Πολύ δυνατό χιούμορ διακρίνω...renegade έγραψε:Έλα πολύ ασχοληθήκαμε με το troll με τις κοτσίδες.
Πάρε τον Φρανκ και μιλά για μουσική
ΥΓ Αστείε (λόγω χιούμορ) έχεις μεγάλο πρόβλημα...
Πολύ δυνατό χιούμορ διακρίνω...renegade έγραψε:Έλα πολύ ασχοληθήκαμε με το troll με τις κοτσίδες.
Πάρε τον Φρανκ και μιλά για μουσική
Βέβαια εγώ δεν είπα πουθενά ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Λουτσεσκου.VfB v2 έγραψε:Το καλοκαίρι έγινε ενα μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών γρήγορα? Οχι.JohnDag έγραψε: Τα πράγματα ΔΕΝ πάνε καλά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν γίνεται να το παραβλέψουμε, ούτε να βάλουμε τα σκ@τ@ κάτω από το χαλί.
Και ούτε είναι σοβαρή ανάλυση το «ε αυτό το ρόστερ έχει, τι να κάνει;».
Ηθελε μονο εναν φορ για καλύτερη διαχείριση αλλα του φέρανε δύο? Ναι.
Του φέρανε δυο φορ που σε όλη τους την καρίερα παίζανε με παρτενέρ? Ναι.
Για αντικαταστάτη του Μειτέ του φέρανε εναν πρώην ποδοσφαιριστη? Ναι.
Πίσω απο τον Ταισον του φέρανε εναν youngster που δεν έχει ούτε μια σεζόν σε ανδικό επίπεδο? Ναι.
Πουλήσανε τον κουλιεράκη και για αντικαταστάτη του φέρανε έναν μισθοφόρο που μια παίζει μια δεν παίζει? Ναι.
Του φέρανε ενα ανέτοιμο παιδάκι για να καλύψει το κενό του μέτριου αλλά σταθερού Ράφα? Ναι.
Αλλα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Λουτσέσκου έτσι;
Δεν ξέρω γιατί σε σοκάρει το γεγονός ότι, σε ένα επαγγελματικό άθλημα που όλα κρίνονται βάσει βαθμολογίας, γίνεται αναφορά σε νίκες/ήττες και αρνητικά σερί.alexgarcia6 έγραψε:JohnDag λες οτι ποδοσφαιρικα υπαρχει προβλημα (που υπαρχει) και για να το αιτολογησεις πας στα αρνητικα ρεκορ, οτι τι δηλαδη δεν ξερουμε οτι τα αποτελεσματα ειναι αθλια; Πως αυτα τα στατιστικα αποτελουν τροφη για συζητηση;
Το οτι η ομαδα παει χαλια το γνωριζουμε ολοι δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με τα φοβερα αυτα στατιστικα. Εγω πχ ανελυσα στο τι πιστευω παει στραβα
Αν ειναι να παρθουν αποφασεις με βαση πιο ρεκορ εσπασε και απο ποτε κρατουσε αυτο το ρεκορ, γαμησε με
Πρεπει επιτελους να εξελιχθουμε πρωτα εμεις στην αντιμετωπιση της ομαδας και μετα η ιδια η ομαδα διοτι αν περιμενουμε την αλλαγη from the top down, δεν θα γινει ποτε. Διοτι η διοικηση εχει αποδειξει ουκ ολιγες φορες οτι δεν πολυσκαμπαζει απτο αντικειμενο
Οι λεζαντες αυτες που σε σφαλιαριζουν με ενα αρνητικο στατιστικο, μονο φρενο βαζουν στην αναπτυξη μας ως ποδοσφαιρικος συλλογος.
Υπαρχει προβλημα στον τροπο που χτιζεται η ομαδα, και στον τροπο που αγωνισεται και δεν σχετιζεται με αρνητικα σερι
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα. Τα έχω πάρει γενικά με αυτό που γίνεται στο νήμα.JohnDag έγραψε:Βέβαια εγώ δεν είπα πουθενά ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Λουτσεσκου.VfB v2 έγραψε:Το καλοκαίρι έγινε ενα μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών γρήγορα? Οχι.JohnDag έγραψε: Τα πράγματα ΔΕΝ πάνε καλά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν γίνεται να το παραβλέψουμε, ούτε να βάλουμε τα σκ@τ@ κάτω από το χαλί.
Και ούτε είναι σοβαρή ανάλυση το «ε αυτό το ρόστερ έχει, τι να κάνει;».
Ηθελε μονο εναν φορ για καλύτερη διαχείριση αλλα του φέρανε δύο? Ναι.
Του φέρανε δυο φορ που σε όλη τους την καρίερα παίζανε με παρτενέρ? Ναι.
Για αντικαταστάτη του Μειτέ του φέρανε εναν πρώην ποδοσφαιριστη? Ναι.
Πίσω απο τον Ταισον του φέρανε εναν youngster που δεν έχει ούτε μια σεζόν σε ανδικό επίπεδο? Ναι.
Πουλήσανε τον κουλιεράκη και για αντικαταστάτη του φέρανε έναν μισθοφόρο που μια παίζει μια δεν παίζει? Ναι.
Του φέρανε ενα ανέτοιμο παιδάκι για να καλύψει το κενό του μέτριου αλλά σταθερού Ράφα? Ναι.
Αλλα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Λουτσέσκου έτσι;
Αλλά ΟΚ, αν αυτό κατάλαβες κανένα θέμα..
Τα ποπ θα ακουγονται επειδη δεν τον γουσταρουν σαν προσωπικοτητα, οχι λογω προπονητικης αξιας. Υπαρχουν κι αλλοι καλυτεροι προπονητες, δεν σβηνει ο ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν φύγει ο Razvan, στην Αθήνα θα ακούγονται όλη μέρα τα "ποπ" από τις σαμπάνιες.
Σβαμπ, Οζντοεφ και Καμαρα τριαδα. Τοσο απλο ηταν για να αντιμετωπισεις το κεντρο του γαυρου και οχι να βαλεις και Μπακαγιοκο αλλα και 2 βαρια σεντερ μπακ. Εγκληματα.cartman έγραψε:Νομίζω έχουμε τα χειρότερα χαφ από γαύρο, χαρτί, αρη, βαζελο. Ουσιαστικά ένας Καμαρά και εμάς οζντοεφ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως υπάρχουν. Απλά δε θα έρθουν.Zanis24 έγραψε:Τα ποπ θα ακουγονται επειδη δεν τον γουσταρουν σαν προσωπικοτητα, οχι λογω προπονητικης αξιας. Υπαρχουν κι αλλοι καλυτεροι προπονητες, δεν σβηνει ο ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν φύγει ο Razvan, στην Αθήνα θα ακούγονται όλη μέρα τα "ποπ" από τις σαμπάνιες.