητές Αυγούστου μέχρι να κοκκινήσει ο σβέρκος το Νοέμβριο. Τώρα , σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν έχει χαθεί κάτι σημαντικό - αντιθέτως είναι ευκαιρία να αξιολογηθούν όλοι και αν συνεχίσουμε έτσι του χρόνου να γίνει συνειδητά.
Ελπίζω ο Σαββίδης να έκανε αυτές τις λαικίστικες δηλώσεις γιατί έτσι το συνηθίζει. Επίσης ελπίζω να κατάλαβε ότι στο ΠΑΟΚτση ταιριάζει να πανηγυρίζει γκολ μέσα από τις θύρες του γηπέδου κι όχι να περιμένει δικαστικές αποφάσεις , πρόσθετες παρεμβάσεις και άλλα που προφανώς και δεν έχουν νόημα.Τέλος ελπίζω να κατάλαβε ότι αν πιστεύει στον Ιβιτς πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον βοηθήσει να γίνει προπονητής.
Αλλιώς να πάρει και να αγοράσει κάποιον που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί δε πληρώνω και το στομάχι μου ο ΠΑΟΚ μου το έχει διαλύσει εδώ και 38 χρόνια. Τι είχαμε , τι χάσαμε , νύχτες ποδοσφαιρικής στεναχώριας έχω περάσει δεκάδες. Ελπίζω η σημερινή να μας κάνει σοφότερους.
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου,γιατι ρωτάς άλλους,τι έχεις στο μυαλό σου και κανείς αυτές τις ερωτήσεις;KOSTAS54 έγραψε:Αποστόλη κ joshua
Θα ήθελα πολύ να ξέρω που το πας.
Μια από τα ίδια. Κι εγώ Αθήνα , κι εγώ έχω σταματήσει τις κουβέντες και στη δουλειά και παντού. Αυτό που έγραψε ο τζος , μέσα από το μυαλό μου ήταν. Τα φετινά Play off ήταν η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη που έδινε ο ΠΑΟΚ από τότε που τον θυμάμαι και τα κάναμε μαντάρα.tsou έγραψε:επίσης τζοσούα και εγώ αθήνα μένω στο ασπρόμαυρο μαρούσι. τέτοιο μίσος, τέτοια χολή δεν έχω ξαναδει ποτέ των ποτών. ούτε τα σκουλήκια και οι γριές στην θεσσαλονίκη. να βλέπεις χανούμια, αγκαλιά κυριολεκτικά με βάζελους και γαύρους να ξεφωνίζουν ΠΑΟΚ μέρα νύχτα.
Απλά διαφωνώ μαζί σας για τον Ίβιτς. Νομίζω είναι επίπεδο Χάβου , Δερμιτζάκη κλπ. Πολύ δύσκολα θα κάνει καριέρα προπονητή.
Ναι δυστυχως συνεβαινε και μεσα στην χρονια,απεναντι στην κουλα,στον βαζελο στην λεωφορο,τον νιονιο στην Τουμπα,καλως η κακως ειχαμε ενα εξαιρετικο διμηνο απεναντι ομως στην δευτερη και τριτη ταχυτητα του πρωταθληματος.Ενα μονο πραγματικα καλο,γεματο,παρα την ηττα, παιχνιδι,αυτο στο καραισκακι ολη τη χρονια με αντιπαλο καποιον απο τους 4 της πρωτης πενταδας.KOSTAS54 έγραψε:Αποστόλη κ joshua
- ΑποστόληςΑ
Αν εξαιρέσω το δίμηνο Δεκεμβρίου - Φεβρουαρίου που πραγματικά η ομάδα ήταν όπως την ήθελα, από και και μετά ήταν από μέτρια έως καλούτσικη.KOSTAS54 έγραψε:Αποστόλη κ joshua
Στα play-off ήταν κάτω από το επίπεδο της ΑΕΛ. Επί 6 αγώνες δεν είδα μια σωστή επίθεση. Όλο γιόμες από την άμυνα στην επίθεση.
Όταν χρειάζεσαι μια νίκη επί αυτού του Παναθηναϊκού που ήταν για λύπηση και καταφέρνεις και παίζει τόσο άθλια ώστε να χάσεις, τότε υπάρχει υπεύθυνος.
- Sick Bastard
giapas έγραψε:Εξέφρασα τη γνώμη μου τις προάλλες για τον Ίβιτς. Δεν έχει αλλάξει κάτι , θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ηγηθεί μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό κι έχει αντιπάλους παραπλήσιου μπατζετ. Αν έχει ξεκάθαρα καλύτερους παίκτες , ίσως να τα καταφέρει.
Για μένα το σημερινό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Θείο δώρο για το ΠΑΟΚ . Είναι δικαίωση του ποδοσφαίρου. Πήρες αυτό που άξιζες και πλέον το μπαλάκι είναι σε αυτούς που πληρώνουν , να βάλουν στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους και να πάρουν αποφάσεις. Τρέμω ότι θα έβγαινες πρώτος στα πλει οφφ και θα ξεχνάγανε όλοι το απαράδεκτο πρόσωπο της ομάδας εδώ και μήνες. Θα αποθεώναμε τις μετριότητες , με κανά δυο τζαλμαδες θα τη βγάζαμε το καλοκαίρι , και θα ήμασταν πάλι πρωταθλητές Αυγούστου μέχρι να κοκκινήσει ο σβέρκος το Νοέμβριο. Τώρα , σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν έχει χαθεί κάτι σημαντικό - αντιθέτως είναι ευκαιρία να αξιολογηθούν όλοι και αν συνεχίσουμε έτσι του χρόνου να γίνει συνειδητά.
Ελπίζω ο Σαββίδης να έκανε αυτές τις λαικίστικες δηλώσεις γιατί έτσι το συνηθίζει. Επίσης ελπίζω να κατάλαβε ότι στο ΠΑΟΚτση ταιριάζει να πανηγυρίζει γκολ μέσα από τις θύρες του γηπέδου κι όχι να περιμένει δικαστικές αποφάσεις , πρόσθετες παρεμβάσεις και άλλα που προφανώς και δεν έχουν νόημα.Τέλος ελπίζω να κατάλαβε ότι αν πιστεύει στον Ιβιτς πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον βοηθήσει να γίνει προπονητής.
Αλλιώς να πάρει και να αγοράσει κάποιον που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί δε πληρώνω και το στομάχι μου ο ΠΑΟΚ μου το έχει διαλύσει εδώ και 38 χρόνια. Τι είχαμε , τι χάσαμε , νύχτες ποδοσφαιρικής στεναχώριας έχω περάσει δεκάδες. Ελπίζω η σημερινή να μας κάνει σοφότερους.
Διαφωνώ για τα περί Ίβιτς, αλλά συμφωνώ στην γενικότερη ουσία του ποστ.
Φοβάμαι όμως, μετά και τις δηλώσεις ότι δεν θα γίνει σοφότερος, αυτός που πρέπει.
Είχες λείψει josh.joshua έγραψε:Καποιοι φιλοι μου φαινεται δεν θελουν να καταλαβουν το μεγεθος της φαπας των πλει οφ.Μετα απο χρονια και χρονια στα οποια εχουμε περασει τα μυρια οσα,κατακτησαμε ΔΙΚΑΙΩΣ, εστω και με μετρια αποδοση ενα κυπελο και ξεσηκωθηκε το συμπαν.Κλεφτες,λαμογια,πολιτικαντιδες,γραφικοι της τηλεορασης και του ραδιοφωνου ξεσπαθωσαν κατα της ομαδας,του λαου της,του ιδιοκτητη της, αλλα ΚΑΙ του προπονητη της.Αναυδοι εμεις παρακολουθουσαμε γυρω μας το θεατρο του παραλογου,ειτε σιωπωντας,ειτε αντιδρωντας σοκαρισμενοι απο το πρωταφανως εχθρικο περιβαλλον.Εμεις ειδικα οι Αθηναιοι,λογω του περιβαλλοντος στο οποιο ζουμε,φαγαμε πρωτοφανες μπουλινγκ απο τον καθε γραφικο και φτασαμε να αποφευγουμε κοινωνικες επαφες.Η γυναικα μου, για να το ελαφρυνω, εφτασε να μην με αφηνει να παω στα παιδικα παρτυ των συμμαθητων των παιδιων μου, γιατι λιγο χρειαστηκε να πιαστω στα χερια με τον καθε λαλακα και μεσα σε ολα αυτα, αυτο στο οποιο ελπιζαμε ηταν η απαντηση μεσα στο γηπεδο,να κλεισουμε στοματα,να ριξουμε σφαλιαρες και να τους βουλιαξουμε στον βουρκο μεσα στον οποιο προσπαθουσαν να μας συρουν.Η πρωτη θεση στα φετινα πλει οφ εμοιαζε πιο σημαντικη στα ματια πολλων και απο κατακτηση πρωταθληματος, γιατι θα σηματοδοτουσε μια νεα εποχη και εμεις παρουσιασαμε το χειροτερο προσωπο της ομαδας εδω και πολλα πολλα χρονια.Ολο αυτο δεν γινεται να μην το φορτωθει καποιος,δεν γινεται να αφησουμε να σερνεται πως η ομαδα ειναι μετρια και πως ο καθε μανταλος,χουλτ,κλωναριδης,γιοχανσον ειναι καλυτερος απο παικτες που κοστισαν εκατομμυρια,καποιος πρεπει ΓΕΝΝΑΙΑ να παρει την ευθηνη για την εικονα που παρουσιασαμε και για το τι ακουμε και διαβαζουμε παλυ σημερα αριστερα και δεξια.